60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vericez inşallah hepimiz cnım, bende de oluyo malesef hemen bacaklarım düzelsin istiyorum ama
Bugün öyle çok yoruldum ki canım çıktı resmen
5 km yürüyüş bandı, 2 km eliptik bisiklet 5 km normal bisiklet toplam 12 km
Daha sonra 15 kg ile dış bacak çalıştım, 15 kg ile kolları ve sırtı çalıştırdım
10,30 dan 11,30a kadar studyoda çalıştım
11,30 11,40 arası saunada durdum
duşumu aldım çıktım
şuan berbat haldeyim
Ölüyorum resmen ama sıkılaştığımı hissediyorum, 2 aylık olan üyeliğimi uzatmayı dşünüyorum hazirana kadar

kızlar nasılsınız elimden geldiğince girmeye çalısıyorum
dikkat etmeye calısıyorum ama gecen haftaki gibi kilo vermeyeceğim

arkadaşlar,
akşama az yağlı bol lımonlu ve bol yeşillikli kısır yesem ne olur
fikir beklıyorum

bırde ben şu çizelgeyi değiştiremiyorum nasıl olacak bana bir tarifff lütfen

canımm nesfiti bırak içinde glikoz şurubu varmış hani tatlı tatlı oluyor ya o gevrekler, o yüzden. yiyeceksen de sabahları ye azcık, bol süt ile. akşamları tercih etme

tahmin ediyordum bişey olduğunu bunca zamandır boşuna yemişim teşekkür ederim bir paket daha almıştım yemem artık
ben şimdi ne yemeliyim iş yerinde elma aldım yediğimde daha çok acıkıyorum sonra açlıktan başıma ağrılar giriyor

Diyetisyenim bu durum için tarcinli
yesil çay ve yarım caybardagi leblebi önerdi bire bir açlığı bastırıyor ama sadece bir Ogün olur çünkü besin degeri düşük diğer ara öğünler meyve süt seklinde olacak

zeyyno yiyebilirsin canım kısır ama abartmak yok

Bugünlük menümü yazayım

Sabah ;
Peynir zetin domates 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Ara öğün yapmadım kızlar spordaydım yiyemedim

Öğlen;

1 kase yulaflı gevrek

Ara öğün ; 1 galeta

Akşam yemeği;

Peynir,zeytin,domates şeklinde yedim ekmeksiz

2 litre suyumu bitirdim 3 saat sporumu yaptım su içmeye devam

sabah 9 gibi kepekli ekmekle tost yaptım yidim
arada 2 galeta yedim, meyveli yoğurt yedim falan
öğle yemeği olarak 1 yumurta ile menemen yaptım 1 dilim kepekli ekmekle yidim
şimdi kahve içtim, akşam yemeği olarak çorba içeceğim ya da bir şey yemem bilmiyorum aç değilim pek şu an

eneeeee doğru düzgün su içmedim
içeyim hemen :26:

merhaba kızlar, dün giremedim çünkü büyük bir sınavda gibiydim ve sanırım başarılı olamadım.çünkü dün bir arkadaş grubuyla yaptığımız birgün vardı.öğle yemeğinde dışarda buluşuyoruz.lütfen söyleyin abarttmışmıyım?

sabah:kepekli az kaşarlı tost,çay
ara öğün yapmadım ve bu yüzden öğlen çok acıkmıştım.
öğle:1 kase mercimek çorbası,1adet içliköfte,adana kebabın sadece eti ve 2 kaşık bulgur pilavı ve sonrasında sevmediğim halde nasıl yediğimi bilmediğim yarım künefe.Hiç ekmek yemediğim içindoymadım ve yedim sanırım.
ara:2-3 ceviz
akşam:yarım palamut,salata,2 dilim beyaz ekmek
ara: 10 fındık ve bir kase muhallebimsi bir tatlısonrasında da 2erik
akşam egzersizde yapamadım.yani benim için kötü bir gündü.

yani insan yedikçe yiyor.bugün kendimi dengeleyeceğim inşallah.

Afiyet olsun canım maşallah pehlivanlar gibi beslenmişsin Ama insan o ortama grince canı çok çekiyo Birazcık daha kendimizi frenlememiz lazım. Olan olmuş artık Bugün hafiflet menünü ve egzersiz yapmaya çalış

Pehilvan gibi beslenmiş olma tabirinden hiç hoşlanmadım Sesim keşke daha az moral bozucu birşey yazsaydın.
Neyse bugünkü menüm:

sabah: az kaşarlı domatesli marullu kepekli tost
ara: 1 neskafe, 1 kupa beşibir yerde çay
öğle: 2 dilim ekmek bol salata,birazpeynir,2-3 zeytin
ara:1elma
akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 1 dilim ekmek,salata

leslie ile 45 dakika egzersiz.

Yapıcı olalım arkadaşlar kırıcı değil.

dün umutsuz bir şekilde tartıya çıktım meğer kilo vermişim toplam 4 kg oldu 65ten 61 e düşmüşüm
çok sevindim kaldı 6 kilo daha oh be benden de gidiyor kilolar
10 eylül de başladım bugün 18 ekim 41 günde 4 kg , 10 günde 1 kg Allah bereket versin

bugün yediklerim
sabah :iki küçük dilim ekmek+ peynir+zeytin+çay
ara: 1 tane kuru incir+ yeşil çay
öğlen :kabak yemeği+yoğurt +salata+1,5 dilim ekmek

Seni kırmak adına bişi söylemek istemedim, sadece espri yaptım, kırdıysam kusura bakma.

ayyy demin aç karna tartıldım 62.7 çıktı, hep 63.5 çıkıyorduuu ay kilo verebiliyorum oley en sonunda 62li bir şey gördüm tartı da

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.cumartesi günü ben de başlıyorum Allah nasip ederse diyete.şu an 70 kiloyum ve 60 a düşmem lazım .önceden hep 55 kıloydum ama hamilelikte alınan kilolar beni bitirdi.bir an önce kilo vermem lazım.hepinize sevgiler...

selam böbüşlerim

bugün geç kalktım diye anca kahve içtim spora gittim 4 - 4.5 km yürüdüm

eve gelince activia yoğurt yedim

kahve içerim , su içerim, başka da bi şey yemem artık bugün saat kaç oldu zaten :26:
bugün de böyle olsun

hanımlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım , sizinle birlikte umarım kilo verebilirim şuan 64 kiloyum 58 kiloya düşmek istiyorum . Doğumdan sonra emzirme döneminde bu 6 kilo fazlalık oluştu yoksa doğumdan sonra 1 ay içersinde eski kiloma dönmüştüm. Şimdi bebeğim 7 aylık oldu eskisi gibi emmiyor artık bende diyet yapabilirim diye düşünüyorum.. sevgiler.

bende bugün sabah kaşarla az bal bi dilim ekmek şekersiz bi bardak çay sorasında dışarı çıktım hç bişey yemedim sadece su akşam bi tabak ekmeksiz kabak yemeği sorasında su iki tane bitki çayı meyva ve şimdide anca fırsat geldi maden suyu içtim

bende bugün sabah kaşarla az bal bi dilim ekmek şekersiz bi bardak çay sorasında dışarı çıktım hç bişey yemedim sadece su akşam bi tabak ekmeksiz kabak yemeği sorasında su iki tane bitki çayı meyva ve şimdide anca fırsat geldi maden suyu içtim

gfr hanım, aç kalmak zayıflatmaz, hatta vücudunuzun yağ yakımını, kalori yakımını ya azaltır ya da tamamen durdurur. ara öğünler yapın, 1 tane meyve tüketin, ayran için, küçük bir kase yoğurt alın.

inşallah ben de 1-2 hafta içinde, bu başlığa ait olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…