60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Hanimlar

Buaralar pek ugrayamiyorum kusura bakmayın menü de paylaşmaya fırsatım olmuyor arada bakıp çıkıyorum...

Kızımla uğraşıyorum biraz rahatsız Malesef.ama bildirim yapmaya çalışacağım.

Hepinizi öptüm

Reactions: mhn
Merhaba kadinlarklubune de az once kayit oldum. Bu gruba katilmak istiyorum insallah yanlis yere yazmiyorumdur
16 yasindayim ve ergenlik donemimde 70 kiloya kadar ciktim. Gecen yaz bi o diyeti denedim bi bu diyet diye diye 59 kilo oldum. Fakat yazliktan eve gelince duzenim kaydi ve suan 64 kiloyum. 55 kilo olmayi cok istiyorum. Okulum oldugu icin oglen yemekte ne yiyecegimi bilemiyorum. sabah kalkinca hazirlayabilecegim pratik bir seyler biliyor musunuz :' Odevler ve sinavlar yuzunden sporda yapamiyorum. Okulla ev arasi 10 dakikalik bir mesafede. Hergun gidis donus yuruyorum ama yetmez sanirim Okullar kapanana kadar 55 kilo olmak istiyorum. Bana onerebileceginiz bir diyet listesi var mi? :' ve ne kadar yurumeliyim

Kendimle ilgili bilgi veriyim ben 65 kiloyum hedefim 55 olmak bugün ayran detoksuna başladım. 2 gün sürüyo inş yarından sonrada dikkatli beslenmeye başlama niyetindeyim
Çok yoğun çalışıyorum spora çok vaktim olmuyo ama işe giderken 20 dakikalık bi yolu yürüyorum. İnş sabah kalktığımda bi kaç egzersiz yapmaya çalışıcam. Kendime hakim olmakta zorlandığım şey çok sık acıkıyorum ve aslında yemesemde olur biliyorum fakat dayanamıyorum hemen bi tost yerken buluyorum kendimi
Çok uzattım sanırım Ama buraya gelmemin sebebi üniversitede öğrenciyken kk ile 6 kilo vermiştim inş yine vesile olur.

Geçmiş olsun.

Gecmis olsun canim.

Salı günkü menüm

SABAH
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
Domates, salatalık

ARA
5 badem 2 kuru kayısı 1 şekersiz Türk kahvesi

ÖĞLEN
6 küçük köfte
Yağsız salata

ARA
1 diyet bisküvi

AKŞAM
1 tabak ciğer yemeği (dana) Salata (yağlı) 1 dilim ekmek

ARA
1 ısırık ayva

2,5 litre su. 6.953 adım attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…