60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

96 mı :1shok:

alkisalkisalkis

burç özelliklerinide hiç bilmem fibula biliyor sanırım

tatlım senın ne suçun var,çorap kaçıktır,yınede dene sen-:)

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ben hiç denemedim ama alışmadık şeyde don durmaz diye bi laf var

aynen öle şekerim..zemuszemus

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İlginçç, ama doğrudur.. Çünkü metabolizma çalışıyo..

kızlar hepimiz kilo alma hikayelerimizi anlatalım mı kısa bi şekilde

ben almanyadan dönünce sporu bıraktım.. Üniversiteye başlayınca da makarna ve bira ile beslendim.. Sonuç 70 e kadar çıktı.. Sonra verdim aldım verdim aldım.. Şimdi kalıcı olarak veriyorum işallah.. :Saruboceq:

ayy ne yaparın nede böyle abartı şeyler yapılmasına izin veririm kocam olacak adam bana sırf aşkını ilan etmek için uçak kiralasa atarım o uçaktan onu delikafadulden

benim kocişiminkinide almışlar sanırım evde bir duvarla yaşıyorum hani şu kemal sunalın filimleri olmasa ona biraz gülüyor en azından kalbi varmı yokmu belli değil.

bi kozalakta seninki anlaşılan CADIARZU

CİCİŞİM benim klasik kışın alan yazın veren yo-yo sendromu . . .
10 kg fark edebiliyor mevsimsel yani . . .
ama artık kışada almicam inşAllah . . .

inşallah canımmm :Saruboceq:

neden giyemezsin ki saracım?denemelisin bence:kediişman olmazsın:jeyyar:
aplam süpersiiiin elbisede önemli tabi hiç görmediği bişey giymem lazım dimiiiii.şarap olayınada girmesem daha iyi çok kilo alıyorum içince ya kafamçokkarıştı
canım şarap olayını da gir bence...200ml lik bir kadehin yarısını şarap yarısını soda doldur..alacağın kalori sadece 50!!maksat seromoni tamamlansınzemuszemus
alışırsın canım alışırsınkaydirigubbakcemile3
ooo işler ilerliyor yani:)hadi hayırlısı zabınımkaydirigubbakcemile5ama benden sana abla tavsiyesi;buz kütlesi yerine ateş topu olyerimseniben
tabiki gidecek tüm kilolar...
evlibarklıcığım beni dediğim kendini süslede böyleydi.şimdi ben bekarım ya ayıp kaçar böle anlatmam diye şifreli söylemiştim.mavibenek ablam süpersin valla.ne güzel bir gece olur böylesi.
olmazmıııııı:kedi:
canım çook s€vindim h€d€fin€ ulaşmana v€ hoşbulduk saol ama kilolar gidic€k yin€ tabiki :)) :dance:
sağolasın gülümkaydirigubbakcemile3

saracım sen hiç aşık olmamışsın demekkiyoksa böyle sürprizler karşısında bırak kızmayı,mutluluktan ağlardın inan:asigim:

CİCİŞİM benim klasik kışın alan yazın veren yo-yo sendromu . . .
10 kg fark edebiliyor mevsimsel yani . . .
ama artık kışada almicam inşAllah . . .

sabun kışa bir beden küçük kıyafetler al,diğerleri kaldır at,bak bir daha 10 kılo alınyonöu

valla çok işe yarıyo ben hep dar alıyorum,sıkısıysa kilo alayım,bi ton para döküyorum,zaten darya biraz alsam giremıyorum,tabi kendime geliyorum-:)

alışırsın canım alışırsınkaydirigubbakcemile3

ooo işler ilerliyor yani:)hadi hayırlısı zabınımkaydirigubbakcemile5ama benden sana abla tavsiyesi;buz kütlesi yerine ateş topu olyerimseniben

ilerliyo ablacığım . . . :1ninca:

ateş topu oluruzzzz o ayrıııı . . . yerimseniben

da kompliman sevmiyorum ben . . . o ambiyans beni gülümsetiyo komik geliyo . . . kaydirigubbakcemile3​

ii fikir endülüşüm . . .
hafta sonu 27 beden 2 kot aldım aklını oynatırsın çok güzel . . .
1 i beyaz klasik kesim resim eklemeye gayret edeceğim çok üşeniyorum ama . . .

kilolarımla olan takıntılarımla açtığım sayfada yüzüm gülerek okudum nefeste =)
hadiiii hep beraber kilolarımızı verelim
ben 62 kiloyum bu ayın sonunda nişanım var ekimde de düğünüm var delikafadulden
bir an önce zayıflamalıyım ...
elma sirkesi ve bal karışımını denedim aynı kilodayım ama bi incelme var sanki..

hoşgeldin nagehana.s.
''evlenecek olanları özenle zayıflatma topiği''ne safalar getirdin:teselli:

benim hikayemde; yaklaşık bir ay evimden uzakta kalmıştım iş için.. orada eve geç gelip bi dünya yemek yiyip yatıyodum .. sonuç olarak 48 üstünü göremeyen ben iki hafta içinde 60 küsürlere çıktım lmaz:
hiç diyet yapmadığımdan şimdide kaldım bu kiloda vermek istiyorum çoooook

aplam soda severim.alkolle pek aram yok arada bir ya kırmızı şarap içerim yada votka kola.
inşallah herşey gönlünce olur bu akşam mervişim:Saruboceq:
ama senin bu kadar özenle hazırlandığın gecede kocişin bi kozalaklık yaparsa...otobüse bile binmeden koşarak gelirim istanbula,sırf onun kulağını çekmek içinklava:

:1shok: offf 1 ayda nasıl o kadar kilo alınır ya.ama o kadar zamanda aldıysan çabuk verirsin yerleşmemiştir

amin aplam hepimizin.aplam öyle bişey yaparsa ben burdan bir tekme sallarım ona o oraya kadar uçarak gelir kaydirigubbakcemile3

ilerliyo ablacığım . . . :1ninca:

ateş topu oluruzzzz o ayrıııı . . . yerimseniben

da kompliman sevmiyorum ben . . . o ambiyans beni gülümsetiyo komik geliyo . . . kaydirigubbakcemile3​
Rabbim utandırmasın,tamamına erdirsin inşallah zabınım:Saruboceq:
diğer konuya gelince tamamen kişilik ve zevk meselesi tabiki...ama evlilik çoook uzun bir süreç...ilk birkaç yılın heyecanı geçince;böylesi renkler olmazsa öyle çabuk siyahbeyaz olur ki

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…