60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya arkadaşlar ben 1.65 boy ve 61.5 kiloyum...ne bacak ne kol ne de kalçam var...ama göbek ve göğüsler almış başını gidiooo(ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...

tabi yanında protein olmayınca,sadece karbonhidrat ağırlık yaptı dimi:)
offff of ben de çok severim pirinç pilavını..hemide nohutlu ve tavuklu olanını...delikafadulden
bende çok severim nohutlu tavuklu pilavı..hazır tabletle olanı sevmem.. tavuk suyu olacak ılla bırazda tavuk parcası o suyun ıcınde ve nohut.. cnm cektı..zaten açım.. :1shok:

ya arkadaşlar ben 1.65 boy ve 61.5 kiloyum...ne bacak ne kol ne de kalçam var...ama göbek ve göğüsler almış başını gidiooo(ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...

göğüs derken?* sütyen ölcun mu yoksa göğüs iriliği direk?
diyet yaparsın bizle ve özelolarak sorunlu bölgelere yönelik egzersiz... sengözlerimebaksanab

benim güzel tekirdağımı sel aldı bugün kızlarben hayatım boyunca böyle bir yağmur ve dolu yağışı görmedimceviz büyüklüğünde dolu yağdı ve yerler buzla kaplandıaz önce arkadaşımdan bir çocuğun ve bir kadının öldüğünü öğrendim sel ve dolu yüzünden senağlama umarım sadece söylentidir...umarım doğru değildir:çok üzgünüm:

aa bu mevsimde çok enteresan ya.. ben evden cıkmıyorum yarın 3.gün olacak..istanbulda da hava kötü diyorlar..

ölüm haberı ıcın ben de söylentı olmasını diliyorum mafoldumben

aa bu mevsimde çok enteresan ya.. ben evden cıkmıyorum yarın 3.gün olacak..istanbulda da hava kötü diyorlar..

ölüm haberı ıcın ben de söylentı olmasını diliyorum mafoldumben
evet bitanem,zaten saat dörde kadar hiçbirşey yoktu..sonra birden hava karardı..önce yağmur başladı sonra fırtına ve doluçok kötüydü ama..sanki kıyamet koptuiki saat sonra yine herşey normale döndü...
sanırım bayağı hasar varbir öğretmen arkadaşımın arabası da mahfolmuşdaha da yeni almiştı adamcağız((((((((

bugün öğlen Allah nasip ederse gidiyoruz.pazar akşamıda döncez.hep hep siyah bikini tercih ettim bu zamana kadar bu senede siyah alıcaktım ama yok yok yok...bu senenin modası straplezlerden istedim benim koca göğüsler kabul etmedi.şimdi aldığımın üstü kalın üçgen tarzı turkuaz rengi göğüs ortasında zincir altında kalp var altıda düz siyah.turkuaz sevmem ,pembe olsa daha iyi olcaktı

kızlar herkese günaydın,hayat suprizlerle dolu,işten çıkarıldımmmm

neyse eve adsl yok ara ara girerim,merak etmeyın,ama diyet iyi gidiyor,kılo bildiremıyorum,tartı kafayı yedi,mecburen bi tane alıcam..

neyse eve adsl yok ara ara girerim,merak etmeyın,ama diyet iyi gidiyor,kılo bildiremıyorum,tartı kafayı yedi,mecburen bi tane alıcam..

içim cız etti üzüldüm işten çıkarıldığına.Anladığım kadarıyla sen dini bütün birisin zaten biliyorsundur herşey Allahtan, herşeyde bi hayır vardır

içim cız etti üzüldüm işten çıkarıldığına.Anladığım kadarıyla sen dini bütün birisin zaten biliyorsundur herşey Allahtan, herşeyde bi hayır vardır

sağol canım güzel bir söz vardır,neden böle üzgünsün,bilmiyormusunki kapandığında bir kapı açılmıştır diğeri:)

zaten o kadar saçma bi sebep ki hiç üzülmedim tatlım,

bana 2 gün izin verdiler kudus için,parayı ödedim,haftaya çarşamba,dün telefon açmış eve akşam,diğer ortağın eşi istemıyomuş gitmemi,gidersem çıkıp gitcekmışım....

ablacım ben sürekli topikten birilerini sokuyorum zaten rüyama ama hiç yüz olmuyodu rüyalarımda bu sefer bende korktum nasıl böle bişey olduğunu anlamadım :1shok:

işte bu sabah alınmış ölçülerim canlarım:kedi:
göğüs:91
bel:68
kalça:92
ben hakkaten zayıfladımmı ne:))))kaydirigubbakcemile3

harikasınnn zemuszemus

ben yazcaktım ama geç kalmışım gözümün önüne gelen makyajı fiume sölemiş kaydirigubbakcemile3

saol verdiğin bilgiler için canım opuyorumnanaktan

kadın olmanın değerini bilmeliyiz ama nadir bi durum bu :sinifsinif:

bizimle beraber ol bak neler oluyo a.s. hoşgeldin

umarım söylentidir mafoldumben

a.s günaydın arkadaşlar hepinize,
ilk hedefim kesinlikle bu gruba dahil olmak...
azcık daha sıkarsam dişimi...

şimdiden gelebilirsin istersen yanımıza opuyorumnanaktan

herşeyde bi hayır vardır canım Allah büyük :Saruboceq:
umarım bütün iş arayanlar en kısa zamanda en hayırlısıyla işlerini bulurlar :Saruboceq:

[B]sara ciciş sen beğendiğin bikini ayyıldızd indirime grmiş 60 tl olmuş[/B]

haftaya bakcam tatlım bikini ayyıldıza bakmadan geçmemek olmaz zemuszemus

Gunaydın kızlaaaaaarrr.........
sbh yemeği : bir kase mercimek corbası
sonrasında bıtkı cayı dıyemıcem ,ben ole sızın gıbı bol bol bıtkı cayları ıcemıyorummnmm ..Eveeet en onemlı noktaya geldım kızlar. Ben ,yıllardr hep gordugum, fakat altına hıc ınmedıgımm,cunku bu kıloyu gordukten sora yetınip diyetı bıraktıgım 59 kılodayım.Bundan sonra beni neler bekliyo bu direnci nasıl kırcam bakıcaz görcez..... CADIARZU

endulus hakkında hayırlısı olsun,herşey çok kotu gıdıyor ,piyasa berbat (( sonumuz hayrolsun ((

bu arada bikini muhabbetı kırıla gitmiş,hafta sonu şileye gıdıyorummm bende ama gecen yılki bıkınımı gıycem..... :CüvCüv:

çok güzel bi lafmış çok hoşuma gitti.hakkında hayırlısı olsun.bizim içinde oralarda dua edersen çok mutlu oluruz...opuyorumnanaktan

yarım tabakla mı şiştin o kadar.. ben kocaman bir tabak yedim...simdi açım kafamçokkarıştı

ben diyorum zaten içimde fil var diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Alemsin valla tatlım, hala aç olman bu tezini doğruluyor tabi kaydirigubbakcemile3

olsun ondan bişey olmaz yeterki gece yeme :) daha doğrusu umarım yememişsindir bi daha bişeyler :)

Yok canım başka bişi yemedim, ama ağır geldi işte.
Akşam yemeyi bırakalı epey bi olmuştu. kafamçokkarıştı

tabi yanında protein olmayınca,sadece karbonhidrat ağırlık yaptı dimi:)
offff of ben de çok severim pirinç pilavını..hemide nohutlu ve tavuklu olanını...delikafadulden

cokacimcoookcokacimcoook
Bende bayılırım, nohutlu pilavı köyde yaptılarmı kesin saldırırım yani delikafadulden
Yufkaya sardımıydı, ohhh.​

bizde şileye gidiyoruz belki karşılaşırız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…