60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

merhabalar... aranıza yeni katıldım 160 boyunda 62.700 kg yum bacaklarım ine popomda yok ama hepsi karnımda oplanmıs nasıl zayıflıyorsunuz yediklerinizi mi yazıyorsunuz 57 kilo olsam yeter bugun yediklerimi yaıyım bari sabah kahvaltı yapmadım öglen yogurt karnıbahar yemegi arada portakal aksam salata 2 köfte arada elma 4 finan yeşil cay tükettim irde 1 bardak ılık suya 1 tk sirke koup içtim siz neler yapıyorsunuz bakalım haftaya pazar taryılcam her hafta 1 kg versem mayıs basında fit olurum artık

ugocuk hayırlı olsun bebegin benim de iki cocugum var oglum 9 aylıkken kazara hamile kaldım araları 1,5 yas biri 3 digeri 1,5 şimdi hamileliklerimde az kilo aldım 9 kadar dogumlardan sonra aldım kilo umarım veririm ilk 9 ayın cok kolay gecer bebekle 9. aydan sonra zorluyor anneyi ...

klavyemde sorun var galiba eksik ve tuhaf yazıyorum anlamıssınızdır sanırım neyse kendin çal kendin ouna gibi oldu sesime karsılık verirseniz sevinirim iyi geceler

herkese günaydınlar,

artık diyetle verilecek kilom kalmadığı için spor topiklerine aboneyim buraya pek giremiyorum ama takipteyim.
hugocuk tatlım telefon da da söyledim ama bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün öpüyorum canım.
daisycim kaslanmak bir kadın için o kadar da kolay değildir. bir kadının kaslanması için bir erkegin 3-4 katı çaba göstermesi lazım zaten. merak etme kısa vadede de uzun vadede de işe yarıyor. eger kilo vermek gibi bir derdin yoksa sadece postürünü düzeltmek istiyorsan yoga ve- veya pilates elbette işe yarıyorlar. yada gün aşırı kardiyo ile beraber ama tek başına yağ yaktırmakta pek işe yaramazlar. ben her gün aynı programda devam etmediğim için sıkılmıyorum dolayısı ile uzun vadede devam edebileceğim programlar yapıyorum. geçen yılki programım her gün birbirinin aynısıydı sıkıyordu ama bu seferki öyle değil. günde 20-30 dakika bile olsa ayırıyorum , sadece bazı günler kaslarımı dinlendiriyorum dolayısı ile maraton koşucusu gibi spor yapmıyorum mütevazi sporlar yapıyorum ve faydasını görmeye başladım. popom daha kalkık duruyo gerçi ben bunu istemiyordum ama zamanla bacaklarımda toparlanacak inşallah.
bu konuyu okumanızı tavsiye ederim ;
BodyForumTR Vücut Geliştirme
canım bizde seni özledik. kendine ve bebişe zaman ayır biraz palazlansın bebiş seni yeniden aramıza bekliyoruz.

peki kaç kilo girdin doguma kaç kilo çıktın?
şimdi kilo vermek için çok büyük bir fırsat var elinde. bol bol emzir bol su iç ve bedenindeki yagları bebegin beslenmesine harcansın..

çok güzel formül.
evde zaten zencefil zerdeçal var ama çorekotu yagı yoktu.
şimdilik onsuz yaparım sonra yagı da eklerim.. böyle de olur sanırım

Son düzenleme:
Işte parorum
hafta sonu kaçamaklı oldu
cumartesi akşamı türlü yedim bi parçada gözleme yedim turşu felan
pazar sabahı her zaman ki gibi peynir zeytin bi dilim ekmekle
ögleyin siz dn izin aldıgım için pizza akşamda bi kaç parça kuşbaşı et ve karnı bahar yemegi ve yogut yedim bu sabahta 4 zeytin k.k. Kadar peynir 1 dlm ekmek şekersz çay bide misafirlikteydim zaten orda yaptım kahvaltımı 1 küçük kurabiye ama bugün elma diyetine başladım ya bundan sonrası elma ve akşama babamlar kızmasın diye ya çorba yada biraz sebze yemegi yerim kızmayacakları kadar cumartesi akşamı sporumu yaptım pazar yapamamıştımm ama pazar baya yürüdüm

bende senin kilondayım ve eşlik edebilirim sana güngüm var bak iştesen ordan da ulaşabilirsin bana

günaydın herkese.bebişimi uyuttum azıcık bakayım dedim.nasılsınız canlar.....
benim doğum sonrası tüm kilolarım bende kaldı bunları nasıl vereceğimide bilmiyorum.şuan 68 kg dayım.ama artık daha dikkat edeceğim 10 güne kadar sporada başlayacağım.bebeğimin uykusu biraz uzasa yapacağım hemen uyanıyor beni kaldırın diyiyor uzanmaktan hoşlanmıyor.

bende senin kilondayım ve eşlik edebilirim sana güngüm var bak iştesen ordan da ulaşabilirsin bana

hadi kızlar gayretle yaparız biz bu işi geçen yıl yılbaşında 88 kg ile çıktım bu yola her gün sabah bir bakıyrum buraya yazalım paylaşalım düşünün 90-80 grubuyla başladım 80-70 grubuyla devam ettim şimdi sizinleyim:)

slm kizlar bugun gunlugumu karistirirken ne goreyim 6 ay olmus benim beslenmeme dikkat etmem vere vere toplam 9 kilo oldu ay kafayi yiyecem millet 2 haftada verir bu kiloyu ben 6 ay gibi surede verdim yaaaaa ne zormus kilo vermesi almasi ne kadar kolay

selam kızlar kimse kalmamış...hugoşum çok sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun cnm.....sazanım vermişsin kilocukları pilatesini yapıyomusun cnm?hangi spor sayfasına takılıyon söle banada bakem....bende uzun zaman oldu giremiyodum..oğluşlardan fırsat bulamıyorum.bide eşim kalp krizi geçirdi bu yaşta.hastanede yoğun bakımlarda falan yattı onla uğraştım o yüzden giremedim....çok özlaedim sizi benim kilo aynı 54...bi ara almıştı 1,5kg falan eşimin üzüntüsüyle verdim şükür...
cimcimem sana da hayırlı olsun nasıl küçük prenses?

geçmis olsun canım neden geçirdi sigara içiyormuydu kilo ve nasıl belirti oldu bende hep eşimden korkarım böle duydukça sigara içyrda

herkesin bünyesi farklıdır cnm sıkma sen canını güzel kilo vermişsin yine

bende bu gün diyete başladım
65 kiloyum 56 kğ düşmek istiyorum
haydi hayırlısı
kızlar hergün mü tartılacağız?

Aramıza hoşgeldin canım. Hergün tartılmana gerek yok. Buraya yediklerini yazarsın gün içerisinde, arkadaşlar da yorum yapar, tavsiyelerde bulunur. Ne tür bir diyet uygulamaya düşünüyorsun ?

bunda üzülecek ne var ayol. 9 kg az mı. bende 10 kg yu aşağı yukarı 6-7 ayda verdim. yavaş ama kalıcı oldu. 2 haftada 9 kilo veren olsa olsa sudan ve kastan verir. unutma.. az veren yagdan çok veren kastan

berilcim hoşgeldin. eşin için çok üzüldüm canım geçmiş olsun umarım fazla kilosu yoktur ve sigara içmiyordur. benim eşimde de insülin direnci ve birazda kolestrol çıktı. hep söylüyordum kilo ver aburcuburu kes diye ama beni dinlemiyordu. şimdi diyete ve yürüyüşe başladı. bakalım hayırlısı. ee korku belası tabi
kilo kontrolünü bıraktım ben berilcim. ölçülerimi kontrol ediyorum. pilates yapmıyorum ama başka değişik sporlar yapıyorum. daha çok kalça ve basenlerini küçültücek şeyler. bu topike üyeyim ve her gün girip yaptığım sporları yazıyorum. bu saatten sonra sadece diyetle kilo veremicemi anladım
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv-58.html

geçmis olsun canım neden geçirdi sigara içiyormuydu kilo ve nasıl belirti oldu bende hep eşimden korkarım böle duydukça sigara içyrda
benimki de içiyordu canım sigarayı bıraktı şükür ama çok kilolu. şimdide kilo vericem diyo ve kafasına koydu mu genelde yapar. beni dinlemiyordu ama kan testi sonuçlarını görünce çok korktu. umarım seninkinin de aklı başına gelir

yoli nasılsın kilo mu verdin bakimm neler yapıyorsun canım

yok canım diyet filan yapmıyorum yani protein agırlıklı beslenip kas yapımı artırmaya çalışıyorum. kendimi hazır hissedince porsiyonlarımı küçülterek kilo da verebiirim ama önemli olan spora alışmak
sen napıyorsun? hala karatay mı ?

bende bu gün diyete başladım
65 kiloyum 56 kğ düşmek istiyorum
haydi hayırlısı
kızlar hergün mü tartılacağız?
hayır canım gerek yok.
en sık haftada bir gün tartıl bence. aynı gün aynı saat ve aç bir şekilde. mümkünse üzerine giysi de olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…