60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendi kendime moralim bozulmaz kolay kolay diyodum. yaklaşık 1 haft aoldu başalayalı diyete işte ve oyle sıkı bi diyet değil arada kaçamaklar yaptım. yaklaşık 1 kilo vermişim. normalde oo süper derdim haftada 1 kilo falan ama hergün nerdeyse spor yaptım canım çıktı ve aynı yemek temposu ve spor temposuyla sanki hiç kilo veremicekmişim gibi geliyo. düşününce 10 kilo vermek çok kasınç geliyo yani... ekstradan ne yapmalı?

Slm huaaa, vermissin iste canim 1 kilo bi bes kilo falan boyle rahat gider ama sonrasi icin ne yapmak lazim bende bilmiyorum belki kacamaklari azaltmak gerek ne dersin?

Kızlar merhaba!!
Ben de yarın başlayacağım diyete.
Umarım gider bu fazlalıklar bir an evvel
Boyum: 1.62 kilom: 65 :SS

Selam beybiler,

Bu sabah ilk defa sıcak su içerek başladım güne. Çok şükür :)))

Kahvaltı
2 haşlama yumurta
1 parça peynir

sonra spora gittim
Öğlen 1 muz

Ordan çarşıya gittim
1 sütlü nesvcafe içtim şekersiz

Akşam Koca bir tabak pırasa yedim bir dilim ekmeğin ucundan acık kopardım ohhh huzura erdim....
Pırasa yemeğine resmen aşığım yaaa....

herkese merhaba,

çok uzuuuun bir aradan sonra geldim.eskilerden kimler burda?hugocuk famir neruda loxandra pepeti aklıma gelmeyen diğer kızlar herkes iyidir umarım.hugocum belki doğum yapmıştır.btl betul var sanki.seni hatrılıyorum ben sen beni hatrlıomusun bilmiyorum neyse.ben kilo almadım şükür sağlıklı beslenmeye devam ediyorum daha doğrusu yaşam tarzı haline getrdim .spor çok düzenli olmasada yapmaya çalışıyorum pilates ve kardio. işte böle. sizler nasılsınız ne var ne yok? ara ara yazmaya çalışcam herkese sevgiler...

hatırlıyoruum tabikide hatta adıım geçmeseydi sana kızacaktım haaa.... birtek yoli var eskilerden onunda adı sportmenkedi olmuş sen ne yaptın kaç kilosun hedefine ulaşmış mıydın....

hatırlıyoruum tabikide hatta adıım geçmeseydi sana kızacaktım haaa.... birtek yoli var eskilerden onunda adı sportmenkedi olmuş sen ne yaptın kaç kilosun hedefine ulaşmış mıydın....

ahh cnm saol.. evet cnm ben ulaştım hedefime şükür.1 yıl oldu hatta hiç kilo almadım 64 tüm 55 oldum.şu an da 55 im.devam işte.sen ne yaptın nasıl gidio?

ahh cnm saol.. evet cnm ben ulaştım hedefime şükür.1 yıl oldu hatta hiç kilo almadım 64 tüm 55 oldum.şu an da 55 im.devam işte.sen ne yaptın nasıl gidio?

Maşallah vallaa ne güzel ..... Ben bu gruptan kilo almaya başlayınca ayrıldım sonra şok diye yapıp 66 lardan 62 ye çıktım sonra verdiğimin iki katını şok hızında aldım. 71 lere kadar çıktım, bir aydır dikkat etmeye yeniden başladım yediğime içtiğime.... Şimdi spora da başladım bir haftadır.... 68 lere anca düşebildim. Bu sefer kararlıyım inşallah başarıcam....

inşallah cnm.aman sakın bırakma işin ucunu bırakınca gelio vala kilocuklar hemen hazırda kapıdalar. sporda yapmaya çlış sütünü yoğurdunu maden suyunu ihmal etme.yaz gelio bak .herkes tiril tiril gezecek. mot,vasyonun düştüğü an soyun geç aynanın karşısına bak kendine yağlarına.ben öle yapardım hep

süper bir yöntemmiş uygulucam.... göbeğe bakmam yeterli.....

Selam kıslar
sabah
3 sucuk
2 dilim ekmek
3 kaşık menemen
2 zeytin
3 kupa çay

ara
sütlü filtre kahve

öğlen yiyemedim kahvaltı geç etmiştik

ara
çilek
sütaş yağsız çilekli yoğurdu 2oo gr
2 hurma

akşam
6 tekirdağ köfte
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

not:yaptığım portakallı tarttan 3 çatal tadına bakmak için yedim :26:

spor olarak bugün kızımla parka gittik biraz yürüdüm ama spor gibi değildi yürüyüşparkuru vardı 3 tur attım,spor yoktu yani bugün
şimdi açık çay içiyorum bakalım ve tarih çalışıyorum girip bir bakıyim dedim

cnm tebrk ederm öncelkle umarm 58 olursun bnmde hedefm o ama öncelkli hedefm bi 5 kilo vermek nasıl verdn acabaa??
canım ben açıkçası açlık diyeti yaptım :)
sabahları gayet düzgün bir dilim kızarmış kepek/çavdar ekmeği,peynir,kaşar,yumurta,bal,reçel domates ve salatalık kısacası herşeyi yedim.
öğlen yarım paket eti form yedim diğer yarısını da çok acıkırsam akşam üzeri 4 5 gibi yedim
akşamları da sadece çorba ya da salata yedim.
ama haftanın iki günü falan akşamları normal et ya da sebze yedim.

merhaba bayanlar size katılmak istesem geç kalmış sayılırmıyım ?

heheh..tabi ki hayır, ne demişler ; geç olsun güç olmasın hoşgeldin

off hafta sonu ipin ucunu kaçırıyorum.düzenim bozuluyor.diyet diye bişii kalmıyorrrr :2::2:

diyet moduna sokma kendini o zaman canım, az ye, tadına bakmış ol. diyet yapıyorum diyince insanın her şeyi yiyesi geliyo, ama az yeyim diyince cidden azcık yiyosun, bitiyo.

niye suçluluk duygusu var anlamadım, gayet güzel yemişsin hatta az yemişsin.

1 kilo için zaten 7000 kalori harcamak gerekir. haftada 1 kilo gayet iyi canım merak etme. moralinni bozma spora devam.

Kızlar merhaba!!
Ben de yarın başlayacağım diyete.
Umarım gider bu fazlalıklar bir an evvel
Boyum: 1.62 kilom: 65 :SS

hoşgeldin archi, bence diyet yapma. az ye. diyet yaptığın zaman insanın her şeyde gözü kalıyo. ben diyeti miyeti bıraktım, kendime az yemeyi öğütledim, azar azar her şeyden yyorum. tabi her şey deyince her gün gelsin pastalar, çikolatalar tadına bakıyım diye bi durum söz konusu da değil her şeyden diyince yanlış anlaşılmasın..

aramızda kim diyetini bozmadı ki? diyet insanın gözünü köreltiyo. diyet kelimesinden nefret etmeye başladım yaaa

bu arada december akşam 35 dk 3,8 hızında yürüyüş yaptım ve 2.22 km, 66 cal çıktı sonuç. seninkini unuttum şimdi, yazarsın sen bana canım.

iyi akşamlar arkadaşlar suçluluk duygusunun sebebi dışarda yediğim sandviç ekmeğinin büyüklüğüydü:44:
bugün yediklerimse,
kahvaltı 1,5 dilim ekmek, marul maydanoz, 2 zeytin, 2 fincan yeşilçay
ara 1 çaybardağı leblebi
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği ve 1 kaşık yoğurt
akşam: tavuklu salata

iyi akşamlar nasılsını ben bugün çok yemedim diyebilirim orta halli yani
çok yorgunum bugün birazdan atacagım herkese iyi geceler

afiyet bal olsun şekerim.valla bende hastayım pırasa yemeğine.

Haftasonu ister istemez diyet yalan oluyor. Bende kacirdim tabi biraz ama yine de eskiye bakarak daha az yemis olabilirim ama kizlar ben hic spor yapmiyorum. Baslicam baslicam dedim hala baslayamadim

hmmm. tamam o zaman suçluluk duyabilirsin

Haftasonu ister istemez diyet yalan oluyor. Bende kacirdim tabi biraz ama yine de eskiye bakarak daha az yemis olabilirim ama kizlar ben hic spor yapmiyorum. Baslicam baslicam dedim hala baslayamadim

vaktin varsa günde 45 dk- 1 saat yürüyüş yapsan yeterli olur excity

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…