bu un nedir canlar bana bahsedermisiniz biraz çok merak ettim
Bu gün yediklerim:
Sabah:
1 tane haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,yeşil biber
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Öğlen:
Izgara tavuklu salata (163 kcal.)
1 bardak light kola
Akşam:
1 dilim karpuz
Çok şişimmmm çokkkk....:1no2:
YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği
İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya
Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin
İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına
İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına
Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın
Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
Ataol BEHRAMOĞLU
hep midemiz doymayacak dimi canlarım:))işte ruhumuzu doyuracak bir şiir...benim en sevdiklerimden biri...üstelik sıfır kalori:)))))))))))))))
pardon,kendisi yok ben cevap vereyim:çünkü insan hangi kiloda kendini mutlu hissedecekse o kiloda olmalı...
Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?
BEN HEDEFİME ULAŞTIM MI ŞİMDİ????delikafadulden:uhm:
merhaba lunapiena hoşbulduk.
ayrıca seni çok başarılı buluyorum tebrikler.ben de 78 kilodan 67 ye düştüm ama burda kaldım.aslında ben de diyeti ve sporu bıraktım.motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar.bir de çok sık giremiyorum.umarım önümüzdeki günlerde da sık girebilirim.görüşmek dileğiyle.
Ataol BEHRAMOĞLU
hep midemiz doymayacak dimi canlarım:))işte ruhumuzu doyuracak bir şiir...benim en sevdiklerimden biri...üstelik sıfır kalori:)))))))))))))))
cicim ne güzel ne kadar az yemişsin ya :1shok:
canım hedefine ulaştın ne kadar güzel darısı başımızaaaaa
tebrik ederim cicişş ama bizden ayrılma
tebrikler lunapiena darısı başımıza.
Kızlar inanamıyorum 56.0 (hem de küsüratsız) yazdı bugün de tartı..Tartı benimle alay mı ediyor,yoksa gerçek mi?
canım çok tebrik ederim...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bunlar senin için...:hooray: :hooray: :hooray:
banucan????
merhabalar,ben busitede yeniyim.ben de sizin gruba dahilim.
67 kiloyum hedefim 62-63. boyum168 cm. benim için yeterli kilo.
yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar ya ben çok kötü biey yapıyorum ve su içmiyorum mafoldumben
zayıflayamam dimi ben susuzzz ooff oofff
benekcim ablacım nasıl gidiyo hayat?
seminerlerin nasıl gidiyo?
ben bgün 58.500 cıktım. e 176 cme iyi artık ama sıkılaşmam lazım neler yapayım acaba belim falan sıkılaşsın. callenetics diye bi spor programı varmış çok iyiymiş. şimdi ölçülerim 88 65 93 oldu. ama sıkı değilim ya mafoldumben
evet evet topikçe çıkalım tatile:)uğradığımız yerlerdeki canlar da katılırlar:)böyle düğün konvoyu gibi antalyaya gidelim..orda SARACIMA misafir olalım:roflol::roflol:
sabunuuum kıyamam sana...birkaç gün arttır istersen aldığın kalori miktarını ablasının güzeli..başka türlü kırılmıyor bu takılmalar...opuyorumnanaktan
merhaba :1hug: zemuszemus dün hastaneden sonra tekrar büroya geçmedim.haber veremedim.akşamda nette sorun vardı.sabah kpss derken.ancak bu zamana girebildim foruma.:kedi: sizide merakta bıraktı kusura bakmayın a.s.a.s.
.a.s. nası mutluyum.dün gittim 3 de doktora.baktı tahlil sonuçlarına doktorcuğum.gemiş olsun kız hadi yırttın dedi.alem adam doktorum:)delikafadulden hiç bişeyin yokmuş.yağ bezesiymiş.veridğim ilaçları kullan geçer dedi.ama arada sırada gel dedi.özletme kendini dedi.
Ah canım çiçek unu beni dün öldürüyor sandım...Daha önce 1 çay kaşığı alıp sonuç alamadığım çiçek unundan dün yatmadan önce 1 tatlı kaşığı alayım da bağırsaklarımı açsın biraz dedim..Zorla yuttum unu ve 15 dakika sonra midem şişti,ağrıdan kıvrandım bütün gece.Evet sabah wc'ye gittim rahatlıkla ama benim hala midem ağrıyor...Gerçi midemde ülser var,sanırım ondan oldu ama ben bir daha asla denemeyi düşünmüyorum...lmaz:
Oh be iyi haber geldi sonundazemuszemus...Gözün aydın canımhihoyyyt.Allah sana (ve tabii hepimize) sağlıklı bir uzunnn ömür versin...
lütfen biri beni teşvik etsin spor yapmam lazım mafoldumben
canım hiiiççç istemiyo resmen tembelim
Ataol BEHRAMOĞLU
benekcim spora başladım nihayet bugün
nivea body e başladım. çok rahatladım.
lunapienaaaaaaaaa
tebrik ederim seni kuzumm kaydirigubbakcemile2
harıkasınn
buarada bmi yi anladım :) grafıktekı seymış nekı o 22 değil benim 19 kaydirigubbakcemile3
iyi bişey galiba
lunapenia canım seni tebrik ediyorum. size pek katılmasam da düzenli okuyorum burayı. Allah hepimize nasip etsin inşallah hedef kilomuza inmeyi sağlıklı bir şekilde tabii :Saruboceq:
lunapenia 18 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin?bize de tiyolarını kısaca verirsen çok sevinirim. kendine iyi bak.
pardon 8 kilo imiş.ama verilmesi en zor kilolar 60 kilodan sonrası
Teşekkür ederim fulyacımm..opuyorumnanaktanHarikasın Lunammmm.... Züppersin... alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Darısı bizim başımıza.. Benim de az kaldı .. Bakalım... Ama gitmeeeeeee....:gitme: :gitme: kal bizimleee...opuyorumnanaktan
Kızlar size muhteşem birşey anlatıcam..
dün tatil alışverişine çıktım.. Oxxo ya girdim şort alıcam.. bir tanesini çok beğendim.. kot bir tane.. Ama baktım 38 bedeni yok sadece 36 var.. Neyse diğer sortlara baktım.. Bi kaç tane beğendim hepsini 38 bedenini aldım denicem.. Mert'te dışarıda bi işi var gelicek görmeye üstümde.. Ay dedim umarım dar gelmez, bide rezil olmiim.. Çıkıp 40kını getirmisiniz nasıl dicem diye..
Denedim hepsi bol geldiiiiii... Sevinçten mutluluktan ölücektim.. veeee gittim o çok beğendiğim kot şortuuuu sadece 36sı olan kot şortuuuu giydimm.. ve muhteşem durduuuu... Mert dediki.. Vay be çok güzel oldu.. Ama bunu istanbulda giyemezsin biliyorsun.. Plajda giyersin artık.. Dedim tabi tabi hadi kasaya... Tüm gün artık 36 beden giyiyorum diye dolandım ortada.. Muhteşem bişey bu yaa..
Allahım zayıflamak çok güzel şeyyyyyy....:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Bir de bugün yediklerimi yaziim..
Sabah kalkınca 2 tane kuru kayısıyla, 2 tane ceviz,
Kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek, 2 dilim hellim. kk beyaz peynir, domates. 1 tane yeşil zeytin..
Ara diyelim.. 2 bardak kola :kedi: hemde normal :kedi: :kedi:
Akşam yarım kepekli simit, 1 kaşık lor peyniri, 1 kırmızı biber, 2 ince dilim kaşar peyniri
Spor malesef yapamıyorum, çünkü dün sabah uykumda sağ bacağıma felaket kramp girdi, ovarak açmaya çalıştım ama bir türlü çözülmedi bi 2 dakka falan öyle kaldı, sonra çok yavaş yavaş açıldı.. Ama hala çok ağrıo üstüne tam basamıyorum. Neden olur acaba..?!?!
Yarın yine tam gaz rejime devam. Tatile tam 5 gün kaldı zaten.. Bu 5 günü iyi değerlendirmem lazım...
Ha bu arada şort zevkinden bikinileri unuttum...kaydirigubbakcemile3
2 tane de pikini beğendim aldım. biri 36 yine biri 38, oda altı çok ufaktı, 38 de ipleri sıkınca daha iyi buldu sevdiceğim.. Pikinilerimin biri beyaz diğeride çingene pembesiiiiii.... bu arada pikinilerimide şortumuda sevdiceğim aldı.. Zayıfladım diyerekten.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar size muhteşem birşey anlatıcam..
dün tatil alışverişine çıktım.. Oxxo ya girdim şort alıcam.. bir tanesini çok beğendim.. kot bir tane.. Ama baktım 38 bedeni yok sadece 36 var.. Neyse diğer sortlara baktım.. Bi kaç tane beğendim hepsini 38 bedenini aldım denicem.. Mert'te dışarıda bi işi var gelicek görmeye üstümde.. Ay dedim umarım dar gelmez, bide rezil olmiim.. Çıkıp 40kını getirmisiniz nasıl dicem diye..
Denedim hepsi bol geldiiiiii... Sevinçten mutluluktan ölücektim.. veeee gittim o çok beğendiğim kot şortuuuu sadece 36sı olan kot şortuuuu giydimm.. ve muhteşem durduuuu... Mert dediki.. Vay be çok güzel oldu.. Ama bunu istanbulda giyemezsin biliyorsun.. Plajda giyersin artık.. Dedim tabi tabi hadi kasaya... Tüm gün artık 36 beden giyiyorum diye dolandım ortada.. Muhteşem bişey bu yaa..
Allahım zayıflamak çok güzel şeyyyyyy....:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Bir de bugün yediklerimi yaziim..
Sabah kalkınca 2 tane kuru kayısıyla, 2 tane ceviz,
Kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek, 2 dilim hellim. kk beyaz peynir, domates. 1 tane yeşil zeytin..
Ara diyelim.. 2 bardak kola :kedi: hemde normal :kedi: :kedi:
Akşam yarım kepekli simit, 1 kaşık lor peyniri, 1 kırmızı biber, 2 ince dilim kaşar peyniri
Spor malesef yapamıyorum, çünkü dün sabah uykumda sağ bacağıma felaket kramp girdi, ovarak açmaya çalıştım ama bir türlü çözülmedi bi 2 dakka falan öyle kaldı, sonra çok yavaş yavaş açıldı.. Ama hala çok ağrıo üstüne tam basamıyorum. Neden olur acaba..?!?!
Yarın yine tam gaz rejime devam. Tatile tam 5 gün kaldı zaten.. Bu 5 günü iyi değerlendirmem lazım...
Ha bu arada şort zevkinden bikinileri unuttum...kaydirigubbakcemile3
2 tane de pikini beğendim aldım. biri 36 yine biri 38, oda altı çok ufaktı, 38 de ipleri sıkınca daha iyi buldu sevdiceğim.. Pikinilerimin biri beyaz diğeride çingene pembesiiiiii.... bu arada pikinilerimide şortumuda sevdiceğim aldı.. Zayıfladım diyerekten.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım arkadaşlar...İnanın isteyince çokkk da güzel veriliyormuş kilolar.6 yıl önce hamile kaldığımda bile bu kadar zayıf değildim.Darısı tüm isteyenlerin başınaa...:lepipuyorumnanaktan
Gulcecim inan çok öyle aman aman tiyolarım yok.Yalnız sabahları ve akşamları genelde sıcağa yakın ılık suya sirke-bal karıştırıp içiyorum.Haftanın 3-4 günü ya bir saat yürüyorum ya da 3-4 mil walk at home yapıyorum.Yalnız özellikle dikkat ettiğim şey yediğim yemeklerin kalorisi ve akşam saat 18:00'dan sonra pek bir şey yememeye çalışıyorum.Ben ne kadar sıkı rejim ve spor yaparsam yapayım,eğer dolu mideyle yatağa giriyorsam kesinlikle kilo veremiyorum..
Bir de benim rejime başlarken müthiş tatlı krizlerim vardı.Bunun için de doktor onaylı krom hapı kullandım.Aslında bu hapı iki ay kadar kullanılması tavsiye ediliyordu ama ben bir aydan sonra bir hafta hapa ara verdim ve gördüm ki artık hapı almasam bile canım tatlı-aburcubur istemiyor,istese bile krize girmiyorum,bir daha da almadım..
Aklıma geleler bu kadar canım...kaydirigubbakcemile2
Teşekkür ederim fulyacımm..opuyorumnanaktan
Kız gider miyim hiç..Sizi nasıl bırakırım.Zaten biraz bu çizelgenin tadına varayım,yeni hedefimi belirleyeceğim.(54 olabilir mesela)...
Canım geçmiş olsun.Niye oldu ki bacağın öyle acaba..Potasyum eksiklinden kramp olur derler.Biraz aldığın mineral ve vitaminlere dikkat et istersen...CADIARZU
Bu arada ben de yavaş yavaş tatil hazırlıklarına başlayacağım.Vallahi oxxo'nun bedenlerinden 36 giyiyorsan artık söylenecek hiçbir şey yok fulyacım.Tebrik ederim seni.Ne kadar güzel bir duygu değil mi,36 beden kulağa bile hoş geliyor...sırnaşık şey
Bu arada ben bir türlü bikini beğenemiyorum.Bir haftadır geziyorum içime sinen bir şey bulamadım bir türlü..Sen nereden aldın bakiyim..yerimseniben
ciciş o kadar sevindimki sanki kendim o anı yaşamış gibi oldum :sm_cool:
Boyner den aldım canım.. Valla hem çok çeşit var, hemde uygundu. 2 taneye 130 verdik.. Boynere bi bak bence..
Evet bir süre multivitamin aliiim bakiim.. Çok fena bu kramplar... Bir süredir hafif hafif yine oluyordu.. ama bukadar şiddetli ilk defa oldu..:bbo: Şimdi ilaç sürdüm havluyla sardım. Umarım sabaha düzelir..fisfisfis
Ben de kendim için değil de eşim için boynere gitmeyi düşünüyordum.İyi oldu ,gitmişken bir bakayım....Fiyatları da gerçekten oldukça uygunmuş.Güle güle giy tüm cicişlerini.(Bu arada tatile nereye gidiyordunuz (mahsuru yoksa tabii))
Bu arada flyycım eğer krampların geçmezse mutlaka bir uzmana görün.Tatile gidicen,Allah korusun denizde falan kramp olayları çok kötü oluyor.Lütfen ihmal etme olur mu???
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?