60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadslar hepınıze merhaba.Öncelıkle Fiume,sonuclarıın temız cıkmasına ınan cok sevındım.....tekrar tekrar gecmıs olsun...................

luanpıena tebrık edıyorum senı süpersin ne dııyımkı başka...........

bu arada ben ve benm gıbı kılo vermesı durana rkadslar.............3 hafta sonunda bır kılo verdım ve 59.500 um artık.............Fiumecım keske sende tıka basa yeme taktıgıne gırısmeseydın..nyse artık hayırlsı dıyelım umarım en tez zmnda sende ıstedıgın sonuca ulasırsın

offf sinir oldum herkese cevap yazdım ama sayfa kilitlendi mafoldumben
sinir oldummmm klava:

neyse nasılsınız canlarım
lunacım hedefine ulaştın ama bizi bırakmıycan dimi tatlımm :gitme: alkisalkisalkis sositososito :hooray:

benkli ablamm çok seviyorum senii :asigim: bu arada o şiir benim panomda asılı durur ve hep okurum opuyorumnanaktan

kızlar hafta sonunu merak edenlere hemen anlatıyorum
rezil olan görümcelerim oldu.herkes beni tebrik etti ve herkesten nikaha gittiğim için teşekkür aldım.uzaktan uzağa ikisininde iğrenç bakışlarına maruz kaldım ama bunun dışında herşey çok iyiydi.görümcem takısını takmama izin vermedi kesesine attı ve gören herkes acaip kınadı kaydirigubbakcemile3
benim hakkımdaki yorumlarda : çok zayıflamışsın çok hanım hanımcık ve çok seksi olmuşsun dediler benim için zemuszemus zemuszemus
ama nazar değdi galiba düğünden çıkınca başımın ağrısından duramadım ve gözüm şişti mafoldumben

Yoğurt suyu..:uhm: Normal dibinde biriken suyu mu??? İlginç, e içiim ozaman ben..
Bende bi ara içtim magnezyum. Ozaman yeniden mi başlasam acaba.. sinir bozucu bişey ya.. Çok acıooooo...:gitme:
EVET O yoğurdun dibinde biriken suyu.sakın dökmeyin.çok faydalıymış.magnezyumuda doktor veriyor kramplar için.bende kramp oluyo iki güne zor açabiliyorum bacağımı tekrardan.

Nazardır tabi takısının takılmasına izin vermedi ne demek ya . . . o ne demek ya . . .

fibulaaamm nasıl mutlu oldum hiçbişey çıkmasına anlatamamm
artık rahat rahat işinle ve diyetinle ilgilenebilirsin tatlımm opuyorumnanaktan
bu arada hafta sonu ankaradaydım nasıl özlemişim mamleketimi offf mafoldumben

canım böyle bir ara gerekliydi bence bana..biraz fazla kactı ama bir yandan da iyi oldu..gözüm gönlüm acıldı :lepi: ben asla bünyeyi az yemeye alıstırma taraftarı değilim... ama bu takılmada cok az yemeye baslayıp ancak kılo verebılecgımı hissettim. o yüzden panık oldum. cunku ben daha önce de cok dıyet yapıp metabolzmamla cok oynadım.az yeme diyetlerinden sonra azıcık yiyince kılo alıyorum cok fena... işe yarar mı garantısı veremem ama ben başa sardım böylece .. öyle ümit ediyorumki yaklasık 5 kg cıvarı zorlanmadan gidecek.. bakalım haberlerimi bekleyin...

dün .bi mağazada çok tatlı bi gömlek gördüm.beyaz.38 bedenine bir hevesle sarıldım.kabine girdim.düğmeler kapanmıyo.ağlayacaktım yaa.çıkıp 40 da denemedim.moralim bozuldu.hani olurya 38e sığarım die heveslenmiştim.ama üst bedende eski 38 lerime sığıyodum ben.mafoldumben:çok üzgünüm:
off yaa.sporu bırakıp üstüne habire yemek yersem olacağı buydu.klava:

canım markaların o beden şeylerine güvenmıyorum ben... bosver takma kafaya...

sabuncum merhaba tatlım sana da..

artık aranızdayım... ayrılmam basınızdan.....

Gitme zaten tatlım.. Özlüyoruz seni...opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranızaumarım güzel şeyler paylaşırız bende 68 kiloyum boyum 164 iki doğumdan sonra kaldı hele birde sezaryan olunca göbek gitmiyo yaklaşık iki aydır ender saracın bitki çayı birazda yürüyüşle 5 kiloya yakın verdim 65 e düşmem lazım ama çok diet yapamıyorum bakalım ne zaman gidecek

kızlar sizede anlatayım.biz bu sıralar söz nişan telaşı yaşıyoruz.yani sevgilimi ailesi istemeye gelirse... geçen hafta ailecek tanışmaya gelmişlerdi.bu haftada biz gittik.laflafı açtı. .bende haftaya müsaitmisiniz.oğlunuzu istemeye gelecez dedim.kaydirigubbakcemile yengesi de bilmem ki oğlumuza soralım dedi.:roflol: .nasıl güldük.ama annem çok kızmış. klava: eve gidice sıkı bi azar yedim annemden.ben bu gelin işlerini beceremicem ya.herseferinde annemden bi ton laf yerim galiba.:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
Çok alemsin fibulacım yaa... Güzelmiş.. bence iyi espiri olmuş yaa...

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 allahım alemsin fibulacım yaaa annelerin yanında öyle şeyler söylenmezzz lmaz: hahahahaa amaaan boşver yavrum çok gülmüştür herkes güzel espri olmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canım..
cok diet yapma zaten..saglıklı beslenerek vermeye calıs..
basarılar..

annen haklı..canım ilk zamanlar böyle gaflar yapma.. hemencicik damgalarlar.. önce karsı tarafı iyice bir tanı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…