Ayy hava ne kadar güzel içimden hiiiç çalışmak gelmiyor.....kırlara yatmak yada deniz kenarında kumlara yatmak istiyorum.... illa da güneşin altında olmak istiyorum.... Üşüdüm acaba ondan mı
yürüyüş yapmak 20 dakikada 72 kalori yakıyor nasıl oluyor ya ben 40 dakika da 90 kalori yaktım ,ben anlamadım bu işten bişey
ya işte. ben de anlamadım bu kalori işini. tamam, o zaman hafta sonu 3,8 le 35 dk yürüyüm, kaloriyi bildiririm sana, bakalım aynı mı yoksa farklı mı.
Ayy hava ne kadar güzel içimden hiiiç çalışmak gelmiyor.....kırlara yatmak yada deniz kenarında kumlara yatmak istiyorum.... illa da güneşin altında olmak istiyorum.... Üşüdüm acaba ondan mı
Arkadaşlar biriniz cevap verin lütfen bu gülümsemeleri nereden ekliyorsunuz mesaja bir türlü bulamadım
Madamtusotcum bak butun hafta kendini yedin bitirdin cok yedim cok yedim diye bak gordun mu vermissin sende . Senin bunye biraz fazla yemege alisiksa ne guzel biraz azalttigin halde kilo verebilirsin. Benim de onceden oyleydi 67 kiloyken 3 sene once falan hemen azalttim yemegi kisa surede 58e sonrada 55e dustum sonra az yemege alistim ve kilomu o zamandan beri korudum simdi tekrar nasil 60 oldun dersen her aksam kestane yiyiyordum da ondan bi anda firladim allahtan mevsimi gecti.
Aman siz siz olun kestane yicekseniz sayiyla yiyin benim gibi kiloyla degil:)
4-5 tane badem yedim,yeşil çayımı içtim ama pek de etki etmedi bana ya karnım hafiften kazınmaya başlıyorrrr
benim de canım tatlı istiyor.
niye kesmiyor bunlar bizi ya?
şimdi bir şekersiz çay içtim çok açık içiyorum sıcak su niyetine...
yanına da 1 kuru kayısı,
1 cevizin 1/4'ini attım ağzıma ama kesmedi beni de
hadi sularımızı içelim.
sabahları suyun içine kuru kayısı atıp bekletip onu içmek bağırsaklara faydalı arkadaşlar, excity senin böyle bi problemin vardı sanırım.
ben de yapıcam da hep unutuyorum. zaten kayısıyı yiyip hemen üstüne su içiyorum ama biraz beklemesi suya da etki ediyor.
çalışsın bağırsaklar, çalışsın tüm vücudumuz. yayyyy
yoğurt ile galeta mı yesemmmm üff,4 günden beri böyle bişeyim yoktu hiçbişey aramazken bugün ise mide bulantısı başladı şimdi bende..
aaaa bilmiyorum ben kuru kayısı sevmiyporum ama ya kayısıda yiyor musun peki?
yiyorum. normal kayısıdansa siyah kuru kayısı daha yenilebilir daha güzel tadı. diğerini sevmiyorum ben de...
mide bulantısı neden acaba alla alla:44:
çok mu aç kalıyorsun ya da çok mu stres yaptın?
ben stres yaptığımda midem çok bulanır
wish mesaj yazdığın zaman altta görmen lazım göremiyor musun? çubuğu aşağı kaydır biraz.
siyah kuru kayısıyı hiç duymadım ben:44:
öğlen ekmek yerine altınbaşak light galete ile kıymalı patase yemeği yedim azıcık
stres yapıyrum aslında abimin düğünü var 26 mayısta elbise bulamıyorum basenlerden dolayı adamlar çok dar yapıyor
siyah kayısı dediğiniz gün kurusu sanırım
siyah kayısı dediğiniz gün kurusu sanırım
sinbat naturel kayısı yazıyor valla üstünde. kayısının esmeri. bim'de satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?