60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

-Saat altıdan sonra bişey yemiyorum.
-Sabah kavhaltımı iki dilim kepekli ekmek,açık ve şekersiz çay,bir kaynamış yumurta kesin olmak üzere istediğim herşeyden sınırsız bir şekilde yiyorum.
-Ara öğün -saat on gibi- light kraker ve süt- tüketiyorum.
-On iki'de öğle yemeği yiyorum,ekmek yok,sınırsız salata,çorba,karbonhidrat içeren bişey yiyorum makarna örneğin.
-Ara öğün bir meyve veya bir paket diyet bisküvi.
-Akşam beş buçuk sıraları çorba,salata,yoğurt ve gene ekmek yok.
-Gece çok acıkırsam da gene bir bardak süt içerim.
-İki litre su kesin olmalı.
-Haftada 4 gün yarım saat zumba,setler halinde yirmişer mekik,kardio egzersiz,20 dk da hulahop çeviriyorum. Ki hala mekiğin göbek eritmeye etkisi olup olmadığına da emin değilim açıkçası.Hafta sonları da ikişer saat yürüyorum.
İnşallah faydalı olur veya size bir fikir verir kızlaarr,67 kiloyum bu arada

bu hafta oruç tuttum gece hiç yemiyorum kilo almamak için akşamda haliyle biraz fazla yiyorum dün sahurda hiç yemedim 2 litre su içtim bugün akşam çeyrek kepek ekmek bir tabak biraz dolu ıspanak ve mangalda ekmeksiz 1 tam ve 1 yarım balık çok az salata 2 yeşil çay içtim orucu 8 de açıyoruz yarında tutucam ramazanda bu kiloları geri almaktan korkuyorum yaa gün boyu çok bitkin oluyorum haliylr aç oruç tuttuğumdan

Oofff oofff bugun yine bogazimi tutamadim aksam arkadasim geldi oturmaya maes EF yarin basliyorum kizlar sevgiler iyi geceler :) yarin yediklerimi yazacagim sizlere. Bu arada ben iki gundur maydonoz kuri uyguluyorum ve cok asiri sadece tuvalette fark et tigim balgam gibi bir akinti var iki gundur. 5 ay oncr dogum yaptim hala da adet gormedim acaba adet olacagim icin mi yoksa bu kurden mi anlam veremedim bir turlu. Bu kuru uygulayan oldu mu bu grupta acaba? En iyisi bir kadin dogumcuyada gideyim yakin tarihte ben cunku regl olamadigim icinde sisiyorum da sisiyorum wooofff... 68 kilo ile doguma girdim bir gun sonta daha odemim inmeden 61 kilo idim dogumdan 15 gun sonra dvt gecirdim yaklasik 2 ay yuruyemedim hep yattim felc gibi ve surekli yedim de yedim hem hareketaizlik hem fazla yemek bu hallerdeyim... cok uzuluyorum durumuma insallah burada sizin sayenizde motive olur da kilo verebilirim...

arkadaşlar mrb. yaş 23 boy 168 kilo 68-69. her gün 5,5 - 6 km hızla 1,15 dk bazen 2,30 saat yürüyüş yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum ancak bir türlü kilo veremiyorum. herhangi bir sağlık problemim de yok. 25 gündür sporumu aksatmıyorum, ilk hafta 3 kiloya yakın gitti 67 gördüm, sonra bir baktım hafta hafta bir kilo yukarı çıkıyor neler oluyor anlayamadım.. ne yapmam gerek?*

Neler yiyorsunuz ki?

Uye olmak istiyorum ama nasıl olmam gerektiğini bilmiyorum

Ben geçen sene 75 kiloydum ilk başlarda gram gram verdim ama sonra ekmek yemeden sporla yürüyüş yaparak gezerek 59 a düştüm şimdi bidaha 62 oldum 55 kiloya duşmem gerek umarım birlikte zayıflarız

Ya Ya regl dönemin yaklaşıyor yada unsilin direncin olabilir endokroloğa görün günlük 2 litre su iç

Evet bugun basladim sonunda yediklerime dikkat edebildim :) YArim saat de yurudum. Huzurluyum :)

kızlar akşam yemeğim buğday corbası ve parca haslanmış et de salatalık yedım 600 ip atlamayı düşünüyorum sabahta 150 atlamıştım ama regl dönemimdeyim suyu daha fazla içmem lazım sanırım çünkü her yerim şiş şiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…