60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiiin beni saymamışın alındım

yolican kimlik değiştirmiş o artık sportmen kedi.... hakkaten bir hügocuk vardı muhtemelen bebişi olunca ara verdi......

hoşbulduk cnm benim.....ayyy özür dilerim cnm yaaa ama alınma bu aralar kafam dağınık...
hıı başladı demek artık spora...nihayethugoş da bebek den pek vakit bulup giremez zati.kendine zaman ayırabiliyosa ne ala...sen neler yapıyosun kilo verme nasıl gidiyor spor yapıyomusun?

olur canım olur merak etme.böyle devam edelim biz

bugün bir iştahsızlığım var benim:2:akşam yemeğinde et yemek istemedim diyetisyenim önermişti 2 haşlama yumurta yadim
1 dilim ekmek ve kepçe çorba.Şimdi biraz ders çalışıcam ve suyumu içicem.Umarım yağları eritmeyi başarırız

selam kizlar cepten yazdigim icin biraz tuhaf yazilar kusura bakmayin Ben bugun diyeti bozdum sabah iki dilim ekmek domates salatalik peynir yedim oglen yarim porsiyon iskender ve kola aksam 2 dolma

slm kızlar ben geldim kaç gündür misafirim vardı yeni giriyorum aralarda girdim ama herkez nasıl iyimi kilolar ne durumda veren varmı kilo

slm kızlar cuma günü bildirimi yapamadım okulda net yoktu evde de misafir filan cok özür....
gecen cuma 60,200 düm bu cuma 60 olmusum sadece 200 gr gitmiş ama bol kacamaklı bir haftaydı dün misafirlerim vardı dayanamadım cok ama cok yedim ama aksam 5 de yeme işini bitirdim bugun bir günlük karbonjidrat diyeti yaptım
sabah 1 haslanmış yumurta 2 zeytin peynir
aksam 5 ızgara köfte
ara bir bardak süt
sıfır karbonhidratla günü tamamladım liste filan yapılıyo galiba beni de ekleyin emiiiii
boy 160
baslangıç kilom 62,700
şimdi 60
cumaya hedefim 59,500
diyelim de daha da altına düşsemde göz cıkarmaz hadi öptüm herkesi
az kalori bol yag yakımla gülücüklü mutluluklu bir pazar olur inş. yarın iyi aksamlar

Merhabaa...
Ben bugün kahvaltıda çok aşırıya kaçtım ama ne yapalım bozmadım yinede..

Sabah : 3 dilim kızarmış ekmek,4 dilim domates,4 zeytin,1 kk peynir,yarım yumurta.
Ara : 1 muz
Öğlen : 1 kase nesfit
Ara : 1 bardak nescafe,2 tane etiform
Akşam : 1 tabak tavuklu ve bol yeşillikli salata
Ara : 1 portakal

Merhaba kizlar
Bende kahvaltida 2 dilim kepekli ekmekle yapilmis kasarli tost yedim sonra carsiya ciktim aralarda hicbisey yemedim ama eve gelince acliktan ölüyodum ve bi sürü sey yedim aksam yemegini de daha az once yedim kiymali bamya 2 kasik makarna offff offfff cok gec saatte yedim. Pismanim

merhabaa herkese!! bugün ben de güzel havayı ve haftasonunu fırsat bilip arkadaşlarımla gezdim tabi haliyle ara öğün falan yalan oldu. gezerken çok acıktım dışarıda da salata yemek için 6-7 lira vermek zor geliyor insana o yüzden akşam yemeği olarak ton balıklı sandviç yedim. sabah 1 ufak elmayı 4 çor. kaşığı yulaf ezmesi,1 çay bard. sütle karıştırıp yedim. öğlen 5 çorba kaş. yağsız yeşil mercimek yemeği yedim. biraz suçluluk duygusu var ama napiim :26:

merhabalarr
bugün piknik yaptık tabiki kaçırdım ama olabilir dedim devam diyete
pazartesi günü saatler alınıyor ya yürüyüşe başlayacagım akşam üzeri
bakalım nasıl olacak sporla daha ,iyi sarılacagım diyete gibime geliyor

63 kiloyum boyumda kısa 155 2 gündür yürüyorum yaz geliyo zayıflamam lazım..elma si5rkesi su içiyorum sabah inş sonuç iyi olacak

kızlar baya kalori yakmışımdır sabahtan beri temizlik yapıyorum.demin halı sildim sizede öneririm.baya ter attırıyo

Kizlar merhaba nasilsiniz?
sabah uyaninca 1 bardak suyumu ictim 7-8 tane badem yedim kahvalti yapana kadar tutsun diye (kahvaltiyi biraz gec yaptim da:) kahvaltida da 1.5 dilim kepekli ekmekle mihlama yedim. Nerden ogrendim su mihlama yapmayi cok guzel biseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…