• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oohhhh afiyet olsun şeker tam bir keyif kahvesi desene:54:

tşk ederim canım
biraz öyle oldu evet
hem acıktım hem tatlı bişiler çekti canım, böyle bastırayım bari dedim, gerçi evde tatli bişi de yok ama :))
kurabiyenin içinde şeker yok bide :)

tşk ederim canım
biraz öyle oldu evet
hem acıktım hem tatlı bişiler çekti canım, böyle bastırayım bari dedim, gerçi evde tatli bişi de yok ama :))
kurabiyenin içinde şeker yok bide :)

Senin yediğin kurabiye gayet sağlıklı bi kurabiye canım tatlı isteğini böyle bastırman iyi olmuş hem arada da keyif yapmak lazım böyle sağlıklı atıştırmalıklarla

Senin yediğin kurabiye gayet sağlıklı bi kurabiye canım tatlı isteğini böyle bastırman iyi olmuş hem arada da keyif yapmak lazım böyle sağlıklı atıştırmalıklarla

haklısın canım
bide kahvaltıdan pek bişi anlamıyorum, oğlana yedirirken arada kendim de yiyorum, ne doyduğumu biliyorum ne doymadığımı, böyle olunca da acıkıyorum hemen, gerçi 3 saati geçti kahvaltı yapalı ama normal sanırım :)))

haklısın canım
bide kahvaltıdan pek bişi anlamıyorum, oğlana yedirirken arada kendim de yiyorum, ne doyduğumu biliyorum ne doymadığımı, böyle olunca da acıkıyorum hemen, gerçi 3 saati geçti kahvaltı yapalı ama normal sanırım :)))

Normal bence canm ben her 3 saatte 1 ara öğün yapiorum 4 öğün yiyorum

Ara 2 ceviz büyüklügünde tam tahilli ekmek 50 kc.
1 redbull 112 kc.

442 kc. Simdilik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ögle 25 gr tam tahilli ekmek 60 kalori
100 gr üzüm 65 kalori

567 kalori ....

sağol canım ;))
buraya yazmak da insanı motive ediyor ama :))

bide gerçekten hurma ve kuru kayısı tatlı ihtiyacını bastırıyor, herkese tavsiye ederim

ayrıca pişman da olmuyorsun yedikten sonra :))

Evet bende burdaki arkadaşlar sayesinde motive oldum..ama hurma da çok kalori var sen kuru kayısı ye yinede :)

Canim birara yediklerim icin pisman olmustum ama valla yorumlariniz beni rahatlatti ;-)

Haklisin bu hafta dikkatli olurum yine gider kilolar ;-)

Dogru diyon aysem bizim icin tartida ki rakam daha önemli dimi sen bu hafta verirsin gör bak :D

Bende artik öyle düsünüyorum canim hem kacamak oldu hemde mide sasirdi bu hafta insallah gider biraz kilo...:)

Offf sorma hepsi cok lezizdi hele o sekerpare ;)

şimdilik tartıda bir kıpırdanma yok dünde sporumu yaptım ama bakalım surda 4 gün kaldı :49: leziz olmaz mı unuttuk nerdeyse tatlarını :1: arkadaşım da bana hiç bişey yemiyorsun diyor ama aslında önceden çok yiyormuşum simdi olması gereken bu diyorum :49:

ÖĞLE YEMEĞİM :
çeyrek yeşil elma
20gr eti canga çikolata
yarım paket mavi yeşil peynirli kepekli kraker
194 kaloriiiii:39:

İKİNDİ ÖĞÜNÜM :
1 ceviz
1 fındık
1 badem
1 kuru incir
10 tane yaban mersin
1bardak yarım yağlı süt
199 kaloriiiii:42:

KızlKızlar benim tartı çok güzel şeyler söylüyor bana pazartesi 62.0 dım ve şimdi 61.4 kiloyum bakalım pazartesi ne olacak belkide bu hafta birinci ben olurummmmmmm:52:

KızlKızlar benim tartı çok güzel şeyler söylüyor bana pazartesi 62.0 dım ve şimdi 61.4 kiloyum bakalım pazartesi ne olacak belkide bu hafta birinci ben olurummmmmmm:52:
Süpersin iyi gidiyorsun valla :))
Benim tarti oynamiyor yerinde yaa :-/

Valla canım benimkide bayadan beri gram gram oynuyodu ama pazar günü kaçamak yapmıştm ya bayaa bi dondurma yemiştim ondan sonra daha hızlı indi bu hafta galiba arada vücudu şaşırtp kaçamaklar yapmak lazım inşallah en kıza zamanda tartıda eksi rakamları görürsün canm

Süper canim haftaya kesin 1. Lik senin o zaman ;-)

Asi cim yanliz degilsin sekerim benim tartida takildi 55,5 te ama pazartesiye daha 4 gün var dimi belki yarim kiloda bizden gider ;-)

Valla canım benimkide bayadan beri gram gram oynuyodu ama pazar günü kaçamak yapmıştm ya bayaa bi dondurma yemiştim ondan sonra daha hızlı indi bu hafta galiba arada vücudu şaşırtp kaçamaklar yapmak lazım inşallah en kıza zamanda tartıda eksi rakamları görürsün canm
Bende cumartesi günü kacamak yapcam :) bakalim bir degisiklik olcakmi !!

Süper canim haftaya kesin 1. Lik senin o zaman ;-)

Asi cim yanliz degilsin sekerim benim tartida takildi 55,5 te ama pazartesiye daha 4 gün var dimi belki yarim kiloda bizden gider ;-)

Saol canım darısı başınıza inşallah benden daha çok verirsiniz:54:

Back
X