• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Itiraf ediyorum yapmadım bu hafta. Ama sabah 7den akşam 20ye kadar hep kosturma ile geçti sayılır. Birde her gun 3 fincan yeşil çay ictim. Muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum. Gaza gelmen çok sevindim canim. Bu da sistemimizin nasıl da güzel işlediğini gösteriyor. Bende çok defa sizin sayenizde gaza gelip motivasyonumu yükselttim

Aynen canım iyi buradasın iyi ki buradayız ;)

Benim hiç öyle olmadi kızlar.hep balıketi biriydim.hatırlıyorum 7. Sınıfta bile 55 kg dim. 4 yıl önce 57ye indim. Etrafındaki herkes aşırı tepki göstermişti. Çok çirkinlestim diye. Gerçekten e haklılardı.o sebeple benim 62-65 aralığında olmam en iyisi.

Bende senelerce 56-57 de gezdim kilo problemim yoktu bizimkiler de şundan ye bundan ye kilo al vs derken şimdi kilo vermeye çalışır oldum
Annemin zayıf olduğunu hiç bilmem hep dolgundu belki de ondan ama hiç bir zamanda takmadı fazla kilosuna kendiyle barışıktı hep halende öyle şuan 61 yaşında 40 yaşındayken Ramotoitartrit (umarım doğru yazdım zor bi hastalık yazılışı bile ) hastası fazla kilo o hastalıkta artı yük getiriyo bazen üç beş kilo veriyo ama yinede fazla

Benim hiç öyle olmadi kızlar.hep balıketi biriydim.hatırlıyorum 7. Sınıfta bile 55 kg dim. 4 yıl önce 57ye indim. Etrafındaki herkes aşırı tepki göstermişti. Çok çirkinlestim diye. Gerçekten e haklılardı.o sebeple benim 62-65 aralığında olmam en iyisi.
Boyunuz uzun galiba

Çok verince benimde yüzüm çöküyo aynı şeyi söylüyolar

Back
X