60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.
18 nisan cuma günü simit diyetine benimle birlikte başlayacak arkadaşlar arıyorum.liste 1 haftalık, 1 etap boyunca birbirimize destek oluruz 2. takımdan hedef geldi, bize simit yedirip kilo aldıracak demeyin,canım karbonhidrat çekiyordu bari böyle bir listeyi takip edeyim dedim, kendime yoldaş arıyorumberaber liste uygulamak çok daha zevkli

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/simit-diyeti.372187/

Istiyorum ki bir an once uc dort ay gecsin istedigim kiloya kavusayim.. Nasil gorunurum acaba istediklerimi giyebilir miyim alisveristen zevk alabilir miyim of of zayiflayalimm!!!

Bide tabi acaba kilo verebilecek miyim bosuna mi kivraniyorum bu kadar istedigim kiloya ulasabilecekk miyim bunlar var kafamda :) sizde durumlar nedir

Bir deee lahana corbasi diyeti var duymussunuzdur mutlaka okuyorum yazilari da bir kisi bile kotu dememis herkes cok etkili oldugunu soyluyor acaba diyorum uc gun filan metabolizmayi sasirtmak icin yapsam mi? Hic aktif degilsiniz kizlar biraz buraya vakit ayirin

Istiyorum ki bir an once uc dort ay gecsin istedigim kiloya kavusayim.. Nasil gorunurum acaba istediklerimi giyebilir miyim alisveristen zevk alabilir miyim of of zayiflayalimm!!!

Oluyor canım oluyor. Hem de nasıl zevkli oluyor bir bilsen. 38 bedene girmek, sürekli kendini aynalarda izlemek çok zevkli.Takıldığın noktalarda biz buradayız.

evet kim ne yedi kim ne içti hesap vakti

Ben bu sabah 2 pişmiş yumurta beyazı yedim hepsi bu kadar ama şuana kadar
öğlen çorba salata
öğleden sonra bir kepek ekmek beyaz peynirli tost yerim
akşam yemek yemiycem

Merhaba kızlar yoğunluktan burayı unutmuştum...ben 46 yaşındayım boyum 1.65 kilom 67 ...bu aralar bir türlü diyete adapte olamıyorum.Haftada 5 gün düzenli spor yapıyorum ama yemeden duramıyorum(

Bide tabi acaba kilo verebilecek miyim bosuna mi kivraniyorum bu kadar istedigim kiloya ulasabilecekk miyim bunlar var kafamda :) sizde durumlar nedir

buradasın ve istiyorsun...daha ne olsun ...mutlaka kilo verirsin canım..vazgeçme

Merhaba kızlar yoğunluktan burayı unutmuştum...ben 46 yaşındayım boyum 1.65 kilom 67 ...bu aralar bir türlü diyete adapte olamıyorum.Haftada 5 gün düzenli spor yapıyorum ama yemeden duramıyorum(

2-3 günlük tek tip yiyecekle yapılan diyetleri tavsiye ederim..bende çok işe yarıyor

Akşam yemek yemeden olur mu canım

ooo olur olur hemde ne olur, yemiycem akşam....
Bu arada cuma günü kilo bildirimi yapacağız değil mi? Ama ben bugün reglendim, artık cumartesi bildiririm... Tam ödemi atmış olurum. Cuma günü reglimin son günü çünkü

Ya kizlar diyeti yemekle bozmuyorum ama alkol cok kotu bu aksam bozmam gerekecek hcbisey yemeyip icmeye calisiyorum ama her halukada cokkaloriliii ((

günaydın pinoli , günaydın hepbera ve günaydın herkese.....
Kızlar bu sabah dayanadım regl 1. günü olduğu halde tartıldım 65.2 kg...
Şuan şişkinim ve çok ödem var sanırım regl bitince yarım kilo daha aşağı düşer ve 64 lü rakamları görürüm...
hatta her beraber 50 li rakamları görelim dilerim..

gunaydinn tebrik ederim supersin :)

Günaydın canım. Tabiki göreceğiz 50'li rakamları.

ben bugün

2 yumurta beyazı (haşlanmış) 30 kalori
1 kepekli tost beyaz peynirli 250 kalori
bulgur çorbası 80 kalori
fırın patates 150 kalori
cacık 80 kalori
2 fincan şekersiz nescafe 16 kalori
1 şekersiz türk kahvesi 2 kalori
2,5 litre su içtim
akşam da zeytin yağlı fasülye yerim..... Çok mu fazla yada çok mu az sizce? ama kendimi çokta aç hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…