Veee.Veee.Veee
Bol bol su içmekk
Heralde benden bol su içeni yoktur :)
Fıçı oldum resmen. İşyerindekileri sayıyorum zaten 2 litreyi buluyor, evdekileri saymıyorum artık :)
Eskiden günde 1-2 bardak su içerdim.
esenrüzgarcım senin gibi düşünleri gördükçe rahatlıyorum inan ki..cidden 2 laf öğrenmişler dillerinde dolandırıp duruyorlar..neyse konu burda da açılmadan kapatalım en iyisi..
evet, türkiyedeki mısırların iyi olduğunu ben de geçen doktorum programında çıkan bir profdan duydum, ismini unuttum şimdi..
ama mısırın ithalatı üretiminden daha çok diye duydum ben de..
bu avm de, caddelerde satılan mısıra ben de bayılıyorum ve sanırım bunlar gdolu msır.
uzun süredir yemiyorum sırf bu yüzden..
en iyisi pazardan mısır alıp buzluğa atmak, çocuğa o mısırı haşlayıp vermek..
canım, kalın kitaplar okunmuyor tutamıyosun elinde söyleyim :)
ben hem kitap okumuş oluyorum hem spor yapıyorum aynı anda..
yürüyüşü genelde 45 dk, 1 saat civarında yapıyorum ben canım..tabi ruh halim iyi olduğunda..:)
Ben o pazardan aldıklarımıza da güvenmiyorum, onlar da ithaldir büyük ihtimal

Eliptik bisikleti düşünüyorsan o çok yorucu bişeymiş ve çabuk sıkılıyormuşsun o yüzden.
Bir de kas yapıcı özelliği varmış. Bence en iyisi yine de koşu bandı gibime geliyor. Ben denedim en düşük ayarda eliptik bisikleti sanki bileklerim ağrıdı...
Süpersin valla yürüyüş konusunda.. Zaten en az 40 dk. yapmak lazımmış yağ yakmak için.
günaydın kızlarrr :)
akşam eve giderken 15 dk yürüdüm mercimek çorbası ve salata yedım bide yoğurt 20 dk plates ve 30 dk yürüyüş yaptım
sabah tartılmadım bakalım yarın tartıda ne cıkcak :))

Süper bir menü. Ben de dün mercimek çorbası içeyim dedim , dışarda arkadaşlarla...
Onlara takılmak için ton balıklı salata yemek zorunda kaldım. Ton balık zaten minik bişey, sırf marul salatasıydı. Tabi yarısını yedim anca...
Bugün tartıda epey bir az geldim :)
Mercimek çorbası yeseydim böyle olurmuydu bilemiyorum artık. Çok memnun değildim akşam yediklerimden doymadım üzerine de 2 kırık diyet çikolata yemiştim ama sabah tartıda görünce rakamları sevindirik oldum tabi :)
günaydın, pilatesi nasıl yapıyosun ya. ben çok sıkılıyorum:)
etkileri çok iyi ama beni çok sıkıyo pilates, yapamıyorum..
Benim de plates topu köşede duruyordu, evdekiler havasını indirmişler bi kenara koymuşlar kullanmadığım için.
Bir ara oğlan sahiplenir gbi oldu bu benim diye oynadı felan biraz ortada

Kocaman top nesini sahiplensin

Pilates bana da uzun ve sıkıcı bir işmiş gibi geldi.
Senin burcun ne maxicim ?