Bence bızım gıbı detoks yap ıkı gunluk sonra dukanla devam et derim detoks en azından ödem artırıyor ve sıkı bır rejıme başlamaya hazırlık oluyor soylekı açlığa tahammülünü sınırlararkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende bu gruba giriyorum Ağustosa düğünüm var benimde zayıflamam lazım ama şu boğazımı tutamıyorum sürekli oturarak çalışıyorum ve gerçekten spor da yapamıyorum 7 kilo fazlam var ltf yardımcı olun bana
Pinoli başka sorun varsa yanıtlayabilirm arkadaşım ama en önemlisi en ufak açlıkta eli ayagı titreyen cok zayıf bünyeli bir kadınken son günlerde açlık hissi gitmiş saatine bakıp yemeğini yiyen müthiş enerjik birisi oldum :))) eşim bile fark etti enerji içeceği mı alıyorsun sen dedi :))))
Slm canim nasil yapiliyor ayran detoksu bana biraz bilgi veririmisin 59.5 kilom takildi kaldi belki faydasini gorurumAyran detoksunun ilk gününü zorda olsa bitirdim.Sabah duramadım bi tartıya çıkayım dedim bide ne göreyim 1.300 gr vermişiimmhaftalardır 65ten aşağıya düşemeyen ben sonunda 63lü rakamlarıda gördüm bugünüde bi atlatayım bakalım tekrar tartınıcam
Hoş geldinnn :)arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende bu gruba giriyorum Ağustosa düğünüm var benimde zayıflamam lazım ama şu boğazımı tutamıyorum sürekli oturarak çalışıyorum ve gerçekten spor da yapamıyorum 7 kilo fazlam var ltf yardımcı olun bana
Aysag durumun ne??? Başladın mı ataga??? Yarın mı??Hepinize günaydın dun ayran çorbası detoksuna başlamıştım ıkı gunluk bı detoks bu sabah tartoldıgımda 1.100 gr vermişim bugun son gun bakalım yarın tartı ne gösterecek bu arada yağ degıl ödem gıtmiştir bunun bılıncındeyım ama soyle düşünüyorum ılk önce ödemelerim gıtsın sonra gercek yağdan vermeye başlamak en mantıklısı dukan atak yapacagım yarından sonra
Slm canim nasil yapiliyor ayran detoksu bana biraz bilgi veririmisin 59.5 kilom takildi kaldi belki faydasini gorurum
Başladım canım sabah yulaf kepeği krepi yaptım bır haslanmıs yumurta bıraz peynır yedım hala acı değilim ıyı gıdıyor aksamda fırında tavuk yapıyorum ondan yemeyıncede düşünüyorum uc tane kadar ve 45 dk tempolu yürüyüş sımdılık bu kadar Ilgın için teşekkürlerAysag durumun ne??? Başladın mı ataga??? Yarın mı??
çok kötü ya çok kötü 10 gün buralara uğramadım yine 1 kilo almışım. benim koşmam yada acilen ip atlamam lazım. Ya bu işi disiplinli yapmam lazım, yoksa 2 günde bırakıyorum, akıl verin kızlar ya. Benim 10 hazirana kadar 8 kilo vermem lazım... Toplam ; 72 gün var , nasıl yapıcam yardım edin.. Akıl verin nolur?
Üzülme verirsin sakın ol önce daha com zaman var ımı ayda. Fazla bır samandan bahsedıyorsın ıstıkrarlı gıdersen mutlaka 8 ve 10 kılo arası verirsin kendıne güven tempolu yürüyüş yap 45 dakıka sonra yavaş yavaş mekik cek mesela ılk. Gun. 25 tane gıbı hepimiz verecez azmın sonu zaferçok kötü ya çok kötü 10 gün buralara uğramadım yine 1 kilo almışım. benim koşmam yada acilen ip atlamam lazım. Ya bu işi disiplinli yapmam lazım, yoksa 2 günde bırakıyorum, akıl verin kızlar ya. Benim 10 hazirana kadar 8 kilo vermem lazım... Toplam ; 72 gün var , nasıl yapıcam yardım edin.. Akıl verin nolur?
Stres yapmayın. 8 kilo çok değil. Ama siz kilo bazında mı görmek istiyorsunuz bu eksiyi yoksa özel bir gün mü var o önemli.
Üzülme verirsin sakın ol önce daha com zaman var ımı ayda. Fazla bır samandan bahsedıyorsın ıstıkrarlı gıdersen mutlaka 8 ve 10 kılo arası verirsin kendıne güven tempolu yürüyüş yap 45 dakıka sonra yavaş yavaş mekik cek mesela ılk. Gun. 25 tane gıbı hepimiz verecez azmın sonu zafer
Bu akşam ip atlamaya başlıycam ve koşcam.. ikisini aynı anda yapabilir miyim? yani 1 saat ip atlama sonra yarım saat koşma gibi???
canım evet özel gün ama öyle nişanım düğünüm değil... Bir davete katılıcam ve bu davet benim geleceğim için işim için önemli.. İş ne alaka diyeceksiniz... İnanın insanın dış görüntüsü zarifliği insanlar üzerinde olumlu etki bırakmakta , yardım ne yapayım şimdi ben... 66 kg yim. 58 e inmem lazım
Ikisini aynı ayda yapman cok zor dayanamayabılırısn ip atlamak kolay iş degılBu akşam ip atlamaya başlıycam ve koşcam.. ikisini aynı anda yapabilir miyim? yani 1 saat ip atlama sonra yarım saat koşma gibi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?