60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1shok: 67 kg vermişsin.. hiç normal bi kilo kaybı deil bi rahatsızlığın falan mı vardı ki?

herkese merhaba.kızlar aralarda yeme isteğinizi nasıl bastırıyosunuz? özellikle tatlı yememek için kendimle savaşmam gerek sanırım

şekerli şeyler yememek için öncelikle şekerden tamamen uzak durmak lazım.. şeker isteğini körüklemek lazım ama yemeyip yemeyip sonra yersen insülin dengen aniden bozulduğu için krize girmiş gibi ne yiceğni şaşırırsın.. bu isteği yediğin meyvedki şeker bile sağlıo bunu engellemek içinde meyve yerken yanında bi kaç yudum süt veya yoğurt kaşıklamalı ki bu isteği engellesin..

böle devm et mutlakaaa verirsn sadece bıkmadan devm ett bunları yapmaya =))

kızlarrr bnde spora gittim geldmm bugn bayaa yoruldm anlıcağınzz bakalım yarın kaç çıkıcm tartıda bn her gün tartılıorum kötü bişiy bliorum amaa bugüne kadr hep tartıldm spor yaptığım zmanlar =))

tebrık derim cnm hedefine ulasmıssın ama o aldıgın 2 kıloyu hemencıcık yok edıver cunku zaman gecerse vermen zor olur bılıyorsun..

bence süper..
canım pilac ve makarnayı tuketıyoruz. ama mesela tereyaglı bır beyaz pirinc pilavı var.yanında et veya sebze yenıyor ve pilavı 1-2kasık tüketiliyor.ve pilav oldugundan bu mönüde ekmek yok.ekmekgı öyle ayarla.karbonhıdrat tuketmedıgın bır gün ekmegı 3 dılım yiyebılırsın.

Çünkü hiç acıkmıyorum canım ama başlasam iyi olucak.. gamyoncuiremsu

Bence en fazla 2 dilim olmalı,ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz (
ara ögun yaparsan metabolizman hızlanır canım.süreklı atıştır.1 adet elmayı sabrın varsa 3 seferde tüket mesela..
canım karbonhidrat ve proteini karıstırıyoruz artık. dilara kocak ve taylan kümeli öyle öneriyor. tabagınızda hersey olsun diyorlar..mesela bir parca tavuk,bol salata ve 1 dılım ekmek veya bır kasık makarna ideal bir öğün.protein ve karbpnhıdrat aynı ögunde olmazsa sonra verılen kılolar cok cabuk alınıyor ve bellı bır süre sonra vucut dirence gecıyor.kılo verılmıyor.yogurtlu makarna da ideal cunku yogurt protein,makarna karbonhıdrat..bir de makarnayı kepeklı deneyın.inanın cok güzel o da.
herkese merhaba.kızlar aralarda yeme isteğinizi nasıl bastırıyosunuz? özellikle tatlı yememek için kendimle savaşmam gerek sanırım
süreklı atıstırıyoruz zaten bastırmıyoruz canım.tatlı isteği ile ben kuru kayısı yıyerek kurtuldum.gün kurusu olanından en fazla 6-7 adet (cok büyük olmasın)yiyorum ben. bazen içlerine cevız koyuyorum.bazende yagsız yogurda dilimleyip karıstırıyorum.az az kuru üzüm de olur.bır de kuru papaya var.azıcık pahalı ama cok lezzetli ve kalorisi düşük.

cok doğru bir tavsiye olmus..
ben elma ile yogurt
muz ile süt
karpuz ile yagsız peynır tüketıyorum ve cok tok tutuyor hem.

bende kahvaltıda 1 dılım kepek ekmek yumurta peynır salata cay 3 adet bıskuvı
ara ogun yogurt 1 kase
benımkı ogle dıılde bıraz ıkındı oldu yarım kırmızı bıber dolması 2 adet kofte salata ekmek 1 parca dılım bıle diil
aksam 1 kase nesfıt sutle
bıde anca bugun 6 bardak su ıctım

kızlarrr hem daa falza su içmek hemde tokluk sağlamak için lebelebi yiyinn ardından zaten su içiorsunzz ve hemn tokluk duyuorsunzz hem açlık hissinz gidior hemde su içmş oluorsnzz =))

yarın birgünlük lapa detoksum var..

sabah yogurtlu müsli

öglen kepekli pirinc lapası artı yogurt

aksam da aynı

aralarda az az meyve

kızlaaaaaar ben geldim yeniyim ama kabul ederseniz sizinle birlikte zayıflamak istiyorum...

fiumecim ben lapanın faydasını göremedm daa hiç ya:S yane 1 gün sonra yine aynı kiloyu gösteriorr :S

bir gün sonra derken canım?? anlamadım ben.

benım lapa detoksu yapma sebebim şöyle.. canım kepeklı pirinç kalın bagırsak kenarına yapışmış tüm zararlı bakterılerden kurtarıyor ınsanı..artı kabızlıga bırebır..
bu bakteriler kabızlıga yol acıyor artı kılo vermeyı zorlastırıyor.lapanın bır gunde faydası olmuyor evet ama uzun vade ıcın gereklı ve saglıklı bence ama kepeklı olceeeek ...digerı rafine edılmıs oldugundan fayde etmıyor..

Hollywood'u zayıflatan sihirli diyetin sırları

Dünyanın en zenginlerinin, Rus oligarkların ve hatta Hollywood ünlülerinin kilo vermek için ziyaret ettiği Avusturya’daki Viva Mayr kliniğinde uygulanan sağlık programının kitabı çıktı.

5060

ışte dünyanın en zenginlerini 14 günde zayıflatan ‘sihirli diyet’in sırları...

14 günlük zayıflama programının ücreti 7 bin dolar olan klinik, müşterilerine sadece zayıflamayı değil aynı zamanda sindirim sistemindeki sorunları düzeltmeyi, daha canlı bir tene sahip olmayı ve çok daha enerjik olmayı vaat ediyor. Üstelik bunu, ağır egzersizler yapmanıza, haftalarca sadece lahana çorbasıyla beslenmenize ya da her lokmanızda kalori hesabı tutmanıza gerek kalmadan yapıyor.

Şarkıcı Geri Halliwell, aktör Kevin Spacey ve sosyetik güzel Jemima Khan’ın da müdavimi olduğu Viva Mayr’ın “sihirli diyet”inin sırları şunlar:

* Metabolizmanızı olumsuz etkileyen kafein ve şekerden kesinlikle uzak duracaksınız. ılk üç gün yorgunluk ve baş ağrısı hissetseniz de bu “temizlenmenin” etkisidir.

* Vücudumuzun temposu saatler ilerledikçe yavaşlar. Bu nedenle insan vücudu günün ilk yarısında yediği hemen hemen her şeyi rahatlıkla sindirebilir. Ancak daha sonraki yenilen gıdaların sindirimi zorlaşır. Bu nedenle asıl gıdaların büyük bir bölümü saat 12’ye kadar tüketilmelidir.

* Sebze ve meyveler akşam değil gündüz tüketilmelidir.

* Akşam yemeğinde çorba ya da hafif pişirilmiş balık ya da sebzeler tercih edilmelidir. Akşam yemeği saati 18:00’den geç olmamalıdır. Bu sayede siz yatağa gitmeden sindirim tamamlanmış olur.

* Kilo vermenin en önemli sırlarından biri de gıdaları çiğneme tekniğidir. Yemekleri ne kadar çok çiğnerseniz o kadar az yiyerek doyarsınız. Çok çiğnemek hem beyne tokluk sinyalinin ulaşması için gerekli zamanı sağlar hem de besinin bileşenlerine daha kolay ayrılmasını ve daha kolay sindirilmesini sağlar. Her lokmayı ağzınızda en az 30-40 kez çiğneyin, tamamen sıvı hale geldikten sonra yutun. ılk aşamada 15’in üzerine çıkamazsanız endişelenmeyin, gelişecektir.

Yemekle su içmeyin

* Sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su için. Gün içinde de 2-3 litre su tüketin. Su yemekle değil yemek aralarında içilmelidir. Yemekle birlikte içilen su, sindirime yardımcı olan tükürüğün kaybolmasına neden olur. En ideali yemekten 15 dakika önce ve yemekten 1 saat sonra su içmektir.

* Su dışında bitki çayı, meyve suyu ve süt içebilirsiniz. Çay ve kahve 14 gün boyunca kesinlikle yasak. Şarap ise küçük bir kadeh olmak kaydıyla izinli.

* Karbonhidratlar enerji kaynağı olduğu için tamamen kesmek doğru değil. Ancak temel beslenme kaynaklarını taze sebze ve meyvelerden oluşturmak, karbonhidratlı besinleri ise yan unsur olarak kullanmak gerekiyor. Ayrıca tam tahıllı ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor.

* Yağ tüketiminde doymuş yağlardan uzak durmak çok önemli. Almanız gereken omega 3,6,9 türü yağlar, fındık, zeytin, ayçiçeği, keten tohumu ve kenevir gibi ürünlerde bulunuyor. Özellikle Omega 3 türü vücuttaki yağların yakılmasına da yardımcı oluyor. Ancak kırmızı et ve sosis gibi işlenmiş et ürünlerindeki yağlar oldukça zararlı.

* Karaciğer ve böbrek gibi vücudu temizleyen organlar için gerekli olan proteinlerin mutlaka yeterli miktarda alınması lazım. Bu nedenle en az iki günde bir balık ya da peynir ve et gibi hayvansal ürünler tüketilmeli. Ancak protein ihtiyacının baklagillerden karşılanması vücut sağlığı için daha yararlı.

Kızlar Günaydın..

Yeni gelen arkadasların hoşgeldiniz aramıza..

Ataque canım sende hoşgeldin.. Özledik seni..
Bebiş için çok sevindim.. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin işallah..:CüvCüv:

İtiraf: :kedi:
Ben dün gece kaçamak yaptım..
2 tane magnumun after dinnerlarından yidim.. 109 kal 1 tanesi 218 kal almış oldum..

Sabah kalktım 3 tane kuru kaysı yidim.. Bissürü su içtim..
Az önce de light sütle k-flakesimi yidiimmm..

Herkese güzel bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…