boyum 1.67 pek uzun deilim..
2007 nin yazı 3 ay spora gittim 102 kiloyla bşlaıp 86 da bıraktım sonra ramazan geldi ramazanda spor yapmadım ama besenme şeklim deişince 3 kilo daa verdm ve 2008 yazına kadr kilomu korumadm okul dönmnde hiç spor yapmıorum sadece kilo mu koruyacak kadr dikkat ediorum
2008 in yazı 2 y spora gittim yane geçen yaz 2 ay kadr gittim 83 kilodan 71 e indim
2009 un yazı yane bu yazda 71-70 kilodan 63.900 üm daha 1 ay 3 gün oldu spora başlayalı diyete bşlayalıda 1,5 ay fln.. hedefin 59 olmak inş.bkalım devm ediorumm
akşamları yemeyin derken şunu kastediorum mesela akşam yemeğini 6 gibi ye sonrasnda çay iç-karpuz ye-meyve ye-ben meyve üstüne meyve yiorum mesela karpuz yiorum karnım acıkıor birass-kirass yiorum-sonra çay içiorum ve bn çok geç yatıorum gecelerii pc başıında yada kitap başında sabhlıorum kahve-çay içip duruorum... ama 3 ü bir arada fln.deil türk kahvesi şekersizz
Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1479.2 Kalori
BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2292.8
hesaplamarda bunlar cikti ama 2200 kaloride ne demek, ben o kadar yesem catlarim herhalde:icecream:
canım o 2292 kalori form tutman ıcın.kılo vermek ıcın 1500ü gecmemen lazım..
miktarları sormuşsun.tabagına yemen gerekenı koy,ye ve kalk bence..fazla sallanma yemek masasında kaydirigubbakcemile3
karbonhidratları kepekli pirinç,kepeklı makarna seklınde tüketebılırsın.
benim temel ihtiyacim zaten yaklasik 1500kcal imis. Neyse kalorilerle falan ugrasamam ben zaten :roflol:
merhaba arkadaslar nasilsiniz ben bayadir gelmedim bu topige cunku kilo veremiyorum artik olmuyor hormonlarim gun gectikce degisime ugruyor sanki ben tiroid hastasiyim ve kilo veremiyorum.
yine buraya gelip sizdem moral ve destek almak istedim hepimize kolay gelsin.
Mrb. günaydın
Dün bana dediğiniz gibi sağlıklı bir şekilde kahvaltı yaptım midemde bulanmıyor.
1 dilim kepek ekmeği,1 tane domates,yarım yağlı 1 dilim peynir,yarım yağlı 1 bardak süt.
Yedim + içtim. Fazlamı sizce ?
mrb canım kutluyorum seni başka bi topikte gördüm seni (kayınvalide çorbası diyetinde) biieyler yazmışsın görünce şokkkkkkk oldum 38 kilo vermişsin maşallh ya.alkisalkisalkis.nasıl verdin kaç yaşındasın yazarmısın??kızlarr annem mısırr kaynatmışş bi tane yesem mi acabaa?? tuz yok zatenn kullanmam..sadec suda mısırı haşladıkkknapsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?