60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi canım ben bile bu kadar yaptığıma inanamıyorummmm sanırım ben yanlış anlaşıldım tatlım,benim diyetim hep 2 gün sürer 3.günümde tatlı yer bozardım yapmazdım..

ama kararlıyım herşey kaada bitiyor canım

merguancım tebrikler canım ,hepimiz vermişz ,ben önümüzdeki hafta cuma gününü bekliyorum ,bakalım

hızınna bağlı canım ,bendede var yeni aldım ,dün 5,0 da 40 dakikada 90 calori yaktım 3 km yürümüşüm yani,bak şimdi benimde kafam karıştı ya:26:

canım valla ben de hep 4,5 - 5 de yürüyorum. sonlara doğru 6 - 7- 8 - 10 yapıyorum ama ben bu kalori işini anlamadım koşu bantlarında.

hatta akşam bi yarım saat yürüyüş yapıyım 4 te ( akşam terlemek istemiyorum, çünkü sabah sporundan sonra duş alıyorum zaten) kalorisini sana söyleyim, bir de sen yürüyüş yap aynı şekilde, kaloriyi karşılaştıralım olur mu?

daha ben o kadar hızını yükseltemiyorum,
ben hergün ne kadar yürüdüğümü yazıyorum .ama sabahları yapamıyorum ,sabah sabah alttaki komşuya ses gitmesin diye evde netim yok canım ,pazartesi yazalım olur mu pazartesi 35 dakikada 3,8 yürümüşüm 1,28 km,62 kalori yakmışım canım..

Didilyosa duyurulur: canim ben cepten girdigim icin ozelden msj atamiyorum beni de eklersin canim 59.9

merhaba arkadaşlar bugün 3.günüm ve kahvaltımda 1 kk beyaz peynir, marul, maydanoz,2 zeytin,2 dilim ekmek yedim 2 fincan da yeşilçay içtim. tebrik ediyorum kızlar maşallah diyelim nazar değmesin kilolar daha fazla daha fazla gitsinnnn

kızlar bakın ne buldum

Hangi Hareket Kaç Kalori Yakar?

Yapılan İş Süre Harcanan kalori miktarı
Ağırlık çalışmak 30 dak 135 kalori
Paten yapmak 15 dak 18 kalori
Piyano çalmak 30 dak 14 kalori
Merdiven çıkmak 15 dak 18 kalori
Bulaşık yıkamak 15 dak 6 kalori
İp atlamak 15 dak 26 kalori
Araba kullanmak 15 dak 37.5 kalori
30 dak 75 kalori
1 saat 150 kalori
Dans etmek 30 dak 75 kalori
1 saat 150 kalori
Bahçe işleri 30dak 150 kalori
Aerobik 30 dak 210 kalori
1 saat 410 kalori
Bisiklete binmek 30 dak 315 kalori
1 saat 630 kalori
Kürek çekmek 30 dak 210 kalori
Ayakta yapılan işler 30 dak 105 kalori
1 saat 210 kalori
Eşya taşımak 15 dak 120 kalori
30 dak 240 kalori
Bilgisayar kullanmak 30 dak 45 kalori
1 saat 90 kalori
Duş almak 15 dak 37.5 kalori
Temizlik yapmak 15 dak 52.5 kalori
30 dak 105 kalori
Mutfak işleri 30 dak 75 kalori
1 saat 150 kalori
Tenis oynamak 30 dak 117 kalori
Uyumak 15 dak 21 kalori
Televizyon seyretmek 15 dak 21 kalori
Bowling oynamak 20 dak 117 kalori
Yürüyüş yapmak 20 dak 72 kalori
Basketbol oynamak 30 dak 261 kalori
Yüzmek 30 dak 324 kalori
Voleybol oynamak 1 saat 186 kalori
Step yapmak 20 dak 114 kalori
Golf oynamak 1 saat 318 kalori

bu şekilde daha iyi bakabilmek linke tıklayın

Madamtusotcum bak butun hafta kendini yedin bitirdin cok yedim cok yedim diye bak gordun mu vermissin sende . Senin bunye biraz fazla yemege alisiksa ne guzel biraz azalttigin halde kilo verebilirsin. Benim de onceden oyleydi 67 kiloyken 3 sene once falan hemen azalttim yemegi kisa surede 58e sonrada 55e dustum sonra az yemege alistim ve kilomu o zamandan beri korudum simdi tekrar nasil 60 oldun dersen her aksam kestane yiyiyordum da ondan bi anda firladim allahtan mevsimi gecti.
Aman siz siz olun kestane yicekseniz sayiyla yiyin benim gibi kiloyla degil:)

Sedali canim senin yazdiklarini okuduktan sonra bana da bi kas yapma hevesi geldi. Nasil yapacagiz canim ya once kilo verip daha sonra spora mi baslicaz yoksa ikisi beraber mi olacak?

bunlara bakarak kaçamak yapmak istediğimizde bir kez daha düşünelim 15 dakika ip atlamak 26 kalori ama ufacık bi çikolataaaaa

herkes odasına assın bu listeyi,şoklardayım ya ,temizlik yaptığımızda ne kadar çok kalori yakıyormuşuzzz

yürüyüş yapmak 20 dakikada 72 kalori yakıyor nasıl oluyor ya ben 40 dakika da 90 kalori yaktım ,ben anlamadım bu işten bişey

Selam kızlar hemen sabah ki kilomu yazıp çıkıyorum. Dün regl oldum ama yine de tartıldım bugün:
Geçen Hafta:62.2
Bu hafta: 61.9 regl olduğum halde bi de öptüm hepiniiziiii sonra görüşürüüzzzzz

yok elmatipi almıyorum doğumdan sonra orda birikim oldu yaş 35 tabi ama gören 26 sanıyiii her 1 kilo insanı 1 yaş yaşlandırıyor bence ...aslında benim popiş büyütr kilo alınca provaya gidiciiim kadınada kilo veririm demiştim terzim ne dicek bakalım

Bu günkü menümüde yazayım;

Sabah,
2 dilim ajvar soslu ekmek
2 kk peynir
1 b. jacobs 3ü birarada kahve

Öğlen,
2 parça şinitzel

Ara,
14:00 1 elma

16:00 1 kivi

18:00 1 kase nesfit sütlü....

sabah

domates peyir,ekmek

öğlen patates yemeği ,2 tane altınbaşak galete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…