Olacak kuzum az daha dayan. En olmadı yaza 50'li rakamlarla gireceğiz.
Insallah canim. Bende inaniyorum eninde sonunda 50 li rakamlarda olacaz.
Gunaydinn durmak yok diyete devam.. (Gece 5te agriyla yataktan sicradim yirmilik gomulu disim apse yapmis ölüyorummm açlıktan !! ağzımı açamıyorum bir lokma yiyemiyorumm birazdan dişçiye gidicem ve çok korkuyorummuhtemelen antibiyotik vericek diyete bir zararı olur mu kızlarr
Ya vlla nebiiyim sacma bi sru ben de farkettim su anda :)) ama iste hani vitamin aldgimzda kilo aldirir filan ya belki 15 gunluk antibiyotik kullaniminin da ayni sekilde bi etkisi vardir diye sordum :/Antibiyotiğin diyete ne gibi bir zararı olur? Dalga geçmek için sormuyorum cidden ne anlamda sorduğunuz anlayamadım.
Hoşgeldin bende emziren bir anneyim kafana takma sağlıklı beslenince ve emziriyorsun daha hızlı verirsin korkma :)merhaba bende emziren bir anne olarak aranıza katıldım. kilo aldım ve depresyona girdim. hiç birşey yemek istemiyorum kilo alacağım diye. bebebim aç kalır diyede korkuyorum. bana kilo vereceğm bir yol gösterebilir misiniz arkadaşlar..
selam herkese
Ya vlla nebiiyim sacma bi sru ben de farkettim su anda :)) ama iste hani vitamin aldgimzda kilo aldirir filan ya belki 15 gunluk antibiyotik kullaniminin da ayni sekilde bi etkisi vardir diye sordum :/
Ya vlla nebiiyim sacma bi sru ben de farkettim su anda :)) ama iste hani vitamin aldgimzda kilo aldirir filan ya belki 15 gunluk antibiyotik kullaniminin da ayni sekilde bi etkisi vardir diye sordum :/
merhaba bende emziren bir anne olarak aranıza katıldım. kilo aldım ve depresyona girdim. hiç birşey yemek istemiyorum kilo alacağım diye. bebebim aç kalır diyede korkuyorum. bana kilo vereceğm bir yol gösterebilir misiniz arkadaşlar..
lütfen beni de bu gruba alın çok ihtiyacım var
kızlar benimde 10 kilo fazlam var, nasıl katılabiliyoruz buraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?