SAol canım evet.. Bu böyle devam ederse yola çıkmadan mutlaka bi doktora göstericem.. Annem magnezyum eksikliğinden olur dedi. Evde varmış yatmadan al bi tane dedi..Umarım iyi gelir..
Saol canım..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ben biraz kitap okuyup yatiim artık...mirmirmirmir
İyi gecelerrr.. Allah rahatlık versin tatlım..opuyorumnanaktan
iyiyim derinim:)kilo almamak da çok önemli...yarın itibariyle daha sıkı sarılırsın diyete,olur biter..tatil güzel tabiki;en güzeli de zaman kavramının değişmesi!çünkü ben geceleri çok severim ama çalışırken erken yatmak zorunda kalınıyormesajını yeni gördüm canım arkadaşım...yeğenim bizde yine...o yüzden pek giremiyorum herşey yolunda ama yolunda olmayan şey benim iştahım arttı...:kedi: ama sabah tartıldım yine 59 kiloyum...:1rolleyes: en azından almamışım...yine silkinip kendime gelmem lazım sayenizde tabi...yerimseniben senin tatil nasıl gidiyor canım girdin sayılır nede olsa...kaydirigubbakcemile3
LUNAAAAAAM...bitaneeeeem...harikasın!süpersin!MUHTEŞEMSİN!!!işte sözlerin bittiği an...:lepi::teytey::hooray:Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?
BEN HEDEFİME ULAŞTIM MI ŞİMDİ????delikafadulden:uhm:
canım emen bir diyete başlarsan ve bizimle herşeyi payaşırsan,inan bana çok kolay olacak...hadi bi gayretalkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar. tebriklerlunapiena darısı başımıza.mavibenekciğim ben şu an diyat yapmıyorum.o nedenle tekrar başlamak için burdayım.yaptığım 2 ay kadar dzenli spor ve yediklerime dikkat etmekti.şu an ikisini de bıraktım gibi canım sıkkın.bulunduğum şehri değiştirdim.burada spor salonu diye birşey yok.ben salonda çok iyi motive oluyorum. bu da benim yapım işte.ama desteklerinizi bekliyorum.
tebrikler canıııım...ben de düzenli yürüyüşlere başladımvereliniortakbenekcim spora başladım nihayet bugün
nivea body e başladım. çok rahatladım.
tabiki yaşarsın...yaşamaman için hiçbir sebep yok kia.s.arkadaşım valla süpersin sizlerin verd kilolar benide motive ediyor tabiki mutlu old kilo önemli ama aşırısıda sağlığı bozar die korkarım ben. valla süpersiniz bi kaç ay sonra aynı şeyleri bende yaşarmıyım allahımmm.....
Kızlar size muhteşem birşey anlatıcam..
dün tatil alışverişine çıktım.. Oxxo ya girdim şort alıcam.. bir tanesini çok beğendim.. kot bir tane.. Ama baktım 38 bedeni yok sadece 36 var.. Neyse diğer sortlara baktım.. Bi kaç tane beğendim hepsini 38 bedenini aldım denicem.. Mert'te dışarıda bi işi var gelicek görmeye üstümde.. Ay dedim umarım dar gelmez, bide rezil olmiim.. Çıkıp 40kını getirmisiniz nasıl dicem diye..
Denedim hepsi bol geldiiiiii... Sevinçten mutluluktan ölücektim.. veeee gittim o çok beğendiğim kot şortuuuu sadece 36sı olan kot şortuuuu giydimm.. ve muhteşem durduuuu... Mert dediki.. Vay be çok güzel oldu.. Ama bunu istanbulda giyemezsin biliyorsun.. Plajda giyersin artık.. Dedim tabi tabi hadi kasaya... Tüm gün artık 36 beden giyiyorum diye dolandım ortada.. Muhteşem bişey bu yaa..
Allahım zayıflamak çok güzel şeyyyyyy....:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canlarııııım:)
benim de bir haberim var size...bu sabah ben de 56 yı gördüm baskülde yeniden!!!nasıl da mutlu oldum..Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş ya,benimki de o hesap oldu:roflol::roflol:
4-5 gündür yediklerimi yazmıyorum farkettiyseniz..çok abartmamakla beraber çok da diyete uygun beslenmedim de ondan
bugün de şarköye gittik(istanbullular bilirler;tekirdağa birbuçuk saat uzaklığında bir tatil kasabası)..
orda olanlar öyle güzeldiki anlatamam..ben kot bir şort,beyaz badi ve spor ayakkabı giydim..saçlarımı da tepede atkuyruğu yaptım..lunaparkta benim oğlanlar anne diye seslendikçe,oradaki insanların biraz şaşkın biraz da imrenerek bir çocuklara birde bana bakışları vardı ki!!!
kilo vermek ve zayıf olmak gerçekten muhteşem bir duygu:))))))
yarın da (inşallah bir aksilik olazsa)şu bahsettiğim salata diyetime başlayacağım...önümüzdeki pazara şu 55 i göreyim artık...
yoooo hayır ben 56,5 ın altını değil,56 yı göreceğinden emindim:)Öncelikle kutlaman için çoook teşekkür ederim benekcim...
Çarşamba günü sen ve bir kaç arkadaş ''pazara 56,5 'un daha da altını görürsün belki''diye yazmıştınız..Vallahi öyle oldu canımcım.zemuszemus
Senin adına da çok mutlu oldum.Bakımlı kadının hali eh işte böyle güzel olur,ister iki çocuğu olsun,ister on iki..Herşey insanın kendisini önemsemesinden ve saygı duymasından geçiyor.Seni tekrar kutluyorum birtanem..opuyorumnanaktan
yoooo hayır ben 56,5 ın altını değil,56 yı göreceğinden emindim:)
gerçekten öyle lunacım,insan isterse başaramayacağı hiçbir şey yok!..
senin yeni hedefin ne olacak birtanem?
aslında benim için de 55 ideal ama 53 ü hedef alarak tatil için 2 kg bonus kazanmak istedim...
umarım tatil dönüşü70-79 topiğinin sınırları içine girmemama biliyor musun,artık ne kilo almak ne de kilo vermek korkutmuyor benim gözümü..insan diyet yapmayı özler mi yaaa?ben bu topikle yani sizlerle tanışınca diyet yapmak hobi oldu inan bana..iyiki varsın,iyiki varsınız canlar....
canıııııım...nasılsın?bilmukabele benekimmm kaydirigubbakcemile3
bitanecim memleket nire???bilmukabele benekimmm kaydirigubbakcemile3
iyiyim derinim:)kilo almamak da çok önemli...yarın itibariyle daha sıkı sarılırsın diyete,olur biter..tatil güzel tabiki;en güzeli de zaman kavramının değişmesi!çünkü ben geceleri çok severim ama çalışırken erken yatmak zorunda kalınıyorşimdi geceler bana kaldııııı:)zemuszemus
LUNAAAAAAM...bitaneeeeem...harikasın!süpersin!MUHTEŞEMSİN!!!işte sözlerin bittiği an...:lepi::teytey::hooray:
canım emen bir diyete başlarsan ve bizimle herşeyi payaşırsan,inan bana çok kolay olacak...hadi bi gayretalkisalkisalkis
tebrikler canıııım...ben de düzenli yürüyüşlere başladımvereliniortak
tabiki yaşarsın...yaşamaman için hiçbir sebep yok kia.s.
amanında amanın benim fulyam 36 beden mi giyermiş artık:)tebrikler bitanem...azmin doruklarını yaşıyor ve görüyoruz hepbirliktehız kesmek yok...devaaaam...opuyorumnanaktan
benim de bir haberim var size...bu sabah ben de 56 yı gördüm baskülde yeniden!!!nasıl da mutlu oldum..Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş ya,benimki de o hesap oldu:roflol::roflol:
4-5 gündür yediklerimi yazmıyorum farkettiyseniz..çok abartmamakla beraber çok da diyete uygun beslenmedim de ondan
bugün de şarköye gittik(istanbullular bilirler;tekirdağa birbuçuk saat uzaklığında bir tatil kasabası)..
orda olanlar öyle güzeldiki anlatamam..ben kot bir şort,beyaz badi ve spor ayakkabı giydim..saçlarımı da tepede atkuyruğu yaptım..lunaparkta benim oğlanlar anne diye seslendikçe,oradaki insanların biraz şaşkın biraz da imrenerek bir çocuklara birde bana bakışları vardı ki!!!
kilo vermek ve zayıf olmak gerçekten muhteşem bir duygu:))))))
yarın da (inşallah bir aksilik olazsa)şu bahsettiğim salata diyetime başlayacağım...önümüzdeki pazara şu 55 i göreyim artık...
flyy evet müthiş bi duygu o. aynısı geçende bende de oldu ağlıcaktım mutluluktan zemuszemus
çok tebrik ederim seni canımmm opuyorumnanaktan
aslında benim için de 55 ideal ama 53 ü hedef alarak tatil için 2 kg bonus kazanmak istedim...
umarım tatil dönüşü70-79 topiğinin sınırları içine girmemama biliyor musun,artık ne kilo almak ne de kilo vermek korkutmuyor benim gözümü..insan diyet yapmayı özler mi yaaa?ben bu topikle yani sizlerle tanışınca diyet yapmak hobi oldu inan bana..iyiki varsın,iyiki varsınız canlar....
bitanem ne kadar sevindiğimi anlatamam:teytey::teytey:
çoooook geçmiş olsun fibulacım...Allahım ne sana ne de burdaki tüm canlara dermansız dert vermesin inşallah...:Saruboceq:
çokkk öpüyoruuuuumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
çok sevindik fibulacıkkk. hihoyyyt
nasıl rahatlamışsındır. sınavıda atlattın ohh opuyorumnanaktan
Oh be iyi haber geldi sonundazemuszemus...Gözün aydın canımhihoyyyt.Allah sana (ve tabii hepimize) sağlıklı bir uzunnn ömür versin...
çok çok sevindim canım
canım çok sevindim sonuçların temiz çıktığına...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok geçmiş olsun...opuyorumnanaktan
Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?
Canıııııımmmm. Çok sevindim.... Ay allaha bin şükür... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Amaaaa ben sana didim.... dimedim mi... didim...kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süpersin sen fıstık.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKızlar size muhteşem birşey anlatıcam..
dün tatil alışverişine çıktım.. Oxxo ya girdim şort alıcam.. bir tanesini çok beğendim.. kot bir tane.. Ama baktım 38 bedeni yok sadece 36 var.. Neyse diğer sortlara baktım.. Bi kaç tane beğendim hepsini 38 bedenini aldım denicem.. Mert'te dışarıda bi işi var gelicek görmeye üstümde.. Ay dedim umarım dar gelmez, bide rezil olmiim.. Çıkıp 40kını getirmisiniz nasıl dicem diye..
Denedim hepsi bol geldiiiiii... Sevinçten mutluluktan ölücektim.. veeee gittim o çok beğendiğim kot şortuuuu sadece 36sı olan kot şortuuuu giydimm.. ve muhteşem durduuuu... Mert dediki.. Vay be çok güzel oldu.. Ama bunu istanbulda giyemezsin biliyorsun.. Plajda giyersin artık.. Dedim tabi tabi hadi kasaya... Tüm gün artık 36 beden giyiyorum diye dolandım ortada.. Muhteşem bişey bu yaa..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben iki haftadır sporuda bırakmıştım.rejimide sallıyodum.bugün tekrar spora başlıyorumm.yasakkelime yiceklerimede tekrar dikkat edecem.suçlu hissediyodum kendimi buyüzden.artık kaçamak yokk.lmaz:
opuyorumnanaktan ÇOOOK teşekkürler fıstıklar.a.s.bende çok sevindim zaten.
canımm tebrik ediyorum.maşşallah.inşaalh güzel birşekilde korursun bu kiloyu.
:1hugpuyorumnanaktan
süpersin sen fıstık.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
flyım canım bendede bu ara çok kramp var.geçen yazda vardı.hatta iki gün topallayarak yürüyodum kramptan.doktor magnezyum veriyo.suyun içine atılan tozlardan.1 ay ondan kullandım.şimdi yine başladı kramplarım.yoğurt suyu iyi geliyormuş.yoğurt suyu içelim .
oleyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben iki haftadır sporuda bırakmıştım.rejimide sallıyodum.bugün tekrar spora başlıyorumm.yasakkelime yiceklerimede tekrar dikkat edecem.suçlu hissediyodum kendimi buyüzden.artık kaçamak yokk.lmaz:
Yoğurt suyu..:uhm: Normal dibinde biriken suyu mu??? İlginç, e içiim ozaman ben..
Bende bi ara içtim magnezyum. Ozaman yeniden mi başlasam acaba.. sinir bozucu bişey ya.. Çok acıooooo...:gitme:
Kızlar size muhteşem birşey anlatıcam..
evet evet topikçe çıkalım tatile:)uğradığımız yerlerdeki canlar da katılırlar:)böyle düğün konvoyu gibi antalyaya gidelim..orda SARACIMA misafir olalım:roflol::roflol:
bilmezmiyim bitanembizde eşimin işinden dolayı hep birer haftalık tatillere çıkabiliyoruz tam tatl moduna giriyorsun tatil bitiyor ilk defa bu yıl tüm yıllık iznini bir defada alacak..umarım bir sorun çıkmaz da doya doya bir tatil yaparız...
özre gerek yok canımcım:kedipuyorumnanaktan
hoşgeldin gülcea.s.
hoşgeldin lalea.s.
iyiyim bitanecim:)dün seminerleri bitirdik..sen nasılsın?
aynı sorun bende de var güzelimtek çaresi de spor...artık tatile de çıktık..hadi bakalım,ikimiz de spora başlıyoruz,tembellik yoooookopuyorumnanaktan
hoşgeldin aramızaa.s.
sabunuuum kıyamam sana...birkaç gün arttır istersen aldığın kalori miktarını ablasının güzeli..başka türlü kırılmıyor bu takılmalar...opuyorumnanaktan
merhaba :1hug: zemuszemus dün hastaneden sonra tekrar büroya geçmedim.haber veremedim.akşamda nette sorun vardı.sabah kpss derken.ancak bu zamana girebildim foruma.:kedi: sizide merakta bıraktı kusura bakmayın a.s.a.s.
.a.s. nası mutluyum.dün gittim 3 de doktora.baktı tahlil sonuçlarına doktorcuğum.gemiş olsun kız hadi yırttın dedi.alem adam doktorum:)delikafadulden hiç bişeyin yokmuş.yağ bezesiymiş.veridğim ilaçları kullan geçer dedi.ama arada sırada gel dedi.özletme kendini dedi.
Ah canım çiçek unu beni dün öldürüyor sandım...Daha önce 1 çay kaşığı alıp sonuç alamadığım çiçek unundan dün yatmadan önce 1 tatlı kaşığı alayım da bağırsaklarımı açsın biraz dedim..Zorla yuttum unu ve 15 dakika sonra midem şişti,ağrıdan kıvrandım bütün gece.Evet sabah wc'ye gittim rahatlıkla ama benim hala midem ağrıyor...Gerçi midemde ülser var,sanırım ondan oldu ama ben bir daha asla denemeyi düşünmüyorum...lmaz:
canım almayacağım bende bi de aktardan alıyoruz içinde gerçekten ne var nasıl ulaşıyor bize bu tozlar hiç bilemiyoruz malesef . . .
bu nedenlede içime sinmemişti zaten . . .
Oh be iyi haber geldi sonundazemuszemus...Gözün aydın canımhihoyyyt.Allah sana (ve tabii hepimize) sağlıklı bir uzunnn ömür versin...
cicim karın ağrısı yapıyor çok ama sonuç iyi
çok çok sevindim canım
Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?
opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar,
nasılsınız bakalım?
gecmıse göz attım.herkesı okuyamadım kusura bakmayın.. ama fibulacım cok sevındım temız cıktıgına.. Allah baska saglık sorunu vermesın...
Lunacım, tebrikler canım sana ... ideal kiloya düşmüşsün... tatili nasıl da hakettin...
bu arada dün annemi gönderdim :a015: içim buruk... cok özlücem..
bugun 10gunluk aradan sonra diyetıme gerı döndum..
sabah kahvaltım 2 domates,bır ırı dılım kepeklı ekmek,3 cesıt peynır ama az az ... tatlandırıcılı cay...
en basa sardım ben kızlar..hanı eskıden de tıka basa yiye yiye 76 kıloya cıkmıstım ve dıyet yapmaya karar vermıstım... az az kesmıstım ögunlerden ve spor eklemıstım az az.. mesela bugun spor yapmıycam.. haftada 3-4 gun yapıcam zaten artık.. ve saglıklı beslenıcem. 1 ay sonra daha da kısarım..
bu arada kılom 63.7 olmus..1.7 kılo kadar almısım.. ama tahmın edılebılır bır sonuc artı bu hafta regl beklentısı ıcındeyım ve şiş hissediyorum. o yüzden dert emıyorum.en gec 10gune regl olur bıter ve bu dıyetle alınan kılolar gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?