60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın,

iş yerimin orda fazla bir seçeneğim olmadığından, Biraz bazen düzensiz oluyor ama bugün salata yiyecem dengelemeye çalısacam.

Hosbulduk hedefim 11 kilo vermek 71 kiloyum malesef 1.61 boyunda

abla burdada buldum seni :) nasilsin?
kalori sayiyordun naptin onu?
gayette vermistin - hala devam mi ediyorsun?

Burasi yürümüyo galiba..neyse size basarilar kizlar ben bisekilde basimin caresine bakarim

Ben gece kuşu
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim kızarmış esmer ekmek
chery domates
Beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Öğlen
Öğlen bi hoca arkadaşa davetliydik biraz yaramazlık yaptım
1 servis kaşığı yoğurtlu marullu tavuk salatası
2 patates topu
Çok küçük bir parça kuru biber dolması
1 dilim su böreği
Akşam
Yarım avuç kuru yemiş
1 bardak ayran

Şimdi bu nasıl diyet diceksiniz ama bizim hocalarla cuma günü toplanma günümüz. Bende bi nevi kendime ödül günü olsun bari dedim
Ne kadar su içtiğimi hatırlamıyorum ama çok çay içtim ondan su aklıma çok gelmedi malesef

Reactions: mhn
dünkü yediklerim,
sabah yarım simit,
öğlen yarım mercimek çorba
avuç içi kadar patates oturtma
2dilim ekmek
ara yarım simit,
2 kuru kayısı
akşam 1 portakal
2 bardak yeşil çay
1,5 lt su
3 fincan kahve
Kardeş bende işyerinde çok zor öğün geçiriyorum bakalım bundan sonra yemeğimi evden götürme niyetim var yapabilirsem.

Oooo bu topik ne menüler gördü. Biraz gerileri gidin görürsünüz Çok çay içerseni su içme ihtiyacınız azalır ne yazık ki. Bu da bedeniniz için kötü bir şeydir.Suyun yerini hiçbir şey tutmaz

Dünkü menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates , salatalık
1 dilim peynir
1 orta Türk kahvesi

ARA
5 badem
1 kuru kayısı
3 yaban mersini
2 kaju
2 fındık

ÖĞLEN
1 tabak köfteli patates yemeği
salata
1 bardak ayran

AKŞAM
1 tabak mantı
3 salatalık turşusu

ARA
yarım portakal, 1dilim elma, yarım ayva 3 litre su. 4376 adım attım.

Herkese günaydın :) mutlu pazarlar diliyorum... Ben siteye bugün üye oldum arkadaşlar iki aydır diyetisyen desteğiyle kilo vermeye çalışıyordum ilk ay 5 kilo 2. Ay 1 kilo vererek 68den 62 kiloya düştüm :))) ancak listeme sadık kalarak 3 hafta boyunca hiç kilo veremeyişime çözüm bulamayan diyetisyenime veda ederek bugün itibariyle bir haftadır kitabını okudugum dukan diyetine başladım... Okudugum kadarıyla zaten herkes kendi diyetini yapıyor yöntemler farklı olabiliyor... Birlikten kuvvet dogar düşüncesiyle hemen buraya yazmak istedim... çünkü ben bir karar verdim ve etrafımda motivasyonumu kıran daha da vermezsin yada amannn napıcaksın coluklu cocuklu annesin manken mi olucan diyen insanlar yerine benimle aynı kaygılara sahip aynı amaçta olan insanlarla birarada olmak fikrine bayıldm :)))))
Bilgilerim
Yaş 27
Boy 160
Kilo62
Hedef kilo 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…