arkadaşlar mrb. yaş 23 boy 168 kilo 68-69. her gün 5,5 - 6 km hızla 1,15 dk bazen 2,30 saat yürüyüş yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum ancak bir türlü kilo veremiyorum. herhangi bir sağlık problemim de yok. 25 gündür sporumu aksatmıyorum, ilk hafta 3 kiloya yakın gitti 67 gördüm, sonra bir baktım hafta hafta bir kilo yukarı çıkıyor neler oluyor anlayamadım.. ne yapmam gerek?*
Uye olmak istiyorum ama nasıl olmam gerektiğini bilmiyorumKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Ya regl dönemin yaklaşıyor yada unsilin direncin olabilir endokroloğa görün günlük 2 litre su içarkadaşlar mrb. yaş 23 boy 168 kilo 68-69. her gün 5,5 - 6 km hızla 1,15 dk bazen 2,30 saat yürüyüş yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum ancak bir türlü kilo veremiyorum. herhangi bir sağlık problemim de yok. 25 gündür sporumu aksatmıyorum, ilk hafta 3 kiloya yakın gitti 67 gördüm, sonra bir baktım hafta hafta bir kilo yukarı çıkıyor neler oluyor anlayamadım.. ne yapmam gerek?*
Bir şey yapmanıza gerek yok.Uye olmak istiyorum ama nasıl olmam gerektiğini bilmiyorum
Anladım teşekkür ederimBir şey yapmanıza gerek yok.
Yarın bende başlicam neler yapıyorsunEvet bugun basladim sonunda yediklerime dikkat edebildim :) YArim saat de yurudum. Huzurluyum :)
Anladım teşekkür ederim
Yok alınmam ben öyle şeylere önemli değil :)ayy çok sert olmuş bu mesaj kusura bakmayın. Uzun yazacaktım pat diye internet gitti.
Gerçekten kusura bakma. Benim tarzım böyle değil. Yanlış anlamanı istemem.Yok alınmam ben öyle şeylere önemli değil :)
Yok abla ya bende yeniyimde bilemedim nasıl olduğunuGerçekten kusura bakma. Benim tarzım böyle değil. Yanlış anlamanı istemem.
Yok abla ya bende yeniyimde bilemedim nasıl olduğunu
Aynen yaa camış gibi oldum en sonunda tek halledemeyeceğime karar verdimyeni mi düştün yavrum buralara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?