60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anlattığın tarifi ben cok begendım.. benım de var üstü beyaz agırlıklı,altı turkuaz bır bıkınım..turkuaz cok hos duruyor..hafif bronzlasınca güzel gösteriyor kendını.. emınım çok iyi taşıyacaksın kaydirigubbakcemile5

kızlar herkese günaydın,hayat suprizlerle dolu,işten çıkarıldımmmm

neyse eve adsl yok ara ara girerim,merak etmeyın,ama diyet iyi gidiyor,kılo bildiremıyorum,tartı kafayı yedi,mecburen bi tane alıcam..

Allah Allah ya.. sabah sabah gerildim kadın yüzünden.. neymişse derdi..
boşver canım daha hayırlı kapılar açılır önünde.. karısının agzına bakıp eleman çıkarabilen,profesyonellikten ,kurumsallıktan bu denli uzak bir yerde çalısma zaten..
büyük geçmiş olsun...

:lepi: tebrikler.. benim da sana bir çift lafım olcak ama o ayrı entry'de... sırnaşık şey

aksam yemeğini bırakmakla cok iyi yapmamaışsın bence.. bak azıcık pilav bıle hazımsızlık yapmıs.. hafif de olsa aksam yemegı yenmelı ..öğün atlanmamalı.. ne olursa olsun öğün atlamak kilo vermenı yavaşlatır..hatta bir süre sonra durdurabilir..bozulan saglık da cabası ..bak şimdidem miden sindirim sorunu yaratmış.. hadi bakayım az az başla aksam öğünlerine.. Şeniz

hımm,arastırıcam burayı..

ablacım buraya da bakıcem..tekirdagın içinden gecmıstım canakkaleden dönerken..cok begenmıstım . aklımda kaldı.. hem edirneyı de hiç görmedım..burayı da degerlendırebılırım..cok tesekkürler ablacım.. sositososito

ben de tefal kullanıyorum cnm..pek memnunum.. tefalden şaşma derm ama sen bılırsın..

şimdi gelelim mermaid'e söylediğime;

kızlar sabah tartıldım veeee 60.8 kıloyum tam..

üzerime yapısan 62den kurtuldum...

az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....

umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..

öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..

bye byeee

çok teşekkür ederim ciciş şimdi çok beyazım diye beğenmedim yanınca dediğin gibi güzel durabilir opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
iyi hafta sonlarııı opuyorumnanaktan

bu mudur budur prenses:lepi:
harikasınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SABUNUUUUUM nasılsııııın?
kız hem tebriklerimizi görmüyosun hem de kutlamadınız diye kızıyosun:roflol:
şaşkınım sabınım benim:)tekrardan tebrikler ablasnın güzeliiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım tekirdağdayım:lepiben fanatik bir tekirdağ hayranıyımdır da)
sanırım iki saatte gelinir canım,hem aktarma falan yapmadan,direk otobüs seferleri var...
edirne tarihi eserler olarak zengin ve gerçekten güzel bir şehir...ama benim için bir yerde deniz yoksa birşeyler eksik demektir...:umursamaz:
bitanem eğer cıvıl cıvıl bir tatil seviyorsan avşa'yı da düşünebilirsin..biz burdan 2,5 saatte gidiyoruz feribotla..ist.dan 4-5 saat falandır sanırım...hem bir taşla iki kuş;hem deniz yolculuğu hem tatil:)denizi de çok temiz...
avşaya giden olursa mutlaka tanz diskoya uğrasın...süpeeeer:dance:

gününüz aydın olsun canlarııııımzemuszemus...

seninde aplaaa opuyorumnanaktan

ayyy ablam ben tekirdağda şeker kamp tatil sitesinde 3 yaz harika bi tatil yapmıştım
hiç unutamam ordaki tatilimi ve arkadaşlarımı yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis işte bu tatlımmm opuyorumnanaktan

çoook güzel bi tatil geçir tatlımmm zemuszemus

avşada çok güzeldir dağın eteğinde bi pansiyon vardı adını hatırlamıyorum çok güzeldi çook :gitme: iztanbulu çok özledimmm mafoldumben

bence de denizsiz memleket bir hiçtir.. zaten tekirdaga tatıle gidersek, bırgun günübirlik edirneye gıder tarihi yerleri gezeriz diye düşündük.. ama tekırdagın denizi iyi değil girma acısından dıye duyduk.. ege gibi beklıyorum ben bır denızı gırebılmek ıcın.. sen ne dersın ablam?
avsa adasını da merak edıyorum . ama orası gunubırlık olmaz ozaman arabayı tekırdagda bırakma sorunsalı gündeme gelır.. bakalım bır konusayım ben erkek arkadasımla..

kıyamam ben sanaaaabak şimdi bir şiir geldi aklıma:gurbet bahtımdan kara,hasret ölümden acı...((

evet prenses ne yazıkki marmarada denize girmek pek mümkün değil artık..kumbağın denizi de kötünün iyisi işte
avşaya istanbuldan da feribot ve deniz otobüsü seferleri var bildiğim kadarıyla..tekirdağ üstünden giderseniz arabayı da alabilirsiniz ama adada arabaya hiç gerek yok...en mantıklısı istanbuldan deniz otobüsüyle(hız bakımından avantajlı) avşaya gitmek,dönüşte oradan tekirdağa geçmek(kumbağ tekirdağa 10 dakika uzaklıkta)ve edirneyi de gezip (tekirdağ edirne arası 2 saat)istanbula otobüsle dönmek...
hem avşanın denizi egeninkini andırıyor yalnız ada olası sebebiyle soğuk biraz...

ılk ıletını okuyunca cok merak etmıstm ne dıycek bu acaba dıye ama son sayfaya gecınce gordumkı o yapıskaaan, piiis 62 den kurtulmussun :) çok sevındm fıume cunku gercktn hıssettıkelrını anlayabılyıorum ..bırde ben de mesela 59.700 dum gunelrce bu sbh 59.5 cıkınca nsl sevındm anlatamam,burda bı arkadsta onamı sevınıosun dıo deli yaaa benım gıbı bı bunyeye 100 gram bıle mutluluk verııcı bılmıo..ne dedıgımı cok ıı anlıosun.....a.s. darısı 59.800 e ...tabı sımdılık ondan sora darısı 58,800e derız kaydirigubbakcemile3

çok güzel bir tatil planı yapmışsın bıze ablacım.. konusucam bu konuyu benmkiyle.. zaten ya o taraflara ya da ayvalık sarımsaklı civarına dıyoruz..o akdenızlı ben egelı olunca biz kendı memleket dolaylarımızı cok iyi bılıyoruz kuzeyi tanımıyoruz cok iyi.. keşfedelim dedık bıraz..

tesekkür cnm iyi dileklerin için..
valla basına gelmeyen bılmez.. aldırış etme kımseye..bır aydan fazla bır süredir umut edıyorduk..haketmiştik.. umarım sonrası daha kolay olur...

ankara hasretimi geçircek fırsatlarım oluyo ama istanbul off offf :a015: gerçekten çok özlüyorum ablam çok farklı istanbul benim için :gitme:

mersi canım cilekli yemıstım ben.. 126 kalori almısım demek.. ara ögunum olmus oldu o zaman..

afiyet olsun,sen galiba tarihi roman seviyosun anladığım kadarı ile,alamutu okudunmu,amin mouluf kitaplarını falan,kadınlar kulubunda kitap bölümü var,ama hiç uğrayan yok,ben kitap kurduyumdur

Çok sürükleyici bir kitap tavsiyesi istermisiniz kızlar ben gecen hafta iki gecede bitirdim çok esrarengiz ve günümüzdede az çok kulak misafiri olduğumuz konulara hahim bir kitap hatta reklamınıda bu sayfada görüp satın aldım ben çokda beğendim Kayıp Kromozon kitabın adı
Kayıp Kromozom buda tanıtım sayfası bi bakın bakalım

canım profildeki resim sinirimi bozdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…