Ben de ondan da kararsızım biraz, hava bozuk boşuna hormon almayayım diye..
Allah muhabbetinizi bozmasın, yeni evli olunca böyle oluyor
Sonra da çocuk olunca o seni kovalar sen kaçarsın
Zaten 1 gün kaldı sanırım regl'ye 2-3 gün öncesinden kullanmak lazımdı, ben kaçırdım sanırım o vakti. Ama aldım yani yanımda bulunsun akşama kadar fikir değiştirirsem diye...
Mersine gidiyoruz canım.
Tampon beni çok korkutuyor, hiç denemedim ya heralde ondan. Yoğun günlerde girmem canım ona bile razıyım :)
O zaman bitmeye yakın eğer gözüm yerse tampon denerim artık. En iyisi hormon almamak.
Seneler önce bekarken denemiştim ben 2-3 gün için tüm dengem mahvolmuştu. Tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi vs. olmuştu sonrasında da aylarca düzensizleşti. Değmez ama bazısı da bak hiç sorun olmadan kullanıyormuş...
bende hormonlarda korkuyorum malesef 2 yıl önceydi galiba doğum kontrol ilacı kullanıyım dedim doktoruma sordum önerdi bir marka tam tatile geldi işte reglim sonra kullandım ama feleğimi şaşırdım gece bir tarafım uyuştu yataktan düştüm hissetmediğim için diğer gün dönüyorduk zaten tatilden dağın başında hastane aradık inanılmaz baş dönmesi titreme ama çok fena zangır zangır zor bulduk hastane kızımda küçüktü o zaman eşim benimlemi ilgilensin çocuklamı şaşırdı serum filan taktılar kendime geldim sonra doktoruma anlattım bu durumu bir daha ömür boyu doğum kontrol haplarını yasakladı aşırı yan etkiden dolayı korkuyorum o yüzden bundada farklı bir etki olurmu diye