merhaba kızlar,
Ben 40 yaşında 6 seneden beri doğum sonrası kilolar ile baş edemeyen biriyim. şubat başında 70,5 kg görünce mahvoldum.
Başka topiklerde gezindim. araştırdım. akşam 5 ten sonra sadece 1 kase yoğurt yiyorum. Ancak aralarda kaçırdığımda oluyor. Şu an kilom 67,4 oldu sabah itibari ile. Eşim ile çooook fena bir iddaya girdim. Eğer haziran sonuna kadar 55 kg olursam 1 ay her akşam ayaklarımı yıkayacak. Yoksaaa ben yapıcam yardım ve destek bekliyorum.
Selam Hanimlar
Buaralar pek ugrayamiyorum kusura bakmayın menü de paylaşmaya fırsatım olmuyor arada bakıp çıkıyorum...
Kızımla uğraşıyorum biraz rahatsız Malesef.ama bildirim yapmaya çalışacağım.
Hepinizi öptüm
Kendimle ilgili bilgi veriyim ben 65 kiloyum hedefim 55 olmak bugün ayran detoksuna başladım. 2 gün sürüyo inş yarından sonrada dikkatli beslenmeye başlama niyetindeyim
Çok yoğun çalışıyorum spora çok vaktim olmuyo ama işe giderken 20 dakikalık bi yolu yürüyorum. İnş sabah kalktığımda bi kaç egzersiz yapmaya çalışıcam. Kendime hakim olmakta zorlandığım şey çok sık acıkıyorum ve aslında yemesemde olur biliyorum fakat dayanamıyorum hemen bi tost yerken buluyorum kendimi
Çok uzattım sanırımAma buraya gelmemin sebebi üniversitede öğrenciyken kk ile 6 kilo vermiştim inş yine vesile olur.
Gunaydin herkese, guzel bir olsun.
günaydın kızlar
Günaydın hanımlarrrr :))
merhaba kızlar,
Ben 40 yaşında 6 seneden beri doğum sonrası kilolar ile baş edemeyen biriyim. şubat başında 70,5 kg görünce mahvoldum.
Başka topiklerde gezindim. araştırdım. akşam 5 ten sonra sadece 1 kase yoğurt yiyorum. Ancak aralarda kaçırdığımda oluyor. Şu an kilom 67,4 oldu sabah itibari ile. Eşim ile çooook fena bir iddaya girdim. Eğer haziran sonuna kadar 55 kg olursam 1 ay her akşam ayaklarımı yıkayacak. Yoksaaa ben yapıcam yardım ve destek bekliyorum.
hahhaaaaaa..mhn dikkat et canım kendine..pinoli bunu 3 kere yazmış.ciddi tehdit var canım
Hoşgeldiniz.Selam kızlar,
ben de zayıflamak istiyorum. 65 kiloyum 58 olmak istiyorum. konu çooook uzamış okuyamadım kim ne yazmış bakamadım. ama burda birlikte kilo verebiliriz daha önce 5 kilo vermiştim doğum sonrası burayı takip ederek.geri aldım maalesefbeni de alın aranıza birlikte fit olalım
Selam kızlar,
ben de zayıflamak istiyorum. 65 kiloyum 58 olmak istiyorum. konu çooook uzamış okuyamadım kim ne yazmış bakamadım. ama burda birlikte kilo verebiliriz daha önce 5 kilo vermiştim doğum sonrası burayı takip ederek.geri aldım maalesefbeni de alın aranıza birlikte fit olalım
dünkü yediklerim,
sabah yarım simit,
öğlen yarım mercimek çorba
avuç içi kadar patates oturtma
2dilim ekmek
ara yarım simit,
2 kuru kayısı
akşam 1 portakal
2 bardak yeşil çay
1,5 lt su
3 fincan kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?