60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım kalkabilsem yaparım.ama kalkmaya çalışacağım.kuvvet derken?kuvvetli ne önerebilirsin canım bana?evet zor değil ama şimdiye kadar üşengeçlik oldu hep..artık yağdan göbekten bıktım.yemenin neye faydası var.bu arada öğlen 25 dakika leslie.100 mekik çektim inşallah mekik yararlı olur.akşamda aynı şekil yapacağım inşalah. .

eveeeeeet nerde kalmıştıkk
bugün itibariyle bebiş uyurken ağırlıkla göğüs çalışmaya başladım zira emzire emzire sarkacak
yemeklere gelince ekmek çok az yiyorumm mide kazınmalarım filan çok oluyo ama suyla sıvı içeceklerle hallediyorum
hergün kefir süt arttırıcı çay şekersiz meyve kompostoları çorbalar içiyorum
ödemler çözülmeye başladıı

ayy kızlar çokk özür dilerim.aranıza katılablirmiyim diye sormamışım.zaten sadece tedirginsazan takmış.tekrar merhabalar =))

Son düzenleme:
günaydınn
rapor veriyorumm akşam tarhana çorbası içtim bir iki çatal yanında kavrılmuş kıyma yedim sonra yatarken canım spor yapmak istemedi düz hareketlerle bende açtım müzigi bi güzel oynadım yarım saate yakın.
sabahta
1 etimek
şekersiz çay
yumurta
4 zeytin
kib.kutusundan biraz az pynir
ve lor peynir
bir çay kaşıgından azda bal
akşama kadar elma ve akşm çorba olur herhalde:44::44::44:

bu arada dün tartıda sabah aç karnına 65.60 dü bugün yine sabah aç karnına 65.20 400 gr sadece

öğle yemeği yemiyormusun ?

selam kızlar ben geldim....slim in 6 start it up yaptım 40dk.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 ince dilim peynir
1 tane ceviz
2 bardak şekersiz çay
4 tane yeşil zeytin
ara
1tane şekersiz türk kahvesi
1 tane activa
2 kuru kayısı
öğle yemeği
bir kase tarhana çorbası
1 tane sade maden suyu

sazancım sen nasılsın iyimisin
iyiyim canımcım ama sen hugo yok diye girmiyormuşsun bizi hiç hesaba katmıyorsun küstüm

kuvvetli derken yumurtalı peynirli iki dilim tam bugday ekmekli filan demek istedim. bence kalkabilirsin. ben her sabah 7 de kalkıp çay demliyorum yumurtlaarımı haşlıyorum güzelce karnımı doyurup dışarı öyle çıkıyorum.erken ye ki metabolizman hızlansın. yeme demiyorum ama azar azar ve sık ye. iki saatte bir agzına bişi at .. kuru meyve kuru üzüm olabilir.

sazanım spora başlamış düzenli yazıyormuş çok güzel maşallah yaff
ivet

oo canım benim şimdiden başladın sen bu kilo olayına. valla bebiş 6 aylık olmadan fazlalıklar gidicek galiba. ama bişi sormuştum cvp vermedin. kaç kilo girdin doguma kaç kg çıktın şu an kac kg. sun merak ediyorus yaf
mehmeti de bizim için öp. bu ismi çok severim büyük abimin adı da mehmet.

ayy kızlar çokk özür dilerim.aranıza katılablirmiyim diye sormamışım.zaten sadece tedirginsazan takmış.tekrar merhabalar =))
estagfirullah tabi ki katılabilirsin bizden izin almana gerek yok ki canım.
buralar bu ara çok sessiz sık sık gelip yazan arkadaşlarda yeni o yüzden benden başka fikir beyan eden olmadı üstüne alınma
ya kızlar bişey sorcam: ben meyve yiyemiyorum hiç sevmiyorum illaki yemem mi gerekiyo?

slm kızlar bi ara bende aktif olacaktım grupta ama 10 aylık bir bebişim var sayesinde giremiyodum ama artık inşl. aranızda yım bu gruba ilk yazdıgımda 69 kiloydum şuan 63 400gr geliyorum hedef 60 şayet becerebilirsem bakalım . sporda yapmnaya calışıyorum. bide p.ertesinden beri elma sirekeli kürü uyguluyorum bakalım verebilcekmiyim.

boy:170
başlangıç kilo:69
kilo:63.4
hedef kilo:60

slm arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum. Şuan 66,6 kiloyum 2 haftadır
spora gidiyorum yani haftada 3 gün gidebiliyorum. 2,5 yaşında bir kızım var.
Birde çalışıyorum yani hangisine zaman ayıracağımı bilemiyorum. Kendimce bişeyler
yapmaya çalışıyorum. haziran başı gibi tatil planlıyoruz ve o zamana kadar yazıflamam
lazım 1,60 boyum var 55 kilo olmam gerekiyormuş yani en az 10 kilo vermem lazım
felaket boğazımı tutmak konusunda gündüzleri iyiyimde şu akşam yemekleri birde yemek
sonrası atıştırmalar kötü bu kadar kilo verebilen varmı sanırım moralede ihtiyacım var...

vericeksin inşl. cnm . benim dogum yapalım 10 ay oldu . 65 ile hamile kaldım 78 ile doguma gittim. cıktıgımda 70 kiloya inmiştim 40'ım cıktıgında 69 oldum . şimdi 63üm hamiş kaldıgım kilonun altındayım ve inşl. 60 görcem. hep birlikte vericez kilolarımızı inşl. sende en kısa zmanda saglıklı bi şekilde 55 e düşersin.

birde birde şu leslienin yürü ve incel programını indiriyorum evdede onları yapmaya
çalışıyım diyorum bakalım nasıl bir faydası olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…