günaydın kızlar nasılsınızzzz bakalım haftasonu nasıl geçti ?
cuma günü 62,8 iken bu sabah 61,5 oldum kızlar:)
Valla ben haftasonu biraz fazla yediğim için sabah tartılmadım moralim bozulmasın diye cumaya kadarda tartılmayacağım
Sabahtan beri bilgisayarın karşısında uyukluyorum hala kendime gelemedim gözlerim açılmıyor
günaydın canııım...
aynısı banada oldu....
cuma 68.7 idim bu sabah 67.87 ile 8 yer değiştirmiş.... İnşallah kalıcı olur iki gün sonra geri alırsam kıymeti yok..... Allah korusun.....
süper canımmmm,ohh gitsin kilolarr:)az yiyip spor yaparsan emin ol kalıcı olur.
ben haftasonuda hep 61,8 felan çıkıyordum:)bakalım hedefim şimdi 60 öyle yavaş yavaş vericem .1 haftada 2 kilo vermişim:))))
benim 1.4aslında kilo alırkende öyle yedikçe bir kilo, bir buçuk kilo falan alıyoruz mesela.... verirken hemen gitsinler istiyoruz adalet mi bu.....
ben de sabah ufak bişeyler atıştırıp 1 saat yürüyüşümü yaptım kızlar şimdi de 2 portakal yiyorum
december 3,8 hızla olan kalori sonucunu yazcaktın canım atladın mı unuttun mu
Klasik pazrtesi çalışanıAma ben zıpkın gibiyim maşallah niye acaba yaa .........
Sabah sabah kilo verdiğini görünce neşen yerine gelmiş ondandır
valla iyi geldi ne yalan diyiim.... gerçi hala fazla hala bıngıl bıngılım ama insan umutlanıyor valla.....
Olsun yavaş yavaş hedefe ulaşacağız bende haftasonu biraz dar kıyafetlerden giydim gören aa sen kilo mu verdin diye sorunca pek bir mutlu oldum ama diyet yaptığımı söylemedim bilmem hiç farkında değilim diye birde salağa yattımçok fenayım çokk
Bende öyle yapardım herhaldeayyy o lafı duymayı ne kadar çok istiyorum tahmin bile edemezsiiin... Teyzem tv de bi kız gördü bana dediki sen bu kadar zayıflayamazsın dedi.... Niye dedim o doğa üstü bir yaratık mı? Niye böyle olumsuzlar.... Hadi el olur anlarım ama kendi insanım bu yaaa.... Çok dokunuyo ve üzüldüğümüde bile bile ben yapmam yani bir başkasına......
hayır kız yürüyüş yap demiyorum..hani sen 3,8le 35 dk yürümüşsün de ben dedim ya, bi de ben aynı hızda yürüyüm sana bildiririm diye. senin yürümene gerek yok yani
spor yaptığım zaman not tutuyorum dedin ya..
Sporumu yaptım geldim, resmen topuklarımın altı zonkluyo. Anam amele gibi çalışıyom bakalım ne zaman oolleey başardım oldu dicemm... Ahh ahh şu an üzerimde eskiden bana bol hatta ppek bol gelen, hatta bol diye giyemediğim bir pantalonum var ve malesef nefes alabilmek için düğmesini açtım yok böyle bir şey yaaa..... Nasıl olcak bu iş çok merak ediyorum...
ben koşu bandında koşmaya korkuyorumsanki beni fırlatıp atacakmış gibi geliyor. maksimum altıda löbür löbür yürüyorum..... sizce koşmaya ne zaman başlarım nasıl başlamalıyım aayyy çok acemiyim... Salona gittim bant kapalıymış her bir yerini bırkaladım açamadım sonunda yanımdaki arkidiş el attı sağ olsun hem koşturuyo kan ter içinde hem bana laf yetiştiriyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?