herkese merhaba,
çok uzuuuun bir aradan sonra geldim.eskilerden kimler burda?hugocuk famir neruda loxandra pepeti aklıma gelmeyen diğer kızlar herkes iyidir umarım.hugocum belki doğum yapmıştır.btl betul var sanki.seni hatrılıyorum ben sen beni hatrlıomusun bilmiyorum neyse.ben kilo almadım şükür sağlıklı beslenmeye devam ediyorum daha doğrusu yaşam tarzı haline getrdim .spor çok düzenli olmasada yapmaya çalışıyorum pilates ve kardio. işte böle. sizler nasılsınız ne var ne yok? ara ara yazmaya çalışcam herkese sevgiler...
hatırlıyoruum tabikide hatta adıım geçmeseydi sana kızacaktım haaa.... birtek yoli var eskilerden onunda adı sportmenkedi olmuş sen ne yaptın kaç kilosun hedefine ulaşmış mıydın....
ahh cnm saol.. evet cnm ben ulaştım hedefime şükür.1 yıl oldu hatta hiç kilo almadım64 tüm 55 oldum.şu an da 55 im.devam işte.sen ne yaptın nasıl gidio?
Maşallah vallaa ne güzel ..... Ben bu gruptan kilo almaya başlayınca ayrıldım sonra şok diye yapıp 66 lardan 62 ye çıktım sonra verdiğimin iki katını şok hızında aldım. 71 lere kadar çıktım, bir aydır dikkat etmeye yeniden başladım yediğime içtiğime.... Şimdi spora da başladım bir haftadır.... 68 lere anca düşebildim. Bu sefer kararlıyım inşallah başarıcam....
inşallah cnm.aman sakın bırakma işin ucunu bırakınca gelio vala kilocuklar hemen hazırda kapıdalar. sporda yapmaya çlış sütünü yoğurdunu maden suyunu ihmal etme.yaz gelio bak .herkes tiril tiril gezecek. mot,vasyonun düştüğü an soyun geç aynanın karşısına bak kendine yağlarına.ben öle yapardım hep
süper bir yöntemmiş uygulucam.... göbeğe bakmam yeterli.....
canım ben açıkçası açlık diyeti yaptım :)cnm tebrk ederm öncelkle umarm 58 olursun bnmde hedefm o ama öncelkli hedefm bi 5 kilo vermek nasıl verdn acabaa??
merhaba bayanlar size katılmak istesem geç kalmış sayılırmıyım ?
off hafta sonu ipin ucunu kaçırıyorum.düzenim bozuluyor.diyet diye bişii kalmıyorrrr :2::2:
merhabaa herkese!!bugün ben de güzel havayı ve haftasonunu fırsat bilip arkadaşlarımla gezdim tabi haliyle ara öğün falan yalan oldu. gezerken çok acıktım dışarıda da salata yemek için 6-7 lira vermek zor geliyor insana o yüzden akşam yemeği olarak ton balıklı sandviç yedim. sabah 1 ufak elmayı 4 çor. kaşığı yulaf ezmesi,1 çay bard. sütle karıştırıp yedim. öğlen 5 çorba kaş. yağsız yeşil mercimek yemeği yedim. biraz suçluluk duygusu var ama napiim :26:
kendi kendime moralim bozulmaz kolay kolay diyodum. yaklaşık 1 haft aoldu başalayalı diyete işte ve oyle sıkı bi diyet değil arada kaçamaklar yaptım. yaklaşık 1 kilo vermişim. normalde oo süper derdim haftada 1 kilo falan ama hergün nerdeyse spor yaptım canım çıktı ve aynı yemek temposu ve spor temposuyla sanki hiç kilo veremicekmişim gibi geliyo. düşününce 10 kilo vermek çok kasınç geliyo yani... ekstradan ne yapmalı?
Kızlar merhaba!!
Ben de yarın başlayacağım diyete.
Umarım gider bu fazlalıklar bir an evvel
Boyum: 1.62 kilom: 65 :SS
Selam beybiler,
Bu sabah ilk defa sıcak su içerek başladım güne. Çok şükür :)))
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
1 parça peynir
sonra spora gittim
Öğlen 1 muz
Ordan çarşıya gittim
1 sütlü nesvcafe içtim şekersiz
Akşam Koca bir tabak pırasa yedim bir dilim ekmeğin ucundan acık kopardım ohhh huzura erdim....
Pırasa yemeğine resmen aşığım yaaa....
selam bebişler nasılsınız
iyi akşamlararkadaşlar suçluluk duygusunun sebebi dışarda yediğim sandviç ekmeğinin büyüklüğüydü:44:
bugün yediklerimse,
kahvaltı 1,5 dilim ekmek, marul maydanoz, 2 zeytin, 2 fincan yeşilçay
ara 1 çaybardağı leblebi
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği ve 1 kaşık yoğurt
akşam: tavuklu salata
Haftasonu ister istemez diyet yalan oluyor. Bende kacirdim tabi biraz ama yine de eskiye bakarak daha az yemis olabilirim ama kizlar ben hic spor yapmiyorum. Baslicam baslicam dedim hala baslayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?