60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence bızım gıbı detoks yap ıkı gunluk sonra dukanla devam et derim detoks en azından ödem artırıyor ve sıkı bır rejıme başlamaya hazırlık oluyor soylekı açlığa tahammülünü sınırlar

Eee o kadar proteine tabi enerjik olursun. Protein çok tok tutuyor insanı.Bir de ben çok severim zaten. Sadece süt grubunu pek sevmem. Ama dur bakalım denesem mi karar veremedim.Koruma evresi filan diyor ya.

Ayran detoksunun ilk gününü zorda olsa bitirdim.Sabah duramadım bi tartıya çıkayım dedim bide ne göreyim 1.300 gr vermişiimm haftalardır 65ten aşağıya düşemeyen ben sonunda 63lü rakamlarıda gördüm bugünüde bi atlatayım bakalım tekrar tartınıcam

Slm canim nasil yapiliyor ayran detoksu bana biraz bilgi veririmisin 59.5 kilom takildi kaldi belki faydasini gorurum

Benımde ıkıncı gunüm bıttı ayran detoksunda 500 gr bugun gıttı suan 68400 geldım hedefım 60 olmak ben bugun dukan atak yapıyorum uc gun buna devam etıp seyıre gececgım

Hoş geldinnn :)

Aysag durumun ne??? Başladın mı ataga??? Yarın mı??

Slm canim nasil yapiliyor ayran detoksu bana biraz bilgi veririmisin 59.5 kilom takildi kaldi belki faydasini gorurum

Tatlım sabahları az yağlı peynir domates salatalık yumurta bir dilim esmer ekmek yiyosun.geri kalan öğünler iki saatte bir ayranlı olan karışımı yiyosun.

Aysag durumun ne??? Başladın mı ataga??? Yarın mı??
Başladım canım sabah yulaf kepeği krepi yaptım bır haslanmıs yumurta bıraz peynır yedım hala acı değilim ıyı gıdıyor aksamda fırında tavuk yapıyorum ondan yemeyıncede düşünüyorum uc tane kadar ve 45 dk tempolu yürüyüş sımdılık bu kadar Ilgın için teşekkürler

çok kötü ya çok kötü 10 gün buralara uğramadım yine 1 kilo almışım. benim koşmam yada acilen ip atlamam lazım. Ya bu işi disiplinli yapmam lazım, yoksa 2 günde bırakıyorum, akıl verin kızlar ya. Benim 10 hazirana kadar 8 kilo vermem lazım... Toplam ; 72 gün var , nasıl yapıcam yardım edin.. Akıl verin nolur?

Stres yapmayın. 8 kilo çok değil. Ama siz kilo bazında mı görmek istiyorsunuz bu eksiyi yoksa özel bir gün mü var o önemli.

Günaydın arkadaslar ben atağın ılk gunünün bitirdim 400 gr vremısım şimdilik sıkıntı yom bısey merak edyıyırum dumanda çay kahve serbestmi

Üzülme verirsin sakın ol önce daha com zaman var ımı ayda. Fazla bır samandan bahsedıyorsın ıstıkrarlı gıdersen mutlaka 8 ve 10 kılo arası verirsin kendıne güven tempolu yürüyüş yap 45 dakıka sonra yavaş yavaş mekik cek mesela ılk. Gun. 25 tane gıbı hepimiz verecez azmın sonu zafer

Stres yapmayın. 8 kilo çok değil. Ama siz kilo bazında mı görmek istiyorsunuz bu eksiyi yoksa özel bir gün mü var o önemli.

canım evet özel gün ama öyle nişanım düğünüm değil... Bir davete katılıcam ve bu davet benim geleceğim için işim için önemli.. İş ne alaka diyeceksiniz... İnanın insanın dış görüntüsü zarifliği insanlar üzerinde olumlu etki bırakmakta , yardım ne yapayım şimdi ben... 66 kg yim. 58 e inmem lazım

Bu akşam ip atlamaya başlıycam ve koşcam.. ikisini aynı anda yapabilir miyim? yani 1 saat ip atlama sonra yarım saat koşma gibi???

Bu akşam ip atlamaya başlıycam ve koşcam.. ikisini aynı anda yapabilir miyim? yani 1 saat ip atlama sonra yarım saat koşma gibi???

Canım sen 1 saat ip atladın mı hiç??? öyle kolay bir şey mi sanıyorsun. Liflerini kopartırsın. Koşmana da gerek yok. 1 saat tempolu yürü 15-20 dakika da setler halinde ip atla

Yani amaç ince gözükmek değil mi? O zaman spora ağırlık vereceğiz.Bir de gidebildiğiniz her yere ama her yere yürüyerek gideceksiniz. Bazı mesleklerde dış görünüş çok önemli.Sekreterlik gibi bankacılık gibi. Dış görünüş her yerde önemli aslında. Bakmayın siz insanların içi güzel olsun dediklerine. Bakımlıysanız insanların size davranışları bile değişiyor maalesef

sahalara geri döndüm. 10000 adım ve 500 ip atlama. Menülerimi de yarın düzenliyeceğim.

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…