60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pardon canım, evet ben de magnezyum yazacağıma potasyum yazmışım.Hamilelikte hafif kramplarım vardı,ben de almıştım magnezyum desteği,:kedi:.....Tekrar geçmiş olsun...İyi geceler,güzel rüyalar...opuyorumnanaktan

iyiyim derinim:)kilo almamak da çok önemli...yarın itibariyle daha sıkı sarılırsın diyete,olur biter..tatil güzel tabiki;en güzeli de zaman kavramının değişmesi!çünkü ben geceleri çok severim ama çalışırken erken yatmak zorunda kalınıyorşimdi geceler bana kaldııııı:)zemuszemus
Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?

BEN HEDEFİME ULAŞTIM MI ŞİMDİ????delikafadulden:uhm:
LUNAAAAAAM...bitaneeeeem...harikasın!süpersin!MUHTEŞEMSİN!!!işte sözlerin bittiği an...:lepi::teytey::hooray:
canım emen bir diyete başlarsan ve bizimle herşeyi payaşırsan,inan bana çok kolay olacak...hadi bi gayretalkisalkisalkis
benekcim spora başladım nihayet bugün
nivea body e başladım. çok rahatladım.
tebrikler canıııım...ben de düzenli yürüyüşlere başladımvereliniortak
tabiki yaşarsın...yaşamaman için hiçbir sebep yok kia.s.

amanında amanın benim fulyam 36 beden mi giyermiş artık:)tebrikler bitanem...azmin doruklarını yaşıyor ve görüyoruz hepbirliktehız kesmek yok...devaaaam...opuyorumnanaktan

canlarııııım:)
benim de bir haberim var size...bu sabah ben de 56 yı gördüm baskülde yeniden!!!nasıl da mutlu oldum..Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş ya,benimki de o hesap oldu:roflol::roflol:

4-5 gündür yediklerimi yazmıyorum farkettiyseniz..çok abartmamakla beraber çok da diyete uygun beslenmedim de ondan
bugün de şarköye gittik(istanbullular bilirler;tekirdağa birbuçuk saat uzaklığında bir tatil kasabası)..
orda olanlar öyle güzeldiki anlatamam..ben kot bir şort,beyaz badi ve spor ayakkabı giydim..saçlarımı da tepede atkuyruğu yaptım..lunaparkta benim oğlanlar anne diye seslendikçe,oradaki insanların biraz şaşkın biraz da imrenerek bir çocuklara birde bana bakışları vardı ki!!!
kilo vermek ve zayıf olmak gerçekten muhteşem bir duygu:))))))
yarın da (inşallah bir aksilik olazsa)şu bahsettiğim salata diyetime başlayacağım...önümüzdeki pazara şu 55 i göreyim artık...

Öncelikle kutlaman için çoook teşekkür ederim benekcim...
Çarşamba günü sen ve bir kaç arkadaş ''pazara 56,5 'un daha da altını görürsün belki''diye yazmıştınız..Vallahi öyle oldu canımcım.zemuszemus

Senin adına da çok mutlu oldum.Bakımlı kadının hali eh işte böyle güzel olur,ister iki çocuğu olsun,ister on iki..Herşey insanın kendisini önemsemesinden ve saygı duymasından geçiyor.Seni tekrar kutluyorum birtanem..opuyorumnanaktan

flyy evet müthiş bi duygu o. aynısı geçende bende de oldu ağlıcaktım mutluluktan zemuszemus
çok tebrik ederim seni canımmm opuyorumnanaktan

yoooo hayır ben 56,5 ın altını değil,56 yı göreceğinden emindim:)
gerçekten öyle lunacım,insan isterse başaramayacağı hiçbir şey yok!..
senin yeni hedefin ne olacak birtanem?
aslında benim için de 55 ideal ama 53 ü hedef alarak tatil için 2 kg bonus kazanmak istedim...
umarım tatil dönüşü70-79 topiğinin sınırları içine girmemama biliyor musun,artık ne kilo almak ne de kilo vermek korkutmuyor benim gözümü..insan diyet yapmayı özler mi yaaa?ben bu topikle yani sizlerle tanışınca diyet yapmak hobi oldu inan bana..iyiki varsın,iyiki varsınız canlar....

bilmukabele benekimmm kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan evet aplam aynen devam..
Aziiim...kaydirigubbakcemile3
Hayırlısıyla tez zamanda bende hedefime ulaşıcam.. Aynı Lunam gibin..

Harikasın aplammm :lepi: :lepi:
O aldığın şişlikti zaten aplam, ondan yanii...opuyorumnanaktan

Harika.. Bende hep öyle bi anne olmayı hayal ettim.. Bakımlı ve güzel.. Aynı aplam gibi.. Hoş her konuda idolumsun..:asigim:

flyy evet müthiş bi duygu o. aynısı geçende bende de oldu ağlıcaktım mutluluktan zemuszemus
çok tebrik ederim seni canımmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sende iyi ki varsınnn....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canlarım günaydın...

Hepicinize hayırlı ve huzurlu bir hafta diliyorummm...opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnan içimden geçenleri yazmışsın benekcim.Ben de tatilde kendimi kısmayı düşünmüyorum.Bu yüzden de az ya da çok mutlaka kilo alıcam,bu kaçınılmaz gibi geliyor ve biraz daha verip,senin tabirinle tatil bonusu kazansam iyi olur düşüncesindesindeyim.(54 gibi olsam iyi olacak sanırım)..zemuszemus
(Bu arada tembellik yapmazsam eğer her sabah otelin fitnısına uğrama planlarım da var bu aradakaydirigubbakcemile2)

Bugün yine ofiscenek kahvaltı faslımız oldu
Yarım ayçekirdekli simit peynir domates salatalık yidim..
Öğlen ton balıklı salata ve akşamada çok hafif yemeyi planlıyorum.. Hadi bakalım..

çok sevindik fibulacıkkk. hihoyyyt
nasıl rahatlamışsındır. sınavıda atlattın ohh opuyorumnanaktan

Oh be iyi haber geldi sonundazemuszemus...Gözün aydın canımhihoyyyt.Allah sana (ve tabii hepimize) sağlıklı bir uzunnn ömür versin...

çok çok sevindim canım

canım çok sevindim sonuçların temiz çıktığına...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok geçmiş olsun...opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ÇOOOK teşekkürler fıstıklar.a.s.bende çok sevindim zaten.
Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?

BEN HEDEFİME ULAŞTIM MI ŞİMDİ????delikafadulden:uhm:

canımm tebrik ediyorum.maşşallah. inşaalh güzel birşekilde korursun bu kiloyu.

Canıııııımmmm. Çok sevindim.... Ay allaha bin şükür... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Amaaaa ben sana didim.... dimedim mi... didim...kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1hugpuyorumnanaktan

süpersin sen fıstık.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

flyım canım bendede bu ara çok kramp var.geçen yazda vardı.hatta iki gün topallayarak yürüyodum kramptan.doktor magnezyum veriyo.suyun içine atılan tozlardan.1 ay ondan kullandım.şimdi yine başladı kramplarım.yoğurt suyu iyi geliyormuş.yoğurt suyu içelim .

oleyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın fıstıklar,

nasılsınız bakalım?

gecmıse göz attım.herkesı okuyamadım kusura bakmayın.. ama fibulacım cok sevındım temız cıktıgına.. Allah baska saglık sorunu vermesın...

Lunacım, tebrikler canım sana ... ideal kiloya düşmüşsün... tatili nasıl da hakettin...

bu arada dün annemi gönderdim :a015: içim buruk... cok özlücem..

bugun 10gunluk aradan sonra diyetıme gerı döndum..

sabah kahvaltım 2 domates,bır ırı dılım kepeklı ekmek,3 cesıt peynır ama az az ... tatlandırıcılı cay...

en basa sardım ben kızlar..hanı eskıden de tıka basa yiye yiye 76 kıloya cıkmıstım ve dıyet yapmaya karar vermıstım... az az kesmıstım ögunlerden ve spor eklemıstım az az.. mesela bugun spor yapmıycam.. haftada 3-4 gun yapıcam zaten artık.. ve saglıklı beslenıcem. 1 ay sonra daha da kısarım..
bu arada kılom 63.7 olmus..1.7 kılo kadar almısım.. ama tahmın edılebılır bır sonuc artı bu hafta regl beklentısı ıcındeyım ve şiş hissediyorum. o yüzden dert emıyorum.en gec 10gune regl olur bıter ve bu dıyetle alınan kılolar gider...

bu arada alısverıs yapmaya devam ettım.. dolabıma ara ara 36ları ama agırlıklı 38lerı itina ile yerlestırdım.arada sırada dolabın kapagını acıp acıp mest oluyorum. manyak mıyım neyım ... :uhm:

ama ben 36lara cok ınanmıyorum cunku bılırsınız bazı markalar bedenını büyültüyor...sırf satmak ıcın..

şöyle 5kg cıvarı vermeden artık alısverıs falan yok...5 kg veınce ınanıcam 36 olduguma.. 3 ayda anca verırım dıye dusunuyorum..Allahım tek vereyım de.. geç olsun güç olmasın...

:ecrin_bebek: perim senin işin bitmiş . . . :ecrin_bebek: çok mutlu oldum . . . çok !

ablam annadım ben regl şişliğiymiş biraz erken gibi geldi bana lakin zaman ne hızlı geçmiş . . . kaydirigubbakcemile3
çiçek unu almayacağım bu nedenle . . .

zemuszemuszemuszemus

sırnaşık şey

cicim karın ağrısı yapıyor çok ama sonuç iyi

çok çok sevindim canım

cicişimmmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

fiufiu çok özledik . . . :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…