sağol canım güzel bir söz vardır,neden böle üzgünsün,bilmiyormusunki kapandığında bir kapı açılmıştır diğeri:)
zaten o kadar saçma bi sebep ki hiç üzülmedim tatlım,
bana 2 gün izin verdiler kudus için,parayı ödedim,haftaya çarşamba,dün telefon açmış eve akşam,diğer ortağın eşi istemıyomuş gitmemi,gidersem çıkıp gitcekmışım....
Günaydın kızlar,
Kahvemi bitirdim ayıldım ve deldim zemuszemus
Nasılsınız bu sabah?
bizde şileye gidiyoruz belki karşılaşırız kaydirigubbakcemile3
aaa gercektenmı,sen nerde oturuyorsun evlıbarklı? ya bende bole bı koya gtmek ıstıyorum denizi cok dalgalı olmıck vede asırı kalabalık olmıck bı koy,çok mu sey ıstıyorum acep ....bı arkadasım Akçakese dıye bır yer varmıs oraya gıdın dıyo ama bılmıyorum..senın varmı bole bıldgın bı yer ?
kızlar dün sabah tartı bana bi şaka yapmıştı ve bana 65 kiloyu göstermişti :1shok:
ben zaten tartının bana şaka yaptığını anladım zemuszemus
ve sıvı ağırlıklı besleneyim demiştim dün gündüz hiç bi saboteye uğramadım
ama akşam kocam saolsunklava:
biz yemeğe gittik ve salata yemeye karar verdim ama oda olmadı :sinifsinif:
gittiğimiz yerdeki çocuklar taniyo artık bizi o yüzden salata vermeyelim abla
sebzeler sıcaktan kötü olmuşlar dedi
bende iyi o zaman dedim dün konuştuğumuz şeylere istinaden
davık yidim soya soslusundan cokacimcoook çok güzeldi
bu sabah yine bi gazla sadece sıvı beslencem diye uyandım
tartıma çıktım ve 64 dedi bana
yarın sabah biraz daha inmiş uyancam biliyorum
bu sabah kahvaltımı protein mamasıyla yaptım
şimdi süt içiyorum
olabildiğince kahve çay içmicem
birazdan bitki çayımı yapcam
onu içcem sık sık
öğlenede dünden siparişini verdiğim mercimek çorbamı ve cacığımı içcem
arada karpuz kavun yiycem
akşamada yine karpuz kavun ve peynir düşünüyorum cokacimcoook
noolur şu takıldığım kilodan kutulayım artık yaaa :sinifsinif:
şileyi hiç bilmiyoruz sadece yakın diye şileye gideceğiz.merkezde bi pansiyonda kalıp en yakın denize gideriz heralde ama senin bildiğin daha güzel bi yer var mı.tenha bi yer olmasını tercih ederdim ama şileyi hiç bilmiyoruz
valla bende pek bılmem.ama arkadasmn nışanlısı şileli o ıyı bılıyo.bana Akçakese de Kabakoz dıye bır yer varmış orayı geçınce guzel yerler var dedı ama bılmıyorum..bende 2 gunluk daha soradan gıdecegm arkadaslarımla.fener otel dıye bır yer var,netten bulduk...fotograflarda ıstedıgım bır yer gıbı gorunuyor kumsalı.belkı oraaya gıderız sende bır bak ıstersen netten
canım internet sitesi olan pansiyonlar oda kahvaltı tarzında kişi başı 50 tl. ama internet sitesi olmayan ve rezervasyon yapmayan merkezde gelişi güzel yer bulabileceğin oda kişi başı 25 tl.biz rezervasyon yaptırmadık bakalım bi sürü bööyle yer varmış bulabilecekmiyizkılas otel hmm hemen bakayım netten..ya pansıyon ne kdr ,ben hıc pansıyon goremedm netten olursa bende ısterım pansıyon...gecen yılkı luks tatıl deneyımımden sora ıstemıyorum oyleeeee artk
fener motele baktım canım ama ağustosta belki oraya 2 günlük gideriz diye düşündük şuan bütçe ayırmadığımız için pansiyona gidicez.geçen sene kışın klas otelde kalmıştık kışın bile harikaydı senin içinde fikir olur. CADIARZU
kılas otel hmm hemen bakayım netten..ya pansıyon ne kdr ,ben hıc pansıyon goremedm netten olursa bende ısterım pansıyon...gecen yılkı luks tatıl deneyımımden sora ıstemıyorum oyleeeee artk
Bu sebepten iştenmi çıkaracaklarmış yani?klava: klava: klava:
seninde aaplacıııımgününüz aydın olsun canlarııııımzemuszemus...
aplam bidahakine düşünebilirim çok saolcanlarım eğer yakın biryerde tatil yapmak istiyorsanız,kumbağ tatil köyü var burda,belki duymuşsunuzdur...ist.dan direk otobüs de var...birdahaki sefere düşünebilirsiniz...hem yakın hem tam bir tatil köyü havasında...
sabun kayıp kızlar...
gününüz aydın olsun canlarııııımzemuszemus...
25 mı cok ıyıymışş,ozmn ptesı soelrsın neler var rezervasyonsuz bulunuomu bırde temizmi...bende gıdıcem ama abımın yanında pansıyon soramam malum benımkı arkadaslarım ve erkek arkadslarımla kaçamak olacak :kedi:canım internet sitesi olan pansiyonlar oda kahvaltı tarzında kişi başı 50 tl. ama internet sitesi olmayan ve rezervasyon yapmayan merkezde gelişi güzel yer bulabileceğin oda kişi başı 25 tl.biz rezervasyon yaptırmadık bakalım bi sürü bööyle yer varmış bulabilecekmiyiz
canlarım eğer yakın biryerde tatil yapmak istiyorsanız,kumbağ tatil köyü var burda,belki duymuşsunuzdur...ist.dan direk otobüs de var...birdahaki sefere düşünebilirsiniz...hem yakın hem tam bir tatil köyü havasında...
sabun kayıp kızlar...
gunaydın mavibenekkk opuyorumnanaktan
25 mı cok ıyıymışş,ozmn ptesı soelrsın neler var rezervasyonsuz bulunuomu bırde temizmi...bende gıdıcem ama abımın yanında pansıyon soramam malum benımkı arkadaslarım ve erkek arkadslarımla kaçamak olacak :kedi:
mavıbenek snrm tekırdagdasın sen....çok özledım orayı....7 sene yazları 3 ayımı orda gecrdm..Barbaros ta yazlıgımz vardı..aslnda tam barabros değil,Altınovayı biraz geçince ..ıkısının arası yanı..Kumbagıda bılmem mııı......ama sora ozmnlr bız orayı cok begenmıoduk babama zorla sattırdık,şimdi o bile yokk...yanı özluyorumm orayı...yagmurdan bahsetmıssınn...yazları tekrıdagda fırtınaalr koptugunu bılırım ben..hatta ozmnlarda orayı hıc sevmezdmm..kapkara olurduu.yanı oranın yagmuru felan bı baska oluyo...ama velhasıll cok osluyorum..hatta snrm yollarda yapılmıs burdan 2-2.5 saatte gıdılır snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?