opuyorumnanaktan ÇOOOK teşekkürler fıstıklar.a.s.bende çok sevindim zaten.
canımm tebrik ediyorum.maşşallah.inşaalh güzel birşekilde korursun bu kiloyu.
:1hugpuyorumnanaktan
süpersin sen fıstık.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
flyım canım bendede bu ara çok kramp var.geçen yazda vardı.hatta iki gün topallayarak yürüyodum kramptan.doktor magnezyum veriyo.suyun içine atılan tozlardan.1 ay ondan kullandım.şimdi yine başladı kramplarım.yoğurt suyu iyi geliyormuş.yoğurt suyu içelim .
oleyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yoğurt suyu..:uhm: Normal dibinde biriken suyu mu??? İlginç, e içiim ozaman ben..
Bende bi ara içtim magnezyum. Ozaman yeniden mi başlasam acaba.. sinir bozucu bişey ya.. Çok acıooooo...:gitme:
kuzenım magnezyum metabolizma hızlandırıyormus dedı. hem de hıc bır zararı yokmus dedı. girdik beraber bir eczaneye sorduk eczacıya.. nedir bu dıye.. kas gevşetici dedi amca..baska bır ıse yaramaz mı dedık.yooo,dedı..bıraz değişikti kendılerı ... paylasmak ıstedım...
EVET O yoğurdun dibinde biriken suyu.sakın dökmeyin.çok faydalıymış.magnezyumuda doktor veriyor kramplar için.bende kramp oluyo iki güne zor açabiliyorum bacağımı tekrardan.Yoğurt suyu..:uhm: Normal dibinde biriken suyu mu??? İlginç, e içiim ozaman ben..
Bende bi ara içtim magnezyum. Ozaman yeniden mi başlasam acaba.. sinir bozucu bişey ya.. Çok acıooooo...:gitme:
kuzenım magnezyum metabolizma hızlandırıyormus dedı. hem de hıc bır zararı yokmus dedı. girdik beraber bir eczaneye sorduk eczacıya.. nedir bu dıye.. kas gevşetici dedi amca..baska bır ıse yaramaz mı dedık.yooo,dedı..bıraz değişikti kendılerı ... paylasmak ıstedım...
kuzum magnezyumu kramp için alalım diyoruz.metabolizmayımı hızlandırıyormuş.zayıflamak için hiç aklıma gelmemişti.tamamen mecburiyetten:)
offf sinir oldum herkese cevap yazdım ama sayfa kilitlendi mafoldumben
sinir oldummmmklava:
neyse nasılsınız canlarım
lunacım hedefine ulaştın ama bizi bırakmıycan dimi tatlımm :gitme: alkisalkisalkis sositososito :hooray:
benkli ablamm çok seviyorum senii :asigim: bu arada o şiir benim panomda asılı durur ve hep okurum opuyorumnanaktan
kızlar hafta sonunu merak edenlere hemen anlatıyorum
rezil olan görümcelerim oldu.herkes beni tebrik etti ve herkesten nikaha gittiğim için teşekkür aldım.uzaktan uzağa ikisininde iğrenç bakışlarına maruz kaldım ama bunun dışında herşey çok iyiydi.görümcem takısını takmama izin vermedi kesesine attı ve gören herkes acaip kınadı kaydirigubbakcemile3
benim hakkımdaki yorumlarda : çok zayıflamışsın çok hanım hanımcık ve çok seksi olmuşsun dediler benim için zemuszemus zemuszemus
ama nazar değdi galiba düğünden çıkınca başımın ağrısından duramadım ve gözüm şişti mafoldumben
maşallah fıstığım.herkesleri kıskandırmışsın.kıskananlar çatlasınn.sabah aklıma gelmiştin.ama daha gelmezsin sanmıştım.hatta haftasonunamı gitti yoksa haftalık tatilemi diye sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin.:1hug: hoşgeldin.nikahtan gitme derken? düğün ypamadın sadece nikah mı yapmıştın.orayı anlayamadım.:uhm:
sinir oldummmmklava:
lunacım hedefine ulaştın ama bizi bırakmıycan dimi tatlımm :gitme: alkisalkisalkis sositososito :hooray:
benkli ablamm çok seviyorum senii :asigim: bu arada o şiir benim panomda asılı durur ve hep okurum opuyorumnanaktan
rezil olan görümcelerim oldu.herkes beni tebrik etti ve herkesten nikaha gittiğim için teşekkür aldım.uzaktan uzağa ikisininde iğrenç bakışlarına maruz kaldım ama bunun dışında herşey çok iyiydi.görümcem takısını takmama izin vermedi kesesine attı ve gören herkes acaip kınadı kaydirigubbakcemile3
benim hakkımdaki yorumlarda : çok zayıflamışsın çok hanım hanımcık ve çok seksi olmuşsun dediler benim için zemuszemus zemuszemus
ama nazar değdi galiba düğünden çıkınca başımın ağrısından duramadım ve gözüm şişti mafoldumben
EVET O yoğurdun dibinde biriken suyu.sakın dökmeyin.çok faydalıymış.magnezyumuda doktor veriyor kramplar için.bende kramp oluyo iki güne zor açabiliyorum bacağımı tekrardan.
kuzum magnezyumu kramp için alalım diyoruz.metabolizmayımı hızlandırıyormuş.zayıflamak için hiç aklıma gelmemişti.tamamen mecburiyetten:)
maşallah fıstığım.herkesleri kıskandırmışsın.kıskananlar çatlasınn.sabah aklıma gelmiştin.ama daha gelmezsin sanmıştım.hatta haftasonunamı gitti yoksa haftalık tatilemi diye sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin.:1hug: hoşgeldin.nikahtan gitme derken? düğün ypamadın sadece nikah mı yapmıştın.orayı anlayamadım.:uhm:
evet canım sadece nikah oldu kokteyl tarzı yapıldı içkiler pastalar falan filan.benimkide öyle oldu ben istememiştim hiç öyle şatafatlı şeyler.
kıskananlar çatladı ama benide nazardan çatlattılar :bbo:
Nazardır tabitakısının takılmasına izin vermedi ne demek ya . . . o ne demek ya . . .
valla dediğim gibi ben değildim rezil olan beni yücelttiler sağolsunlar. dün aldığım her telefonda onların rezilliği konuşulduçherkes görmüş o takı muhabbetini çok mutlu oldum.darısı küçük örümceğin nişan ve düğününe bakalım onda neler olacak :umursamaz:
canım böyle bir ara gerekliydi bence bana..biraz fazla kactı ama bir yandan da iyi oldu..gözüm gönlüm acıldı :lepi: ben asla bünyeyi az yemeye alıstırma taraftarı değilim... ama bu takılmada cok az yemeye baslayıp ancak kılo verebılecgımı hissettim. o yüzden panık oldum. cunku ben daha önce de cok dıyet yapıp metabolzmamla cok oynadım.az yeme diyetlerinden sonra azıcık yiyince kılo alıyorum cok fena... işe yarar mı garantısı veremem ama ben başa sardım böylece .. öyle ümit ediyorumki yaklasık 5 kg cıvarı zorlanmadan gidecek.. bakalım haberlerimi bekleyin...Arkadslar hepınıze merhaba.Öncelıkle Fiume,sonuclarıın temız cıkmasına ınan cok sevındım.....tekrar tekrar gecmıs olsun...................
luanpıena tebrık edıyorum senı süpersin ne dııyımkı başka...........
bu arada ben ve benm gıbı kılo vermesı durana rkadslar.............3 hafta sonunda bır kılo verdım ve 59.500 um artık.............Fiumecım keske sende tıka basa yeme taktıgıne gırısmeseydın..nyse artık hayırlsı dıyelım umarım en tez zmnda sende ıstedıgın sonuca ulasırsın
sinir oldummmmklava:
EVET O yoğurdun dibinde biriken suyu.sakın dökmeyin.çok faydalıymış.magnezyumuda doktor veriyor kramplar için.bende kramp oluyo iki güne zor açabiliyorum bacağımı tekrardan.
evet canım sadece nikah oldu kokteyl tarzı yapıldı içkiler pastalar falan filan.benimkide öyle oldu ben istememiştim hiç öyle şatafatlı şeyler.
kıskananlar çatladı ama benide nazardan çatlattılar :bbo:
valla dediğim gibi ben değildim rezil olan beni yücelttiler sağolsunlar. dün aldığım her telefonda onların rezilliği konuşulduçherkes görmüş o takı muhabbetini çok mutlu oldum.darısı küçük örümceğin nişan ve düğününe bakalım onda neler olacak :umursamaz:
Saracım,
en iyisini yapmıssın canım sen..
ektiklerini biçmişler...
dün .bi mağazada çok tatlı bi gömlek gördüm.beyaz.38 bedenine bir hevesle sarıldım.kabine girdim.düğmeler kapanmıyo.ağlayacaktım yaa.çıkıp 40 da denemedim.moralim bozuldu.hani olurya 38e sığarım die heveslenmiştim.ama üst bedende eski 38 lerime sığıyodum ben.mafoldumben:çok üzgünüm:
off yaa.sporu bırakıp üstüne habire yemek yersem olacağı buydu.klava:
sabuncum merhaba tatlım sana da..
artık aranızdayım... ayrılmam basınızdan.....
:ecrin_bebek: perim senin işin bitmiş . . . :ecrin_bebek: çok mutlu oldum . . . çok !
ablam annadım ben regl şişliğiymiş biraz erken gibi geldi bana lakin zaman ne hızlı geçmiş . . . kaydirigubbakcemile3
çiçek unu almayacağım bu nedenle . . .
zemuszemuszemuszemus
sırnaşık şey
cicişimmmm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
fiufiu çok özledik . . . :kedi:
kızlar sizede anlatayım.biz bu sıralar söz nişan telaşı yaşıyoruz.yani sevgilimi ailesi istemeye gelirse... geçen hafta ailecek tanışmaya gelmişlerdi.bu haftada biz gittik.laflafı açtı. .bende haftaya müsaitmisiniz.oğlunuzu istemeye gelecez dedim.kaydirigubbakcemile yengesi de bilmem ki oğlumuza soralım dedi.:roflol: .nasıl güldük.ama annem çok kızmış.klava: eve gidice sıkı bi azar yedim annemden.ben bu gelin işlerini beceremicem ya.herseferinde annemden bi ton laf yerim galiba.:roflol:
kızlar sizede anlatayım.biz bu sıralar söz nişan telaşı yaşıyoruz.yani sevgilimi ailesi istemeye gelirse... geçen hafta ailecek tanışmaya gelmişlerdi.bu haftada biz gittik.laflafı açtı. .bende haftaya müsaitmisiniz.oğlunuzu istemeye gelecez dedim.kaydirigubbakcemile yengesi de bilmem ki oğlumuza soralım dedi.:roflol: .nasıl güldük.ama annem çok kızmış.klava: eve gidice sıkı bi azar yedim annemden.ben bu gelin işlerini beceremicem ya.herseferinde annemden bi ton laf yerim galiba.:roflol:
hosgeldin canım..merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranızaumarım güzel şeyler paylaşırız bende 68 kiloyum boyum 164 iki doğumdan sonra kaldı hele birde sezaryan olunca göbek gitmiyo yaklaşık iki aydır ender saracın bitki çayı birazda yürüyüşle 5 kiloya yakın verdim 65 e düşmem lazım ama çok diet yapamıyorum bakalım ne zaman gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?