- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
afiyet olsun canım..boşver...olur arada böyle ekstra durumlar...yarın daha dikkatli yersin,olur biter...kaydirigubbakcemile3
sanırım sen almanyada doğup büyüdün dimi?
hep sizlerin ne kadar zor bir durumda olduğunuzu düşünmüşümdür canımtürkiyeye gelirsiniz yabancısınızdır ((almanyada da yabancısınızdır zaten ((((((tam bir kayıp kuşak (((ne tam türkiyeli ne de tam almanyalı!!!of offfff zor çok zor bir durum ((((((((((
tatlandırıcılar şeker hastalığına sebep olmaz lalecim!ayrıca esmer şekerin kalorisi normal şekerle aynı hatta daha fazladır!!!
eğer miktarına dikkat edersen tatlandırıcıların sağlığa zararı da yoktur...(bu benim değil kişisel görüşüm değil doktorların ve diyetisyenlerin söylediğidir ayrıca...)
tatlandırıcılar şeker hastalığına sebep olmaz lalecim!ayrıca esmer şekerin kalorisi normal şekerle aynı hatta daha fazladır!!!
eğer miktarına dikkat edersen tatlandırıcıların sağlığa zararı da yoktur...(bu benim değil kişisel görüşüm değil doktorların ve diyetisyenlerin söylediğidir ayrıca...)
:) zaten yarın kpds kursuna başlıcam :) 2 yıl bekledım yeter artık bişeyler yapma zamanı eskiden en fazla 58 olurdum ama bu yıl cok monotonlastı rekor kırdım 64 oldum :) neysekı yıne 59 um daha verırım kpds kursu zaten aksam 5:30 dan 8:30 a kadar yemegı 4:30 da yerım herhalde :) bi daha su falan ıcerım rejımı bırakmam hem bıseyler yapınca ıste olsa aklına gelmez ınsanın yemek :) benım oyleydı unvdeyken :) ama monoton hayatta habire yiyosun :) rejıme basladımda cıkolata tatlı az yemeye basladım zaten lise 1 den beri rejim :) lise 1 de gerci 61 kiloydum ama unvde en fazla 58 dim 54 53 falan oluyodum :) sımdıde monoton hayatıma birazda olsa yanı haftada 3 gun oldugu ıcın renk gelecek hep ıngılızce calısırım artık kasıma kadar :) nasıpse tabı yuruyuse gerek kalmadı :) kursa gıderken yuruyecegıkaydirigubbakcemile3m zaten bıraz
anadolo küçük bir yerde doğdum,babam olmadığı için ailem beni ortaokuldan sonra liseye veremedi,o yıl evde kaldım,ve ergenlikle birlikte çok mutsuzdum,sürekli kola makarna patates kızartması yerdım,ketcaplı falan,oldum 96,ama şükürler olsun,şimdi 3-5 yılda belki yerım makarna patates,kolayıda zaten 17 yaşından beri gram içmedim.öle işte hıkayem,millet yaş ilerledikçe şişmanlar,bende yaş ilerledikçe zayıfladım:)
pek romantik diil galiba oda tanımaya çalışıyorum gerçi ama oğlak burcu olduğunu biliyorum işte . . . annamıyorum ki sizin yardımlarınızla gidiyorum . . .
fiufiucuğumda yok . . .
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zabınım..
oğlaklar zordur..dısarıdan cok duygusuz gözükürler..senın oglak ne cinstir bilemem ama benım oglagı çözmem 2 seneden fazla zamanımı aldı..kolay dökülmüyorlar..ama sevınce özverili olabiliyorsun.. bir de vazgecılmez avantajları var tabi. mesela mükkemmel olamasalar da kaldi ki kimse olamaz,sürekli mükemmel olmaya sana en iyisini vermeye calısırlar.bence senın gibi ilişkisini adil yasamak isteyen ,verdiği ölcüde almak da isteyen biri için bu acıdan oglaklar ideal..
bence bır erkege 2 kez şans verıyorsan,bır oğlak erkeğine 5 kez ver.. elektrik varsa tabi..önemli olan içinin ısınması..
sonra devam edelım lakırdıya..sıcağı sıcağına bilgilendir bizi..
aynı kafadanız sara yaaaa delikafadulden öle yakıştırmıyorum ben erkek ırkına duygusal eylemler . . .
zabınım..
CİCİŞİM benim klasik kışın alan yazın veren yo-yo sendromu . . .
10 kg fark edebiliyor mevsimsel yani . . .
ama artık kışada almicam inşAllah . . .
PRENSESİİİİM:)
hoşgeldin...nasıl geçti kilyos gezisi???
İYİ OLDU GELMEDİĞİN...
Bu yol korkaklar için değildir
iyi oldu gelmediğin...
Bu sulardan her babayiğit içemez,
Bu köprüden her benim diyen geçemez,
iyi oldu gelmediğin...
Yumuşacık yürek gerek,
sevgi kadar derin gözler,
inançlı bir bilek gerek
iyi oldu gelmediğin...
Sen, bilindik kıyıların sığ sularından açılmadan yaşarsın
Sen,okyanus mavisine uzaklardan bakarsın,
Biz, yürüyemeyeceğin kadar uzak,
düşleyemeyeceğin kadar renkli,
ve berrak bir ülkeye birlikte gidemezdik.
Sen, açık denizlerden habersiz bir balık,
yalçın tepelerden uzak bir martısın.
Sen, benim için korkak,
herkes için heryerdeki insansın.
İyi oldu gelmediğin...
Alınmanı istemem,
darılman üzer beni,
sana yalan söyleyemem.
Tabi, hep sevdim seni,
sende sığ suları, sende martıları,
açık denizden habersiz balıkları,
sıradan insanları...
Geçemeyeceğin köprüleri,
düşleyemeyeceğin mavileri
sende korkaklığı sevdim...
Sende sevgisizliği sevdim...
İyi oldu gelmediğin...
(Nasıl şiir ama canlarım???umarım beğenirsiniz...benim hitlerimden biri...hele''sende sıradan insanları sevdim''dizesi harika!!!sakın sıradan insanları sevmeyin canlarım...çünkü sizler SIRADAN İNSANLAR değilsiniz...)
İYİ OLDU GELMEDİĞİN...
iyi oldu gelmediğin...
iyi oldu gelmediğin...
Yumuşacık yürek gerek,
inançlı bir bilek gerek
iyi oldu gelmediğin...
Sen, benim için korkak,
İyi oldu gelmediğin...
Alınmanı istemem,
darılman üzer beni,
sana yalan söyleyemem.
Tabi, hep sevdim seni,
sıradan insanları...
Geçemeyeceğin köprüleri,
İyi oldu gelmediğin...
(Nasıl şiir ama canlarım???umarım beğenirsiniz...benim hitlerimden biri...hele''sende sıradan insanları sevdim''dizesi harika!!!sakın sıradan insanları sevmeyin canlarım...çünkü sizler SIRADAN İNSANLAR değilsiniz...)
canım yaaa...kıyamam sanaoff hic sorma. berbat bi sey ya. burda almanlar disliyor türkleri genelde. ama bu konuda sansliyim aciktenli ve acik renk sac oldumu anlamiolar türk oldugumu genelde. yoksa kara kas kara sac gördülerm (kardesim mesela) pis davraniyorlar. türkiye de de büyümedigimiz icin türkiedekilerine farkli gelyioruz yetisme tarzimiz, aliskanliklarimiz farkli ya....ama ben türkiyede ögretmenlik yapmak istiyorum ciddi ciddi. simdi dershanede ögretmenlik yapyiorum ayni zaman dada masterimi yapyiorum. Türkiede egitim verebilmem icin bu gereklyimis arastrdim ve öle tavsiye aldim.
cnm ben türkiede dogdum buraya 2 yasinda geldim ama burada okuyup calisiyorum. kayip bir kusak olmamak icin cabalamak gerekiyor. üzerimize düsen vazifelerden bikactanesi,
1. türkceyi unutmamak (eskiden hic konusamazdim bile yazmayi birak kendimi gelistirdim)
2. türkiye ile alakayi kesmemek (sirf tatil amacli degil de orada da is yapmaya calismak)
kisacasi kültürümüzü unutmamak....belki almancam türkcemden daha iyidir ama önemli olan türkceye önem wermek.
tabiki lale...kepekli ürünlerle normal ürünler arasındaki fark kalori yönünden hemen hemen aynı olup;besleyicilik,lif ve vitamin açısından farklıdır...ama bunuda televızyonda doktor soylemıstı ama ılerıkı yaslarda dedı belkı bagımlı olanları kastetmıstır hadı yaa esmer seker normalden daha mı kalorılı ee ama normal sekerle ıcınce daha tatlı gelıyo :1shok: ee o zaman esmer ekmekte normal ekmekten daha kalorılı ama diet ekmek die satıolar esmer makarnada mı kalorılı normale gore kafam karıstı :uhm:
kıyamam prensesimeseni yabancı dil öğrenimi bölümündeki topiğime beklerim canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/yaban...-ogrenmek-isteyenlere-ucretsiz-yardim-15.html
yaş ilerledikçe zayıflayanlardanım ben de.. en güzeli bu ya.. ortaokuldakı kılolarımda gezıyorum süper..
zabınım..
oğlaklar zordur..dısarıdan cok duygusuz gözükürler..senın oglak ne cinstir bilemem ama benım oglagı çözmem 2 seneden fazla zamanımı aldı..kolay dökülmüyorlar..ama sevınce özverili olabiliyorsun.. bir de vazgecılmez avantajları var tabi. mesela mükkemmel olamasalar da kaldi ki kimse olamaz,sürekli mükemmel olmaya sana en iyisini vermeye calısırlar.bence senın gibi ilişkisini adil yasamak isteyen ,verdiği ölcüde almak da isteyen biri için bu acıdan oglaklar ideal..
bence bır erkege 2 kez şans verıyorsan,bır oğlak erkeğine 5 kez ver.. elektrik varsa tabi..önemli olan içinin ısınması..
sonra devam edelım lakırdıya..sıcağı sıcağına bilgilendir bizi..
bu arada yıllardır her sene kıs gelınce 10 kılo alır yaz gelınce 10kg verırım.. sonra da bu metabolizma neden yavas dıye hayıflanırım utanmadan..offff of..
ablacım sevgılımle olunca heryer güzel oluyor tabi..ama cok iyi degıldı..hava soguktu sabah bikini üstü hırkayla oturdum ya düşün.. sonra hava açtı denıze girices falan..dalgalı bu arada denız..anons yapılıyor cafe beachten bugun yasak denıze gırmek tehlıkelı dıye..neyse ben kafa tuttum adama falan.sanki hiç dalga görmedık..bu arada burc beach'e gittik biz.
kıyıdan yürüyelim barı bıraz dedık baska bır beach vardı.orda mılletı toplamıs sokmuslar denıze ama dize kadar suda dip dibe cocuk havuzu gibi.. baslarında ıkı cankurtaran ellerinde birer düdük.. düüt düüüüüüüüüt milleti 4-5 metrekarelık yerde tutmaya calısıyorlar tehlıke var dıye.. neyse caktırmadan ordan grdik ama işkence oldu resmen..cıktık az daha ilerde halk pilajı gıbı bişi vardı ama orda da mıllet elbıse ıle giriyordu ya.. ayagımı sokmadım..geri döndük burc beach te patates bira yaptık.
işin en kötüsü 50faktör kremlerıme ragmen acayıp kızarmısız..canımız yanıyor..nasıl oldu bu kötü havada anlamadım. ikimizde normalde sütbeyaz oldugumuz için..günes affetmedı..eve dogru bır de benım nazlı sevgılımı günes carpmıs acısı cıktı..onla ilgilendım gec saate kadar..hç kıyamam..bebek gibi oldu.
yerimseniben
tatlandırıcı ıle ilgili bildiklerımı yazayım;
aspartam ve sakkarin icerikli olanların kanserojen oldugu söylenıyor ama ispatlanmadı henuz bıldıgım kadarıyla..ben canderel kullanıyordum ama aspartam ihtiva edıyor dıye bıraktım.
2-3 aydır splenda kullANIYRM.doğal sekerden yapılıyor..kalorisi yok denecek gibi..memnunum.
ama doktorların önerisi abartmamak..gunde 6-8 kadar normal diyorlar.
her ikisine de kocaman EVET prenses:)opuyorumnanaktankorhan abay????
cok güzel ablacım..ellerine saglık
:) guzelmıs elıne saglık
hoşgeldın canım,ayyy nıhayet benden fazla biri geldi,kızma sakın,ben 67 yim de,ama 64 sanıyodum geldmi,aklıma geldıkçe üzülüyom,elma kroma falan dikkat et,carnetinede çok ağır spor yapman gerekiyo sanırım,spor hocasından onu duymuştum..
Rabbim utandırmasın,tamamına erdirsin inşallah zabınım:Saruboceq:
diğer konuya gelince tamamen kişilik ve zevk meselesi tabiki...ama evlilik çoook uzun bir süreç...ilk birkaç yılın heyecanı geçince;böylesi renkler olmazsa öyle çabuk siyahbeyaz olur ki
bu arada x-tra jelimi aldım ve kullanmaya başladım kızlar:)
ay yokkk spor yapmaya gidemiyorum.. Şimdi aklıma geldi.. Televizyonum bozuldu servisi aramıştım birazdan gelirler.. Adamları kan ter içinde karşılarsam biraz komik olabülüü... kaydirigubbakcemile3
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 2 üçgen light krem peynir, salatalık
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: şef salata (tavıklı mavıklı bişii) yanında ayran
Ara: sütlü nescafe, 3 dene lokum(tanesi 50 kaloriymiş baktım hemen, yani toplamında 150 kalkaydirigubbakcemile3)
Akşam: sadece yoort yanında 1 dilim yada galeta falan yemeyi planlıyorum
durmak yok kızlar devam eninde sonunda istediğimiz kiloya nasipse ulaşacağız tabi arada kaçamak yapabilirsiniz yerimseniben önemli olan hızlı vermek diil yavaş ama sağlıklı biçimde vermek kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkisbiz grubuz :) sadece kendimizin kilo vermesi önemli diil önemli olan hepimizin vermesi :1hug:
Selam canlarım, nasılsınız.
Maşallah döktürmüş parmaklarınız tüm gün.
Oku oku bitmez vallahi
:1shok::1shok:
lunapiena canım günde 2 soda içmek zararlı olmuyormu?
Ben öyle duymuştum da!
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Şu an arkadaşlarım Mado'da dondurma keyfi yaparken,sırf diyetim bozulmasın diye davetlerini reddettim...Off börtlenli dondurma off...:icecream:senağlama
babamlar önümde dondurma yedi ben yemedim bugünüde atlattım kaydirigubbakcemile3
İYİ OLDU GELMEDİĞİN...
iyi oldu gelmediğin...
iyi oldu gelmediğin...
Yumuşacık yürek gerek,
inançlı bir bilek gerek
iyi oldu gelmediğin...
Sen, benim için korkak,
İyi oldu gelmediğin...
Alınmanı istemem,
darılman üzer beni,
sana yalan söyleyemem.
Tabi, hep sevdim seni,
sıradan insanları...
Geçemeyeceğin köprüleri,
İyi oldu gelmediğin...
Günaydın kızlar,
Güzel bi gün geçirmeniz dileklerimle kocaman opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?