evet canım dün sporda diyetisyene giden arkadaşa, diyetisyeni koşmak yerine tempolu yürüyüş önerdi. ama ben her gün yürüyüş yapamıyorum sporda, dün yaptım mesela şu ana bacaklarım nasıl ağrıyor, hatta belimin kenarları da ağrıyor, demek yürüyüşde oralar da çalışıyorben niyeyse bu sefer hem spora da gittiğim için çok sabırsızım, 1 haftada hemen 10 kilomu vermek istiyorum sanırım demoralize oluyorum hemen ama şişlik var karnımda yaa, sinir oluyorum yani acaba spor yaramadı mı bana diyorum, ama alt tarafı yürüyüş yapıyorum falan. off bilmiyorum çok korkuyorum kilo veremicem diye bi de uykum çok düzensizdi, sabahlıyordum falan, o yüzden mi acaba.. bugün erken kalktım, kepekli ekmekle tost yedim, düzgün öğün yapıcam inşallah çabalarımın sonuçlarını alırım. lisedeyken diyet yapıp göbekten 10 cm incelmiştim, yine veririm dimi kilo
canımm nesfiti bırak içinde glikoz şurubu varmış hani tatlı tatlı oluyor ya o gevrekler, o yüzden. yiyeceksen de sabahları ye azcık, bol süt ile. akşamları tercih etme
merhaba kızlar, dün giremedim çünkü büyük bir sınavda gibiydim ve sanırım başarılı olamadım.çünkü dün bir arkadaş grubuyla yaptığımız birgün vardı.öğle yemeğinde dışarda buluşuyoruz.lütfen söyleyin abarttmışmıyım?
sabah:kepekli az kaşarlı tost,çay
ara öğün yapmadım ve bu yüzden öğlen çok acıkmıştım.
öğle:1 kase mercimek çorbası,1adet içliköfte,adana kebabın sadece eti ve 2 kaşık bulgur pilavı ve sonrasında sevmediğim halde nasıl yediğimi bilmediğim yarım künefe.Hiç ekmek yemediğim içindoymadım ve yedim sanırım.
ara:2-3 ceviz
akşam:yarım palamut,salata,2 dilim beyaz ekmek
ara: 10 fındık ve bir kase muhallebimsi bir tatlısonrasında da 2erik
akşam egzersizde yapamadım.yani benim için kötü bir gündü.
yani insan yedikçe yiyor.bugün kendimi dengeleyeceğim inşallah.
Afiyet olsun canım maşallah pehlivanlar gibi beslenmişsinAma insan o ortama grince canı çok çekiyo Birazcık daha kendimizi frenlememiz lazım. Olan olmuş artık Bugün hafiflet menünü ve egzersiz yapmaya çalış
Pehilvan gibi beslenmiş olma tabirinden hiç hoşlanmadım Sesim keşke daha az moral bozucu birşey yazsaydın.
Neyse bugünkü menüm:
sabah: az kaşarlı domatesli marullu kepekli tost
ara: 1 neskafe, 1 kupa beşibir yerde çay
öğle: 2 dilim ekmek bol salata,birazpeynir,2-3 zeytin
ara:1elma
akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 1 dilim ekmek,salata
leslie ile 45 dakika egzersiz.
Yapıcı olalım arkadaşlar kırıcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?