60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

M mhn bu hafta 61.1 kiloyum. Unutmadan söylüyeyim. Geçen hafta 63.0 tüm. Bu hafta seni geçerim kesin. Ona göre kenddine dikkat et.

M mhn bu hafta 61.1 kiloyum. Unutmadan söylüyeyim. Geçen hafta 63.0 tüm. Bu hafta seni geçerim kesin. Ona göre kenddine dikkat et.

merhaba kızlar,
Ben 40 yaşında 6 seneden beri doğum sonrası kilolar ile baş edemeyen biriyim. şubat başında 70,5 kg görünce mahvoldum.
Başka topiklerde gezindim. araştırdım. akşam 5 ten sonra sadece 1 kase yoğurt yiyorum. Ancak aralarda kaçırdığımda oluyor. Şu an kilom 67,4 oldu sabah itibari ile. Eşim ile çooook fena bir iddaya girdim. Eğer haziran sonuna kadar 55 kg olursam 1 ay her akşam ayaklarımı yıkayacak. Yoksaaa ben yapıcam yardım ve destek bekliyorum.

Hoşgeldiniz. 3 ayda 12 kiloyu rahat rahat verirsiniz. Ama düzgün bir beslenmeyle. Akşamları sadece yoğurt yiyerek değil.

geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım..yine istediğin kiloya inersin inşallah

Gunaydin herkese, guzel bir olsun.

günaydın kızlar

Günaydın hanımlarrrr :))

günaydın canlarr....ben anca gelebildim..selam herkese

hahhaaaaaa..mhn dikkat et canım kendine..pinoli bunu 3 kere yazmış.ciddi tehdit var canım

hoşgeldin canım..keşke böyle bir iddaya girmeseydin.40 lı yaşlarda kilo vermek daha zor.kendimden biliyorumhele ki akşamları yoğurt yemeye devam edersen metabolizman mutlaka durur.güzel bir liste oluştur kendine, yavaş ama ger dönmeyen kilolar ver bence..tabi yine kendin bilirsin.aramıza hoşgeldin, kolay gelsin canım

Selam kızlar,
ben de zayıflamak istiyorum. 65 kiloyum 58 olmak istiyorum. konu çooook uzamış okuyamadım kim ne yazmış bakamadım. ama burda birlikte kilo verebiliriz daha önce 5 kilo vermiştim doğum sonrası burayı takip ederek.geri aldım maalesefbeni de alın aranıza birlikte fit olalım

Hoşgeldiniz.

hoşgeldin canım...kolaylıklar diliyorum

dünkü menüm.........
sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates,
maydanoz
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
çay
öğle:
kahvaltı çok geldi öğlen yiyemedim
ara:
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt
akşam:
1 tabak kıymalı mercimek yemeği
1 kase yoğurt

Reactions: mhn
İyi geceler herkese
Benim bugün itibari ile ayran detoksum bitti 1.5 kilo vermişim metebolizmam çalışmaya başladı hissedebiliyorum
63.5 la başlıyorum inş. Yarından itibaren menülerimi yazarım
Sizi oek takip edemedim bugün. Sanırım sizlerde ben gibi pek sık giremiyosunuz nete.

dünkü yediklerim,
sabah yarım simit,
öğlen yarım mercimek çorba
avuç içi kadar patates oturtma
2dilim ekmek
ara yarım simit,
2 kuru kayısı
akşam 1 portakal
2 bardak yeşil çay
1,5 lt su
3 fincan kahve

dünkü yediklerim,
sabah yarım simit,
öğlen yarım mercimek çorba
avuç içi kadar patates oturtma
2dilim ekmek
ara yarım simit,
2 kuru kayısı
akşam 1 portakal
2 bardak yeşil çay
1,5 lt su
3 fincan kahve

Yedikleriniz çok az değil mi? Bir de karbonhidrata fazla yüklenmişsiniz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…