• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sporumu tamamladim :)
45 dakika 4.8km koşu bandinda tempolu yürüyüş yaptim ayrica 10 dakikada isinma yaptim koşu baninda toplamda 55 dakika yaptim 350 kalori harcamişim ....

Akşam 2 kepçe şehriye çorbası kepçe küçük
5-6 yk taze fasülye
1 dilim uno tam tahıllı
Salata
1 ev poğaçası
Poğaçayı oğluma yedireyim dedim yemedi sıpa bana kaldı benim kaçamağım da bu olsun bugün 😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba 68 kiloyum bende malesef doğum sonrası kaldım bu kiloda yediğime dikkat ediyorum süt gidiyo yiyorum kiloya kilo eklencek sonum kotu olcak acil bi çözüm bulmalıyım buna 60 olsam yeter aslında ah ah göbeğimden nefret ediyorum

Akşam üstü de 1 poğaça yemiştim onu unuttum, piştiğinde dayanamadım Kokusuna 😋😋

Ama bugğn toplam 1764 kalori almışım, yürüyüşe çıkarsam dengelerim gerçi , 2 poğaça olmasaydı tam oluyodu kısmet artık napalım 😊

Kıxlar yine 1000i görmemişsiniz kalori olarak! Tehlikeli bence bu taptığınız zaten 1200 kalori falan alınması gerek normalde! Siz hem 800-900 kalori alıp üstüne bide spor yapıyosunuz, dikkat edin kendinize

Merhaba 68 kiloyum bende malesef doğum sonrası kaldım bu kiloda yediğime dikkat ediyorum süt gidiyo yiyorum kiloya kilo eklencek sonum kotu olcak acil bi çözüm bulmalıyım buna 60 olsam yeter aslında ah ah göbeğimden nefret ediyorum

Canım hoşgeldin
Sen de bendensin
Ne kadar oldu doğum yapalı?
Bebişini de allah bağışlasın
Ben tam 13 ay sınra hamile kaldığım kiloya düştüm 😊 ama 3-4 kilo daha versem süper olacak
Göbeğimden ben de nefret ediyorum 😔. Belim 73.5 cm olmuş 😔

Canım hoşgeldin
Sen de bendensin
Ne kadar oldu doğum yapalı?
Bebişini de allah bağışlasın
Ben tam 13 ay sınra hamile kaldığım kiloya düştüm 😊 ama 3-4 kilo daha versem süper olacak
Göbeğimden ben de nefret ediyorum 😔. Belim 73.5 cm olmuş 😔

Canim sen kac kilosun dikkati mi cekti simdi benim belim 73 cm 56 kiloyum yaa ben hala cok kalinim o zaman :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben dün 62,3 geldim
Ama boyum 168 falan
Belki ondan kaynaklanıyodur seninki kaçtı?

Cnm ben dün 62,3 geldim
Ama boyum 168 falan
Belki ondan kaynaklanıyodur seninki kaçtı?

Benim boyum 1.64 canim birde yapidan sanirim :)

Boy 160 benim kilo 68 olunca çok fena oluyo 4,5 ay oldu doğum yapalı bide sezeryanla olunca göbek ılduğu gibi kaldı malesef

Aramiza hos geldin canim bebegini güle güle büyüt ama 4,5 ay cok erken göbegın gitmesi icin 9 ayda bir karin nasil sisiyorsa inmeside 9 ay sürüyormus doktorumun dedigi hos dogumdan sonra hemen incecik olanlarda var ama ben onlardan degilim ...

Sıkıntı yapma kendine burda bizimle sende zayiflarsin biz seni motivede ederiz ;-)

Cnm bence de 4.5 ay çok etken daha, zaten ilk 6 ay sadece emzirdiğin için diyet yapmayın diyokar
Bidr dedim ya ben 13 ayda ilk kiloma döndüm ama ben hep oturuyorum hareketli olsam daha çabuk giderdi de

Evet cnm biraz yapı bşde 1 cm 1 kilo diyolar ya

Eveet sporumu da yaptım geldim şimdi
Üzerine bi fincan yeşil çay içicem

40 dk yürüyüş 15 dkya yakın aletli debelenme 😊
Yrn yine heryerim ağrıyacak 😁

kızlar merhaba
herkese kolay gelsin. ben geçen yaz bu forumla 8 kilo verdim kış aylarında 2 kg geri aldım şimdi tekrar başlamak istiyorum.
hemen bilgilerimi vereyim 31 yaşındayım boyum 1.70 kilom 63.5 tabi ki hedefim 60 kilo olmak. her gün buradan yediklerimi paylaşırım. inanın burası insanı çok motive ediyor.

kızlar merhaba
herkese kolay gelsin. ben geçen yaz bu forumla 8 kilo verdim kış aylarında 2 kg geri aldım şimdi tekrar başlamak istiyorum.
hemen bilgilerimi vereyim 31 yaşındayım boyum 1.70 kilom 63.5 tabi ki hedefim 60 kilo olmak. her gün buradan yediklerimi paylaşırım. inanın burası insanı çok motive ediyor.

hoş geldin canım
bende vakti zamanında bu topikte çok güzel kilo vermiştim senin gibi 8 kilo ama araya doğum girince kendimi yine bu topikte buldum :))

3.5 kiloyu verirken çok zorlanacağını sanmıyorum ben :)

canım hemen moralini bozma
şişlik ödem falan vardır
100 gr ne ki?
bunun için moralini bozma bence

evet şişlik var göğüslerim patlamaya hazır bombaaaaa...hatta ben daha fazla kilolu çıkarım diye düşündüm ama olsun:35::35::35: şükürler olsun

evet şişlik var göğüslerim patlamaya hazır bombaaaaa...hatta ben daha fazla kilolu çıkarım diye düşündüm ama olsun:35::35::35: şükürler olsun

:)))))))))))))))
e niye üzülüyosun o zaman :)))
haftaya gitmiş olur görürsün sıkma kendini, stres de kilo yapar ona göre :)

Back
X