- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
biliyorum biraz fantazi gibi söylediğim ama hayatımda diyet yapmadığım için sanki 1 hafta kesersem verecekmişim kilo gibi geliyor. olmaz mı yani? her hafta öyle çok şeker tüketiyormuşum ki meğer...
benim boy 1.72 cm, kilom 68, evlendiğimde 60tım9 ayda 8 kilo alarak hızla şiştim.
İçimde bir fil yaşıyor sanki....
benim de adet dönemim geçti, bu ara olmam lazım aslında, test mi yapsam ki?:18: sedalı yapmış koymuş çok güldüm ya
zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum yaaaaa....
20 kilo hamileyken alıcam 50 olmam lazım ki 70 olayım di mi öfffffffffffffffffffffff.
tamam 55e razıyım yaaa
doğumdan sonra bel gölgemde yağlanma oldu benim bacaklarımı kalınlaşmış hali beni bundan 13 kilo zayıf düşün
merguancım tebrikler canım ,hepimiz vermişz ,ben önümüzdeki hafta cuma gününü bekliyorum ,bakalım
hızınna bağlı canım ,bendede var yeni aldım ,dün 5,0 da 40 dakikada 90 calori yaktım 3 km yürümüşüm yani,bak şimdi benimde kafam karıştı ya:26:
canım valla ben de hep 4,5 - 5 de yürüyorum. sonlara doğru 6 - 7- 8 - 10 yapıyorum ama ben bu kalori işini anlamadım koşu bantlarında.
hatta akşam bi yarım saat yürüyüş yapıyım 4 te ( akşam terlemek istemiyorum, çünkü sabah sporundan sonra duş alıyorum zaten) kalorisini sana söyleyim, bir de sen yürüyüş yap aynı şekilde, kaloriyi karşılaştıralım olur mu?
bunlara bakarak kaçamak yapmak istediğimizde bir kez daha düşünelim 15 dakika ip atlamak 26 kaloriama ufacık bi çikolataaaaa
süper canım vermişsin gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?