Seni kırmak adına bişi söylemek istemedim, sadece espri yaptım, kırdıysam kusura bakma.
günaydınn arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum
sesim bu arada sabah tartıldım ve pazartesıden bu yana 400 gr vermişimm
yanı
09.10.2012 başlangıç 64,50
15.10.2012 ilk tartılmam 64,00
ve 19.10.2012 63,60 gr olmuşum yani 10 günde 900 gr verdim sizce nasıl
hepinizi çokk öpüyorumm bu arada denvir hiç canını sıkma bu hafta kesinlikle telafı ediceğine inanıyorum.
gfr hanım, aç kalmak zayıflatmaz, hatta vücudunuzun yağ yakımını, kalori yakımını ya azaltır ya da tamamen durdurur. ara öğünler yapın, 1 tane meyve tüketin, ayran için, küçük bir kase yoğurt alın.
inşallah ben de 1-2 hafta içinde, bu başlığa ait olucam.
gfr hanım, aç kalmak zayıflatmaz, hatta vücudunuzun yağ yakımını, kalori yakımını ya azaltır ya da tamamen durdurur. ara öğünler yapın, 1 tane meyve tüketin, ayran için, küçük bir kase yoğurt alın.
inşallah ben de 1-2 hafta içinde, bu başlığa ait olucam.
bu topiği gördüm okudum umutlandım hele sizlerin kilo vermesi beni bayağı mutlu etti ama ben veremiyorum ve çok moralim bozuluyo neden oluyo offff 68den düşemiyorum bi türlü geçenlerde 67,5görmüştüm ama bugün tartıldığımda tekrar 68,1gördümm offfffffffff
bu topiği gördüm okudum umutlandım hele sizlerin kilo vermesi beni bayağı mutlu etti ama ben veremiyorum ve çok moralim bozuluyo neden oluyo offff 68den düşemiyorum bi türlü geçenlerde 67,5görmüştüm ama bugün tartıldığımda tekrar 68,1gördümm offfffffffff
ay kızlar arka arkaya mesaj atıyorum ama şunu soracaktım size, şunlardan yiyebilir miyiz diyette, ısıtıp??? :44::44:
http://www.banvit.com/images/urunresimler/Buyuk/105.jpg
bence yağsız teflonda ısıtırsan yanınada yağsız lımonlu ve baharatlı bir salataaa offf harıka olur bence
ama işlenmiş et çok sık tüketmeni tavsiye etmem bence tavuk göğüs al ya ızgarada yada tost makınesınde baharatlıyıp ye çok daha lezzetli oluyor tecrübeyle sabittir. ama iş yerinde çok sıkıştıysan iyi bir öğün olabilir.
evet sürekli yenmez de hani arada kendimizi şımartmak içinya diyet iskender diye bir tarif var, kepek ekmeklerini küçük küçük kesip tavada kızartıyorsun, sonra üstüne domates sosu, yoğurt, bi de bu etten koyuyorsun falan, diyet iskender oluyor bunu yapmak istiyorum da o yüzden merak ettim sorayım dedim, yapcam bunu ben bi kez
güzel tarif bende hafta sonu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?