Hic sorma benimde 63 de takildi kaldi bu gidişte hizlandirma yapmayi planliyorum eger hafta sonu gitmezsem bir yere :))Süper canim haftaya kesin 1. Lik senin o zaman ;-)
Asi cim yanliz degilsin sekerim benim tartida takildi 55,5 te ama pazartesiye daha 4 gün var dimi belki yarim kiloda bizden gider ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cumartesi günü kacamak yapcam :) bakalim bir degisiklik olcakmi !!
Saol canım darısı başınıza inşallah benden daha çok verirsiniz
Hic sorma benimde 63 de takildi kaldi bu gidişte hizlandirma yapmayi planliyorum eger hafta sonu gitmezsem bir yere :))
Ya yarim gitsinde gitsin inat etti tarti sanki
Of off ben de evlenmeden önce ne güzel 1.58 boyuma 53 kiloydum. şimdi malesef ki 60 kiloyum. 3 seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım ondan da kilo almış olabilir miyim acaba:-(((((( eski günlerimi çok özlüyorum ama nasıl kilo vereceğimi malesef ki bilmiyorum yaaaa....
Of off ben de evlenmeden önce ne güzel 1.58 boyuma 53 kiloydum. şimdi malesef ki 60 kiloyum. 3 seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım ondan da kilo almış olabilir miyim acaba:-(((((( eski günlerimi çok özlüyorum ama nasıl kilo vereceğimi malesef ki bilmiyorum yaaaa....
Valla benimde durakladi herhalde tik yok kac gündür....Aynen canim sanirim bende duraklama dönemine gireyorum hatta girdim bile galiba ne yapsak ki hizlandirmak icin ?
Pazartesiyi beklicem eger degisiklik olmazsa yapicam biseyler bakalim ;-)
Öncelikle aramiza hosgeldin !!!hoşbulduk kızlar. evet malesef doğum kontrol hapı kullandığımdan çok kilo aldım. diyet yapamadım bile. çünkü doğum kontrol hapını kullandığımda malesef iştahım çok açıldı ve kendimi tutmak imkansız hale geldi. şimdi kilo vermek için diyet yapmaya başladım iki gündür. ama etkisini önce attırmam lazım hapın galiba.
Beni de alır mısınız aranıza :'(
İKİNDİ ÖĞÜNÜM :
1 ceviz
1 fındık
1 badem
1 kuru incir
10 tane yaban mersin
1bardak yarım yağlı süt
199 kaloriiiii
Tabiki tatlımmmm hoşgeldin kaç kilosun boyun kaç veeee ne gibi bi diyet uyguluyosun
not: bu arada Nivea q10 sıkılaştırıcı vücut kremi kullanıyorum 2 hafta oldu gerçekten fayda gösterdiğini düşünüyorum
Ögle 25 gr tam tahilli ekmek 60 kalori
100 gr üzüm 65 kalori
567 kalori ....
Aksam yemegim 50 gr tavuk gögsü 75.
100 gr light yogurt 55 kc
200 gr marul salatasi
Toplam 800 kc. Civari ;-)
:)))))))))))))))
e niye üzülüyosun o zaman :)))
haftaya gitmiş olur görürsün sıkma kendini, stres de kilo yapar ona göre :)
Cankuşım sıkma canını bak bende de oldu 10 gün boyunca kilon düşmüyor yemediğin halde...
Sonra bir anda 1 kg düşüyorsun sakin ol sıkma canını, devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?