daisycim kaslanmak bir kadın için o kadar da kolay değildir. bir kadının kaslanması için bir erkegin 3-4 katı çaba göstermesi lazım zaten. merak etme kısa vadede de uzun vadede de işe yarıyor. eger kilo vermek gibi bir derdin yoksa sadece postürünü düzeltmek istiyorsan yoga ve- veya pilates elbette işe yarıyorlar. yada gün aşırı kardiyo ile beraber ama tek başına yağ yaktırmakta pek işe yaramazlar. ben her gün aynı programda devam etmediğim için sıkılmıyorum dolayısı ile uzun vadede devam edebileceğim programlar yapıyorum. geçen yılki programım her gün birbirinin aynısıydı sıkıyordu ama bu seferki öyle değil. günde 20-30 dakika bile olsa ayırıyorum , sadece bazı günler kaslarımı dinlendiriyorum dolayısı ile maraton koşucusu gibi spor yapmıyorum mütevazi sporlar yapıyorum ve faydasını görmeye başladım. popom daha kalkık duruyo gerçi ben bunu istemiyordum ama zamanla bacaklarımda toparlanacak inşallah.aslına bakarsan ben de başta öyle düşünmüştüm hatta cardio videolarım bile var.ama onlar kısa sürede işe yarasa bile ya bazen erkeksi kaslara neden oluyorlar ya da bi gün bırakmak gerekince daha fazla kilo alınıyor.beni yanlış anlamayın terlemeyin demiyorum sadece kendinizi çok zorlayacak birşeyler yerine devam edebileceğiniz birşeyi seçin diyorum.bu arada seni de tebrik ederim amacına ulaşmana sevindim
canım bizde seni özledik. kendine ve bebişe zaman ayır biraz palazlansın bebiş seni yeniden aramıza bekliyoruz.canlarım benim çok oldu giremiyorum modem bozuk bugün çok uğraştık yeni geldi net hemen sizlere yazmak istedim.hugom nasıl doğum yaptımı merak ediyorum. bebişlele uğraşıyorum günler nasıl geçiyor anlamıyorum.küçüğünden ziyade büyüğü yoruyor.diğer güzel arkadaşlarım nasıllar özledim hepiciğinizi.allah rahatlık versin inşallah yarın modem bozulmazda sizlerle özlem gideririm.
sağol canımm
bebeğim tersti normal olmadıı
zaten suyum geldi sancı başladı eğer ters olmasaydı kesinlikle hastaneye yetişemeden evde doğururdum
hareket etmem yatmamam yüzünden kolay oldu herşey
zaten yatmama gerek kalmadı
kendim kalktımm sadece yürümeme izin vermediler sedyeyle getirdiler odaya
karnımda indi çok şükür çıtçıtlı body atlet giydim topladı
çok yağlanmamışımm neysekii
ödemlerde çözülmeye başladıı
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
Sadece diyetle olmuyor dostlar sporda yapıyorum...
kızlar , ben 65 kiloyum. Yaklaşık 7-8 vermek istiyorum .geçen yıl diyet yaptığımda arkadaşlarımla yapmıştım daha kolay motive olmuştum. Bu yıl geri aldım kiloları şimdi yine bir diyet arkadaşına ihtiyacım var.. Sabahtan akşama ne yediğimizi birbirimize yazalım yardımcı olalım diye..telefondan da mesajlaşarak birlikte zayıflayacağım bir diyet arkadaşı lazım bana..bende diyet arkadaşıma elimden gelen desteği göstereceğim.. Var mı yardımcı olmak isteyen?
bende senin kilondayım ve eşlik edebilirim sana güngüm var bak iştesen ordan da ulaşabilirsin bana
selam kızlar kimse kalmamış...hugoşum çok sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun cnm.....sazanım vermişsin kilocukları pilatesini yapıyomusun cnm?hangi spor sayfasına takılıyon söle banada bakem....bende uzun zaman oldu giremiyodum..oğluşlardan fırsat bulamıyorum.bide eşim kalp krizi geçirdi bu yaşta.hastanede yoğun bakımlarda falan yattı onla uğraştım o yüzden giremedim....çok özlaedim sizi benim kilo aynı 54...bi ara almıştı 1,5kg falan eşimin üzüntüsüyle verdim şükür...
cimcimem sana da hayırlı olsun nasıl küçük prenses?
slm kizlar bugun gunlugumu karistirirken ne goreyim 6 ay olmus benim beslenmeme dikkat etmem vere vere toplam 9 kilo oldu ay kafayi yiyecem millet 2 haftada verir bu kiloyu ben 6 ay gibi surede verdim yaaaaa ne zormus kilo vermesi almasi ne kadar kolay
hadi kızlar gayretle yaparız biz bu işi geçen yıl yılbaşında 88 kg ile çıktım bu yola her gün sabah bir bakıyrum buraya yazalım paylaşalım düşünün 90-80 grubuyla başladım 80-70 grubuyla devam ettim şimdi sizinleyim:)
bende bu gün diyete başladım
65 kiloyum 56 kğ düşmek istiyorum
haydi hayırlısı
kızlar hergün mü tartılacağız?
slm kizlar bugun gunlugumu karistirirken ne goreyim 6 ay olmus benim beslenmeme dikkat etmem vere vere toplam 9 kilo oldu ay kafayi yiyecem millet 2 haftada verir bu kiloyu ben 6 ay gibi surede verdim yaaaaa ne zormus kilo vermesi almasi ne kadar kolay
berilcim hoşgeldin. eşin için çok üzüldüm canım geçmiş olsun umarım fazla kilosu yoktur ve sigara içmiyordur. benim eşimde de insülin direnci ve birazda kolestrol çıktı. hep söylüyordum kilo ver aburcuburu kes diye ama beni dinlemiyordu. şimdi diyete ve yürüyüşe başladı. bakalım hayırlısı. ee korku belası tabiselam kızlar kimse kalmamış...hugoşum çok sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun cnm.....sazanım vermişsin kilocukları pilatesini yapıyomusun cnm?hangi spor sayfasına takılıyon söle banada bakem....bende uzun zaman oldu giremiyodum..oğluşlardan fırsat bulamıyorum.bide eşim kalp krizi geçirdi bu yaşta.hastanede yoğun bakımlarda falan yattı onla uğraştım o yüzden giremedim....çok özlaedim sizi benim kilo aynı 54...bi ara almıştı 1,5kg falan eşimin üzüntüsüyle verdim şükür...
cimcimem sana da hayırlı olsun nasıl küçük prenses?
benimki de içiyordu canım sigarayı bıraktı şükür ama çok kilolu. şimdide kilo vericem diyo ve kafasına koydu mu genelde yapar. beni dinlemiyordu ama kan testi sonuçlarını görünce çok korktu. umarım seninkinin de aklı başına gelirgeçmis olsun canım neden geçirdi sigara içiyormuydu kilo ve nasıl belirti oldu bende hep eşimden korkarım böle duydukça sigara içyrda
yoli nasılsın kilo mu verdin bakimm neler yapıyorsun canım
hayır canım gerek yok.bende bu gün diyete başladım
65 kiloyum 56 kğ düşmek istiyorum
haydi hayırlısı
kızlar hergün mü tartılacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?