anadolo küçük bir yerde doğdum,babam olmadığı için ailem beni ortaokuldan sonra liseye veremedi,o yıl evde kaldım,ve ergenlikle birlikte çok mutsuzdum,sürekli kola makarna patates kızartması yerdım,ketcaplı falan,oldum 96,ama şükürler olsun,şimdi 3-5 yılda belki yerım makarna patates,kolayıda zaten 17 yaşından beri gram içmedim.öle işte hıkayem,millet yaş ilerledikçe şişmanlar,bende yaş ilerledikçe zayıfladım:)
sorma bizdede var akşam yemekten sonra tatlılar kekler ama ben yemiyorum sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yıyorum tatlımı :) bazen 3 bisküvi bazen kek bazen dondurma
bazen cıkolata ben cıkolata hastasıyım bu arada cok severım hemde cok :) anlatamam ya ama cıps yemıyorum eskıden cok yerdım ama ben dorıtosun soslusu var ya onu sevıyorum evdede baska cıpsler olunca yemıyorum :) onu alsalar dayanamam kesin hemdekaydirigubbakcemile3
pek romantik diil galiba oda tanımaya çalışıyorum gerçi ama oğlak burcu olduğunu biliyorum işte . . . annamıyorum ki sizin yardımlarınızla gidiyorum . . .
fiufiucuğumda yok . . .
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aynı kafadanız sara yaaaa delikafadulden öle yakıştırmıyorum ben erkek ırkına duygusal eylemler . . .
tatlım senın ne suçun var,çorap kaçıktır,yınede dene sen-:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ben hiç denemedim ama alışmadık şeyde don durmaz diye bi laf var
cicim benim buradayım . . .
benim şoparla öğlen yemeğine gittik . . .
canım meyve tabağı gibi bi şey olabilir tabi ama hani özellikle gidip seçmek fln tanışma yıldönümü için bence tabi bence gereksiz . tabi benim buz kütlesi halimden kaynaklanan bi düşünce olabilir bu . . .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım çok dikkat et ya . . . aklımız kalmasın sende . . .
yerim ben seni yaaaa delikafadulden
ablama bak yaaaa yeni uyanmış oh günaydın ablam sanada günaydın . . .
amaneyinnnnn :kedi: apla bu fikirler varken sende daha bırakmayız seni . . .
cicim bendede şık poşet hastalığı mevcut . . .
çantamdan daha şık poşetlerim var inan kaydirigubbakcemile3 merak ettim seniiiiiiiiii bennnnn . . .
oyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımın içi geçen yıl işsiz kaldım,bir öğlende bide akşam 6 da yerdim,8 kilo aldım,soluğu diyetısyende aldım,yapcak işim yok yatıyorum dedim,sen kalk ye sonra yıne yat,ama 3 ana 3 ara öğün yeterki ye dedi,2 ayda 8 kılo verdim,bizzat test ettim bi öğün çokluğu meselesını...dikkatıne sunarım
kızlar hepimiz kilo alma hikayelerimizi anlatalım mı kısa bi şekilde
benim kocişiminkinide almışlar sanırım evde bir duvarla yaşıyorum hani şu kemal sunalın filimleri olmasa ona biraz gülüyor en azından kalbi varmı yokmu belli değil.
kızlar hepimiz kilo alma hikayelerimizi anlatalım mı kısa bi şekilde
pek romantik diil galiba oda tanımaya çalışıyorum gerçi ama oğlak burcu olduğunu biliyorum işte . . . annamıyorum ki sizin yardımlarınızla gidiyorum . . .
fiufiucuğumda yok . . .
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aynı kafadanız sara yaaaa delikafadulden öle yakıştırmıyorum ben erkek ırkına duygusal eylemler . . .
benim kocişiminkinide almışlar sanırım evde bir duvarla yaşıyorum hani şu kemal sunalın filimleri olmasa ona biraz gülüyor en azından kalbi varmı yokmu belli değil.
CİCİŞİM benim klasik kışın alan yazın veren yo-yo sendromu . . .
10 kg fark edebiliyor mevsimsel yani . . .
ama artık kışada almicam inşAllah . . .
neden giyemezsin ki saracım?denemelisin bence:kedivalla benim kilomla ilgili hiiiç bişey söyleyemez ve bana şart koşamaz kırarım onun koca kafasınıklava: klava:
% 10 garanti veriyorum özleyeceğine süprizzzzz
canımmm biraz önce öğrendim kpss başvurularının yarın son günüymüş onunla uğraşıyorum ümit dünyası naapcann mafoldumben
fulyanın resimlerini görmediğin için böyle söylüyosun canım zaten incecik bi fıstık.azcık bi bacak ve popo fazlalığı var onuda sporla halleder zaten ama iyi gidiyo fulyamız a.s.
işteee bomba ablamdan geldii zemuszemus
valla ablam harikasında o jartiyerli takım olayı :kedi: hiç giyemedim ve giyemem gibi geliyo :umursamaz:
ama böyle bi süprizi beğenmeyecek bi koca yoktur.
tabii değmesi gerekiyor CADIARZU
canım şarap olayını da gir bence...200ml lik bir kadehin yarısını şarap yarısını soda doldur..alacağın kalori sadece 50!!maksat seromoni tamamlansınzemuszemusaplam süpersiiiin elbisede önemli tabi hiç görmediği bişey giymem lazım dimiiiii.şarap olayınada girmesem daha iyi çok kilo alıyorum içince ya kafamçokkarıştı
alışırsın canım alışırsınkaydirigubbakcemile3wışşşş...:asigim:
en güzeli aslında ama ben öğlen dışarı çıkmadım mı ofiste akşamı edemiyorum.. Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başlıyooo..:bbo:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ben de jartiyer giyemiyorum bi kere heveslendim aldım.. Zaten dakka 1 gol 1 çorabını kaçırdım.. :roflol:
ooo işler ilerliyor yani:)hadi hayırlısı zabınımkaydirigubbakcemile5ama benden sana abla tavsiyesi;buz kütlesi yerine ateş topu olyerimseniben
cicim benim buradayım . . .
benim şoparla öğlen yemeğine gittik . . .
canım meyve tabağı gibi bi şey olabilir tabi ama hani özellikle gidip seçmek fln tanışma yıldönümü için bence tabi bence gereksiz . tabi benim buz kütlesi halimden kaynaklanan bi düşünce olabilir bu . . .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım çok dikkat et ya . . . aklımız kalmasın sende . . .
yerim ben seni yaaaa delikafadulden
ablama bak yaaaa yeni uyanmış oh günaydın ablam sanada günaydın . . .
amaneyinnnnn :kedi: apla bu fikirler varken sende daha bırakmayız seni . . .
cicim bendede şık poşet hastalığı mevcut . . .
çantamdan daha şık poşetlerim var inan kaydirigubbakcemile3 merak ettim seniiiiiiiiii bennnnn . . .
oyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabiki gidecek tüm kilolar...yaw fikirlere bak bee kaydirigubbakcemile3 walla süperler
bende 69 kiloyla başladım bakalım kilo verebilecekmiyim?elma krom ve l-carnetine içiyorum.hele bu siteye girince hepten gaza geliyorum.vericez kıslarrr vericezzz kilocuklarııııkaydirigubbakcemile5
olmazmıııııı:kedi:evlibarklıcığım beni dediğim kendini süslede böyleydi.şimdi ben bekarım ya ayıp kaçar böle anlatmam diye şifreli söylemiştim.mavibenek ablam süpersin valla.ne güzel bir gece olur böylesi.
sağolasın gülümkaydirigubbakcemile3canım çook s€vindim h€d€fin€ ulaşmana v€ hoşbulduk saol ama kilolar gidic€k yin€ tabiki :)) :dance:
ayy ne yaparın nede böyle abartı şeyler yapılmasına izin veririm kocam olacak adam bana sırf aşkını ilan etmek için uçak kiralasa atarım o uçaktan onu delikafadulden
bi kozalakta seninki anlaşılan CADIARZU
inşallah canımmm :Saruboceq:
CİCİŞİM benim klasik kışın alan yazın veren yo-yo sendromu . . .
10 kg fark edebiliyor mevsimsel yani . . .
ama artık kışada almicam inşAllah . . .
alışırsın canım alışırsınkaydirigubbakcemile3
ooo işler ilerliyor yani:)hadi hayırlısı zabınımkaydirigubbakcemile5ama benden sana abla tavsiyesi;buz kütlesi yerine ateş topu olyerimseniben
sabun kışa bir beden küçük kıyafetler al,diğerleri kaldır at,bak bir daha 10 kılo alınyonöu
valla çok işe yarıyo ben hep dar alıyorum,sıkısıysa kilo alayım,bi ton para döküyorum,zaten darya biraz alsam giremıyorum,tabi kendime geliyorum-:)
evet canım aynen söylediğim gibi 100ml şarap+100ml soda=sadece 50 kalori(soda sevmiyorsan beyaz şarapla diyet çamlıca da çok güzel oluyor)zemuszemusmavibenekli aplam o kadar az mı kalorisi ya
evet canım aynen söylediğim gibi 100ml şarap+100ml soda=sadece 50 kalori(soda sevmiyorsan beyaz şarapla diyet çamlıca da çok güzel oluyor)zemuszemus
hoşgeldin nagehana.s.kilolarımla olan takıntılarımla açtığım sayfada yüzüm gülerek okudum nefeste =)
hadiiii hep beraber kilolarımızı verelim
ben 62 kiloyumbu ayın sonunda nişanım var ekimde de düğünüm var delikafadulden
bir an önce zayıflamalıyım ...
elma sirkesi ve bal karışımını denedim aynı kilodayım ama bi incelme var sanki..
inşallah herşey gönlünce olur bu akşam mervişim:Saruboceq:aplam soda severim.alkolle pek aram yok arada bir ya kırmızı şarap içerim yada votka kola.
benim hikayemde; yaklaşık bir ay evimden uzakta kalmıştım iş için.. orada eve geç gelip bi dünya yemek yiyip yatıyodum .. sonuç olarak 48 üstünü göremeyen ben iki hafta içinde 60 küsürlere çıktımlmaz:
hiç diyet yapmadığımdan şimdide kaldım bu kiloda vermek istiyorum çoooook
inşallah herşey gönlünce olur bu akşam mervişim:Saruboceq:
ama senin bu kadar özenle hazırlandığın gecede kocişin bi kozalaklık yaparsa...otobüse bile binmeden koşarak gelirim istanbula,sırf onun kulağını çekmek içinklava:
Rabbim utandırmasın,tamamına erdirsin inşallah zabınım:Saruboceq:
ilerliyo ablacığım . . . :1ninca:
ateş topu oluruzzzz o ayrıııı . . . yerimseniben
da kompliman sevmiyorum ben . . . o ambiyans beni gülümsetiyo komik geliyo . . . kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:1shok: offf 1 ayda nasıl o kadar kilo alınır ya.ama o kadar zamanda aldıysan çabuk verirsin yerleşmemiştir
amin aplam hepimizin.aplam öyle bişey yaparsa ben burdan bir tekme sallarım ona o oraya kadar uçarak gelir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?