- 22 Mart 2015
- 12
- 12
- 3
- 37
selam kızlar:) bende 72 ile başladım ve üç haftada şu an 66 oldum. ama vermeye devam edip 60 olcam hedefim bu inşallah. destek olalım birbirimize .
Bende katılayım bu gruba bugun ayran çorbası detoksuna başladım ıkı gun sonra dukan yapacagım gelışmelri yazarım
tşkler biraz komik ama hareket edince eriyoruzzzz:)İnşallah melissa :) bol azim dilerimmmm
Tamam canım başlayınca mutlaka soracağım seyler olacaktır ama suan cok açıp spor yaptım ve bu gece nasıl geçecek bu açlıklaaçlıklaBen de dukan yapıyorm tecrübelerimi paylaşabilirim hatta beraber yapabilrz
Eger diyetinize uydugunuz haldevücudunuz kilo vermiyorsa onu şaşırtın... Bir gün protein günü yapın en az 1 kilo verirsinz ve diyetinize devam edersinz ben birebir yaşadm bunu
Günaydın kızlar.
Günaydınnn geçmiş olsun bu aradaacil şifalar
Arkadaşlar aslında 5 günlük atak süresini tamamlayıp yorum yazacaktm ama o kadar keyifliyim ki şimdiden yazmak istedim :))) 62.5 pazar gün dukan 1. Günümdü bugün salı 3. Gün bugün sabah 60.7 :)))))) 5. Günüm sonunda 60 lara veda etmeyi düşünüyorummmmm inşallah
Günaydın herkese..
Günaydınnnn :)Günaydın herkese..
Pinoli başka sorun varsa yanıtlayabilirm arkadaşım ama en önemlisi en ufak açlıkta eli ayagı titreyen cok zayıf bünyeli bir kadınken son günlerde açlık hissi gitmiş saatine bakıp yemeğini yiyen müthiş enerjik birisi oldum :))) eşim bile fark etti enerji içeceği mı alıyorsun sen dedi :))))[/QUOTM
Merhaba,
Daha önce bende dukan diyeti yapmaya çalıştım. Ne yazık ki 5 gün dayandım. Çünkü eti zaten zar zor yiyorum. Bütün gün et karşına bende yumurta ile idare edeyim dedim. Olamadı ama arkadaşım eşi ile birlikte yapmışlardı çok güzel kilo vermişti. çokça diyetisyene gitmesine rağmen kilo verememişti. Kilo verdikden sonra koruma safhası çok uzun uymanı önererim hızlıca kiloları geri alıyorsun.
Hepinize günaydın dun ayran çorbası detoksuna başlamıştım ıkı gunluk bı detoks bu sabah tartoldıgımda 1.100 gr vermişim bugun son gun bakalım yarın tartı ne gösterecek bu arada yağ degıl ödem gıtmiştir bunun bılıncındeyım ama soyle düşünüyorum ılk önce ödemelerim gıtsın sonra gercek yağdan vermeye başlamak en mantıklısı dukan atak yapacagım yarından sonra
Aynı canım bu saate özellikle içim bayılmış vaziyette çorbanın tadı Allah'tan fena degıl fakat tok tutmuyor ve halsız bırakıyor kendınızi yormayın ıkı gun satan sıkın dışınızı benim bugun son ınsallah yarın veririm bırazBende bugün ayran detoksuna başladım fakat benim nedense içimi baydı saat 4 teki çorbamı içemedim bile.Sen nasıl uyguladın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?