- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
verirsin canım yeter ki iste.Bende 65 kiloyumm( boyum kısa nasıl vercem gün geçtikçe kilo alıyorum
galiba aynıyız bende 1.60 boy 65 kilo ile başladım diyete şu an 60 kiloyum üç haftadır ekmek makarna pilav yok 2.5 litre su 8 den sonra yemek yok kızartma yok yok yok yani :) bildiğin aç geziyorum çünkü çok iştahlı biriydim diyet yapmasaydım 70 e doğru varmıştım inan ve tabi spor yapıyorum en az bir saat spor yapıyorumBende 65 kiloyumm( boyum kısa nasıl vercem gün geçtikçe kilo alıyorum
Tartim yoktu sagda solda tartiliyodum hep gecen hafta 57 yi gormustum bugun gittim bi tarti aldim kendime 59 kiloyum!!! 62 kiloyla baslamistim tam bir ay oldu bugun 1 ayda 3 kilo vermisim sadece birakicam bu diyeti hedefledigim kilo 45 bir aydir herseyden tutuyorum kendimi ot yiyorum be ot surekli ama sadece 3 kilocildiricam ya of cok uzuluyorum neden siskoyum ki bu kadar ;( herkes simdi 59 kilo iyi abartiyosun diycek ama beni gorseniz anlarsiniz ancak bacaklarim ve kollarim okuz gibi boyum da kisa zaten of allahim ooofffffff .. Kac ay diyet yapmam lazim napmam lazim cok mu aceleci davraniyorum
Ya hep digitalde tartildim hic eski tip tartida tartilmadim.. 62 59 60 59 57 59 bunlar tartida gordugum rakamlar saka gibi bir ayda toplam 6kere tartildim ve bu rakamlari gordum hepsi de digital tartiydicnm belki eski tartıldığın eski tartılar diğital değildir bak bizde diğital olmayan tartı var tam sıfıra ayarlayıp tartılman lazım bizdeki 10 yıllık falan yerin eğimine göre her yerde bir iki kilo farklı gösteriyor ama ablamın evinde dijitalde tartıldıgımda bende doğru kilo mu görüp mutlu oluyorum o tartıya inansam kafayı yerdim :) mesela dün sabah tartıldım 60 kiloydum dün oruçluyum düşün hiç yemek yemedim akşam tartıldım 61 gösterdi ama inanmadım tbi çünkü imkansız ama diğital tartıda hemen 60 çıkıyor yani 62 gösteren ilk tartıldığın yerde tartılırsan belki faydalı olur
Tartim yoktu sagda solda tartiliyodum hep gecen hafta 57 yi gormustum bugun gittim bi tarti aldim kendime 59 kiloyum!!! 62 kiloyla baslamistim tam bir ay oldu bugun 1 ayda 3 kilo vermisim sadece birakicam bu diyeti hedefledigim kilo 45 bir aydir herseyden tutuyorum kendimi ot yiyorum be ot surekli ama sadece 3 kilocildiricam ya of cok uzuluyorum neden siskoyum ki bu kadar ;( herkes simdi 59 kilo iyi abartiyosun diycek ama beni gorseniz anlarsiniz ancak bacaklarim ve kollarim okuz gibi boyum da kisa zaten of allahim ooofffffff .. Kac ay diyet yapmam lazim napmam lazim cok mu aceleci davraniyorum
Hayir her seyden yiyorm kepekli makarna kepek ekmek light ton baligi yagsiz tavuk light jambon yumurta peynir sut yogurt sebze meyve ... Lafin gelisi ot yiyorum ot dedimBelkide sadece ot yediğiniz için veremiyorsunuzdur
Hayir her seyden yiyorm kepekli makarna kepek ekmek light ton baligi yagsiz tavuk light jambon yumurta peynir sut yogurt sebze meyve ... Lafin gelisi ot yiyorum ot dedim
Selam kizlar baslik tam bana gore :) 66 kgolmusum kucucuk boyumla boy: 1.57 :) birhayli zayiflamam gerek sizi takip edecegim bur adan :) bugun basladim bende. Insallah kisa surede gitsin kilocuklar :)
Slmmm... 67 kiloyum, boyum 1.60 . Ben de zayıflamak istiyorum..Ama nasıl olacak bilmiyorum..
Sorma canim ya, son zamanlarda öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Isten gelince hemen yemek, ev, falan derken vakit geciyor. Is saatlerim degisti, oda biraz etkiliyor. Isyerinde de internete giremiyorum.
Vallaha evdeki tartıda 59,7 geldim ama dur bakalım.Sorma canim ya, son zamanlarda öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Isten gelince hemen yemek, ev, falan derken vakit geciyor. Is saatlerim degisti, oda biraz etkiliyor. Isyerinde de internete giremiyorum.
Bende hala 50 li sayilari goremedim ya, bu haftada goremiyecem sanirim, aksamlari acikinca gözum dönuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?