cok güzel cnm.devam et salona. ben 1 ay kadar gıttım diyetımın ılk ayında.sonra tasındım baska semte falan sorun oldu.bıraktım.eve kosu bandı aldım.onla yapıyorum yürüyüşümü . 3 ay kadar pilates yaptım cok sıkılastırdı. gene baslıycam ona. videolar indirdim aerobıkle ılgılı.kosu bandından sıkılınca da onları denıyorum. kollar için de agırlık calısıyorum.fiumecim k.bkma öğlen çıkmak zorunda kaldımm evet cnm yaptıklarım bu kadr..spor olarak da spor slaonuan gidiorum her gün 10 dan gece 11 e kadr açık ben genellkle akşamşları gidiorum 1-2 saat çalışıorum orda bisiklet çok biniorum çnkü asıl sorunum kalçada..eğer spor salonu gibi bi imkanın yoksa kendn evde aerobick yaapblr ve yürüyş yapablrsn tatlım
canım ya mısırın helekı haslanmısının o kadar kolorısı yok. ara öğün olarak minik bir tane tüketebılırsın gönul rahatlıgıyla..ben konservesını arada salatalara eklıyorum.kızlarr annem mısırr kaynatmışş bi tane yesem mi acabaa?? tuz yok zatenn kullanmam..sadec suda mısırı haşladıkkknapsam ki?
mrb canım kutluyorum seni başka bi topikte gördüm seni (kayınvalide çorbası diyetinde) biieyler yazmışsın görünce şokkkkkkk oldum 38 kilo vermişsin maşallh ya.alkisalkisalkis.nasıl verdin kaç yaşındasın yazarmısın??
bu kadar kilo vermişsin 1 mısırdan bişey olmaz o kadar da kasma kendini yarın daha az yer dengelersin yada daha fazla spor yaparsın..
ay nasıl imrendim sana anlatamam..doğum yaptım 4 ay oldu 23 kilo almıştım 16 kilosunu verdim 7 kilo fazlam var...(
17 yasında mısın daha sen? seni bir kez daha tebrık ederım o zaman. ergenlık cagından zayıf cıkmanın ödülünü ömrün boyunca göreceksın.kılolara ne kadar erken veda edılırse o kadar iyi. ben senın yaslarında süreklı diyet yapar 5-10kılo verır sonra 10-15kg alırdım.kendıme kötülük etmısım hep.keske senın yasında oturtsaydım saglam beslenme bilincini..hem üniversiteye de incecik baslarsın.havan süper olur.. opuyorumnanaktantşk ederm cnm..ama sende süpersn bk 4 ayda 16 kilo ile kolay deill yanee bnce bnden aşşağı yanın yok..bn daa kçüğüm lise okuorum 17 yaşındaım..
aferim fıstık sana da bol bol hareket et...tebrık ederım canım senı..
hiç çok değil cok ideal.sütünü ihmal etme opuyorumnanaktan
Teşekkürler
Bir saatte dans ettim az önce hızlı bir ritimde
fiumecim annenle ayni kaderi paylasiyoruz benimkide aynisi az calisani ilk basta cok zayiflatti sonra birden cok kilo aldim eger dikkat etmeseydim 100 kiloya gelirdim galiba cok zor isimiz ama pes etmicem.
fiumecim k.bkma öğlen çıkmak zorunda kaldımm evet cnm yaptıklarım bu kadr..spor olarak da spor slaonuan gidiorum her gün 10 dan gece 11 e kadr açık ben genellkle akşamşları gidiorum 1-2 saat çalışıorum orda bisiklet çok biniorum çnkü asıl sorunum kalçada..eğer spor salonu gibi bi imkanın yoksa kendn evde aerobick yaapblr ve yürüyş yapablrsn tatlım
peace neden ara öğün yapmaı denemiosun?
kizlar biraz arastirdim
bakalim neler diyceksiniz yöntemime:1closedeyes:
saat 20 den sonra birsey yemiyecegim
hamur isleri, yagli kizartmalari, sekerli seyleri mümkün oldugunca az tüketecegim
bol yogurt ve süt
günde 2-2,5 lt su icecegim
üc ana ögün yapacagim ve iki ara ögün
aralarda meyve yiyecegim veya yogurt
bol sebze tüketecegim
hergün mutlaka bir saat spor yapacagim
her türlü yemekten yiyecegim ama miktarina dikkat ederek
günde en fazla 3 dilim ekmek yiyecegim
ne diyorsunuz verirmiyim?
Çünkü hiç acıkmıyorum canım ama başlasam iyi olucak.. gamyoncuiremsu
Bence en fazla 2 dilim olmalı,ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz (
Kızlar ben 118 kılodan 51 e dÜŞtÜm..ama Şuan 67 kıloyum ..ve 54 olmak İstİyorum..karpuz yıyorum sÜreklı..kavun bırde..bol su.bu hafta yuzmeye yazıldım..karın germe olmak İÇİn zayıflamalıyım.
aslinda bende önce iki dilim ekmek diye düsünmüstüm, ancak problem yaratirmi diye bir düsünceye kapildimevet en iyisi iki dilime düsürmek ve ana ögünlerde pilav, makarna, patates gibi seylerden azcik yemek dimi? ekmek yerine, sadece sabah kahvaltisinda mi yiyeyim iki dilim ekmegi? uhm
Patates haşlanmış ve tuzsuz yada az tuzlu olarak yemek gerekli.Kızartma asla yok.Makarnada arkadaşımın diyetisyeni hep yazıyormuş sorun olmaz.Pilav biraz ağır hatta baya ağır.O olmasa daha güzel olur.Ama diyetteki önemli şeylerden biride proteinle karbonhidratı karıştırmamak.Ekmeğinde Kahvaltıda yenilmesi çok daha iyi.Örneğin kahvaltıyı sıkı yaparsanız gece acıkmassınız. =) opuyorumnanaktan
cevabiniz icin tsk ederim, pataesi kizartma olarak degil ama firinda veya haslanmis olarak yiyebilirim. O zaman pilavi hayatimdan cikartayim onun yerine bulgur ve makarnadan beslenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?