60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz kızlar..ikiniz de güzel kilo vermişsiniz..tebrikler..

ben de sabah itibariyle dukana başladım canlarım.dün alışveriş yaptım.kıyma, tavuk, ciğer, balık aldım..dukan ne pahalı diyetmiş..akşam bol yumurtalı köfte hazırladım.ciğeri doğradım.balığı temizledim..hepsi buzlukta beni bekliyor
2 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt ve yağsız çoban peyniri ile kahvaltımı yaptım.hala karnım tok.su içmem lazım ama en zoru bu..hiç canım su istemiyor.yarım litre anca içebildim.
herkese kolay gelsin

merhaba herkese.... bende diyete devam ediyorum... Cuma akşamı 10.000 adım yürüdüm ve yediklerime çok dikkat ettim...
Cumartesi yürüyüş yapmadım ama yediklerime dikkat ettim... Bugün yediklerimin hepsi protein ağırlıklıydı.Ve toplam 16.000 adım yürüdüm... Sabah 10 bin akşam 6 bin adım....
10 gün evvel 66 kg ydim... bu sabah aç karnına tartıldım. 65.2 kg yim.. çok mutluyum çokkkkkk
bu ay sonuna kadar 63 kg olurum diye tahmin ediyorum.... Mayısta 4 kg verirsem oh 59... sonrası gelecek, tek istedğim havalar iyice ısınmadan az şekle gireyim t.shirt giyince pörtlemesin bir yerlerim

Çoban peyniri nasıl oluyor ki?

Merhabalar herkeslere...
Bu sabahta tartıldım 65.2 kgyim... 8/4/15 başlangıç 5 günde 800 gram. Demekki hafta 1 kg verebiliyorum.
Bugün kü menüm;
sabah 2 tane pişmiş yumurta beyazı
500 ml su

öğlen;
çorba + ıspanak
500ml su

akşam;
salata yağsız+ et
500ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…