60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fiumecim annenle ayni kaderi paylasiyoruz benimkide aynisi az calisani ilk basta cok zayiflatti sonra birden cok kilo aldim eger dikkat etmeseydim 100 kiloya gelirdim galiba cok zor isimiz ama pes etmicem.

cok güzel cnm.devam et salona. ben 1 ay kadar gıttım diyetımın ılk ayında.sonra tasındım baska semte falan sorun oldu.bıraktım.eve kosu bandı aldım.onla yapıyorum yürüyüşümü . 3 ay kadar pilates yaptım cok sıkılastırdı. gene baslıycam ona. videolar indirdim aerobıkle ılgılı.kosu bandından sıkılınca da onları denıyorum. kollar için de agırlık calısıyorum.
kızlarr annem mısırr kaynatmışş bi tane yesem mi acabaa?? tuz yok zatenn kullanmam..sadec suda mısırı haşladıkkk napsam ki?
canım ya mısırın helekı haslanmısının o kadar kolorısı yok. ara öğün olarak minik bir tane tüketebılırsın gönul rahatlıgıyla..ben konservesını arada salatalara eklıyorum.

tşk ederm cnm..ama sende süpersn bk 4 ayda 16 kilo ile kolay deill yanee bnce bnden aşşağı yanın yok..bn daa kçüğüm lise okuorum 17 yaşındaım..
17 yasında mısın daha sen? seni bir kez daha tebrık ederım o zaman. ergenlık cagından zayıf cıkmanın ödülünü ömrün boyunca göreceksın.kılolara ne kadar erken veda edılırse o kadar iyi. ben senın yaslarında süreklı diyet yapar 5-10kılo verır sonra 10-15kg alırdım.kendıme kötülük etmısım hep.keske senın yasında oturtsaydım saglam beslenme bilincini..hem üniversiteye de incecik baslarsın.havan süper olur.. opuyorumnanaktan
tebrık ederım canım senı..
hiç çok değil cok ideal.sütünü ihmal etme opuyorumnanaktan

Teşekkürler
Bir saatte dans ettim az önce hızlı bir ritimde
aferim fıstık sana da bol bol hareket et...
fiumecim annenle ayni kaderi paylasiyoruz benimkide aynisi az calisani ilk basta cok zayiflatti sonra birden cok kilo aldim eger dikkat etmeseydim 100 kiloya gelirdim galiba cok zor isimiz ama pes etmicem.

etme canım.sakın pes etme..
ben de genler sebebiyle risk altındayım . hastalık her an tepeme bınebılır. ama ömür boyu temkinli davranınca bır sorun olmuyor gercekten..

Selam kızlar,

Tego tebrik ederim.. Bu yaşta sağlıklı beslenerek bukadar kilo.. Süperr...alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bugün hiç yazamadım malesef.. İnanılmaz bir yoğunluk vardı.. durmadan çalıştım gerçekten.. Şimdi çıkıp eve gidicem hayırlısıyla..
Yediklerimi şediim hemen

Sabah: 1tost
Ara: süt tozuyla nescafe malum süt kalmamış
Öğlen: 1 but tavuk, 2-3 kaşık kadar peynirli makarna, 1 bardak ayran
Ara: tekrar nescafe
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 1 kase k-flakes

Sütle yada yooortla bakalım artıkın..

Herkeşi kocaman öptüm.. İyi akşamlaropuyorumnanaktan

ben de yazayım yedıklerımı;

sabah doganın prebiyotikli müslisi(4 kasık kadar),light yogurt,2 cevız,3 kuru kayısı..karıstırıp yedım.

öglen kepekli ekmek(unonunkılerden sandvic ekmegi 139cal. imiş)ten tost,içine light kasar ve domates koydum. yanında bır bardak light ayran..

aksam da sebzeli kepekli makarna ve salata yiycem inşallah..

gece de karpuz yer

finito derim..

görünüşe göre buraya daha uygunum..
165 boy 60 kilo yaş 19.. 53 e kadar yolu war.. ama bendeki sorun yemek yemei unutuorum hatırlayıncada çokça yiyorum..
2 ay içinde hedefime ulaşsam ne güsel olur.. henüz bi baskülüm yok yarın alcam ve yarın tam olarak başlamaı düşünyorum.. sporla birlikte. bugün tam bi fiyaskoydu.. saat 3 e kadar hiçbişe yemedim unuttum bişe yemediğimi sonra dedim tok tutsun die salata yiyim bi porsiyon yedin bide baktım kardeşim dondurma yiyo dayanamadım dondurma yedim şekerli bişe yememle birlikte kan şekeri dengem bozuldu ve çükolata yedim.. normlade çikolata yemediğim halde yemek istedim.. ahhh ahhh düzenli bişler yapmanın zamanı geldide geçio..
başarı öykülerini okudum ajanda falan tutuolarmış bende öle yapcam saati saatine yazcam herşei..

haydii bayanlar fazlalılardan kurtulalımkaydirigubbakcemile2

Bugun yediklerim :

Sabah : 1 dilim kepekli ekmek + 1 domates + 1 dilim peynir + yarım yağlı 1 bardak süt
Öğlen : Nesfit tam tahıllı
Akşam : (çok kaçırdım) 1 tabak bulgur pilavı + köfte + ayran

Akşamda karpuz yerim..

seni tebrik ediorum.. çok azimli olduğun çizelgenden ve yazdklarından belli.. 38 kilo dile kolay.. böle devam ettiğin sürece hedefine ulaşacaksındır.. hihoyyyt

fiume , fly, fibula , sabun ,mavienek, luna , evlibarklı ,saraciraci ve adını sayamadığım fıstıklar selam , biliyorum topiğime uzun zamandır ihanetlerdeyim ama tatile gittim tatilden geldimm iş başladı :/ derken başka başka şeyler oldu..
Hepinizi özlemişim yaa , tahmin ediyorum hepiniz manken gibi oldunuz ben yokken.
Ben 73 kilo ile başladığım diyet serüvenimi 65 ile noktaladım aslında 63 oldum ama tatilde almışım 2 kilocuk , şu sıralar 65 te kaldı tartı uzun zamandırda değişmedi , inşallah değişmez böle kalır hep amiiin, ama açıkçası canım ne isterse yiyorum böyle giderse işim dualara da kalabilir hani.
Şimdi yeni bir serüvene açılıyorum ve güzel haberlerle yanınıza gelmek için kolları sıvadım eşimle beraber kızlar dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? (Bakınız çizelgem) :kedi:

kizlar biraz arastirdim

bakalim neler diyceksiniz yöntemime:1closedeyes:

saat 20 den sonra birsey yemiyecegim
hamur isleri, yagli kizartmalari, sekerli seyleri mümkün oldugunca az tüketecegim
bol yogurt ve süt
günde 2-2,5 lt su icecegim
üc ana ögün yapacagim ve iki ara ögün
aralarda meyve yiyecegim veya yogurt
bol sebze tüketecegim
hergün mutlaka bir saat spor yapacagim
her türlü yemekten yiyecegim ama miktarina dikkat ederek
günde en fazla 3 dilim ekmek yiyecegim

ne diyorsunuz verirmiyim?

peace neden ara öğün yapmaı denemiosun?

Çünkü hiç acıkmıyorum canım ama başlasam iyi olucak.. gamyoncuiremsu

Bence en fazla 2 dilim olmalı,ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz (

Çünkü hiç acıkmıyorum canım ama başlasam iyi olucak.. gamyoncuiremsu

Bence en fazla 2 dilim olmalı,ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz (

aslinda bende önce iki dilim ekmek diye düsünmüstüm, ancak problem yaratirmi diye bir düsünceye kapildim evet en iyisi iki dilime düsürmek ve ana ögünlerde pilav, makarna, patates gibi seylerden azcik yemek dimi? ekmek yerine, sadece sabah kahvaltisinda mi yiyeyim iki dilim ekmegi? uhm

Kızlar ben 118 kılodan 51 e dÜŞtÜm..ama Şuan 67 kıloyum ..ve 54 olmak ıstıyorum..karpuz yıyorum sÜreklı..kavun bırde..bol su.bu hafta yuzmeye yazıldım..karın germe olmak ıÇın zayıflamalıyım.

maasallah nasil verdiniz o kadar kiloyu? anlatabilirmisiniz?

ilkinde basarmissaniz simdide basaracaksinizdir:hooray:

Patates haşlanmış ve tuzsuz yada az tuzlu olarak yemek gerekli.Kızartma asla yok.Makarnada arkadaşımın diyetisyeni hep yazıyormuş sorun olmaz.Pilav biraz ağır hatta baya ağır.O olmasa daha güzel olur.Ama diyetteki önemli şeylerden biride proteinle karbonhidratı karıştırmamak.Ekmeğinde Kahvaltıda yenilmesi çok daha iyi.Örneğin kahvaltıyı sıkı yaparsanız gece acıkmassınız. =) opuyorumnanaktan

cevabiniz icin tsk ederim, pataesi kizartma olarak degil ama firinda veya haslanmis olarak yiyebilirim. O zaman pilavi hayatimdan cikartayim onun yerine bulgur ve makarnadan beslenirim

herkese merhaba.kızlar aralarda yeme isteğinizi nasıl bastırıyosunuz? özellikle tatlı yememek için kendimle savaşmam gerek sanırım

Buna ne dersiniz kizlar?eksikler veya yanlislar varsa düzeltirseniz sevinirim.

kahvalti saat 7 de : bir dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir bazen yumurta, 2 adet zeytin, domates, salatalik gibi sinirsiz cig sebze, bir veya iki bardak sekersiz siyah cay veya bazen tost olabilirde.

ögle 12-13 civari: sandvic tarzinda 1 dilim ekmek, cig sebze ve peynirle zenginlestirilmis, veya evdeysem evde ne varsa kararinda miktarina dikkat ederek yemek(tokluk hissi olana kadarmi yiyim?)

aksam saat 18 den önce yenecek: bol salata veya cig sebze ve yogurt vs.
yoksa yemek yemelimiyim?

aralarda meyve veya yogurt yiyecegim (acikirsam).

aksamlari yatmadan önce bir bardak süt icecegim.(kahvaltida icsemmi)
günde 2 2,5 litre su icccegim

sporumu saat 16-17 ye dogru yapacagim 1 saat.
saat 19 dan sonra birsey yemeyecegim (acikirsam, salatalik falan)veya cay icerim sekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…