• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn Kızlar....

Sabah tartıldım tam 62.8 kg verdi, düşmeye başladı kilom huhuhuuuuu...

Yediklerim;
Sabah 2 tane pişmiş yumurta beyazı 30 kalori
5-6 tane kavrulmuş badem içi 102 kalori
800 ml su

Öğle kepekli ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost 160 kalori
800 ml su

Akşam çorba + activa yoğurt 120+90 kalori
Elma 70 kalori
400ml su

toplam;572 kalori

Günaydınnn Kızlar....

Sabah tartıldım tam 62.8 kg verdi, düşmeye başladı kilom huhuhuuuuu...

Yediklerim;
Sabah 2 tane pişmiş yumurta beyazı 30 kalori
5-6 tane kavrulmuş badem içi 102 kalori
800 ml su

Öğle kepekli ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost 160 kalori
800 ml su

Akşam çorba + activa yoğurt 120+90 kalori
Elma 70 kalori
400ml su

toplam;572 kalori

Canım bütün gün sadece bunlar mı yedin 😳😳😳
Öyleyse bu şekilde beslenmek çok tehlikeli, sadece 572 kslori ne kadar az! Sen bi diyetisyene gitsen hiçbiri asla sana bu kadar düşük kalorili bi diyet vermez, kaslarını eriteceksin, bu şekildr beslenerek yağlarını eritemezsin, kasların erir ve biraz yemeye başladığında aynen geri slırsın kilo vermekten daha önemlisi onu korumak çünkü!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KAHVALTIMM :
1 büyük haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
311 kaloriiiii :38:

Kızlar kilo tablomuz ne zaman yapılacak kimin kaç kilo verdiğini unutuyorum hem haftanın birincisi kim oldu bakalım:54:

Canım bütün gün sadece bunlar mı yedin 😳😳😳
Öyleyse bu şekilde beslenmek çok tehlikeli, sadece 572 kslori ne kadar az! Sen bi diyetisyene gitsen hiçbiri asla sana bu kadar düşük kalorili bi diyet vermez, kaslarını eriteceksin, bu şekildr beslenerek yağlarını eritemezsin, kasların erir ve biraz yemeye başladığında aynen geri slırsın kilo vermekten daha önemlisi onu korumak çünkü!

valla canım günlük 1200 kalorilik diyet uyguladım + yürüyüş yaptım ama gram oynamadı, yapacağım bir şey yok...
Benim listem 572 kalori ama arada eksta 2 meyva yediğim oluyor... Gerçi yine max 800 kalori falan oluyor ama yapacağım bir şey yok..
Maximum 700-800 kalorilik diyet + 1 saat yürüyüş yapıyorum....
Her gün aksatmadan 1 saat 4,5 km hızla yürüyorum
Tak etti canıma bende böyle yapıyorum. Hafta sonları kırmızı et falan yiyorum, kendime ödül veriyorum:52::52::52::52::52:

hoş geldin canım
bende vakti zamanında bu topikte çok güzel kilo vermiştim senin gibi 8 kilo ama araya doğum girince kendimi yine bu topikte buldum :))

3.5 kiloyu verirken çok zorlanacağını sanmıyorum ben :)

canım günaydın :) işin aslı bende yaz sonu hamile kalmak istiyorum. bu nedenle 60 kiloyla hamile kalayım diyorum. çünkü önümde kötü bir örnek olan annem var annem ağbimde 25 bende 25 kilo ile yıllarca 120 kilo gezdi şimdi 90 kilo ama kadın 67 yaşında ömrü diyetle geçti. annelerimiz gibi değiliz çok şükür daha bilinçliyiz. bende bebek öncesi (Allah izin verirse) 60 kilo olmak istiyorum.

senin doğum yapalı ne kadar oldu? emzirmeyi bıraktın mı?

bugün sabah bir haşlanmış yumurta 3 parça kaşar peynir bir dilim kepek ekmeği yedim ve tek şekerli çay içtim.
öğlen platese gitcem. ama önce minnoş kedimi veterinere götüreyim :)

canım günaydın :) işin aslı bende yaz sonu hamile kalmak istiyorum. bu nedenle 60 kiloyla hamile kalayım diyorum. çünkü önümde kötü bir örnek olan annem var annem ağbimde 25 bende 25 kilo ile yıllarca 120 kilo gezdi şimdi 90 kilo ama kadın 67 yaşında ömrü diyetle geçti. annelerimiz gibi değiliz çok şükür daha bilinçliyiz. bende bebek öncesi (Allah izin verirse) 60 kilo olmak istiyorum.

senin doğum yapalı ne kadar oldu? emzirmeyi bıraktın mı?

bugün sabah bir haşlanmış yumurta 3 parça kaşar peynir bir dilim kepek ekmeği yedim ve tek şekerli çay içtim.
öğlen platese gitcem. ama önce minnoş kedimi veterinere götüreyim :)

Canım ben 13 ay oldu doğum yapalı
62 kiloydum hamile kaldığımda şindi de aynı kilodayım anca düştüm ama ben çok hareketsizim sürekli masa başı çalışıyorum 😔 58 bile olabilrsin hatta o zaman ayrıca plates yapıyosan özellikle karın kaslarını güçlendir, sezaryende biliyosun karın salıyo kendini, kasların güçlü olursa daha çabuk toparlarsın

valla canım günlük 1200 kalorilik diyet uyguladım + yürüyüş yaptım ama gram oynamadı, yapacağım bir şey yok...
Benim listem 572 kalori ama arada eksta 2 meyva yediğim oluyor... Gerçi yine max 800 kalori falan oluyor ama yapacağım bir şey yok..
Maximum 700-800 kalorilik diyet + 1 saat yürüyüş yapıyorum....
Her gün aksatmadan 1 saat 4,5 km hızla yürüyorum
Tak etti canıma bende böyle yapıyorum. Hafta sonları kırmızı et falan yiyorum, kendime ödül veriyorum:52::52::52::52::52:

Cnm sen bilirsin ama çok az bu menü bence! Kilo vereyim derken sağlığından olma! Bide bazen vücut rutine bağlıyo bi sınır oluyo aşmak zor oluyo öyle bişi olabilir seninki!
Sen bilirsin yine de biraz yükselt bence aldığın kaloriyi

Kilo verdikten sonra şimdi aldığından daha fazla kalori aldığın an hemen geri alırsın kilolarını! Önemli olan bence normal bi menüyle kilo vermek o zaman daha kalıcı oluyo çünkü

Günaydin kizlar
Kahvaltim

2 yumurta omlet olarak
20 gr yarim yagli beyaz peynir
5 tane zeytin
2 tane kücük domates
Nescafe

268 kalori ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 13 ay oldu doğum yapalı
62 kiloydum hamile kaldığımda şindi de aynı kilodayım anca düştüm ama ben çok hareketsizim sürekli masa başı çalışıyorum 😔 58 bile olabilrsin hatta o zaman ayrıca plates yapıyosan özellikle karın kaslarını güçlendir, sezaryende biliyosun karın salıyo kendini, kasların güçlü olursa daha çabuk toparlarsın

tavsiyen için çok teşekkür ederim canım. 58 olursam kocam boşar :D adam zayıf sevmiyor şimdi bile onun kavgasını yapıyoruz. izin vermiyor diyet yapmama. 38 bedenim onun bakış açısıyla doğru aslında ama işte hamilelik dönemi kilo almak beni korkutuyor. onun kız kardeşleri 45 kilo benim ağbimse 130 kilo sanırım ikimiz de ailemizde olmayanı seviyoruz.

birazdan activa yoğurt yicem
spora gitmeden de mercimek çorbası içeceğim.

Saçmasapan bi kahvaltı yaptım
Bayat ekmek kavurdu annem
Ondan yedim
1 yumurtadan omlet
Peynir
Yarım kurabiye
Yarım muz
Kurabiye ve muz oğlumdan kaldı, bu sabah bişi yediremedim zaten ona
Birazyeşilllik

Saçmasapan bi kahvaltı yaptım
Bayat ekmek kavurdu annem
Ondan yedim
1 yumurtadan omlet
Peynir
Yarım kurabiye
Yarım muz
Kurabiye ve muz oğlumdan kaldı, bu sabah bişi yediremedim zaten ona
Birazyeşilllik

Ahh zaten bu çocuklardan kalan kırıntılar bizi mahvediyo aslnda yemicem şeyi kızımdan kalnca bakiyorum azck kalmş atıveriyorum ağzıma buğünde kızımdan kalan çikolatayı hüplettim :-D yazıcam öğle yemeği menüme :-D

Haklısın cnm ben hep ben öyle bi anne olmucam derdim ama bakıyorum minicik atsan günah diyip hüpletiyorum 😔
Bundan sonra daha dikkat edeyim bari 😁

Sana da afiyet olsun 😊

Haklısın cnm ben hep ben öyle bi anne olmucam derdim ama bakıyorum minicik atsan günah diyip hüpletiyorum 😔
Bundan sonra daha dikkat edeyim bari 😁Sana da afiyet olsun 😊

Saol canım sanada afiyet olsun bundan sonra bende dikkat edicem 1 parça bile kalsa kaldrrm sonra yer mesala şuan 2 tanecik bisküvisi kaldı hiç yüzüne bakmadan kaldırdm :-D

Cnm sen bilirsin ama çok az bu menü bence! Kilo vereyim derken sağlığından olma! Bide bazen vücut rutine bağlıyo bi sınır oluyo aşmak zor oluyo öyle bişi olabilir seninki!
Sen bilirsin yine de biraz yükselt bence aldığın kaloriyi

Kilo verdikten sonra şimdi aldığından daha fazla kalori aldığın an hemen geri alırsın kilolarını! Önemli olan bence normal bi menüyle kilo vermek o zaman daha kalıcı oluyo çünkü

seni dinliycem bugün....Öğlen sadece çorba değil zeytinyağlı çeşit tabak yaptırcam ve minimum 500 kalori olacak....:34::34::34:

seni dinliycem bugün....Öğlen sadece çorba değil zeytinyağlı çeşit tabak yaptırcam ve minimum 500 kalori olacak....:34::34::34:

iyi yaparsın canım :))
zaten vücudun yağ da alması lazım, çünkü bazı vitaminler sadece yağda eriyor, mesela yeşillik salatası yediğin zaman en azından 1 tk zeytinyağı koymalısınki vitaminlerini alabilesin yeşilliklerin

ayrıca ekmek de tüketebilirsin, ekmek seni tok tutar, kan şekerini dengeler özellikle esmer ekmek, daha geç acıkırsın böylece

şimdiden afieyt olsun :7:

KAHVALTIMM :
1 büyük haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
311 kaloriiiii :38:

ÖĞLE YEMEĞİM :
çeyrek yeşil elma
20gr eti canga çikolata
yarım paket mavi yeşil peynirli kepekli kraker
194 kaloriiiii:39:

Günaydin kizlar
Kahvaltim

2 yumurta omlet olarak
20 gr yarim yagli beyaz peynir
5 tane zeytin
2 tane kücük domates
Nescafe

268 kalori ;-)

Ara 2 ceviz büyüklügünde tam tahilli ekmek 50 kc.
1 redbull 112 kc.

442 kc. Simdilik

Back
X