60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gece 00:00 dan itibaren giriyorum diyete sen diyette misin abla

Ben artık korumada sayılırım. Müdürlerimden amirlerime herkes yeter artık bundan daha fazla verirsen hastalıklı gibi durursun diyorlar. 1.72 boyum. 60-61 arası gidip geliyorum. Sıkılaştım da baya. Onun için daha da zayıf duruyorum.

Boyuna göre zayıfsın abla ben 1.62 yim :)

Kız belki de sıvı kaybı. P.tesi belli olur. Ama neyse ne. 59'u gördüm ya Allah sana da nasip etsin
Amin canim aminnnn insallah. Birazda yoruldum diyetten, tam yapmadim onunda etkisi var. Ama tekrar duzenlemeye calisiyorum isi. Hayirli haftasonlari bu arada.

Amin canim aminnnn insallah. Birazda yoruldum diyetten, tam yapmadim onunda etkisi var. Ama tekrar duzenlemeye calisiyorum isi. Hayirli haftasonlari bu arada.
Sana da canım. Nasıl yoruldun kız. Arada baklavalrı filan götürdün. Benim kadar katı yapsan ne yapacaktın acaba

Selam kızlar güncel kilom 58.5 diyete devam. Regl oldum çok karın ağrısı ve şişliğim var ve canım çıkolata dolu bi havuza düşmek istiyo adeta.. (Ki tatlı çikolata sevmem diyetten önce dönüp bakmazdım bile)

Yarın bende başlicam neler yapıyorsun

Beyaz ekmek yemiyorum tam bugday yada cavdar ekmegi yiyorum her ogunde 1 dilim kadar. Onun haricinde abir cubir cok yiyordum son zamanlardaonu kestim. Haftada 3 gun de 1 saat spor yapiyorum. Bakalim sonuc ne olacak gerci 9+5 toplam 14 aydir adet gormedigim icin kiloverebilirmiyim rahat bilmiyorum :) sen neler yapacaksin?

13 kilo mu? Oncelikle tebrik 3diyorum nasil verdiniz acaba?

Teşekkür ederim. Zor olmadı 3-4 kilo kendim verdim. Gerisini de diyetisyenle verdim. Listelerine tam uyamadım ama çok güzel sonuç aldım. Diyetisyen gibi değildi. Arkadaşım gibi. O da çok etkili oldu.

Ben spora başlicam salı günü bende beyaz ekmek yemiyorum kızartma yerine fırında yiyorum 2 buçuk litre su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…