geldimmmm endülüşümmmm . . .
opuyorumnanaktan
bugün öğlen Allah nasip ederse gidiyoruz.pazar akşamıda döncez.hep hep siyah bikini tercih ettim bu zamana kadar bu senede siyah alıcaktım ama yok yok yok...bu senenin modası straplezlerden istedim benim koca göğüsler kabul etmedi.şimdi aldığımın üstü kalın üçgen tarzı turkuaz rengi göğüs ortasında zincir altında kalp var altıda düz siyah.turkuaz sevmem ,pembe olsa daha iyi olcaktı
kızlar herkese günaydın,hayat suprizlerle dolu,işten çıkarıldımmmm
neyse eve adsl yok ara ara girerim,merak etmeyın,ama diyet iyi gidiyor,kılo bildiremıyorum,tartı kafayı yedi,mecburen bi tane alıcam..
sağol canım güzel bir söz vardır,neden böle üzgünsün,bilmiyormusunki kapandığında bir kapı açılmıştır diğeri:)
zaten o kadar saçma bi sebep ki hiç üzülmedim tatlım,
bana 2 gün izin verdiler kudus için,parayı ödedim,haftaya çarşamba,dün telefon açmış eve akşam,diğer ortağın eşi istemıyomuş gitmemi,gidersem çıkıp gitcekmışım....
:lepi: tebrikler.. benim da sana bir çift lafım olcak ama o ayrı entry'de... sırnaşık şeyGunaydın kızlaaaaaarrr.........
sbh yemeği : bir kase mercimek corbası
sonrasında bıtkı cayı dıyemıcem ,ben ole sızın gıbı bol bol bıtkı cayları ıcemıyorummnmm ..Eveeet en onemlı noktaya geldım kızlar. Ben ,yıllardr hep gordugum, fakat altına hıc ınmedıgımm,cunku bu kıloyu gordukten sora yetınip diyetı bıraktıgım 59 kılodayım.Bundan sonra beni neler bekliyo bu direnci nasıl kırcam bakıcaz görcez..... CADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Alemsin valla tatlım, hala aç olman bu tezini doğruluyor tabi kaydirigubbakcemile3
Yok canım başka bişi yemedim, ama ağır geldi işte.
Akşam yemeyi bırakalı epey bi olmuştu. kafamçokkarıştı
cokacimcoookcokacimcoook
Bende bayılırım, nohutlu pilavı köyde yaptılarmı kesin saldırırım yani delikafadulden
Yufkaya sardımıydı, ohhh.
hımm,arastırıcam burayı..valla bende pek bılmem.ama arkadasmn nışanlısı şileli o ıyı bılıyo.bana Akçakese de Kabakoz dıye bır yer varmış orayı geçınce guzel yerler var dedı ama bılmıyorum..bende 2 gunluk daha soradan gıdecegm arkadaslarımla.fener otel dıye bır yer var,netten bulduk...fotograflarda ıstedıgım bır yer gıbı gorunuyor kumsalı.belkı oraaya gıderız sende bır bak ıstersen netten
canlarım eğer yakın biryerde tatil yapmak istiyorsanız,kumbağ tatil köyü var burda,belki duymuşsunuzdur...ist.dan direk otobüs de var...birdahaki sefere düşünebilirsiniz...hem yakın hem tam bir tatil köyü havasında...
evet tatlım,kadın bir yıldır uğraşıyodu benlen,bende sabır ediyodum,hep alttan alıyodum,ama en son patlak verdi işte,
kızlar tartım bozuldu iyi bir tartı alıcam,tefal kullanmıştım daha önce 10 yıl tıklamadı,
bıraz pahalı ama neyse,tartım herşeyım benım :)
geldimmmm endülüşümmmm . . .
opuyorumnanaktan
anlattığın tarifi ben cok begendım.. benım de var üstü beyaz agırlıklı,altı turkuaz bır bıkınım..turkuaz cok hos duruyor..hafif bronzlasınca güzel gösteriyor kendını.. emınım çok iyi taşıyacaksın kaydirigubbakcemile5
bu mudur budur prenses:lepi:
şimdi gelelim mermaid'e söylediğime;
kızlar sabah tartıldım veeee 60.8 kıloyum tam..
üzerime yapısan 62den kurtuldum...
az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....
umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..
öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..
bye byeee
evet canım tekirdağdayım:lepigunaydın mavibenekkk opuyorumnanaktan
25 mı cok ıyıymışş,ozmn ptesı soelrsın neler var rezervasyonsuz bulunuomu bırde temizmi...bende gıdıcem ama abımın yanında pansıyon soramam malum benımkı arkadaslarım ve erkek arkadslarımla kaçamak olacak :kedi:
mavıbenek snrm tekırdagdasın sen....çok özledım orayı....7 sene yazları 3 ayımı orda gecrdm..Barbaros ta yazlıgımz vardı..aslnda tam barabros değil,Altınovayı biraz geçince ..ıkısının arası yanı..Kumbagıda bılmem mııı......ama sora ozmnlr bız orayı cok begenmıoduk babama zorla sattırdık,şimdi o bile yokk...yanı özluyorumm orayı...yagmurdan bahsetmıssınn...yazları tekrıdagda fırtınaalr koptugunu bılırım ben..hatta ozmnlarda orayı hıc sevmezdmm..kapkara olurduu.yanı oranın yagmuru felan bı baska oluyo...ama velhasıll cok osluyorum..hatta snrm yollarda yapılmıs burdan 2-2.5 saatte gıdılır snrm
edirne tarihi eserler olarak zengin ve gerçekten güzel bir şehir...ama benim için bir yerde deniz yoksa birşeyler eksik demektir...:umursamaz:anlattığın tarifi ben cok begendım.. benım de var üstü beyaz agırlıklı,altı turkuaz bır bıkınım..turkuaz cok hos duruyor..hafif bronzlasınca güzel gösteriyor kendını.. emınım çok iyi taşıyacaksın kaydirigubbakcemile5
Allah Allah ya.. sabah sabah gerildim kadın yüzünden.. neymişse derdi..
boşver canım daha hayırlı kapılar açılır önünde.. karısının agzına bakıp eleman çıkarabilen,profesyonellikten ,kurumsallıktan bu denli uzak bir yerde çalısma zaten..
büyük geçmiş olsun...
:lepi: tebrikler.. benim da sana bir çift lafım olcak ama o ayrı entry'de... sırnaşık şey
aksam yemeğini bırakmakla cok iyi yapmamaışsın bence.. bak azıcık pilav bıle hazımsızlık yapmıs.. hafif de olsa aksam yemegı yenmelı ..öğün atlanmamalı.. ne olursa olsun öğün atlamak kilo vermenı yavaşlatır..hatta bir süre sonra durdurabilir..bozulan saglık da cabası ..bak şimdidem miden sindirim sorunu yaratmış.. hadi bakayım az az başla aksam öğünlerine.. Şeniz
hımm,arastırıcam burayı..
ablacım buraya da bakıcem..tekirdagın içinden gecmıstım canakkaleden dönerken..cok begenmıstım . aklımda kaldı.. hem edirneyı de hiç görmedım..burayı da degerlendırebılırım..cok tesekkürler ablacım.. sositososito
ben de tefal kullanıyorum cnm..pek memnunum.. tefalden şaşma derm ama sen bılırsın..
gününüz aydın olsun canlarııııımzemuszemus...
canlarım eğer yakın biryerde tatil yapmak istiyorsanız,kumbağ tatil köyü var burda,belki duymuşsunuzdur...ist.dan direk otobüs de var...birdahaki sefere düşünebilirsiniz...hem yakın hem tam bir tatil köyü havasında...
az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....
umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..
öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..
bye byeee
çok teşekkür ederim ciciş şimdi çok beyazım diye beğenmedim yanınca dediğin gibi güzel durabilir opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
iyi hafta sonlarııı opuyorumnanaktan
evet canım tekirdağdayım:lepiben fanatik bir tekirdağ hayranıyımdır da)
sanırım iki saatte gelinir canım,hem aktarma falan yapmadan,direk otobüs seferleri var...
edirne tarihi eserler olarak zengin ve gerçekten güzel bir şehir...ama benim için bir yerde deniz yoksa birşeyler eksik demektir...:umursamaz:
bitanem eğer cıvıl cıvıl bir tatil seviyorsan avşa'yı da düşünebilirsin..biz burdan 2,5 saatte gidiyoruz feribotla..ist.dan 4-5 saat falandır sanırım...hem bir taşla iki kuş;hem deniz yolculuğu hem tatil:)denizi de çok temiz...
avşaya giden olursa mutlaka tanz diskoya uğrasın...süpeeeer:dance:
evet canım tekirdağdayım:lepiben fanatik bir tekirdağ hayranıyımdır da)
sanırım iki saatte gelinir canım,hem aktarma falan yapmadan,direk otobüs seferleri var...
edirne tarihi eserler olarak zengin ve gerçekten güzel bir şehir...ama benim için bir yerde deniz yoksa birşeyler eksik demektir...:umursamaz:
bitanem eğer cıvıl cıvıl bir tatil seviyorsan avşa'yı da düşünebilirsin..biz burdan 2,5 saatte gidiyoruz feribotla..ist.dan 4-5 saat falandır sanırım...hem bir taşla iki kuş;hem deniz yolculuğu hem tatil:)denizi de çok temiz...
avşaya giden olursa mutlaka tanz diskoya uğrasın...süpeeeer:dance:
kıyamam ben sanaaaaseninde aplaaa opuyorumnanaktan
ayyy ablam ben tekirdağda şeker kamp tatil sitesinde 3 yaz harika bi tatil yapmıştım
hiç unutamam ordaki tatilimi ve arkadaşlarımı yerimseniben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis işte bu tatlımmm opuyorumnanaktan
çoook güzel bi tatil geçir tatlımmm zemuszemus
avşada çok güzeldir dağın eteğinde bi pansiyon vardı adını hatırlamıyorum çok güzeldi çook :gitme: iztanbulu çok özledimmm mafoldumben
bence de denizsiz memleket bir hiçtir.. zaten tekirdaga tatıle gidersek, bırgun günübirlik edirneye gıder tarihi yerleri gezeriz diye düşündük.. ama tekırdagın denizi iyi değil girma acısından dıye duyduk.. ege gibi beklıyorum ben bır denızı gırebılmek ıcın.. sen ne dersın ablam?
avsa adasını da merak edıyorum . ama orası gunubırlık olmaz ozaman arabayı tekırdagda bırakma sorunsalı gündeme gelır.. bakalım bır konusayım ben erkek arkadasımla..
ılk ıletını okuyunca cok merak etmıstm ne dıycek bu acaba dıye ama son sayfaya gecınce gordumkı o yapıskaaan, piiis 62 den kurtulmussun :) çok sevındm fıume cunku gercktn hıssettıkelrını anlayabılyıorum ..bırde ben de mesela 59.700 dum gunelrce bu sbh 59.5 cıkınca nsl sevındm anlatamam,burda bı arkadsta onamı sevınıosun dıo deli yaaa benım gıbı bı bunyeye 100 gram bıle mutluluk verııcı bılmıo..ne dedıgımı cok ıı anlıosun.....a.s. darısı 59.800 e ...tabı sımdılık ondan sora darısı 58,800e derız kaydirigubbakcemile3
bye byeee
çok güzel bir tatil planı yapmışsın bıze ablacım.. konusucam bu konuyu benmkiyle.. zaten ya o taraflara ya da ayvalık sarımsaklı civarına dıyoruz..o akdenızlı ben egelı olunca biz kendı memleket dolaylarımızı cok iyi bılıyoruz kuzeyi tanımıyoruz cok iyi.. keşfedelim dedık bıraz..kıyamam ben sanaaaabak şimdi bir şiir geldi aklıma:gurbet bahtımdan kara,hasret ölümden acı... ((
evet prenses ne yazıkki marmarada denize girmek pek mümkün değil artık..kumbağın denizi de kötünün iyisi işte
avşaya istanbuldan da feribot ve deniz otobüsü seferleri var bildiğim kadarıyla..tekirdağ üstünden giderseniz arabayı da alabilirsiniz ama adada arabaya hiç gerek yok...en mantıklısı istanbuldan deniz otobüsüyle(hız bakımından avantajlı) avşaya gitmek,dönüşte oradan tekirdağa geçmek(kumbağ tekirdağa 10 dakika uzaklıkta)ve edirneyi de gezip (tekirdağ edirne arası 2 saat)istanbula otobüsle dönmek...
hem avşanın denizi egeninkini andırıyor yalnız ada olası sebebiyle soğuk biraz...
ılk ıletını okuyunca cok merak etmıstm ne dıycek bu acaba dıye ama son sayfaya gecınce gordumkı o yapıskaaan, piiis 62 den kurtulmussun :) çok sevındm fıume cunku gercktn hıssettıkelrını anlayabılyıorum ..bırde ben de mesela 59.700 dum gunelrce bu sbh 59.5 cıkınca nsl sevındm anlatamam,burda bı arkadsta onamı sevınıosun dıo deli yaaa benım gıbı bı bunyeye 100 gram bıle mutluluk verııcı bılmıo..ne dedıgımı cok ıı anlıosun.....a.s. darısı 59.800 e ...tabı sımdılık ondan sora darısı 58,800e derız kaydirigubbakcemile3
kıyamam ben sanaaaabak şimdi bir şiir geldi aklıma:gurbet bahtımdan kara,hasret ölümden acı... ((
evet prenses ne yazıkki marmarada denize girmek pek mümkün değil artık..kumbağın denizi de kötünün iyisi işte
avşaya istanbuldan da feribot ve deniz otobüsü seferleri var bildiğim kadarıyla..tekirdağ üstünden giderseniz arabayı da alabilirsiniz ama adada arabaya hiç gerek yok...en mantıklısı istanbuldan deniz otobüsüyle(hız bakımından avantajlı) avşaya gitmek,dönüşte oradan tekirdağa geçmek(kumbağ tekirdağa 10 dakika uzaklıkta)ve edirneyi de gezip (tekirdağ edirne arası 2 saat)istanbula otobüsle dönmek...
hem avşanın denizi egeninkini andırıyor yalnız ada olası sebebiyle soğuk biraz...
kıslaar..
activia nın kalorisi üstunde yazmıyo..
bilen var mı?
Activia (sade)
73
1 kutu (125 gr)
91klri
Activia (meyveli)
101
1 kutu (125 gr)
126 klri
mersi canım cilekli yemıstım ben.. 126 kalori almısım demek.. ara ögunum olmus oldu o zaman..
Çok sürükleyici bir kitap tavsiyesi istermisiniz kızlar ben gecen hafta iki gecede bitirdim çok esrarengiz ve günümüzdede az çok kulak misafiri olduğumuz konulara hahim bir kitap hatta reklamınıda bu sayfada görüp satın aldım ben çokda beğendim Kayıp Kromozon kitabın adı
Kayıp Kromozom buda tanıtım sayfası bi bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?