merhaba kızlar ben de 2 haftada 3.2 kilo verdim.3 hafta yalnızca 200 gr gitti.yani toplamda 3 haftada 3.400 gitti.diyetisyene gidiyorum bu arada.spora da başlamam lazım ama başlayamadım daha şu an62,5 kiloyum. 56-57 ye düşsem süper olucak bakalım.bu arada twister aleti kullanan var mı aranızda?ben de var ama günde ne kadar kullansm acaba?
Merhaba kizlar ben de baska bir forumda devam ediyorum ama buradanda daha cok gaz alirm diye dusundum beni de araniza alirsaniz sevinirim bende subatin son haftasi basladim diyete 70 kg ile basladim simdi ise 62.8 im yani 7.2 gitti. boyum1.68 hedefim ise 58-56 araligi
Canin sagolsun elbette. Bayaa verdin sanirim kilo, baklava falan istedigine göreBaklavalarında isterim tatlım
Hosgeldiniz.Bende aranıza katılabilir miyim kabul ederseniz yarın tartılıp kilomu bildiririm
Canin sagolsun elbette. Bayaa verdin sanirim kilo, baklava falan istedigine göre
merhaba herkese.... bende diyete devam ediyorum... Cuma akşamı 10.000 adım yürüdüm ve yediklerime çok dikkat ettim...
Cumartesi yürüyüş yapmadım ama yediklerime dikkat ettim... Bugün yediklerimin hepsi protein ağırlıklıydı.Ve toplam 16.000 adım yürüdüm... Sabah 10 bin akşam 6 bin adım....
10 gün evvel 66 kg ydim... bu sabah aç karnına tartıldım. 65.2 kg yim.. çok mutluyum çokkkkkk
bu ay sonuna kadar 63 kg olurum diye tahmin ediyorum.... Mayısta 4 kg verirsem oh 59... sonrası gelecek, tek istedğim havalar iyice ısınmadan az şekle gireyim t.shirt giyince pörtlemesin bir yerlerim
ben de sabah itibariyle dukana başladım canlarım.dün alışveriş yaptım.kıyma, tavuk, ciğer, balık aldım..dukan ne pahalı diyetmiş..akşam bol yumurtalı köfte hazırladım.ciğeri doğradım.balığı temizledim..hepsi buzlukta beni bekliyor
2 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt ve yağsız çoban peyniri ile kahvaltımı yaptım.hala karnım tok.su içmem lazım ama en zoru bu..hiç canım su istemiyor.yarım litre anca içebildim.
herkese kolay gelsin
Bende aranıza katılabilir miyim kabul ederseniz yarın tartılıp kilomu bildiririm
Kizlar ben cok acikmaya basladim acayip yedim bugun aciil yardim
Çoban peyniri nasıl oluyor ki?
böyleee...yemesi zor,yağsız,az tuzlu, peynir demeye şahit lazım olan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?