60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bnde aranıza katılmak istiyorum kilom 65 50 ye kadr düşmek istiyorum bizim evde hep kilo aldıran yiecekler pişer annem kilolu bi bayan bnde son zamanlar baya kilo aldım şu diyetleri sabırla uygulasam aslında bi 8 kilo bile bnde çok fark eder bn salon lara para verip sonra bırakmak itemıyorum o parayla kendime bir bisiklet aldım evde dei gbi ceviriyorum umarım faydası olur:) hadi hayırlısı sizinle beraber motive olurum inş.

Reactions: mhn

Hoşgeldin cnm.

Calismaktan evdeki islerden cok yorgundum canim yaa. Arada girip okudum kim neler yapmis diye ama iste.
Sen nasilsin, iyilestinmi

Daha iyiyim. Yediklerime dikkat edemedim bu hafta. Bir de regl dönemi. Ama ona rağmen evdeki tartıda 100 gram eksik çıktı.Bir de seni özledim ya

Daha iyiyim. Yediklerime dikkat edemedim bu hafta. Bir de regl dönemi. Ama ona rağmen evdeki tartıda 100 gram eksik çıktı.Bir de seni özledim ya
Canim benim. iyilesmene sevindim. Kiz ben dikkat etmeye calistim bu hafta ama,hic zayiflamis gibi hissetmiyorum kendimi yaa.
Niye böyle coookkkkk yavas gidiyor yaa. Yordu bu diyet beni artik, ama inatla dayanacam 55 olana kadar.

Canim benim. iyilesmene sevindim. Kiz ben dikkat etmeye calistim bu hafta ama,hic zayiflamis gibi hissetmiyorum kendimi yaa.
Niye böyle coookkkkk yavas gidiyor yaa. Yordu bu diyet beni artik, ama inatla dayanacam 55 olana kadar.

Sen yorulma kıyamam sana. 1hafta dinlendir istersen vücudunu. Ama çok kalorili şeyler almamaya çalış.

Hapinşze günaydın arkadaslar benım bügün atak 3 uncu gunüm 200 gr daha vermişim seyırdeyım neler yıyebılırım acaba yazan olursa sevınırım

Sen yorulma kıyamam sana. 1hafta dinlendir istersen vücudunu. Ama çok kalorili şeyler almamaya çalış.

bu pazarda bakalim duruma, olmadi 1 hafta ara veririm.
Ama gidecek o kilolar gidecek. Isten gelince cok yorgun oluyorum, kosuya baslamak istiyorum ama bakalim. Havalar biraz daha isinsin belki daha iyi olur.

bu pazarda bakalim duruma, olmadi 1 hafta ara veririm.
Ama gidecek o kilolar gidecek. Isten gelince cok yorgun oluyorum, kosuya baslamak istiyorum ama bakalim. Havalar biraz daha isinsin belki daha iyi olur.

Bahane bulmak yok şekerim. Geçerim seni haberin ola.

ben de size katılmak istiyorum son sekiz ayda 12 kilo kadar aldım okul sınavlar falan derken şu an 65.5 olmuşum bu sabah tartıldım eski kiloma geri dönmek istiyorum 4 aya kadar inşallah :))

merhabalar uzun zamandır uzaktan takip edip her konuda baktığım siteye sonunda ben de katıldım
22 yaşındayım 61 kiloyum ve boyum 160cm .Dört gündür kafama göre uyguladığım bir diyetteyim.Ailemden uzakta istanbulda öğrenci olduğum için maddi durumum pek müsait olmuyor spora yazılamıyorum oturduğum muhit de tek başıma yürüyüşe çıkmaya hiç uygun biyer değil yani hiç spor yapmıyorum!! diyetimi de bana en hesaplı ve pratik gelen şekilde yapmaya çalışıyorum bugün 5. günüm...
Gelelim uyguladığım beslenme programına;
SABAH: (eğer erken dersim varsa bir kase yağsız sütle nesfit ve bir yeşil elma) ama eğer evdeysem;
bir dilim tam buğday ekmeği, bir haşlanmış yumurta, 50 gr.yağsız beyaz peynir, bir domates bir salatalık 2 zeytin içecek olarak su ya da bir çaybardağı %100 elma suyu.
ÖĞLEN: genelde okuldayım ve diyet sağlıklı yiyebileceğim tek seçenek diyet tavuk diye adlandırılan ızgara tavuk göğsü ve bol salata içecek yine su. sonra bir şekersiz türk kahvesi(fallar fallar) ve akşama doğru acıkırsam 2 adet form bisküvi.
AKŞAM:ya bir tabak yalnızca bir çorba kaşığıyla pişirdiğim sebze yemeği(şu ana kadar sadece ıspanak yaptım) ya da yağsız ton balığı ve bir dilim tam buğday ekmeği domates salatalık ya da yağsız menemen ya da haşlanmış tavuk gibi gibi şeyler işte net bir şey söyleyemiyorum evde ne varsa o geceye yakın da bir iki kaşık yoğurt ya da bir porsiyon meyve..
İşte böyle 5. günüm amaaa gel gelelim bu yediklerim toplamda maksimum 600-700 kalori ve okuduğum yazılara göre bu kadar az kaloriyle beslenip bir de hiç spor yapmayınca ilk bikaç gün içinde bir kaç kilo verilip daha sonra vücüt kıtlık geçirme tehlikesi algılayıp yağları depolayıp protein yakıyormuş zaten çok kaslıyım kaslarım keşke erise derdim hep (eskiden lisanslı yüzücüydüm) kollarım bacaklarım çok kalın ve göbeğim yok denecek kadar az (yani asıl amacım kol ve bacaktan zayıflamak) ama bu kas erimesi benim tahmin ettiğim şekilde olmuyormuş. bir süre sonra vücüt yediğimiz her şeyi direkk yağa dönüştürüyormuş yine aç kalırsak depo yapalım bari diye ve metobalizma yavaşlıyormuş... kısacası kafam çok karışık sizlerin tecrübelerine önerilerine ihtiyacım var NOT:diyet çok iyi gidiyor ben ki fast food canavarıyımdır bir günde 4000 kalori falan alıyordum heralde kahvaltıda hamburger menuler öğlen pideler akşam dönerler şimdi ise hiç açlık hissetmiyorum ve canım hiçbir şey çekmiyor iştahım kapandı çok ama şimdi de kafam karışık yanlış mı yapıyorum acaba diyorum. hadi bakalım beni de alın aranızaaa tavsiyelerinizi bekliyorum

Bnde
63 acken 64 tokken gelyrm.kilo vermk istyrm fakat belli bi diyet yapamyrm.cunku surekli bseylr yeme ihtyaci duyuyrm.bazen gunde 2 ekmek yiyrum.6 ay once dogum yaptim 75 ten 63 e dustum fakat 7 kilo vermeliymki eski kiloma kavusayim.bna ac kalmayipta nasil kilo verebilcgmi soylesn birisi.:)

Merhaba kızlar. Ben de bugün tartıldım. Malesef 69 kiloyum. Boy 1.69. Nisan başı itibariyle diyete başlamak istiyorum. İnşallah iradeli davranabilirim. Ramazana kadar en az on kilo vermem lazım..

Günaydın kızlar. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

6. Gunumde 61 den 59a dusmusum bugun ilk kez tartildim :) ama bu en basta kaybedilen su filan o tarz bir sey degildir umarim.. Hala kafam karisik kimse mesajima cevap vermemis hem ask olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…