60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hic sorma benimde 63 de takildi kaldi bu gidişte hizlandirma yapmayi planliyorum eger hafta sonu gitmezsem bir yere :))
Ya yarim gitsinde gitsin inat etti tarti sanki

Of off ben de evlenmeden önce ne güzel 1.58 boyuma 53 kiloydum. şimdi malesef ki 60 kiloyum. 3 seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım ondan da kilo almış olabilir miyim acaba:-(((((( eski günlerimi çok özlüyorum ama nasıl kilo vereceğimi malesef ki bilmiyorum yaaaa....

Saol canım darısı başınıza inşallah benden daha çok verirsiniz

Amiiiin insallah veririz canim :)))

Hic sorma benimde 63 de takildi kaldi bu gidişte hizlandirma yapmayi planliyorum eger hafta sonu gitmezsem bir yere :))
Ya yarim gitsinde gitsin inat etti tarti sanki

Aynen canim sanirim bende duraklama dönemine gireyorum hatta girdim bile galiba ne yapsak ki hizlandirmak icin ?

Pazartesiyi beklicem eger degisiklik olmazsa yapicam biseyler bakalim ;-)

Aramiza hos geldin canim ...

Dogum kontrol haplarin kilo yaptagi dogru yani bende öyledi hic bir sekilde kullanamiyorum yan etki yapiyor :)

Burda bizimle kalori hesabi yaparak baslaya bilirsin mesela daha önce hic diyet deneyimlerin oldu mu canim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim doktorumda korunmam için hap önerdi ama diyet yapıyorum dediğimde o zaman bu hapı kullanma kilo yapar dedi o yüzden kilo almış olabilirsin bu hormon hapları insana kilo aldırıyor

Beni de alır mısınız aranıza :'(

hoşbulduk kızlar. evet malesef doğum kontrol hapı kullandığımdan çok kilo aldım. diyet yapamadım bile. çünkü doğum kontrol hapını kullandığımda malesef iştahım çok açıldı ve kendimi tutmak imkansız hale geldi. şimdi kilo vermek için diyet yapmaya başladım iki gündür. ama etkisini önce attırmam lazım hapın galiba.

Valla benimde durakladi herhalde tik yok kac gündür....
Ben muzlu süt diyetini denemek istiyorum bakalim tam kararli degilim :)

Öncelikle aramiza hosgeldin !!!
Ah ah dogum kontrol hapi benide şişirdi hemde nasil kilom firladi yani ben ona bagliyorum.
Evlenirken 58dim 6 ay icinde bir baktim 74düm insan bu kadar kilo alirmiki yaaa senelerdir yapisti bana hamilelik felan filan derken bir indi bir cikti kilom .... Dogum kontrol hapini bir dahada agzima vurmadim.

Naz arkadasimin dedigi gibi kalori hesabi yaparak verebilirsin bize katil yediklerini buraya günlük yaz bizimle motive ol :)))

İKİNDİ ÖĞÜNÜM :
1 ceviz
1 fındık
1 badem
1 kuru incir
10 tane yaban mersin
1bardak yarım yağlı süt
199 kaloriiiii

AKŞAM 6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase cacık
238 kalori
Toplamda bugün 941 kalori aldım

kızlar tüm gün yediklerimi sayıyorum

sabah: bir dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta, bira kaşar peynir, tek şekerli çay
öğle: bir kase kırmızı mercimek çorbası, bir adet kepekli tost (içine ince bir dilim kaşar ve salam koydum)
ara: nescafe
akşam: yağsız sosisli omlet, bir dilim kepek ekmeği, diyet kola

spor olarak 1 saat plates yaptım platesten önce l-carnitene çiğneme tableti kullandım

gün içinde yemeyi planlayıp yiyemediğim activa yoğurdu da yatmadan ilerleyen saatlerde yicem ve kiraz sapı çayı içeceğim. ( kiraz saplarını kendim eve aldığım kirazların saplarını kuruttum. suda kaynatarak hazırlayacağım.)

not: bu arada Nivea q10 sıkılaştırıcı vücut kremi kullanıyorum 2 hafta oldu gerçekten fayda gösterdiğini düşünüyorum

not: bu arada Nivea q10 sıkılaştırıcı vücut kremi kullanıyorum 2 hafta oldu gerçekten fayda gösterdiğini düşünüyorum

Bende nivea'yi Q 10 yaklaşık 1.5 aydir kullaniyorum ve gayet memnunum ama sen hangisini kullaniyorsun.
ben nivea Q10 reshaping olanini kullaniyorum :))

Ögle 25 gr tam tahilli ekmek 60 kalori
100 gr üzüm 65 kalori

567 kalori ....

Aksam yemegim 50 gr tavuk gögsü 75.
100 gr light yogurt 55 kc
200 gr marul salatasi

Toplam 800 kc. Civari ;-)

akşam yemeği
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk z.yağlı taze fasülye
yarım dilim uno çok tahıllı ekmek

bide akşam üstü 10-12 tane kiraz yemiştim

Aksam yemegim 50 gr tavuk gögsü 75.
100 gr light yogurt 55 kc
200 gr marul salatasi

Toplam 800 kc. Civari ;-)

Karpuz da eklendi menüye 850 kalori falan oldu sanirim...

:)))))))))))))))
e niye üzülüyosun o zaman :)))
haftaya gitmiş olur görürsün sıkma kendini, stres de kilo yapar ona göre :)

Cankuşım sıkma canını bak bende de oldu 10 gün boyunca kilon düşmüyor yemediğin halde...
Sonra bir anda 1 kg düşüyorsun sakin ol sıkma canını, devam et

regl olucam benim canımı sıkan bu regl ve öncesi şişkinlik halim tam oniki onüç günü buluyor çok dikkat etmeliyim çok..

Şimdi sporumu yaptım geldim
40 dk yürüyüş
15 dk aletli

Bide 2 kayısı bi yeşil elma yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün 1245 kalori almışım toplam, daha az olsbilir çünkü 10 tane çiğ badem ekledim ama yiyip yemediğimi de hatırlamıyorum, buraya da yazmamışım 😁😁

Kaç lt su içtim bilmiyorum ama 😄😄 3ü geçti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…