Günaydın güzel yürekli zayıflama şövalyeleri
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün sabah şekeri gibi başlamama bakmayın,
Fibulamın deyimiyle benim "kozalak" asabımı fena bozdu.
Ya kendimi kaybedip dolaba savaş açıcam,
Yada hiç yakınından geçmicem.
Yani ya çok şey yiceğim, yada hiç bişey.
klava: klava:
şuan kahvemi içiyorum.sen içtin mi :içelim:
geçen televizyondada gördüm hergün 2 tane normalmiş.hemde yararlıymış yerimseniben
GÜNAYDIN KIIZLARRRR opuyorumnanaktan
Cicim bende senin gibiyim benim kozalakla kavga edince dolabın yanına yerleşirdim o gün.ama kızlar bana destek oldu zayıflayarak onu daha da çatlatabilirsin dediler.öyle düşününce yiyemiyor insan kaydirigubbakcemile3
Günaydın boncukum,
Bende şimdi kahvemi içiyorum.
Önümde sayfa açık, güncelliyorum.
Birde kitap okuyorum kafam dağılır diye.
Kahve kesmedi, bidahamı yapsam ki
:kedi::kedi:
alkisalkisalkis
aplam deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...delikafadulden
ciciş diyetisyen bana akşamları yoğurt yeme demişti hazmı zor oluyormuş :sm_confused:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
şuan kahvemi içiyorum.sen içtin mi :içelim:
geçen televizyondada gördüm hergün 2 tane normalmiş.hemde yararlıymış yerimseniben
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
süper..süper..süper
günaydın ciciş opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIIZLARRRR opuyorumnanaktan
Bu erkekler bize kafayı yedirtmek için dünyaya gelmişler.
Hepsini kaynar kazana atıp haşlasak ne güzel olur dimi
kötükedihüsokötükedihüso
günaydınn merabalar..
Benimde kilo problemim var size katılabilir miyim zemuszemus
günaydınlarrrrrr
bu arada cicişim benim her sabah içtiğim kahve sütlü 3ü1 arada fındıklı :mymeka: .normalde sakarinli süt tozu koyarak içerim ama bu şekilde sabah sabah tatlı isteğimi bastırmış oluyorum.
günaydınn merabalar..
Benimde kilo problemim var size katılabilir miyim zemuszemus
Bende az sütlü bol kahveli, ve şekersiz içiyorum tatlım.
Ama şeker ihtiyacım varsa ogün, yanında 1 küp şeker kırtlıyorum genelde.
Gece pek uyumadım, bi bardak daha içmeye niyetim var.
:gitme::sinifsinif:
Günaydın sevgiseli,
Aramıza hoşgeldin.
a.s.a.s.
valla doğru söze ne denirrrr
bu arada evlenicek olanları uyarıyorum eğer sevgiliyken kozalaklık yapıyorsa evlenince 2 katı daha kozalak olması kaçınılamaz bi gerçek kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,gece kuşları döktürmüş,oku oku bitmedi,yenıe gelenler hoş geldi,
ayyy bende grm oynamıyo,yenı tartı benı daha tanımadı,tanısa azcık oynardı,kapıya koycam böle giderse:)
neyse şaka bi yana bu hafta regl olcaktım,ama ilaç kullanıyomya ondan diye düşünüyom,
kızlar pazartesiye kadar olmıcak,biliyosunuz,mırac kandili munasebetıyle mescidi aksaya gidiyorum inşallah,ve tarıhte ilke defa israil kapıları açıyo ve trt canlı yayın yapcak aksadan,izleyin olurmu,ama bugun burdayım,öpüldünüz..
Kesinlikle doğru, ben kozalağımı bi elime geçireyim biliyorum yapacağımı.
Hele bi evlenelim göstericem gününü zaten tatlım
zemuszemuszemuszemus
günaydın kızlar,gece kuşları döktürmüş,oku oku bitmedi,yenıe gelenler hoş geldi,
ayyy bende grm oynamıyo,yenı tartı benı daha tanımadı,tanısa azcık oynardı,kapıya koycam böle giderse:)
neyse şaka bi yana bu hafta regl olcaktım,ama ilaç kullanıyomya ondan diye düşünüyom,
kızlar pazartesiye kadar olmıcak,biliyosunuz,mırac kandili munasebetıyle mescidi aksaya gidiyorum inşallah,ve tarıhte ilke defa israil kapıları açıyo ve trt canlı yayın yapcak aksadan,izleyin olurmu,ama bugun burdayım,öpüldünüz..
evlenmenin tek farkı elinde koz olduğu için kandırmak daha kola oluyor :roflol: .ciciş söylediysen kaçırım yaşın kaç senin. ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz
Yok canım hiç bahsi geçmemişti.
24 yaşındayım ben, aslında bu yıl düşünüyorduk.
Hatta evin banyo dolaplarını sipariş verdik geçen hafta.
Ama önümüzdeki yıla kalabilir.
Gıymatlım (Hala kozalak tabiklava:) delikafadulden
Ocakta evlenme teklif etmişti bana :kedi:
Peki sen kaç yaşındasın datlımmm
ciciş ben 21 yaşındayım 22 ye azıcık kaldı.hayırlısı demekki bu yıl değilmiş herşeyde bi hayır vardır boşver.hele eviniz varsa herzaman evlenilir kirada olmak zor iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?