ne zaman başladın canım diyete? ban benim de öyleydi hatta karnım şişmişti falan, sonra birden hafifledim tartıda 62li bir şey görebildim 2 hafta sonundaki ben spora da gidiyorum. moralini bozma diyet yaparsan illa ki kilo verirsin, aksi mümkün değil ki, öyle düşün pes etmee
kesınlıkle hayal kırıklığına uğramıyorsun
ve aç kalmıyorsun ara öğünde meyve ye yeşil çay iç kesin faydasını göreceksin bende senin gibi düşünüyordum ama bak 10 günde 900 gr verdim ve sağlıklı bir şekilde.
ama ben çok su içiyorum 2,5 3 lıtre çünkü zaten muhasebeciyim ve sabah 9 dan aksam altıya kadar hareketlerim çok kısıtlı o yüzden metabolızmayı hızlandırmak gerek. günde 2-3 büyük fincan yeşil çay içiyorum arada tarcın kabuğu at içine arada kekik at arada maydanoz at ben hep farklılaştırıyorum sıkılmamak için ve tabi ki limonlu iç. kızartma yok hamur işi yok makarna pilav bulgur pilavı 3yk ama ben bazen 4 yk yedim. eğer canının cok cektığı bır sey varsa sabah az ye ama aksam yeme ve leslie ile 1-2-3-4-5 mıl videoları var ben yürüyüşe gidemıyorum zamanım yok ve 4 yaşında dünya tatlısı bir kızım varama leslıe ile evde ıstediğin zaman yapılırsınız çok zevkli hemde acayip terletiyor
eğer bir sağlık problemin yoksa bunları uygulayarak verirsin bende daha yolun başındayım daha 12,50 kilo vermem gerekiyor sende bizimle bareber gun ve gun kıo verırsın ben buna inanıyorum kendıne iyi davrann ve sakın üzülme yapabılırısın.
Yasasın cuma bildirimi 62.4 yani 1100 gram ve bes günde çünkü diyetisyen randevumu Pazartesi'ye ertelemek zorunda kalmıştım hafta sonu da nasılsa Pazartesi diyetisyen her şeyi kısıtlar diye diyeti bozmuştum gelsin börekler kekler seklinde bes günde 1100 gram bu Arada sesim kızma ama diyetin çok sağlıksız yağdan değil kastan vereceksin ve bir süre sonra kendini yorgun ve halsiz hissedeceksin yüzün de cokebilir bu sekilde vermeye devam edersen dengeli bir diyet bak nasıl verdiriyor insana bes günde 1100 gr ama dakikası dakikasına grami gramına uydum verilen listeye kendine bu kadar kötülük yapma bence
Canım diyetisyene gittiğim gün listemi paylaşmıştım bakayım aynı mesajı kopyalarımseli örnek bir liste alabilirmiyiz senden kastan vermemek adına :)
paylaşırsan sevinirizzz.
sağolun kızlr teşekkür ederim maotve ettiniz beni bi anda ben başlayalı 10günü geçti suyu çok içiyorum günlük 15bardağı bulduruyorum tatlıyı çok seven ve evinden eksik etmeyen biriyim ama tatlı çikolata hiç bişey yemiyor yapmıyorum akşam kesinlikle ekmek yok yemeği kaşıkla yiyorum bayağı yediklerime dikkat edip azalttım tek sorunum spor yapamıyorum arada fırsat buldukça yapıyorum ana snıfına giden birde 10aylık kızlarım var onlar bütün zzamanımı alıyo off dediğiniz gibi inş.veririm bende kiloalrı 60bi olsam tamam 8kilo fazlam var ama verecem inanıyorumm:13:
Yemek hazirlamaktan kurtulmak için 1kilo kiyma alıp köfte yapıp attım buzluga 1kiloda tavuk her gün listedeki miktarda çıkarıp yağsız tavada ya da haslama yapıyorum yalnız ara Ogün çok önemli çünkü uç saatten fazla bı şey yemeğine vücut içeri ilk giren şeyi depoluyormus beslenme çantası taşıyorum yanımdasu 9:30 kahvaltı 2-3zeytin 1.5kk peynir domates salatalık yeşillik 2ince dilim tam buğday ekmegi 11:30 1sbardagi y.yagli süt 1p meyve13:30 3kofte kadar et ya da haslanmis tavuk ya da yerine yumurta veya peynir 1kase çorba 2ince dilim ekmek yağsız salata 15:30 11:30la aynı 17:30 yesilcay yarım çay bardağı leblebi 19:30 6yemek kasığı sebze yemeği 1kase çorba 2ince dilim ekmek yağsız salata 21:30 1 çay bardağı y yagli süt 1meyve birde seker kızartma vs yasak 1kase Sütlu tatlı yersek bir ara Ogün azaltacağız
Yemek hazirlamaktan kurtulmak için 1kilo kiyma alıp köfte yapıp attım buzluga 1kiloda tavuk her gün listedeki miktarda çıkarıp yağsız tavada ya da haslama yapıyorum yalnız ara Ogün çok önemli çünkü uç saatten fazla bı şey yemeğine vücut içeri ilk giren şeyi depoluyormus beslenme çantası taşıyorum yanımda
ta ta tammmmm
kilomu bildiriyorumm 66,300
azcık dikkat lee oluyor kesinliklee
Evet Zeyno önemli olan sağlıklı vermek bence ben bu topic e geldigimde 71 dim temmuZ 15 te şimdi 62,5 yolun yarısına geldim uç ayda hedef yilbasi 54 sagliksiz diyetler 2 ileri 1geri oluyor
meyve yedikten sonra, bir bardak ayran ya da küçük bir kase yoğurt yemeyi unutmayın. meyvelerdeki şeker basen ve göbek bölümünde birikir, ayran ve yoğurt ise, meyvelerin içindeki şekeri emer.
angelsky ne kadar zamanda kaç kilo verdin :)
kızlaaar diyetle ilgili nette araştırırken, diyet yaparken kendimize ödül yemeği vermeliymişiz, böylece vücudu şaşırtmış oluyormuşuz. vücut ''aç değilim eskisi gibi şeyler yiyorum'' diye her şeyi yağ olarak depolamazmış, diyetimiz bittiğinde de rahat edermişiz falan. ama tabi tüm gün her şeyi yemek gibi değil de, sevdiğimiz bir şeyi tüketmek gibi. benim kafama yattı 2 haftada bir yapsam mı acaba diyorum. siz yapıyor musunuz ödül falan?valla yanımda patates kızartması, tavuklu pilav falan yiyenler oluyor hiç tatmıyorum bile irademi ödüllendireyim mi noluuuur
ay kızlar arka arkaya mesaj atıyorum ama şunu soracaktım size, şunlardan yiyebilir miyiz diyette, ısıtıp??? :44::44:
http://www.banvit.com/images/urunresimler/Buyuk/105.jpg
Yasasın cuma bildirimi 62.4 yani 1100 gram ve bes günde çünkü diyetisyen randevumu Pazartesi'ye ertelemek zorunda kalmıştım hafta sonu da nasılsa Pazartesi diyetisyen her şeyi kısıtlar diye diyeti bozmuştum gelsin börekler kekler seklinde bes günde 1100 gram bu Arada sesim kızma ama diyetin çok sağlıksız yağdan değil kastan vereceksin ve bir süre sonra kendini yorgun ve halsiz hissedeceksin yüzün de cokebilir bu sekilde vermeye devam edersen dengeli bir diyet bak nasıl verdiriyor insana bes günde 1100 gr ama dakikası dakikasına grami gramına uydum verilen listeye kendine bu kadar kötülük yapma bence
sen kusura bakma Sesim ben fazla tepki gösterdim.Kiloyu takıntı yapınca insan bununla ilgili şeylerde daha fazla hasas oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?