60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence hiç üzülme 6 ayda 9 kilo oldukça yeterli zaten fazlası sağlıklı olmaz.kısa sürede aşırı verince hemen fazlasıyla alınıyor.ben 60 kiloyken çok sağlıksız bi diyetle 50ye kadar 3 ayda düşmüştüm.ama sağlığım çok bozulmuştu uzun zaman spor bile yapamadım bıraktıktan sonra yemek yiyemedim bi süre 45 kiloya kadar düştüm anoreksikler gibi görünmeye başlamıştım saçlar seyreliyor gözün kararıyor.şimdi 65 kiloyum fazlasıyla geri aldım ama baş dönmeleri ve diğer sorunlar gittiği için mutluyum.hem burdaki önerileri takip edip hemde diyet değil de sağlıklı yaşam formülleriyle kalıcı olacak ve sağlıklı olmamı da sağlayacak bir yöntem bulmaya çalışıyorum.bu yüzden hiç üzülme hatta belki de sen birşeyleri daha doğru yapıyorsundur

geçmis olsun canım neden geçirdi sigara içiyormuydu kilo ve nasıl belirti oldu bende hep eşimden korkarım böle duydukça sigara içyrda

çok saol cnm benim yaa...evet içiyordu içmezmi sigara....kilosu çok fazla yoktu biraz göbek vardı.ama yediklerine hiç dikkat etmiyordu.kolestrol çok yüksek trigliserid çok yüksel...şuan herşeyi çoook az yağlı ve tuzsuz yiyor.ilaç kullanıyor işte öle..aniden oldu ya soğuk soğuk terleme kusma öksürük göğüste ağrı olup kollarda ve omuzda ağrı oldu eşimin.yolda muğla hastanesine gidene kadar kalbi durmuş şoklamışlar göğüsleri yanık hep...

teşekkürler yolicim çok saol..... evet sigara içiyordu yediklerinede dikkat etmiyordu..ama şimdi gözü korktu sigarayı bıraktı zaten az yağlı ve tuzsuz yiyor kolestrol falançok yüksek ilaç kullanıyor.bidaha anju olcak kısmet olursa 1 ay sonra...s
sporsuz ztaen mümkün deil cnm kilo vermek versen dahi kilolar gittimi de sarkmalr oluyor o yüzden spor şart...nereye takılıyosun linkini versene cnm bende girerim zamanım olursa belkim...

ben altın çilek hapı ile birlikte zayıflayacağım ,
sabah 2; akşam 1 tane kullanıyorum

bu gün başladığım için yemem ve içmemde çok değişiklik olmadı

merhaba kızlar bende bu gruptayım

boy 1.68 kilo 62 24 yaşındayım

en çok göbekten şikayetçiyim kiloyu göbekten alıyorum en çok, diğer yerlerim zayıf kollar , üst bölgem ve yüzden hiç almıyorum bacaklarım pek kalın değil biraz basen var ama onu sorun yapmıyorum göbek olmasa hiç takmicam kilomu hamile sanmasalar iyi

bugün tam olarak diyet olmasada yemeği biraz azalttım sizinde fikrinizi almak istiyorum bu şekilde devam etsem işe yarar mı?

sabah: 1 kase tam tahıllı diyet gevrek ile süt
2 saat sonra: 1 küçük kepekli poğaça ve 1 çay bardağı kola

öğlen: 6 tane çiğ köfte bir bardak ayran
2 saat sonra: 1 kase aşure çorbası

akşam: 2 küçük kepekli poğaça ve 1 bardak şekersiz çay
1 avuç fıstık
ve sabahları mekikte çekiyorum onuda yazayım :

Son düzenleme:

Çözümün iyi bir korse.Ben 1.60 boyundayım kilo almıiım 63 kiloyum ama geöbeğim yok.Çünkü nerdeyse 1 senedir korse kullanıyorum.tavsiye ederim.

bende geldim
64 kiloyum. .58-59 falan olmak istiyorum.simitin yarısını yemiyorum artık.kahvaltı yapmıyorum.geç kalktığım için.öğlen yemeğimde sadece 1 dilim ekmek yiyorum.akşam ekmek yok.leslie yapıyorum.bugün mekiğe başladım ama en fazla 25 yaptım.eskiden az su içerdim şimdi bol su ve yeşilçay içiyorum.inş faydası olur yaa

Son düzenleme:
kizlar sagolun 6 ayda 9 kilo az gibi geldi ama bazen aksam ogununu fazla kacirsamda bakiyorum kilom hic degismiyor maguana canim kahvalti kesinlikle atlama bende anemi demir eksiligi migren vardi isvec diyeti yok 15 gunde 10 kilo diyetleri yaptim sonra surekli hastanelik oldum testlerde kanin cok dusuk oldugu gibi bunlara bide ekstra vitamin d eksikligi cikti acil diyetisyene yonlerdirdi hastane 6 ayda 9 kilo vermemim sebebi kansizliga gore beslenmemdi ama yaninda bide kilo verdim kizlar mutlaka yuruyun cunku vucut hic sarkmiyor bide dahada guzellesiyor

ay kizlar bide diyetisyen uzak dogulu pilavla makarnanin icine neler koydugumu sordu bende anlattim turk pilavi baska onlar sadece hasliyorlar ne kadar olcusu dedi bende beni ayuuuuuuu sanmasin diye kucuk kase dedim amaaaaaaa kaaaaaaaaaaaaase coooooooook kucuk ne kadar cooooooooooook yiyorsun dedi 2 yada 3 yemek kasigi dedigunluk

kızlar günaydın
elma diyetine başladım dün ama ben biraz değişiklik yapıyorum akşamları sofrya oturmayınca babam kızıyo bende akşamları çorba veya sebze yemegi yiyerek onların görlerini dldurmaya çalışacagım artık
dün tartılamamıştım bugün sabah tartıldım 65.60 geldim ve kahvaltımı yaptım menüm
1 yumurta 2 çay bardagı siyah çay şekersiz tabi şükür şekersiz içmeye alıştım
4 küçük yşl zeytin
1 kibrit kutusundan biraz az peynir
1 from etimek
biraz lor peynir

bundan sonrası elma ve akşam çorba veya sebze

canım benim ya çok üzüldüm. resmen ölümden dönmüş eşin. allah şifa versin onu bebişlerine ve size bağışlasın canım benim. erkekler ne yazık ki hiç saglıklı beslenme spor konularında dikkat etmiyorlar. benimki de öyleydi. akşamları çukular kolalar gırla giderdi. bıraktım diyor ama bakacağız. şekerli bişi yemeden duramaz çünkü. ama sigarayı bıraktı şükürler olsn.

bu mesajı cevap olarak yazdığın mesajımda vardı ama yine kopyalıyorum :
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv-58.html
62-63 e indikten sonra kalıcı kilo vermekte çok ama çok zorlanuyorum. şu anda hiç tartılmıyorum sadece bedenimi inceliyorum. mart 15 gibi ölçülerimi kontrol edeceğim. şu ara şişim sanki. parmagımdaki yüzükten anlıyorum. sanırım spordan su tutuyorum çünkü yemegi abartmıyorum.

ben altın çilek hapı ile birlikte zayıflayacağım ,
sabah 2; akşam 1 tane kullanıyorum

bu gün başladığım için yemem ve içmemde çok değişiklik olmadı
hoşgeldin amine,
bu elma krom yok altınçilek yok bilmemne biberi işe yarar çözümler değil canım. önce yediklerimize dikkat edip sonra da hareketi artırırsak verilmeyecek kilo yoktur. biz o tür şeyleri kullanmadan kilo verdik. sende verebilirsin bence.. o ıvır zıvırlara boşa para vermemeni tavsiye ederim. tabi yine de sen bilirsin
menüne şöyle bir baktımda pek dogru bişi göremedim. henüz yolun başında olduğundan bu normal tabi. bi kere çok karbonhidrat agırlıklı beslenmişsin. bu şekilde kilo veremez alırsın. sabahki gevrek, iki saat sonraki pogaça,öglenki çig kofte akşamki pogaca hep karbo. sadece fıstık güzel seçim. hiç protein almamışsın ki. sabah yumurtalı peynirli şekersiz çaylı iki dilim ekmekli zeytinli bi kahvaltı öglen çorbalı sebzeli yogurtlu bir yemek akşam da ekmegi ve pilavı azalttığın yine sebzeli ve etli bir ögün olmalıydı.
yine de başarılar.
Çözümün iyi bir korse.Ben 1.60 boyundayım kilo almıiım 63 kiloyum ama geöbeğim yok.Çünkü nerdeyse 1 senedir korse kullanıyorum.tavsiye ederim.
korse evet geçici bir çözüm ama uzun vadede karın kaslarını gevşetip korsesiz zamanlarda sarkmasına sebep olur. çünkü karnınızı tutan kaslarınız değil korse olur. kullanılmayan kaslar da erir aman dikkat.
merguana kahvaltı mutlaka yapmalısın. hemde çok kuvvetli olmalı. ögleyin de saglam ama akşam daha hafif yemelisin. düzenli yemezsen kaslarını eritirsin aman dikkat düzenli beslen ve hareketlen ancak böyle kilo verebilirsin ki bu hiçte sandıığın kadar zor değil. ben bu topikte 10-12 kg verdim.

ayuuu sanmasın diye mi. ay çok güldüm allahta seni güldürsün :) evet pilav makarda günde 2-3 kaşık onu da ekmek hakkınızdan kısıyorsunuz. ben şahsen pilav yerine bulgur pilavı yada ekmegi tercih ederim. arada yenir tabi ama her gün deil

saol yolicim evet resmen ölümden döndü.buna şükür allah beterinden saklasın...amin cnm benim...link için teşekkürler...

ben de size katılmak istiyorum

Takip ediyorum sizi ama çok iradesizim ya yemek yemeyi çok seviyorum napim :)) birde çalıştığım için kahvaltı edemeden çıkınca arada poğça falan alınca olmuyor işte.....

merhaba kızlar ben diyetisyenle yaklasık 10 kilo verdim fakat kaçamaklarım pek fazla oldugundan uzun süre de verdim.. :26: ee malum ardından da dikkat etmeyince bi 3 5 kilo kadarını geri aldımm.. dün spora basladımmm bgnde diyetimee umarım sağlıklı kilom 53 e ennn kısa zamanda geri dönerim..bundan sonra aranızdayımm =))

saol hugoşum çok saol...amin cümlemize cnm benim yaa...seninde küçük prens olmuş hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.ne zaman doğdu erken doğmuş dimi?

37 haftada geldi canım 18 şubatta doğdu
acukk sinirlii
istediği olmadımı basıyo yaygarayı onun dışında uslu şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…