- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporumuda yaptmmm 34 dk birazilan butt lift workout![]()
ooh süpersin
ben de şimdi 3 tane ceviz büyüklüğünde pekmezli ve tam buğday unundan kurabiye ile sütlü neskafe içiyorum :)
Oohhhh afiyet olsun şeker tam bir keyif kahvesi desene![]()
tşk ederim canım
biraz öyle oldu evet
hem acıktım hem tatlı bişiler çekti canım, böyle bastırayım bari dedim, gerçi evde tatli bişi de yok ama :))
kurabiyenin içinde şeker yok bide :)
Senin yediğin kurabiye gayet sağlıklı bi kurabiye canım tatlı isteğini böyle bastırman iyi olmuş hem arada da keyif yapmak lazım böyle sağlıklı atıştırmalıklarla
haklısın canım
bide kahvaltıdan pek bişi anlamıyorum, oğlana yedirirken arada kendim de yiyorum, ne doyduğumu biliyorum ne doymadığımı, böyle olunca da acıkıyorum hemen, gerçi 3 saati geçti kahvaltı yapalı ama normal sanırım :)))
Ara 2 ceviz büyüklügünde tam tahilli ekmek 50 kc.
1 redbull 112 kc.
442 kc. Simdilik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım)
buraya yazmak da insanı motive ediyor ama :))
bide gerçekten hurma ve kuru kayısı tatlı ihtiyacını bastırıyor, herkese tavsiye ederim
ayrıca pişman da olmuyorsun yedikten sonra :))
Ara:Kahvaltim:
-3 dilim kepek ekmegi
-30gr lor peyniri
-4 siyah 4 yesil zeytin
-1 salatalik
Canim birara yediklerim icin pisman olmustum ama valla yorumlariniz beni rahatlatti ;-)
Haklisin bu hafta dikkatli olurum yine gider kilolar ;-)
Dogru diyon aysem bizim icin tartida ki rakam daha önemli dimi sen bu hafta verirsin gör bak
Bende artik öyle düsünüyorum canim hem kacamak oldu hemde mide sasirdi bu hafta insallah gider biraz kilo...:)
Offf sorma hepsi cok lezizdi hele o sekerpare
şimdilik tartıda bir kıpırdanma yok dünde sporumu yaptım ama bakalım surda 4 gün kaldıleziz olmaz mı unuttuk nerdeyse tatlarını
arkadaşım da bana hiç bişey yemiyorsun diyor ama aslında önceden çok yiyormuşum simdi olması gereken bu diyorum
![]()
İnsallah inebilirim o kiloya bakalim :))
ÖĞLE YEMEĞİM :
çeyrek yeşil elma
20gr eti canga çikolata
yarım paket mavi yeşil peynirli kepekli kraker
194 kaloriiiii![]()
Ya ayse benim tartida bozuldu herhalde hic inmiyor :))var mı tartıda bir değişim benim tartı bozuldu galiba hiç değişmiyor sonuç![]()
Süpersin iyi gidiyorsun valla :))KızlKızlar benim tartı çok güzel şeyler söylüyor bana pazartesi 62.0 dım ve şimdi 61.4 kiloyum bakalım pazartesi ne olacak belkide bu hafta birinci ben olurummmmmmm![]()
Süpersin iyi gidiyorsun valla :))
Benim tarti oynamiyor yerinde yaa :-/
KızlKızlar benim tartı çok güzel şeyler söylüyor bana pazartesi 62.0 dım ve şimdi 61.4 kiloyum bakalım pazartesi ne olacak belkide bu hafta birinci ben olurummmmmmm![]()
Süpersin iyi gidiyorsun valla :))
Benim tarti oynamiyor yerinde yaa :-/
Bende cumartesi günü kacamak yapcam :) bakalim bir degisiklik olcakmi !!Valla canım benimkide bayadan beri gram gram oynuyodu ama pazar günü kaçamak yapmıştm ya bayaa bi dondurma yemiştim ondan sonra daha hızlı indi bu hafta galiba arada vücudu şaşırtp kaçamaklar yapmak lazım inşallah en kıza zamanda tartıda eksi rakamları görürsün canm
Süper canim haftaya kesin 1. Lik senin o zaman ;-)
Asi cim yanliz degilsin sekerim benim tartida takildi 55,5 te ama pazartesiye daha 4 gün var dimi belki yarim kiloda bizden gider ;-)