tamam canım gün kurusu deniyor onlara %100 güneş enerjisi ile kükürtsüz kurutuluyor ondan rengi koyulaşıyor ve daha lezzetli
evet çok lezzetli, ben de bazen nesfite doğruyorum.
sabahları da 3 tane suya atıp yiyor, içiyorum suyunu da... (bazen) işe yarıyor yaptığımda
canım yoğurt çekti probiyotik yogurdumu yiyim, üstündeki nesfitiyle...
kızlar birazdan çıkıcam.
inşallah hafta sonunu bol spor yaparak geçiririz hepimiz ve sağlıklı beslenerek.
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
baktım canım her yere baktım ama yok görünmüyor acaba işyerinden girdiğim içinmi kısıtlamamı var bazı şeylere anlamadım akşam evden bakayım birde((
evet çok lezzetli, ben de bazen nesfite doğruyorum.
sabahları da 3 tane suya atıp yiyor, içiyorum suyunu da... (bazen) işe yarıyor yaptığımda
canım yoğurt çekti probiyotik yogurdumu yiyim, üstündeki nesfitiyle...
kızlar birazdan çıkıcam.
inşallah hafta sonunu bol spor yaparak geçiririz hepimiz ve sağlıklı beslenerek.
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Selam berry, maaşallah60 kilo halim
Eki Görüntüle 373893
61 kilo civarı
Eki Görüntüle 373894
62 civarı
Eki Görüntüle 373895
Selam canım. 700 gram vermişsin, neresi az bunun ?Kizlar bende 59.9 ciktim gecen cuma 60.6ydim buna da sukur diyecegim ama yine de az vermisim gibi geldi
günaydın kızlar nasılsınız..
1 saat yürüyüşten sonra kahvaltımı yaptım, domates, peynir, zeytin, 3 dilim etiformun kepekli ekmeği ve biraz da reçel yedim..
regl günüm yaklaştığı için şişkinliğim var, onun için 61 çıktım. şişkinlik olduğu halde 61 çıktıysam yine vermişimdir diye düşünüyorum.
benim de adet dönemim geçti, bu ara olmam lazım aslında, test mi yapsam ki?:18: sedalı yapmış koymuş çok güldüm ya
zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum yaaaaa....
20 kilo hamileyken alıcam 50 olmam lazım ki 70 olayım di mi öfffffffffffffffffffffff.
tamam 55e razıyım yaaa
kızlar regl olmama rağmen 62.7 çıktım
kızlar hepimizin regl dönemi niyeyse aynı farkında mısınız? hahahhaaaynı anda çıldırıp aynı anda kilo verip alıyoruz hahahaha
tebrikler canım bu arada maşalllah. hayat ne güzel oh ne ala, en kötü günümüz böyle olsun....
ben de bu h.sonu bol spora sarıyorum arkadaşlar.... inşallahhh
Ay sorma güzelim, benim aslında bu fikrim taebo'dan sonra başladı. Sonra dayım bana ''mekik'i neden çekiyorsun ? incelmek içinse hüsrana uğrarsın, sadece kas yapar, incelmek için koşacaksın'' dedikten sonra dank etti kafama... taebo olayını bir kaç kere yazmıştım... 62cıvarında başladım, 2-3ay taebo (ki haftada sadece 1 kere 1.5 saat) maceramın sonucu 65 kilo oldu, arkadaşım (safinaz gibi) de aynı şekilde fazla çıktı tartıda...kas yapıyor o da tartıda daha ağır çıkmamıza sebep oluyor. hatta Sportmenkedi bununla ilgili birşey yazmıştı bana önceki sayfalarda bir yerde. bizim taebo grubunda bir kız gördüm, 1.60 boylarında, normalde ince ama taebo ve biraz mekikle kas yapmış, karnı kolları falan çok güzel görünüyordu. yani ince ve fit görünüyordu. sadece ince ve yumuşak karın dokusu olan bir kızdan daha hoş görünüyordu bence. dayım da bana tavsiye etti, önce zayıfla sonra kas yap diye, ikisi de önemli... ben ince görünmek için zayıflamak istiyorum ilk başta, aksi takdirde bu yağlar kas olur ben de aynı şekilde kalın görünürüm sadece yağların bir kısmını kasa çevirmiş olurum. internette güzel videolar var değişik bölgelerde biraz kas yapmak için.Sedali canim senin yazdiklarini okuduktan sonra bana da bi kas yapma hevesi geldi. Nasil yapacagiz canim ya once kilo verip daha sonra spora mi baslicaz yoksa ikisi beraber mi olacak?
herkes odasına assın bu listeyi,şoklardayım ya ,temizlik yaptığımızda ne kadar çok kalori yakıyormuşuzzz
Selam kızlarrrrrrAy hava ne kadar güzel yaaa maaşallah vallah şimdi okudum yazdıklarınızı. Süpersiniz yaa. bakıyorum güzel gidiyor kilo verme işimiz hepinize başarınızadan dolayı don külot ne varsa sallıyorum :92: :92: :92: :92: :92::92::118:
Selam berry, maaşallahfıstık gibisin:108: o kırmızı kıyafetinin nerdeyse aynısı bende de var. ama benim kalçam var şuan biraz, o yüzden güzel durmuyor, zayıflayım da, gönül rahatlığı ile giyeyim. ama senin kilon bu resimlerde iyi. bir de 35 yaşında olduğunu yazmışsın, maaşallah, şu mavi elbiseli haline bakınca (yüzünü bilmem ama) 20li yaşında birine benziyorsun vallah ebru şallının tahtına gözmü diktin yoksun ? maşaallah diyip nazar boncuğumu yapıştırayım da nazar değmesin
Selam canım. 700 gram vermişsin, neresi az bunun ?bence gayet güzel kilo vermişsin:128: bravo bazen daha çok bazen daha az veririz, ama bence gayet standartlara uygun bir miktar 700 gram insan bi haftada 5-10 kilo veremez ki iyi vermişin, iyi vermişsin, hiç suratını asma üle :81:
ay güzelim sen de benden sin desene.. dün regl oldum ama bugün 200gram az çıktım geçen haftaya göre...normal şartlarda 3 kilo kadar fazla gösteriyor tartıda regl dönemindebende... yani belki şuan 1-2 kilo bile sadece regl olduğumdan vardır... demek ki hepimiz doğru yolda illerliyoruz...oleyyyy :13: bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden kilo aldık kiiilo aldık kilo aldık biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık hoşlandık şimdi nihayet kilo attık kiiilo attık kilo attık:13:
ay sorma canım, vallah positif çıksaydı test (yani hamile olduğum çıksaydı) eşimden önce siz bilecektiniz vallah ilk hafta onca rejime ve spora rağmen 63lere çıkmaya başlayınca bu işte terslik var dedim. miğde bulantısı, göğüs ağrısı, gelemeyen regl falan da olunca acaba mı dedim.. burda da paylaştım evet ayrıca regl olana kadar test sonucuna inandıramadım adamı ben de kilo verip öyle hamile kalayım diyorum. gerçi annemle anneannem ballıymış. annem 63ile hamile kal, 57 ile doğum yap..bakarmısınız kadındaki şansa :103: doğum sonrası da 46-47 mi ne olmuş belki daha da az. (boyu 1.57) allahııımmmm nooollluuurrrrr şu annemlerin hamilelikte kilo verme genini ver bana nnnooolllluuurrrr allaaahhhıımmmm :106:
iyi, maximaculpa sen ve ben regl olmamıza rağmen gayet güzel sonuçlar almışız :13: daha güzel rakamlara hep beraber inşallah :129:
sorma, kilolarda aynı cıvarda (69-60 arası).... iyi bir grup oluşturduk vallahve en kötü günümüz böyle olsuna kocamannnnnn bir ammmmmiiiinnnnnn
Ay sorma güzelim, benim aslında bu fikrim taebo'dan sonra başladı. Sonra dayım bana ''mekik'i neden çekiyorsun ? incelmek içinse hüsrana uğrarsın, sadece kas yapar, incelmek için koşacaksın'' dedikten sonra dank etti kafama... taebo olayını bir kaç kere yazmıştım... 62cıvarında başladım, 2-3ay taebo (ki haftada sadece 1 kere 1.5 saat) maceramın sonucu 65 kilo oldu, arkadaşım (safinaz gibi) de aynı şekilde fazla çıktı tartıda...kas yapıyor o da tartıda daha ağır çıkmamıza sebep oluyor. hatta Sportmenkedi bununla ilgili birşey yazmıştı bana önceki sayfalarda bir yerde. bizim taebo grubunda bir kız gördüm, 1.60 boylarında, normalde ince ama taebo ve biraz mekikle kas yapmış, karnı kolları falan çok güzel görünüyordu. yani ince ve fit görünüyordu. sadece ince ve yumuşak karın dokusu olan bir kızdan daha hoş görünüyordu bence. dayım da bana tavsiye etti, önce zayıfla sonra kas yap diye, ikisi de önemli... ben ince görünmek için zayıflamak istiyorum ilk başta, aksi takdirde bu yağlar kas olur ben de aynı şekilde kalın görünürüm sadece yağların bir kısmını kasa çevirmiş olurum. internette güzel videolar var değişik bölgelerde biraz kas yapmak için.
ama kızlar kol ve dekolte (göğüsünüzün daha dik görünmesi için) en güzel hareket hangisiymiş biliyormusunuz ? işte bu egzersiz:
Topla şınav: GÖĞSÜ, OMUZLARI VE KOLLARI ÇALIŞTIRIR
Parmak uçlarında ya da dizlerin üzerinde plank pozisyonu alın. Kollar omuz hizasında yere inmeli. Sol elinizin altına küçük bir egzersiz topu ya da kitap koyun. Kollarınızı bükerek göğsünüzü yere doğru yaklaştırın. Yukarı kalkın ve 10-12 kez bu şekilde şınav çektikten sonra, bir kez de topu sağ elinizin altına koyarak egzersizi tekrarlayın.
Eki Görüntüle 374150
vallah güzelim, ben bu listeyi rejim defterime yazdım 2hafta önce ve çok faydasını gördüm...Tatlıyı yemememde çok katkısı oldu :128: hatta mesela bir baklava yada simit yada diğer tükettiğimiz gıdaların kalorisini de yazdım. ve bakıyorum yediğim kalori kaç, harcadığım kaç. ben yarım saat koşarak 300 kalori yakıyorsam, bunu neden 300-400 kalorili tatlılarla, hamurişleri ile bir öğünde geri alayım ? yani gerçekten çok faydalı, tatlı krizlerinizde bunu muhakkak sizi o kilo yapan gıdalardan içeceklerden uzak tutacak. ama spor yapın, ben koşudan nefret ederdim. yürümek deseniz, oooo... 8 saat yürüsem durmadan hiç sıkılmam... ama artık her gün koşuya gidiyor, artı evde yağ yakısı hareketler de yapıyorum...o kadar ter döküyoruz spor yapıp ve o kadar uğraşıyı neden bir tatlı ile mahvedelim kızlar ? :124:
senin pozitif düşünelerine hayran kaldım ,yalnız o herşeyi kalori ile hesaplamayı nerden yapıyorsun,bende koşu bandında 40 dakika yürrüdüm 5,0 da 90 kalori yaktım sen yarım saat koşarak nasıl 300 kalori akıyorsun canım:44:
bende bugünki yediklerimi kalorisini hesaplıyım
Şimdi ben internetten bir kaç sayfaya baktım, bilmek istiyordum hangi hareket kaç kalori yakıyor falan diye... hep okuyordum ''şu kadar kalori yaktım falan diye'', yada ''aldığınız kalori yaktığınızın altında olmalı'', ben de bunu nerden biliyorlar diye merak ettim. Sonra bir kaç liste buldum ve karşılaştırdım (bazen farklı bilgiler oluyor, o da mesela hangi hızı baz aldığına bağlı olarak değişiyor). Koşu için de 1 dakikada 10 kalori harcanıyor diye okudum (hem de her tarafta aşağa yukarı aynı kalori yazıyordu). Sonra yağ yakıcı hareketleri yapıyorum ya, onları bir spor dergisinde buldum. O hareketleri hazırlayan sporcu bayan o hareketlerin 400 kalori yaktığını belirtmiş. Ama bir de insanın kilosu da önemli galiba. Ama her yerde yarım saat koşu 300 kalori 1 saat 600 diye yazdığı için ona göre hesaplıyorum
600 kalori kaç kilo ediyo
sen ayarlardan değiştrmelisin canım.
Size şok edici bir örnek: ben biraz sonra yarım saat koşacağım (300kalori yakılıyormuş 30 dakika koşu ile), ardından yağ yakıcı hareketlerim (400kalori yakılıyormuş o plan uygulandığında). şimde elime bir küçük paket waffle aldım: 1 paket 50gram (avucumun içi kadar waffle). 50 gram waffle için arkadaki bilgiler: Enerji: 221kalori, karbonhidrat: 28,0 gram yağ: 10.9 gram.
100 gram (2 tane yersek): Enerji: 442 kalori, karbonhidrat: 56,0 gram yağ: 21.8 gram
Bir tane bu waffle'den yedim diyelim, 221 kalori sırf bu minnacık waffle almış olacağım. Sırf bu waffle yakmak için 20-30 dakika koşmam lazım. Gün içerisinde yüksek kalorisi olan bir kaç tane daha gıda tüketsem yada yüksek kalorisi olan içeceklerden de içsem sanırım o yukarıda yazdığım sporumu günde en az 2 kere yapmam lazım ki kilo vereyim:26: Biraz abartıyorum şuan tabii ki, ama ben neden boş yere bu 221 kaloriyi alayım şimdi ??? Gün içerisinde kim bilir kaç kalori aldım (tabii dikkat ediyorum yediklerime ama yine de...), bunun üzerine şimdi bu 221kaloriyi eklersem, ki eminim 1 tane de de kalmaz, 2 tane yerim tadı güzel diye, ekstradan 442 kalori eder...ben sırf bu waffleleri yok etmek için 1saat spor yapmam lazımeh kaldı gün içerisinde yediğim diğer kaloriler... en iyisi bu 1 waffle bile yemeyeyim ve sporumu yaparak diğer kalorileri de yakmaya çalışayım...
yediğim yoğurdun kalorisi: 125gram: 95 kalori...bunun içine meyve yada bir kaç fındık falan katıp hem waffle'den daha doyurucu olur hem kalorisi yine de düşük olur. 100gram waffle: 442 kalori 100gram yoğurdum: 76 kalori !!!!!!
600kalori kaç kilo eder bilemem maalesef. Bunu söylemek de imkansız bildiğim kadarıyla. Ama şu var: 1kilo yağ 7000 kalori ediyormuş, ama kilo kaybederken sadece yağ kaybı olmadığı için bunun cevabını ben veremeyeceğim sana. ben sadece ordan burdan okuduğum bilgileri yazdım :78:600 kalori kaç kilo ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?