slm kizlar bugun gunlugumu karistirirken ne goreyim 6 ay olmus benim beslenmeme dikkat etmem vere vere toplam 9 kilo oldu ay kafayi yiyecem millet 2 haftada verir bu kiloyu ben 6 ay gibi surede verdim yaaaaa ne zormus kilo vermesi almasi ne kadar kolay
geçmis olsun canım neden geçirdi sigara içiyormuydu kilo ve nasıl belirti oldu bende hep eşimden korkarım böle duydukça sigara içyrda
bunda üzülecek ne var ayol. 9 kg az mı. bende 10 kg yu aşağı yukarı 6-7 ayda verdim. yavaş ama kalıcı oldu. 2 haftada 9 kilo veren olsa olsa sudan ve kastan verir. unutma.. az veren yagdan çok veren kastan
berilcim hoşgeldin. eşin için çok üzüldüm canım geçmiş olsun umarım fazla kilosu yoktur ve sigara içmiyordur. benim eşimde de insülin direnci ve birazda kolestrol çıktı. hep söylüyordum kilo ver aburcuburu kes diye ama beni dinlemiyordu. şimdi diyete ve yürüyüşe başladı. bakalım hayırlısı. ee korku belası tabi
kilo kontrolünü bıraktım ben berilcim. ölçülerimi kontrol ediyorum. pilates yapmıyorum ama başka değişik sporlar yapıyorum. daha çok kalça ve basenlerini küçültücek şeyler. bu topike üyeyim ve her gün girip yaptığım sporları yazıyorum. bu saatten sonra sadece diyetle kilo veremicemi anladım
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv-58.html
benimki de içiyordu canım sigarayı bıraktı şükür ama çok kilolu. şimdide kilo vericem diyo ve kafasına koydu mu genelde yapar. beni dinlemiyordu ama kan testi sonuçlarını görünce çok korktu. umarım seninkinin de aklı başına gelir
yok canım diyet filan yapmıyorum yani protein agırlıklı beslenip kas yapımı artırmaya çalışıyorum. kendimi hazır hissedince porsiyonlarımı küçülterek kilo da verebiirim ama önemli olan spora alışmak
sen napıyorsun? hala karatay mı ?
hayır canım gerek yok.
en sık haftada bir gün tartıl bence. aynı gün aynı saat ve aç bir şekilde. mümkünse üzerine giysi de olmasın
merhaba kızlar bende bu gruptayım
boy 1.68 kilo 62 24 yaşındayım
en çok göbekten şikayetçiyimkiloyu göbekten alıyorum en çok, diğer yerlerim zayıf kollar , üst bölgem ve yüzden hiç almıyorum bacaklarım pek kalın değil biraz basen var ama onu sorun yapmıyorum göbek olmasa hiç takmicam kilomu hamile sanmasalar iyi
bugün tam olarak diyet olmasada yemeği biraz azalttım sizinde fikrinizi almak istiyorum bu şekilde devam etsem işe yarar mı?
sabah: 1 kase tam tahıllı diyet gevrek ile süt
2 saat sonra: 1 küçük kepekli poğaça ve 1 çay bardağı kola
öğlen: 6 tane çiğ köfte bir bardak ayran
2 saat sonra: 1 kase aşure çorbası
akşam: 2 küçük kepekli poğaça ve 1 bardak şekersiz çay
1 avuç fıstık:
çok saol cnm benim yaa...evet içiyordu içmezmi sigara....kilosu çok fazla yoktu biraz göbek vardı.ama yediklerine hiç dikkat etmiyordu.kolestrol çok yüksek trigliserid çok yüksel...şuan herşeyi çoook az yağlı ve tuzsuz yiyor.ilaç kullanıyor işte öle..aniden oldu ya soğuk soğuk terleme kusma öksürük göğüste ağrı olup kollarda ve omuzda ağrı oldu eşimin.yolda muğla hastanesine gidene kadar kalbi durmuş şoklamışlar göğüsleri yanık hep...
bu mesajı cevap olarak yazdığın mesajımda vardı ama yine kopyalıyorum :teşekkürler yolicim çok saol..... evet sigara içiyordu yediklerinede dikkat etmiyordu..ama şimdi gözü korktu sigarayı bıraktı zaten az yağlı ve tuzsuz yiyor kolestrol falançok yüksek ilaç kullanıyor.bidaha anju olcak kısmet olursa 1 ay sonra...s
sporsuz ztaen mümkün deil cnm kilo vermek versen dahi kilolar gittimi de sarkmalr oluyor o yüzden spor şart...nereye takılıyosun linkini versene cnm bende girerim zamanım olursa belkim...
hoşgeldin amine,ben altın çilek hapı ile birlikte zayıflayacağım ,
sabah 2; akşam 1 tane kullanıyorum
bu gün başladığım için yemem ve içmemde çok değişiklik olmadı
menüne şöyle bir baktımda pek dogru bişi göremedim. henüz yolun başında olduğundan bu normal tabi. bi kere çok karbonhidrat agırlıklı beslenmişsin. bu şekilde kilo veremez alırsın. sabahki gevrek, iki saat sonraki pogaça,öglenki çig kofte akşamki pogaca hep karbo. sadece fıstık güzel seçim. hiç protein almamışsın ki. sabah yumurtalı peynirli şekersiz çaylı iki dilim ekmekli zeytinli bi kahvaltı öglen çorbalı sebzeli yogurtlu bir yemek akşam da ekmegi ve pilavı azalttığın yine sebzeli ve etli bir ögün olmalıydı.merhaba kızlar bende bu gruptayım
boy 1.68 kilo 62 24 yaşındayım
en çok göbekten şikayetçiyimkiloyu göbekten alıyorum en çok, diğer yerlerim zayıf kollar , üst bölgem ve yüzden hiç almıyorum bacaklarım pek kalın değil biraz basen var ama onu sorun yapmıyorum göbek olmasa hiç takmicam kilomu hamile sanmasalar iyi
bugün tam olarak diyet olmasada yemeği biraz azalttım sizinde fikrinizi almak istiyorum bu şekilde devam etsem işe yarar mı?
sabah: 1 kase tam tahıllı diyet gevrek ile süt
2 saat sonra: 1 küçük kepekli poğaça ve 1 çay bardağı kola
öğlen: 6 tane çiğ köfte bir bardak ayran
2 saat sonra: 1 kase aşure çorbası
akşam: 2 küçük kepekli poğaça ve 1 bardak şekersiz çay
1 avuç fıstık
ve sabahları mekikte çekiyorum onuda yazayım :
korse evet geçici bir çözüm ama uzun vadede karın kaslarını gevşetip korsesiz zamanlarda sarkmasına sebep olur. çünkü karnınızı tutan kaslarınız değil korse olur. kullanılmayan kaslar da erir aman dikkat.Çözümün iyi bir korse.Ben 1.60 boyundayım kilo almıiım 63 kiloyum ama geöbeğim yok.Çünkü nerdeyse 1 senedir korse kullanıyorum.tavsiye ederim.
merguana kahvaltı mutlaka yapmalısın. hemde çok kuvvetli olmalı. ögleyin de saglam ama akşam daha hafif yemelisin. düzenli yemezsen kaslarını eritirsin aman dikkat düzenli beslen ve hareketlen ancak böyle kilo verebilirsin ki bu hiçte sandıığın kadar zor değil. ben bu topikte 10-12 kg verdim.bende geldim
64 kiloyum. .58-59 falan olmak istiyorum.simitin yarısını yemiyorum artık.kahvaltı yapmıyorum.geç kalktığım için.öğlen yemeğimde sadece 1 dilim ekmek yiyorum.akşam ekmek yok.leslie yapıyorum.bugün mekiğe başladım ama en fazla 25 yaptım. eskiden az su içerdim şimdi bol su ve yeşilçay içiyorum.inş faydası olur yaa
ay kizlar bide diyetisyen uzak dogulu pilavla makarnanin icine neler koydugumu sordu bende anlattim turk pilavi baska onlar sadece hasliyorlar ne kadar olcusu dedi bende beni ayuuuuuuu sanmasin diye kucuk kase dedim amaaaaaaa kaaaaaaaaaaaaase coooooooook kucuk ne kadar cooooooooooook yiyorsun dedi 2 yada 3 yemek kasigi dedigunluk
canım benim ya çok üzüldüm. resmen ölümden dönmüş eşin. allah şifa versin onu bebişlerine ve size bağışlasın canım benim. erkekler ne yazık ki hiç saglıklı beslenme spor konularında dikkat etmiyorlar. benimki de öyleydi. akşamları çukular kolalar gırla giderdi. bıraktım diyor ama bakacağız. şekerli bişi yemeden duramaz çünkü. ama sigarayı bıraktı şükürler olsn.
bu mesajı cevap olarak yazdığın mesajımda vardı ama yine kopyalıyorum :
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv-58.html
62-63 e indikten sonra kalıcı kilo vermekte çok ama çok zorlanuyorum. şu anda hiç tartılmıyorum sadece bedenimi inceliyorum. mart 15 gibi ölçülerimi kontrol edeceğim. şu ara şişim sanki. parmagımdaki yüzükten anlıyorum. sanırım spordan su tutuyorum çünkü yemegi abartmıyorum.
hoşgeldin amine,
bu elma krom yok altınçilek yok bilmemne biberi işe yarar çözümler değil canım. önce yediklerimize dikkat edip sonra da hareketi artırırsak verilmeyecek kilo yoktur. biz o tür şeyleri kullanmadan kilo verdik. sende verebilirsin bence.. o ıvır zıvırlara boşa para vermemeni tavsiye ederim. tabi yine de sen bilirsin
menüne şöyle bir baktımda pek dogru bişi göremedim. henüz yolun başında olduğundan bu normal tabi. bi kere çok karbonhidrat agırlıklı beslenmişsin. bu şekilde kilo veremez alırsın. sabahki gevrek, iki saat sonraki pogaça,öglenki çig kofte akşamki pogaca hep karbo. sadece fıstık güzel seçim. hiç protein almamışsın ki. sabah yumurtalı peynirli şekersiz çaylı iki dilim ekmekli zeytinli bi kahvaltı öglen çorbalı sebzeli yogurtlu bir yemek akşam da ekmegi ve pilavı azalttığın yine sebzeli ve etli bir ögün olmalıydı.
yine de başarılar.
korse evet geçici bir çözüm ama uzun vadede karın kaslarını gevşetip korsesiz zamanlarda sarkmasına sebep olur. çünkü karnınızı tutan kaslarınız değil korse olur. kullanılmayan kaslar da erir aman dikkat.
merguana kahvaltı mutlaka yapmalısın. hemde çok kuvvetli olmalı. ögleyin de saglam ama akşam daha hafif yemelisin. düzenli yemezsen kaslarını eritirsin aman dikkat düzenli beslen ve hareketlen ancak böyle kilo verebilirsin ki bu hiçte sandıığın kadar zor değil. ben bu topikte 10-12 kg verdim.
ayuuu sanmasın diye mi. ay çok güldüm allahta seni güldürsün :) evet pilav makarda günde 2-3 kaşık onu da ekmek hakkınızdan kısıyorsunuz. ben şahsen pilav yerine bulgur pilavı yada ekmegi tercih ederim. arada yenir tabi ama her gün deil
geçmiş olsun bericiğimm allah başka üzüntü göstermesin
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
ben de size katılmak istiyorum
saol hugoşum çok saol...amin cümlemize cnm benim yaa...seninde küçük prens olmuş hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.ne zaman doğdu erken doğmuş dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?