60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolun kızlr teşekkür ederim maotve ettiniz beni bi anda ben başlayalı 10günü geçti suyu çok içiyorum günlük 15bardağı bulduruyorum tatlıyı çok seven ve evinden eksik etmeyen biriyim ama tatlı çikolata hiç bişey yemiyor yapmıyorum akşam kesinlikle ekmek yok yemeği kaşıkla yiyorum bayağı yediklerime dikkat edip azalttım tek sorunum spor yapamıyorum arada fırsat buldukça yapıyorum ana snıfına giden birde 10aylık kızlarım var onlar bütün zzamanımı alıyo off dediğiniz gibi inş.veririm bende kiloalrı 60bi olsam tamam 8kilo fazlam var ama verecem inanıyorumm:13:

seli örnek bir liste alabilirmiyiz senden kastan vermemek adına :)
paylaşırsan sevinirizzz.

zeynoo canım leslie yi ben görmemiştim ve şimdi baktım çokda hoşuma gitti ben bunu yapamaya başlayacam şimdi değilde inş.akşam ohhh hadi bu kararla gitsin kilolar yani karar dursunda hehe

canın çok tatlı çekerse kahvenin yanında 1 parça bitter çikolata yiyebilirsin canım :) etinin var 49 kalorilik stick çikolataları, arada sırada 1 taneden bi şeycik olmaz çok da kasma kendini sonra bunalırsın

Yemek hazirlamaktan kurtulmak için 1kilo kiyma alıp köfte yapıp attım buzluga 1kiloda tavuk her gün listedeki miktarda çıkarıp yağsız tavada ya da haslama yapıyorum yalnız ara Ogün çok önemli çünkü uç saatten fazla bı şey yemeğine vücut içeri ilk giren şeyi depoluyormus beslenme çantası taşıyorum yanımda

ArKAdaslar kastan verirsek belki daha zayıf ama daha salık bir vücudumuz olacak yağdan verirsek ise daha fit görüneceğiz diyetimizi onu düşünerek yapalim

seli çok teşekkür ederim sağol
benim yediklerime benziyor oranlarımız aynı
bakalım ınsallah haftaya kadar en az 500 gr verebilirim.
yanı amacım 5-6 ayda sağlıklı olarak 12-13 kılo vermek. inşallah başaracağız.

İşte diyeti bozmadan yenilebilen atıştırmalıklar

Yulaf ezmesi: Akşamları atıştırmak istediğinizde 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi, üzerine 1 çorba kaşığı yaban mersini veya 1 çorba kaşığı altın çilek veya 1 çorba kaşığı kuru üzüm ekleyebilirisiniz. Bu şekilde hem kan şekerini dengelemiş, hem de düşük kalorili ara öğünü tamamlamış olursunuz. Yulaf ezmesinin lif miktarı yüksek olduğu için karın doyurucu özelliğe sahiptir.
Yeşil elma: Dilimlenmiş yeşil elma üzerine 1 çay kaşığı tarçın ve 1 çorba kaşığı ezilmiş ceviz serpiniz. Yanında 1 kutu light sütle öğünü tatlandırabilirsiniz.
Portakal: C vitamini deposudur. 1 porsiyon portakal+ 5 tane tam ceviz tercih edilebilir. Eğer kabızlık probleminiz varsa bağırsaklarınızın çalışmasına yardımcı olur.
Süzme yoğurt: Yoğun kıvamda olduğu için doygunluk hissi sağlar. Yoğurdunuzu 1 porsiyon meyve ile tatlandırabilirsiniz (1 porsiyon meyvenin tenis topu kadar büyüklüğe sahip olması gerekiyor)
Kurutulmuş meyve ve yemişten oluşan tahıllı bar: Çikolata tercihi yerine kurutulmuş meyve ve yemişten oluşan tahıllı barları tercih edebilirsiniz.
Pirinç ve mısır patlağı: Yağlı patlamış mısır veya cips yerine daha sağlıklı olarak ifade edilebilir. İstediğiniz her alanda tercih edebilirisiniz. Örneğin, ofiste yada sinemada olabilir.
Kuru meyveler ve leblebi: Gün içerisinde tükettiğiniz çayın yanında kuruyemiş yerine yarım çay bardağı leblebi ve 1 çorba kaşığı kuru üzümü karıştırarak tercih edebilirsiniz. Doyurucu özelliğe sahiptir.
Meyveli pasta: Tabi ki bu bildiğiniz pastanelerde satılan hamurlu pastalardan değil. Sizin için daha sağlıklı, daha doyurucu özelliğe sahip bir pasta... Hemde 5-10 dakika içerisinde tüketime hazır...Gerekli olan malzemeler: 1 küçük boy muz (Ya da istenilen bir meyve), 1 çay bardağı süzme yoğurt, 3 çorba kaşığı yulaf ve 1 tatlı kaşığı tarçın. Tarifi: Muzu soyduktan sonra her tarafını yoğurtla kaplayın ve üzerine hazırlamış olduğunuz yulafları hiçbir boşluk kalmayacak şekilde serpiştirin. Hazırladığınız muzu 5-10 dk. buzlukta bekletin. Daha sonra donmuş olan muzlu pastanın üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın serpebilirsiniz. Oldukça leziz bir o kadar düşük kalorili bir tatlıdır...

Evet Zeyno önemli olan sağlıklı vermek bence ben bu topic e geldigimde 71 dim temmuZ 15 te şimdi 62,5 yolun yarısına geldim uç ayda hedef yilbasi 54 sagliksiz diyetler 2 ileri 1geri oluyor

meyve yedikten sonra, bir bardak ayran ya da küçük bir kase yoğurt yemeyi unutmayın. meyvelerdeki şeker basen ve göbek bölümünde birikir, ayran ve yoğurt ise, meyvelerin içindeki şekeri emer.

Ben demiştim canım ilk başlarda biraz kilo verdikten sonra 2 haftada bi1, bi gün ödüllendirelim kendimizi diye Ama benim için biraz zamanı var, şöyle 65-63 arası yapmayı düşünüyorum.

ay kızlar arka arkaya mesaj atıyorum ama şunu soracaktım size, şunlardan yiyebilir miyiz diyette, ısıtıp??? :44::44:

http://www.banvit.com/images/urunresimler/Buyuk/105.jpg

Canım haftada bi gün öğlen yiyiiyorum ben ancak yağsız kızartıyorum, zaten bi iki kez çevir oluyo

canım ben sağlıksız beslenmiyorum ki, sporumu yapıyorum diyetimi uyguluyorum yağdan vermemek için kaslarıma yoğunluk veriyorum, çok güzel vermişsin canım tebrik edrim, ama ben diyete pek uyamıyorum, çalışıyorum spora gidiyorum evde ev işi falan hazırlayamıyrum menümü, sadece öğlen çeşitli salatalar yiyiyorum, akşamda yemek yiyiyorum ara öğnlerimi yapıp 2-3 litre suyumu içiyorum okadar canım

sen kusura bakma Sesim ben fazla tepki gösterdim.Kiloyu takıntı yapınca insan bununla ilgili şeylerde daha fazla hasas oluyor.

Cnım sorun değil üzülmene gerek yok normal şeyler bunlar insanın sinirleri bozuluyo, gerçi ben alıştım artık kendimle yediklerimle alay etme yolundayım yoksa bende çok üzüldüm zamanında şuanda kendim için kilo vermiyorum, yazın sözüm olabilir sırf istediğim elbiseyi giyebilmek için bu çabam, yoksa halimden memnunum,

Ama olucak kızlar 2013 e güzel giricez, şuanki kilomuzdan 5-6 kilo eksik olarak giricez, ben inanıyorum ve güveniyorum

kızlaaar :26:

ben bi şey yedim :26:

ödül yaptım kendime :26:

tavuk döner yedim

bugün başka bi şey yememiştim ama pek, kahve içtim falan,

ama pek güzeldi beaaa

sesimcim sağol canım o tavuklardan arada ben de yapayım değişiklik olur ama haftaya yaparım, bugün yedim zaten
:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…