Aynen yaa camış gibi oldum en sonunda tek halledemeyeceğime karar verdim
Öyle valla göbeğim artık bağımsızlığını ilan ettiEstağfurullah o ne biçim benzetme
Öyle valla göbeğim artık bağımsızlığını ilan etti
Bende 75 dim sonra 59 oldum şimdi 62-63 oldum çok yiyorum bu hafta spora başlıyorum arkadaşımlaHiiiç üzülme verirsin. Bak ben 13 kiloverdim
Bende 75 dim sonra 59 oldum şimdi 62-63 oldum çok yiyorum bu hafta spora başlıyorum arkadaşımla
Ben şu an bile yemek yiyorumdurmak yok.
Haydaaa oldu mu şimdi?Ben şu an bile yemek yiyorum
Bu gece 00:00 dan itibaren giriyorum diyete sen diyette misin ablaHaydaaa oldu mu şimdi?
Bu gece 00:00 dan itibaren giriyorum diyete sen diyette misin abla
Boyuna göre zayıfsın ablaBen artık korumada sayılırım. Müdürlerimden amirlerime herkes yeter artık bundan daha fazla verirsen hastalıklı gibi durursun diyorlar. 1.72 boyum. 60-61 arası gidip geliyorum. Sıkılaştım da baya. Onun için daha da zayıf duruyorum.
Boyuna göre zayıfsın ablaben 1.62 yim :)
Ahhh ahhh yaşım genç yaşlandım hayat çok zorAma sen benden çok çok gençsin. Daha çabuk ve çok kilo verirsin.
Amin canim aminnnn insallah. Birazda yoruldum diyetten, tam yapmadim onunda etkisi var. Ama tekrar duzenlemeye calisiyorum isi. Hayirli haftasonlari bu arada.Kız belki de sıvı kaybı. P.tesi belli olur. Ama neyse ne. 59'u gördüm yaAllah sana da nasip etsin
Sana da canım. Nasıl yoruldun kız. Arada baklavalrı filan götürdün.Amin canim aminnnn insallah. Birazda yoruldum diyetten, tam yapmadim onunda etkisi var. Ama tekrar duzenlemeye calisiyorum isi. Hayirli haftasonlari bu arada.
Yarın bende başlicam neler yapıyorsun
13 kilo mu? Oncelikle tebrik 3diyorum nasil verdiniz acaba?Hiiiç üzülme verirsin. Bak ben 13 kiloverdim
13 kilo mu? Oncelikle tebrik 3diyorum nasil verdiniz acaba?
Ben spora başlicam salı günü bende beyaz ekmek yemiyorum kızartma yerine fırında yiyorum 2 buçuk litre su içiyorumBeyaz ekmek yemiyorum tam bugday yada cavdar ekmegi yiyorum her ogunde 1 dilim kadar. Onun haricinde abir cubir cok yiyordum son zamanlardaonu kestim. Haftada 3 gun de 1 saat spor yapiyorum. Bakalim sonuc ne olacak gerci 9+5 toplam 14 aydir adet gormedigim icin kiloverebilirmiyim rahat bilmiyorum :) sen neler yapacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?