Yanlız makarnada yağsız unutma yerimseniben opuyorumnanaktan
Kızlar ben 118 kılodan 51 e dÜŞtÜm..ama Şuan 67 kıloyum ..ve 54 olmak İstİyorum..karpuz yıyorum sÜreklı..kavun bırde..bol su.bu hafta yuzmeye yazıldım..karın germe olmak İÇİn zayıflamalıyım.
herkese merhaba.kızlar aralarda yeme isteğinizi nasıl bastırıyosunuz? özellikle tatlı yememek için kendimle savaşmam gerek sanırım
kizlar biraz arastirdim
bakalim neler diyceksiniz yöntemime:1closedeyes:
saat 20 den sonra birsey yemiyecegim
hamur isleri, yagli kizartmalari, sekerli seyleri mümkün oldugunca az tüketecegim
bol yogurt ve süt
günde 2-2,5 lt su icecegim
üc ana ögün yapacagim ve iki ara ögün
aralarda meyve yiyecegim veya yogurt
bol sebze tüketecegim
hergün mutlaka bir saat spor yapacagim
her türlü yemekten yiyecegim ama miktarina dikkat ederek
günde en fazla 3 dilim ekmek yiyecegim
ne diyorsunuz verirmiyim?
tebrık derim cnm hedefine ulasmıssın ama o aldıgın 2 kıloyu hemencıcık yok edıver cunku zaman gecerse vermen zor olur bılıyorsun..fiume , fly, fibula , sabun ,mavienek, luna , evlibarklı ,saraciraci ve adını sayamadığım fıstıklar selam , biliyorum topiğime uzun zamandır ihanetlerdeyimama tatile gittim tatilden geldimm iş başladı :/ derken başka başka şeyler oldu..
Hepinizi özlemişim yaa , tahmin ediyorum hepiniz manken gibi oldunuz ben yokken.
Ben 73 kilo ile başladığım diyet serüvenimi 65 ile noktaladım aslında 63 oldum ama tatilde almışım 2 kilocuk , şu sıralar 65 te kaldı tartı uzun zamandırda değişmedi , inşallah değişmez böle kalır hep amiiin, ama açıkçası canım ne isterse yiyorum böyle giderse işim dualara da kalabilir hani.
Şimdi yeni bir serüvene açılıyorum ve güzel haberlerle yanınıza gelmek için kolları sıvadım eşimle beraberkızlar dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? (Bakınız çizelgem) :kedi:
bence süper..kizlar biraz arastirdim
bakalim neler diyceksiniz yöntemime:1closedeyes:
saat 20 den sonra birsey yemiyecegim
hamur isleri, yagli kizartmalari, sekerli seyleri mümkün oldugunca az tüketecegim
bol yogurt ve süt
günde 2-2,5 lt su icecegim
üc ana ögün yapacagim ve iki ara ögün
aralarda meyve yiyecegim veya yogurt
bol sebze tüketecegim
hergün mutlaka bir saat spor yapacagim
her türlü yemekten yiyecegim ama miktarina dikkat ederek
günde en fazla 3 dilim ekmek yiyecegim
ne diyorsunuz verirmiyim?
ara ögun yaparsan metabolizman hızlanır canım.süreklı atıştır.1 adet elmayı sabrın varsa 3 seferde tüket mesela..Çünkü hiç acıkmıyorum canım ama başlasam iyi olucak.. gamyoncuiremsu
Bence en fazla 2 dilim olmalı,ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz (
canım karbonhidrat ve proteini karıstırıyoruz artık. dilara kocak ve taylan kümeli öyle öneriyor. tabagınızda hersey olsun diyorlar..mesela bir parca tavuk,bol salata ve 1 dılım ekmek veya bır kasık makarna ideal bir öğün.protein ve karbpnhıdrat aynı ögunde olmazsa sonra verılen kılolar cok cabuk alınıyor ve bellı bır süre sonra vucut dirence gecıyor.kılo verılmıyor.yogurtlu makarna da ideal cunku yogurt protein,makarna karbonhıdrat..bir de makarnayı kepeklı deneyın.inanın cok güzel o da.Patates haşlanmış ve tuzsuz yada az tuzlu olarak yemek gerekli.Kızartma asla yok.Makarnada arkadaşımın diyetisyeni hep yazıyormuş sorun olmaz.Pilav biraz ağır hatta baya ağır.O olmasa daha güzel olur.Ama diyetteki önemli şeylerden biride proteinle karbonhidratı karıştırmamak.Ekmeğinde Kahvaltıda yenilmesi çok daha iyi.Örneğin kahvaltıyı sıkı yaparsanız gece acıkmassınız. =) opuyorumnanaktan
süreklı atıstırıyoruz zaten bastırmıyoruz canım.tatlı isteği ile ben kuru kayısı yıyerek kurtuldum.gün kurusu olanından en fazla 6-7 adet (cok büyük olmasın)yiyorum ben. bazen içlerine cevız koyuyorum.bazende yagsız yogurda dilimleyip karıstırıyorum.az az kuru üzüm de olur.bır de kuru papaya var.azıcık pahalı ama cok lezzetli ve kalorisi düşük.herkese merhaba.kızlar aralarda yeme isteğinizi nasıl bastırıyosunuz? özellikle tatlı yememek için kendimle savaşmam gerek sanırım
şekerli şeyler yememek için öncelikle şekerden tamamen uzak durmak lazım.. şeker isteğini körüklemek lazım ama yemeyip yemeyip sonra yersen insülin dengen aniden bozulduğu için krize girmiş gibi ne yiceğni şaşırırsın.. bu isteği yediğin meyvedki şeker bile sağlıo bunu engellemek içinde meyve yerken yanında bi kaç yudum süt veya yoğurt kaşıklamalı ki bu isteği engellesin..
kızlaaaaaar ben geldim yeniyim ama kabul ederseniz sizinle birlikte zayıflamak istiyorum...
kızlaaaaaar ben geldim yeniyim ama kabul ederseniz sizinle birlikte zayıflamak istiyorum...
fiumecim ben lapanın faydasını göremedm daa hiç ya:S yane 1 gün sonra yine aynı kiloyu gösteriorr :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?