60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyum 1.67 pek uzun deilim..

2007 nin yazı 3 ay spora gittim 102 kiloyla bşlaıp 86 da bıraktım sonra ramazan geldi ramazanda spor yapmadım ama besenme şeklim deişince 3 kilo daa verdm ve 2008 yazına kadr kilomu korumadm okul dönmnde hiç spor yapmıorum sadece kilo mu koruyacak kadr dikkat ediorum

2008 in yazı 2 y spora gittim yane geçen yaz 2 ay kadr gittim 83 kilodan 71 e indim

2009 un yazı yane bu yazda 71-70 kilodan 63.900 üm daha 1 ay 3 gün oldu spora başlayalı diyete bşlayalıda 1,5 ay fln.. hedefin 59 olmak inş.bkalım devm ediorumm

akşamları yemeyin derken şunu kastediorum mesela akşam yemeğini 6 gibi ye sonrasnda çay iç-karpuz ye-meyve ye-ben meyve üstüne meyve yiorum mesela karpuz yiorum karnım acıkıor birass-kirass yiorum-sonra çay içiorum ve bn çok geç yatıorum gecelerii pc başıında yada kitap başında sabhlıorum kahve-çay içip duruorum... ama 3 ü bir arada fln.deil türk kahvesi şekersizz

meyve-yoğurt sınırsız yiorum günd e5 kase bile yoğurt yedğim oluorrr bne yoğurt hastasıyım-karpuz-kiraz-armut-salatalıkkk günde sınırsız yedklerimm midenn boş kalmaması gerekior zatenn kızlar..

gayet mantıklı gözüküyor ben de öyle takılıyorum..
beslenme düzenlerimiz bizim de öyle sayılır
peki spor olarak neler yapıyorsun.biraz da onlardan bahseder misin?

INsallah seneye kadar su kilolardan kurtulcam. Aksamlari hafif yemeye calisacagim o zaman, saat 19-20 den sonra birsey yemeyim ben gayet etkili birseye benziyor cünkü.
Bende spor salonuna gidiyorum, cardio, pilates ve kas calismalari yapiyorum . Spor gibisi yok kizlar. Benim problem karbonhidratli seyleri cok tüketiyorum makarna patataes ekmek canavariyim diyebilirim. Bende insulin direnci oldugu icin aslinda bunlardan olabildigin´ce uzak durmaliyim. Bende birde miktarlar konusunda problem var, siz miktarlari nasil ayarliyorsunuz kizlar?:1rolleyes:

Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1479.2 Kalori

BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2292.8

hesaplamarda bunlar cikti ama 2200 kaloride ne demek, ben o kadar yesem catlarim herhalde:icecream:

canım o 2292 kalori form tutman ıcın.kılo vermek ıcın 1500ü gecmemen lazım..

miktarları sormuşsun.tabagına yemen gerekenı koy,ye ve kalk bence..fazla sallanma yemek masasında kaydirigubbakcemile3

karbonhidratları kepekli pirinç,kepeklı makarna seklınde tüketebılırsın.

benim temel ihtiyacim zaten yaklasik 1500kcal imis. Neyse kalorilerle falan ugrasamam ben zaten :roflol:

benim temel ihtiyacim zaten yaklasik 1500kcal imis. Neyse kalorilerle falan ugrasamam ben zaten :roflol:

bence de cok takılma kaloriye falan..düşünsene zaten bır sebze yemegı yapıyorsun; içine sogan,domates,biber bazen havuc,falan baska sebzeler,yag koyuyorsun..tek tek ugrasılmaz ya kalorisini hesaplıycaz dıye..saglıklı ve ölçülü beslenınce oluyor zaten.. opuyorumnanaktan

bu arada forum gene çok sessiz..

fly,fibula,sabun bır ara gelıp sonra yok oldular.sanırım cok yoğunlar bugun.

merviş yok,benek abla,luna tatılde...

yeni katılımcılar da yok

saracım ıkı gundur kayıplarda...

attaque ve latin sekeri yok olalı yıl oldu..

kendimi yoklama alır gıbı hissettim.. zemuszemus

merhaba arkadaslar nasilsiniz ben bayadir gelmedim bu topige cunku kilo veremiyorum artik olmuyor hormonlarim gun gectikce degisime ugruyor sanki ben tiroid hastasiyim ve kilo veremiyorum.
yine buraya gelip sizdem moral ve destek almak istedim hepimize kolay gelsin.

Mrb. günaydın
Dün bana dediğiniz gibi sağlıklı bir şekilde kahvaltı yaptım midemde bulanmıyor.
1 dilim kepek ekmeği,1 tane domates,yarım yağlı 1 dilim peynir,yarım yağlı 1 bardak süt.
Yedim + içtim. Fazlamı sizce ?

canım troid hastalarının işi çok zor..ama imkansız değil:) bence koyuverme kendını. sana şöyle söyliyim. annem 20 yıldır troidhastası. ve maalesef yavas calısıyordu troidi.hızlı calısanlardan değil yanı. hep kılosuna dikkat eder.evlendiğinde de 55-60 kılo arasıymıs hala öyle..gider gelir o aralıkta..hep temkınlı yer. ve gecenlerde tüm triodi,lenflerı ne varsa alındı. daha kötü yanı.artık hiç yok.doktor tanıdıktı ve yanımda ikaz etti. anıden 10-15kg bıle alabılırsın telaslanma normal dedı..annem kapıp koyuverse nasıl alırdı. daha cok dikkat ettı.sporunu ihmal etmedı ve amelıyattan cıktıgnda 60kılo olan annem su an 55 kılo ve bu bayan 54 yasında..yanı menapozda var.boyu 165falan .. demek istedıgım sakın pes etme..bu yastakı kadın basarıyorsa sen haylı haylı basarırsın.bizi bırakma bu arada kaydirigubbakcemile5

tebrık ederım canım senı..
hiç çok değil cok ideal.sütünü ihmal etme opuyorumnanaktan

fiumecim k.bkma öğlen çıkmak zorunda kaldımm evet cnm yaptıklarım bu kadr..spor olarak da spor slaonuan gidiorum her gün 10 dan gece 11 e kadr açık ben genellkle akşamşları gidiorum 1-2 saat çalışıorum orda bisiklet çok biniorum çnkü asıl sorunum kalçada..eğer spor salonu gibi bi imkanın yoksa kendn evde aerobick yaapblr ve yürüyş yapablrsn tatlım

kızlarr annem mısırr kaynatmışş bi tane yesem mi acabaa?? tuz yok zatenn kullanmam..sadec suda mısırı haşladıkkk napsam ki?

kızlarr annem mısırr kaynatmışş bi tane yesem mi acabaa?? tuz yok zatenn kullanmam..sadec suda mısırı haşladıkkk napsam ki?
mrb canım kutluyorum seni başka bi topikte gördüm seni (kayınvalide çorbası diyetinde) biieyler yazmışsın görünce şokkkkkkk oldum 38 kilo vermişsin maşallh ya.alkisalkisalkis.nasıl verdin kaç yaşındasın yazarmısın??

bu kadar kilo vermişsin 1 mısırdan bişey olmaz o kadar da kasma kendini yarın daha az yer dengelersin yada daha fazla spor yaparsın..

ay nasıl imrendim sana anlatamam..doğum yaptım 4 ay oldu 23 kilo almıştım 16 kilosunu verdim 7 kilo fazlam var...(

tşk ederm cnm..ama sende süpersn bk 4 ayda 16 kilo ile kolay deill yanee bnce bnden aşşağı yanın yok..bn daa kçüğüm lise okuorum 17 yaşındaım..

bugn yedklerimi yazıorumm

sabh bir bardak ılık su-2 kupa şekersiz çay-1 dilim normal ekmek-1 domates büyükce-k.k kadr peynir-2 çay kaşığı çilek reçelii

daa sonrasında 1 salkım üzüm yedm

sonra hazırlanp okual belge götrmem gerkti oraa gittim giderken yeşeblmek için minübüse bndm anck gelrken yürüdm hzlı tempoda 40 dk.kadr sonraa eve geldm bir paket tuzlu çubk yedm yanında 1 kase yoğrtla

az sonrada mısır yieceğim bayaa büyükmşler annemde yarıya bölmüş ii olmuş böldüğü yarım yemiş olacağım..

spora gidiceğim akşam gelrm tm gece yoğrt-kirass-salatalık ve yeşl elmayla geçerr

tebrık ederım canım senı..
hiç çok değil cok ideal.sütünü ihmal etme opuyorumnanaktan

Teşekkürler
Bir saatte dans ettim az önce hızlı bir ritimde

kizlar nasil bir beslenme sekline girsem yardimci olabilirmisiniz? kendime bir sene hedef koydugum icin bir sene uygulayabilecegim birsey olsun istiyorum :S sporda mutlaka yapacagim hergün bir saat. Ama bu beslenme konusnda bana önerileriniz olabilirmi?a.s boyum 158 yas 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…