tedirginsazan .!.:merguana kahvaltı mutlaka yapmalısın. hemde çok kuvvetli olmalı. ögleyin de saglam ama akşam daha hafif yemelisin. düzenli yemezsen kaslarını eritirsin aman dikkat düzenli beslen ve hareketlen ancak böyle kilo verebilirsin ki bu hiçte sandıığın kadar zor değil. ben bu topikte 10-12 kg verdim.
hugo sen girmiyon diye bende girmiym ne zaman geldin yazdın gittinki yaff.minnak nasıl iyimi uslumu
günaydınn
rapor veriyorumm akşam tarhana çorbası içtim bir iki çatal yanında kavrılmuş kıyma yedim sonra yatarken canım spor yapmak istemedi düz hareketlerle bende açtım müzigi bi güzel oynadım yarım saate yakın.
sabahta
1 etimek
şekersiz çay
yumurta
4 zeytin
kib.kutusundan biraz az pynir
ve lor peynir
bir çay kaşıgından azda bal
akşama kadar elma ve akşm çorba olur herhalde:44::44::44:
bu arada dün tartıda sabah aç karnına 65.60 dü bugün yine sabah aç karnına 65.20 400 gr sadece
selam kızlar ben geldim....slim in 6 start it up yaptım 40dk.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 ince dilim peynir
1 tane ceviz
2 bardak şekersiz çay
4 tane yeşil zeytin
ara
1tane şekersiz türk kahvesi
1 tane activa
2 kuru kayısı
öğle yemeği
bir kase tarhana çorbası
1 tane sade maden suyu
Normalde hangi sporları yapıyosun cnm?
iyiyim canımcım ama sen hugo yok diye girmiyormuşsun bizi hiç hesaba katmıyorsun küstümsazancım sen nasılsın iyimisin
kuvvetli derken yumurtalı peynirli iki dilim tam bugday ekmekli filan demek istedim. bence kalkabilirsin. ben her sabah 7 de kalkıp çay demliyorum yumurtlaarımı haşlıyorum güzelce karnımı doyurup dışarı öyle çıkıyorum.erken ye ki metabolizman hızlansın. yeme demiyorum ama azar azar ve sık ye. iki saatte bir agzına bişi at .. kuru meyve kuru üzüm olabilir.
ah canım kalkabilsem yaparım.ama kalkmaya çalışacağım.kuvvet derken?kuvvetli ne önerebilirsin canım bana?evet zor değil ama şimdiye kadar üşengeçlik oldu hep..artık yağdan göbekten bıktım.yemenin neye faydası var.bu arada öğlen 25 dakika leslie.100 mekik çektim inşallah mekik yararlı olur.akşamda aynı şekil yapacağım inşalah. .
ivetsazanım spora başlamış düzenli yazıyormuş çok güzel maşallah yaff
oo canım benim şimdiden başladın sen bu kilo olayına. valla bebiş 6 aylık olmadan fazlalıklar gidicek galiba. ama bişi sormuştum cvp vermedin. kaç kilo girdin doguma kaç kg çıktın şu an kac kg. sun merak ediyorus yafeveeeeeet nerde kalmıştıkk
bugün itibariyle bebiş uyurken ağırlıkla göğüs çalışmaya başladım zira emzire emzire sarkacak
yemeklere gelince ekmek çok az yiyorumm mide kazınmalarım filan çok oluyo ama suyla sıvı içeceklerle hallediyorum
hergün kefir süt arttırıcı çay şekersiz meyve kompostoları çorbalar içiyorum
ödemler çözülmeye başladıı
estagfirullah tabi ki katılabilirsin bizden izin almana gerek yok ki canım.ayy kızlar çokk özür dilerim.aranıza katılablirmiyim diye sormamışım.zaten sadece tedirginsazan takmış.tekrar merhabalar =))
ya kızlar bişey sorcam: ben meyve yiyemiyorum hiç sevmiyorum illaki yemem mi gerekiyo?
slm arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum. Şuan 66,6 kiloyum 2 haftadır
spora gidiyorum yani haftada 3 gün gidebiliyorum. 2,5 yaşında bir kızım var.
Birde çalışıyorum yani hangisine zaman ayıracağımı bilemiyorum. Kendimce bişeyler
yapmaya çalışıyorum. haziran başı gibi tatil planlıyoruz ve o zamana kadar yazıflamam
lazım1,60 boyum var 55 kilo olmam gerekiyormuş yani en az 10 kilo vermem lazım
felaket boğazımı tutmak konusunda gündüzleri iyiyimde şu akşam yemekleri birde yemek
sonrası atıştırmalar kötübu kadar kilo verebilen varmı sanırım moralede ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?