60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunapiena canım günde 2 soda içmek zararlı olmuyormu?
Ben öyle duymuştum da!
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben düşük tansiyonlu biriyim.Yani normalim böyle..O yüzden fazla su içmek zaman zaman dengemi bozuyor(baş ağrısı ve baş dönmesi yapıyor)..O yüzden içiyorum sodayı ve özellikle yazın çok faydasını görüyorum.Ben şimdiye kadar bir zararını görmedim açıkcası...

Hoşbuldum benekcim,
Nasılsın bugün?
Fibula hoşgeldin tatlım.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim hazancımzemuszemus
cnm bide ben kuru kayisi nin icine ceviz koyyum ara ögün olrak 3-4 tane ondan yerim yada onun yerine kuru erik onlardami yanlis aceba :1shok:
doğru canım hem de çok doğru bir seçimopuyorumnanaktan
Şu an arkadaşlarım Mado'da dondurma keyfi yaparken,sırf diyetim bozulmasın diye davetlerini reddettim...Off börtlenli dondurma off...:icecream:senağlama

böğürtlenli...frambuazlı...karadutlu...benim de favorilerim bunlar:icecream:
gerçi çok düşkün değilim...kırk yılın başı canım çeker ancakkaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba herkese....

ben bugün bi kase mısır gevreği...bir elma...bir adet hamburger...akşam da akşam dediğim benim akşam yemeği en geç 7de...Haşlanmış brokoli...brz patates püresi ve ingiliz payı yedim az değil ama çok ta yemiyorum...idare eder işte...yavaş yavaş versem yeter

ay kızzlar acayip bir uyku sorunum var.geberiyorum uykusuzluktan yat kalk yat kalk 3defadır.benim kilo vermem durdu sanırım 13 kg yavaş verdim ama şu sıralar veremiyorum.birde kahveden vazgeçemedim çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi şekerli içiyorum acaba ondanmı kilo vermem durdu bir fikriniz varmı..

o zmn kurukayisiya erige dewammm....ben de caylarima kafeme tatlandirici atiyorum. seker atinca tartinin da kafasi atio delikafadulden cokkez de duydum tatlandirici güya istah aciomus fln ama bende öyle bi durum yok. yani sadece seker almadigim icin vücüdümün seker ihtiyacini baska türlü gideriom (kuru meyvelerle)

kızlar benim eşim yediklerime dikkat ettiğimi anladı.iyisin diyor ama ben biliyorum neden öyle dediğini.geçen diyorkı sen zayıflıyosun hatların belli oluyor bol giyin biraz.bugunde yarın akşam dışlarıda yiyelim geldiğimde hazır ol dedi.artık olduğum kiloyu korumak bile zorlaşıyor.napsam bilmemki.

ben de tatlandırıcı kullanıyorum canım...miktarını abartmadığın sürece sorun yok:)

hepimizde aynı sorun oldu sudecim,bir süre sonra vücut kilo vermeye direniyor...sabret geçecek:)
kahven için de tatlandırıcı kullanabilirsin...

hepsi aynı sudesıla merak etme:)zayıf ve güzel olmamızı hazmedemiyorlar...ona çaktırmadan devam et diyetine...dışarıda mı yiyorsunuz;ızgara tavuk ve salata kurtarıcı:)sonuçta vücut bizim,keyif bizim dimi:))))))))
çok sevdiğim bir söz vardır:biz üç kişiyiz...KEYFİM,KAHYASI VE BEN:roflol:

of bi dilim pizza yedim, yarin annem türkieye gidiyor da son bi kez annemin pizzasindan yim bari aylarca görmüycem die duygusallik ettim simdi pismanimmafoldumben ama tonbalikliydi tek tesellim bu

Son düzenleme:
of bi dilim pizza yedim, yarin annem türkieye gidiyor da son bi kez annemin pizzasindan yim bari aylarca görmüycem die duygusallik ettim simdi pismanimmafoldumben ama tonbalikliydi tek tesellim bu
afiyet olsun canım..boşver...olur arada böyle ekstra durumlar...yarın daha dikkatli yersin,olur biter...kaydirigubbakcemile3
sanırım sen almanyada doğup büyüdün dimi?
hep sizlerin ne kadar zor bir durumda olduğunuzu düşünmüşümdür canımtürkiyeye gelirsiniz yabancısınızdır((almanyada da yabancısınızdır zaten((((((tam bir kayıp kuşak(((ne tam türkiyeli ne de tam almanyalı!!!of offfffzor çok zor bir durum((((((((((

aaa mavibenek abla tatlandırıcı kullanma esmer seker kullan tatlandırıcı ılerıde seker hastalıgına sebep oluyormus televızyonda soylemıslerdı ben tek esmer seker atıyorum cayıma ıyı gelıyo :) hemde kucuk bardak dııl buyuk bardakta tek seker :) esmer kullanmaya calıs annem bazen normal seker atıyo unutup normalde 2 tatlı kasıgı normal seker atan ben 1 kasıga bıle tatlı dıyorum :)

tatlandırıcılar şeker hastalığına sebep olmaz lalecim!ayrıca esmer şekerin kalorisi normal şekerle aynı hatta daha fazladır!!!
eğer miktarına dikkat edersen tatlandırıcıların sağlığa zararı da yoktur...(bu benim değil kişisel görüşüm değil doktorların ve diyetisyenlerin söylediğidir ayrıca...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…