• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yeni üye oldum arkadaşlar da bu grup olayını tam olarak anlayamadım özetleyebilir misiniz acaba. cuma günlerimi başlıyor. 1 kere katıldığımızda her hafta devammı ediyoruz

selam kızlar kimse yok mu???
KİMSESİZSENİZ, KİMSE SİZSİNİZ diyerek topikin kepenkleri açıyor ve ilk mesajımı yazıyorum:

efenim, haftasonu geçti. hava çok güzeldi Ankara'da. kaçamak filan yapmadım, yedim proteinimi, sebzemi, içtim suyumu, yaptım yürüyüşümü. kaçamak yaparak işe adrenalin katabilirdim ama cumaya bunun hesabını nasıl vereceğim diye daha çok adrenalin oluyor. e bendeniz yaşlı biriyim, kalbim dayanmaz diye hiç girmedim böyle atraksiyonlara :34:

tavuklu sebze sote getirdim evden, yoğurtla yiyeceğim öğle.
bu arada, Maçakızı ve smileyes hanımlar nerelerdesiniz? biz burdayız anacığım, bu tarafa geliniiiiz:3:

günün ilerleyen saatlerinde tekrar görüşmek üzere diyorum ve öpüyorum:54:

Ben foruma yeni üye oldu daha çömezim gezinirken gördüm bu bölümü . Benimde yakın zamanda inş nişanım olacak ve acilen kilo vermem lazım . Çok fazla diyet yapmadım bölük pörçük yaptım hep ben de katılmak istiyorum gurubunuza . Bun için ne yapmam lazım bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim .
Yaş . 24
Boy . 1.58
Kilo tokken . 61.8
Aç karnına . 60.2

Benim de sizinle paylaşmam gereken bişey var daha denemedim ama deneyince ve sonuç alınca inanın sizlerle paylaşacağım . BU yöntem çok hoşunuza gidecek eğer olursa

KİMSESİZSENİZ, KİMSE SİZSİNİZ diyerek topikin kepenkleri açıyor ve ilk mesajımı yazıyorum:

efenim, haftasonu geçti. hava çok güzeldi Ankara'da. kaçamak filan yapmadım, yedim proteinimi, sebzemi, içtim suyumu, yaptım yürüyüşümü. kaçamak yaparak işe adrenalin katabilirdim ama cumaya bunun hesabını nasıl vereceğim diye daha çok adrenalin oluyor. e bendeniz yaşlı biriyim, kalbim dayanmaz diye hiç girmedim böyle atraksiyonlara :34:

tavuklu sebze sote getirdim evden, yoğurtla yiyeceğim öğle.
bu arada, Maçakızı ve smileyes hanımlar nerelerdesiniz? biz burdayız anacığım, bu tarafa geliniiiiz:3:

günün ilerleyen saatlerinde tekrar görüşmek üzere diyorum ve öpüyorum:54:

he he ben hep burdayım da sizi takipteyim sadece,diyet psikolojisinden uzaklaşmak istemediğimden.sizi tebrik de ediyorum ilaveten çünkü gerçekten çok azimlisiniz ve bu da beni durdruyor biraz ama diyet lafını duyunca eşimin tüyleri diken diken oluyorve beni bayağı azarlıyor yeter artık diye ben de diyette değilmiş gibi davranıp dikkat etmeye çalışıyorum ve kalan 3 kg mu da dualar ederek kendiliğinden gitmesi yönünde teşvik ediyorum.dukan ve karatay beni aşar ben sebze meyve severim 6 öğün diyetlerden de sıkıldım açıkçası.dediğim gibi sizlerin önerileri diyetleri beni kamçılıyoor,devam edin gerçekten iyi gidiyorsunuz:42:

ben yeni üye oldum arkadaşlar da bu grup olayını tam olarak anlayamadım özetleyebilir misiniz acaba. cuma günlerimi başlıyor. 1 kere katıldığımızda her hafta devammı ediyoruz

diyete istediğiniz gün başlayabilirsiniz ama cuma kilo bildirimi günümüz. evet, bir kere gruba girdiğinizde kilo vermeden çıkamıyorsunuz. çıkarsanız da arkanızdan çok konuşuruz. gelip de 2-3 günden sonra su koyuverip gidenlerin arkasından hep konuştuk çünkü :9:

Hafa sonu kaçamaklarına son vermek lazım ama olmuyor eşler evde dışarı çıkılır gezmeler dışarıda yemeler.şuan kaç haftadır aynı kilodayım almıyorum vermiyorumda

Çilek yiyorum şuan bayılıyorum birde çok çabuk bozulmasalar süper olcek.:1:

Hafa sonu kaçamaklarına son vermek lazım ama olmuyor eşler evde dışarı çıkılır gezmeler dışarıda yemeler.şuan kaç haftadır aynı kilodayım almıyorum vermiyorumda

Çilek yiyorum şuan bayılıyorum birde çok çabuk bozulmasalar süper olcek.:1:

ama olmadıki arkadaşlarım :20:

topik olarak haftasonlarını kazasız atlatamıyoruz:19: haftaiçi verdiğimiz kilolar, haftasonu kaçamaklarımızı ancak karşılıyorsa, bu durumda nasıl kilo vereceğiz?
haftasonu alınan-haftaiçi verilen=0 elde var 0 oluyoruz
hepimizi kınıyorum ve düşünmeye davet ediyorum, buyrun:42: hayır, yemekli bir davet değil bu:47: sadece düşünüp, kendimize saygımızı kaybetmenin eşiğinden dönüş daveti :34:

not: 2 haftadır Dukan yapıyorum ve zehirlenme geçirdiğim dönemde yediğim 1 bebe bisküvisi dışında, liste dışı lokma bile yemedim ve şuan diyetimi bozacak ufak bir adım atsam ömrümün sonuna kadar şişko olacakmışım gibi geliyor. hayatmın hiçbir döneminde bu kadar iradeli olmamıştım. arkadaşlarım lütfen, rica ediyorum bari geride kalan arkadaşlarımızın motivasyonunu düşünün ve haftasonu kaçamaklarından kaçının :14:tek başıma diyet yapıyormuşum gibi geliyor:14:

Elifezgi, mesajınızı okudum, kendinizi çok güzel anlatmışsınız. birçok insanın ortak derdi sanırım, psikolojik yiyici olmak :17:

bazı açılardan benziyoruz sizinle: evde kendime ayıracak zamanım pek kalmıyor, çocuğum var, eşim de ben de akademisyeniz ve akşamları okumamız gereken çok makale vs çıkıyor. en sevdiğim şeyi, çay içmeyi bile çoğu zaman yapamadan sızıyorum koltukta. veya aşam atıştırması hissi bende de çıkıyor.

psikolojik yiyici değilim pek. iş yaparken yemek aklıma bile gelmez, moralim bozukken de yiyemem. çikolatayı sevmem, çok zorlanırsam bir lokma bitteri zor yerim, nadiren tatlı krizim gelir ama onu da kahveyle atlatırım. diyet yapmaya karar verdiysem masanın üstü yemekle donatılmış bile olsa lokma yemeden kalkabilirim. "peki diyet yapmayı gerektirecek kadar kiloyu nasıl aldın arkadaşım" derseniz :17: sabırsızlık edip, nasıl olsa veremiyorum diye kendi kendime diyeti bırakmam. bir de eşimin çok yemesine rağmen " gram bile almayan, diyet kelimesini hiç duymamış kibar bir beyefendi olması :14:diyet nedir ne kadar zordur bilmediği için, yediği herşeyden bana da teklif ediyor, ısrar ediyor. şeytanla savaşıyorum zaten bir de eşimle savaşıyorum. her sabah hatırlatmak zorunda kalıyorum "ben diyetteyim X'ciğim, lütfen ısrar etme:19:" demek zorunda kalıyorum :14:

şimdi ise, fizyolojik olarak kesinlikle yanlış olduğunu kabul ederek Dukan diyetine başladım, seyir evresindeyim. herşey çok güzel ve kontrollü gidiyor. şu aralar ömrümün belki de en iradeli dönemindeyim. diyete başladığım gün, çevremde bir sürü kutlama yemekleri ve düğünler oldu:18: hepsinden alnımın akıyla çıktım:21: devamını diliyorum. inşallah kilo vermiş bir şekilde topiğe veda edebiliriz (amin)

Ne güzel anlatmışsın pek güldüm okurken.. sen eşine bakma.. nasılsa biticek bu çile ve incecik olrak yaza merhaba diyeceksin..

arkadaşlar merhaba, ben de sabahları 66 akşamları 67 kiloyum:) bir yaşında bi kızım var. hamilelik kiloma döndüm ama artık önceki halmden de zayıf olmak istiyorum ben şubattan beri yaklaşık bi4 4 kilo verdim yedklerime dikkat ederek ve callanetics egzersizleri yaparak ama bu soralar biraz motivasyonum bozuldu hem sporu bıraktım hem de çok iştahım açıldı sanırım mevsim geçişi:) buraya yazarak motivasyonumu sürekli kılmak istiyorum.. hepinize merhaba..bu arad geen hafta 65 tim ben de 1 kilo aldım ama bu hafta vermeye kararlıyım

diyete istediğiniz gün başlayabilirsiniz ama cuma kilo bildirimi günümüz. evet, bir kere gruba girdiğinizde kilo vermeden çıkamıyorsunuz. çıkarsanız da arkanızdan çok konuşuruz. gelip de 2-3 günden sonra su koyuverip gidenlerin arkasından hep konuştuk çünkü :9:

tatlım çok hoşsun ya:)) inşallah bu sefer kafaya koydum olacak olmalı. yalnız benim bi problemm var şuanda vücudum şiş felaket. hap kullanıyrm. bugün doktora gittim o yüzden olabilr dedi yani hap yüzünden. o yüzden kilo veremicekmişim gibi geliyor yani bu gubu olumsuz etkilermi. benim yüzümden grubun ortalaması düşermi. ama elimden geleni yapmaya çalışıyrm. peki nereye bildiriyrz katılmak istediğimizi. yediklerimizi buraya mı yazyrz yoksa kendi günlüğümüze yazsak oluyormu. çok soru sordum

konuya bende dahil olmak istiyorum,motive olmaya ihtiyacım var hemde çokkkk..64 kiloyum boyum 160 hedefim 8 kilo vermek,fazlasında gözüm yok :1:

arkadaşlar merhaba, ben de sabahları 66 akşamları 67 kiloyum:) bir yaşında bi kızım var. hamilelik kiloma döndüm ama artık önceki halmden de zayıf olmak istiyorum ben şubattan beri yaklaşık bi4 4 kilo verdim yedklerime dikkat ederek ve callanetics egzersizleri yaparak ama bu soralar biraz motivasyonum bozuldu hem sporu bıraktım hem de çok iştahım açıldı sanırım mevsim geçişi:) buraya yazarak motivasyonumu sürekli kılmak istiyorum.. hepinize merhaba..bu arad geen hafta 65 tim ben de 1 kilo aldım ama bu hafta vermeye kararlıyım

benim de 10,5 aylık bir oğlum var, ben de hamilelik kiloma döndüm, ben de daha zayıf olmak istiyorum :17:
aramıza hoş geldiniz :42:

benim de 10,5 aylık bir oğlum var, ben de hamilelik kiloma döndüm, ben de daha zayıf olmak istiyorum :17:
aramıza hoş geldiniz :42:

ben emziriyorum hala o yüzden aslında tam kesemiyorum yediklerimi ama bugün iyi giitti sabah bi yumurta ve 4 zeytin 1dilm kepek ekmeği ile öğlen bir tabak sebze yemeği yine 1 dilm ekmek arada çok az ekmek peynir ve küçük hşlanmış patates akşam da 1 dilm ekmek 1 tbk sebze ymeği ve az yoğurt yedim. ma akşam maş için eşim cips fln almış, eşlik etmesem gıcık olur birlikte keyif yapcaz diye, bilmiyorum napıcam

metrhaba arkadaşlar
bu hafta hiç gelemdim, genel durumum da kötü:(
hafta sonu kaçamaklı geçti gene
regl biter 1,5 kilo gider diyordum ''tık'' yok
hatta bu sabah 67,5 çıktım:53:
2 gündür öğlenleri ekmek arası döner yiyordum her halde o yüzdebdir, şaşırmamak lazım
dün akşam da voleybol antremanına gittim, haşatım çıktı, nasıl olsa spor yapacam diye önden makarna, eve dönünce de nasıl olsa spor yaptım diye tatlı bişiler aranınca sporun faydası falan olmadı hatta zararı oldu
kendimi toparlamam lazım:31:

önceki 2 günü boşverin , unutun
bu sabah yediklerim
3 dilim eski kaşar
şimdi de çayımı içicem

önceki iki günü neden boşverelim:47: bize bu haftasonun hesabını veriniz elifezgi hanım:47: bir İngiliz atasözü der ki: HİÇBİR GÜNAH GÖMÜLÜ KALMAZ. aynen öyle de, hiçbir kalori gömülü kalmaz, elbet bir ara pörtler pantolonun kemerinden :9:

aysula hanım da mesajınızı beğenmiş, kendisi de haftasonu kaçamağı yapmıştı zaten. hıımmm:44:belki de.... ay, bütün topik haftasonu toplanıp diyet mi bozdunuuuuuzzz:20:
ben de tam, bu sabah artık pantolonumun düşmeye başladığını ve lastik takmak zorunda kalacağımı sizle paylaşacaktım:14: ne güzel hep beraber kutlayacaktık:14: şimdi biz ağlamayalım da kim ağlasın halimize:14:

Back
X