60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İşe gitmeden önce yazıyım dedim,

Başladığım kilo 66.9
Şu anki kilo 65.9
Hedef 60

Son düzenleme:
sabah tartıldım.kilom 68.6 yaptığım bir günlük kaçamak sonucu bu. yani buhafta sadece 100 gr verdim.yani 2haftada 900 gr verdim. oysaki benim hedefim hafta 1kg idi.bunu haftaya telafi edicem inşallah.

Günaydın kızlar dün yazamadım denetimdeyizde:)

Sabah tartıldım 60,6 kg. yani ne almışım ne vermişim bu hafta kilo koruma haftası olmuş.Ama zaten yediklerimde azalma olmadıki verebileyim standart yedim açta kalmadım tıkabasa tokta

Dün yediklerim :

Sabah : 2 ince dilim kepek ekmeği arası kaşarlı tost + çay
Öğle : Kereviz + yoğurt + 1/2 sütlaç
Ara :2 adet galeta
Akşam : Tavuksuyu çorba + pırasa + salata

Bu sabah : 1 simit + 1 dilim peynir + 1 brd.çay

Bu arada kızlar ben su içmeyi zaten çok sevdiğim için günde 3 litreyi tamamlıyorumdur.Elimden bardak düşmüyorda Hatta bu yüzden şekerden şüphe edip ölçüm yaptırdık.

günaydınn arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum

sesim bu arada sabah tartıldım ve pazartesıden bu yana 400 gr vermişimm
yanı
09.10.2012 başlangıç 64,50
15.10.2012 ilk tartılmam 64,00
ve 19.10.2012 63,60 gr olmuşum yani 10 günde 900 gr verdim sizce nasıl
hepinizi çokk öpüyorumm bu arada denvir hiç canını sıkma bu hafta kesinlikle telafı ediceğine inanıyorum.

bu arada dün yediklerimi yazamadım çok yoğundum

sabah : 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta biraz domates salatalık
peynır cok yağlıydı o yüzden 2 küp şeker kadar yedim
şekersiz çay
öğlen kızartma vardı ama ben fırında közlenmiş yarım patlıcan
yanına yağsız sarımsaklı domates sosu ve 1 kase yoğurt ekmek yemedım
aksam : ızgarada pişmiş yarım palamut 4 kaşık salata çünkü yağlıydı :)
o kadar ara öğünler de mandalına ve 1 avuç beyaz leblebi yedim 2 fıncanda yeşil çay

işte bu kadar bugunkılerıde yarın sabah yazarım menum nasıl yorum beklıyorum.. :18::18::18:

gayet güzel vermişsin zeyno tebrikler ve teşekkür ederimdesteğin için inşallah öyle olacak.

sağolasın canım biliyorum aç kalmanın iyi olmadığını mide boş kalınca çalışmak için yağ üretir depolarmış ben dediğim gibi öğlen dışarı çıktım arkadaşlarla kuaför pazar derken bayağı gezdik yemeye fırsat olmadı sadece su içebildim

sağolasın canım biliyorum aç kalmanın iyi olmadığını mide boş kalınca çalışmak için yağ üretir depolarmış ben dediğim gibi öğlen dışarı çıktım arkadaşlarla kuaför pazar derken bayağı gezdik yemeye fırsat olmadı sadece su içebildim

bu topiği gördüm okudum umutlandım hele sizlerin kilo vermesi beni bayağı mutlu etti ama ben veremiyorum ve çok moralim bozuluyo neden oluyo offff 68den düşemiyorum bi türlü geçenlerde 67,5görmüştüm ama bugün tartıldığımda tekrar 68,1gördümm offfffffffff

ne zaman başladın canım diyete? ban benim de öyleydi hatta karnım şişmişti falan, sonra birden hafifledim tartıda 62li bir şey görebildim 2 hafta sonunda ki ben spora da gidiyorum. moralini bozma diyet yaparsan illa ki kilo verirsin, aksi mümkün değil ki, öyle düşün pes etmee

kızlaaar diyetle ilgili nette araştırırken, diyet yaparken kendimize ödül yemeği vermeliymişiz, böylece vücudu şaşırtmış oluyormuşuz. vücut ''aç değilim eskisi gibi şeyler yiyorum'' diye her şeyi yağ olarak depolamazmış, diyetimiz bittiğinde de rahat edermişiz falan. ama tabi tüm gün her şeyi yemek gibi değil de, sevdiğimiz bir şeyi tüketmek gibi. benim kafama yattı 2 haftada bir yapsam mı acaba diyorum. siz yapıyor musunuz ödül falan? valla yanımda patates kızartması, tavuklu pilav falan yiyenler oluyor hiç tatmıyorum bile irademi ödüllendireyim mi noluuuur

kesınlıkle hayal kırıklığına uğramıyorsun
ve aç kalmıyorsun ara öğünde meyve ye yeşil çay iç kesin faydasını göreceksin bende senin gibi düşünüyordum ama bak 10 günde 900 gr verdim ve sağlıklı bir şekilde.
ama ben çok su içiyorum 2,5 3 lıtre çünkü zaten muhasebeciyim ve sabah 9 dan aksam altıya kadar hareketlerim çok kısıtlı o yüzden metabolızmayı hızlandırmak gerek. günde 2-3 büyük fincan yeşil çay içiyorum arada tarcın kabuğu at içine arada kekik at arada maydanoz at ben hep farklılaştırıyorum sıkılmamak için ve tabi ki limonlu iç. kızartma yok hamur işi yok makarna pilav bulgur pilavı 3yk ama ben bazen 4 yk yedim. eğer canının cok cektığı bır sey varsa sabah az ye ama aksam yeme ve leslie ile 1-2-3-4-5 mıl videoları var ben yürüyüşe gidemıyorum zamanım yok ve 4 yaşında dünya tatlısı bir kızım var ama leslıe ile evde ıstediğin zaman yapılırsınız çok zevkli hemde acayip terletiyor
eğer bir sağlık problemin yoksa bunları uygulayarak verirsin bende daha yolun başındayım daha 12,50 kilo vermem gerekiyor sende bizimle bareber gun ve gun kıo verırsın ben buna inanıyorum kendıne iyi davrann ve sakın üzülme yapabılırısın.

ay kızlar arka arkaya mesaj atıyorum ama şunu soracaktım size, şunlardan yiyebilir miyiz diyette, ısıtıp??? :44::44:

http://www.banvit.com/images/urunresimler/Buyuk/105.jpg

bence yağsız teflonda ısıtırsan yanınada yağsız lımonlu ve baharatlı bir salataaa offf harıka olur bence
ama işlenmiş et çok sık tüketmeni tavsiye etmem bence tavuk göğüs al ya ızgarada yada tost makınesınde baharatlıyıp ye çok daha lezzetli oluyor tecrübeyle sabittir. ama iş yerinde çok sıkıştıysan iyi bir öğün olabilir.

evet sürekli yenmez de hani arada kendimizi şımartmak için ya diyet iskender diye bir tarif var, kepek ekmeklerini küçük küçük kesip tavada kızartıyorsun, sonra üstüne domates sosu, yoğurt, bi de bu etten koyuyorsun falan, diyet iskender oluyor bunu yapmak istiyorum da o yüzden merak ettim sorayım dedim, yapcam bunu ben bi kez

güzel tarif bende hafta sonu deneyeceğim

Yasasın cuma bildirimi 62.4 yani 1100 gram ve bes günde çünkü diyetisyen randevumu Pazartesi'ye ertelemek zorunda kalmıştım hafta sonu da nasılsa Pazartesi diyetisyen her şeyi kısıtlar diye diyeti bozmuştum gelsin börekler kekler seklinde bes günde 1100 gram bu Arada sesim kızma ama diyetin çok sağlıksız yağdan değil kastan vereceksin ve bir süre sonra kendini yorgun ve halsiz hissedeceksin yüzün de cokebilir bu sekilde vermeye devam edersen dengeli bir diyet bak nasıl verdiriyor insana bes günde 1100 gr ama dakikası dakikasına grami gramına uydum verilen listeye kendine bu kadar kötülük yapma bence

aaaa evet bugün cuma, ben de bildiriyorum
63.5 idim
62.7 oldum

cm olarak da incelmişim sanırım ama net olarak bilemiyorum şimdi bi şey demeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…