60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinn durmak yok diyete devam.. (Gece 5te agriyla yataktan sicradim yirmilik gomulu disim apse yapmis ölüyorummm açlıktan !! ağzımı açamıyorum bir lokma yiyemiyorumm birazdan dişçiye gidicem ve çok korkuyorum muhtemelen antibiyotik vericek diyete bir zararı olur mu kızlarr

Antibiyotiğin diyete ne gibi bir zararı olur? Dalga geçmek için sormuyorum cidden ne anlamda sorduğunuz anlayamadım.

Antibiyotiğin diyete ne gibi bir zararı olur? Dalga geçmek için sormuyorum cidden ne anlamda sorduğunuz anlayamadım.
Ya vlla nebiiyim sacma bi sru ben de farkettim su anda :)) ama iste hani vitamin aldgimzda kilo aldirir filan ya belki 15 gunluk antibiyotik kullaniminin da ayni sekilde bi etkisi vardir diye sordum :/

merhaba bende emziren bir anne olarak aranıza katıldım. kilo aldım ve depresyona girdim. hiç birşey yemek istemiyorum kilo alacağım diye. bebebim aç kalır diyede korkuyorum. bana kilo vereceğm bir yol gösterebilir misiniz arkadaşlar..

Hoşgeldin bende emziren bir anneyim kafana takma sağlıklı beslenince ve emziriyorsun daha hızlı verirsin korkma :)
kilon kaç kaç aylık bebeğin var ne kadar kilo vermek istiyorsun

Ya vlla nebiiyim sacma bi sru ben de farkettim su anda :)) ama iste hani vitamin aldgimzda kilo aldirir filan ya belki 15 gunluk antibiyotik kullaniminin da ayni sekilde bi etkisi vardir diye sordum :/

Bir zararı olacağını sanmam. Ben kullandım. Sonuçta vitaminler iştah açıcı diye kilo aldırıyor. İlacın direk kendisi kilo aldırmaz. Hatta bazı şeker ilaçları ve hormon ilaçları verdiriyor bile.

bence tam tersi antibiyotik vücuttaki apse gibi vs ödemleri de atmana yardımcı olur canım haklısın ama ya o kadar aç kalıyoruz anca 300 500 gr veriyoruz bende yediklerimden içtiklerimden şüphe eder oldum ya :) almak baya kolay ama vermek cidden çok zormuş artık 50 kiloya da düşsem bile diyet benim yaşamımın ayrılmaz bir parçası olacak :) bir daha almamak üzere veriyorum kiloları :)

kızlar benimde 10 kilo fazlam var, nasıl katılabiliyoruz buraya?

Itiraf: 57 kiloyu gorunce simarip rehavete kapilip dun ve bugun diyetime sadik kalmamis olabilirim su andan itibaren devam ama...

dikkat et canım.zaten lohusa depresyonu diye bir gerçek var.diyet falan derken onu tetikleme...sakin ol.hiçbirimizin hamilelikte aldığı kilolar üzerimizde kalmadı.yavaş yavaş verirsin merak etme.Allah bebeğine hayırlı, güzel ömür versin

lütfen beni de bu gruba alın çok ihtiyacım var

hoşgeldin canım

kızlar benimde 10 kilo fazlam var, nasıl katılabiliyoruz buraya?

katıldın bile..hoşgeldin

Selam arkadaşlar bende 71 kiloyum araniza katılmak istiyorum hedefim 60 olmak inş.10 gündür diyetteyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…