60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimseciklerr yok muuu???:çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm:

tutucam kndimi tutucamm yarın sabh olsn yicm hepsinii sabh olsnn yicmm şmdi gidicm mutfağa hemn yarım litrelik pet şişeye su koyup odama gelicmm ve su içicm..

aldın geldin mi suyu? opuyorumnanaktan

Merhabalar ben geldimmmmmm tatil bitti açıkbüfeler falan 1300 gr aldım 68.8 le döndüm.Pazartesi akşamı bu sabah 68 kilo gösterdi tartı.Diyete başladım dikkatli yiyorum tatlıyı tamamen kestim.Twiss&shaper kullanıyorum streç sarıp acayip terletiyor.dün başladım 500+500 yaptım bugün sabah 800 adım akşam 600 adım yaptım strecide sarınca acayip terliyorum limon sıktım dolapta günde üç dört bardak sulandırıp limonatadan biraz daha yoğun ama tabiki şekersiz içiyorum.2-3 litre arası su içiyorum.En az bir kupa yeşilçay içiyorum.Bakılım bu şekilde ne kadar sürecek hedefe ulaşmak.
Sizler nasılsınız iyisinizdir umarım.
Tego merhaba çizelgen gözlerimi pörtletti bravo sana canım ne kadar zamanda verdin bu kiloyu neler yaptın daha geçmişi okuyamadım arkadaşlar sormuştur sanırım bi özet geçsene banada

Benim kolestolümde var bu karışımı yapıcam arkadaşlar yarın alıp 10 gün bekletip kullnamaya başlarım*500 gr. doğal elma veya üzüm sirkesi 3 çorba kaşığı ince kıyılmış taze biberiye yaprağıyla veya 2 çorba kaşığı dövülmüş kuru yaprakla karıştırılır ve cam kavanoza koyularak ağzı kapatılır. Ara sıra çalkalanarak 10 gün bekletilir. 10 gün sonunda süzülerek yaprakları atılır. Günde bir defa 30 gr. biberiyeli sirke, 30 gr. su ile karıştırılarak içilir. Damar tıkanıklıklarına, yüksek kolestrole, egzamaya, aşırı adet kanamalarına çok iyi gelir. Egzamalı bölgelere sürmek üzere, sirke biberiye karışımı, keskinleştirmek için süzmeden kaynatılır ve su karıştırılmadan kullanılır.

evett bide yeşil elmaa aldım ekşi ekşii =) elmamı bitrdm şmdi bolca su içiorumm :umursamaz:
iyi yaptın fıstık..afiyet olsun..
hosgeldın..

sen bilirsin ama bence o uzun liste ile hiç uğrasma..annemle babamın yıllardır belkı 10senedır uyguladıgı basıt bır metot var kolestrol için.2 parca cevızı bır bardak suya aksamdan ıslatıyorlar.sabaha sararıyor o su.cevızı yıyıp suyunu içiyorlar..bu kadar..

annem zaten yedıgıne içtiğine dikkat edıyor.ama babam kılolu ve fazla iştahlı..üstelik cok da alkol alır hem de rakı..eskıden cok yuksek olan kolestrolunu ilac kullanmadan ve perhiz yapmadan(sadece tuzu azalttı ) bu yöntemle düşürdü.

naçizane tavsıye... a.s.

Yazdım zaten dedim şimdi fiumeden bi azar daha işitirim dedim azar değil tabii senin ki tavsiye cevizi bende yapıyorum arada ama istikrarlı değil bu zayıflatıyormuşta iki yönden faydası olru diye düşünüyorum bi deniycem.F,ume çok sıkıldım kilolarımdan canım hayırlısı ile bi versem bir daha 2 kilo alınca hemen frene basıcam.Antalya'daydım tekirovada ruslar varya iyice sinirim bozuldu çok gaza geldim mucize beklemeden sporla diyetle vericem ama ekstra bişeyleride zararsız bulduğum uygulayacağım bakalım canım sende durumlar nasıl

olur mu canım benım hiç kızmak :)
bu forumun kötü polisi benim galiba...
benim de çok iyi gitmıyor.bır ara bılırsın belkı tum cabama ragmen vucudum dırendı hıc kılo veremedım.sonra saldım ben de sonra tekrar topladım.kılo vermeye basladım 62den 60.6ya düştüm ama eskı motivasyonum , eskı spor aşkım,kalori hesabım yoktu.sonra gene saldım.63ü gördüm gene..sımdı bu sabah itibariyle 61 kıloyum.4 gündür falan toparladım gene ama bende de aynı bıkkınlık var.tartıda değişik şeyler görmek istiyorum artık.şöyle 50li kılolar gibi enteresan şeyler.. :jeyyar:

hatırlıyorum da hazıran 1'de 62 kıloydum.simdi 61kg yaklasık ıkı aydır pek yol katedememişim. artı en ufak bir sorunda mutfaga saldırıyorum.ama bu sefer kararlıyım en kısa zamanda 59u görücem.ve bir daha 60ın a'sını unutucam.pis hırs yaptım.

hoşgeldinn :)spor+diyet le hedefine en kıa sürede ulaşırsın inş.tatlım =))

bu arada teşekkr edermm,özet geçiyim cnım 3 yazdır 2 şer ay spor yapıorum düzenli bir şekilde okul döenminde spor yapmayaa zmanım olmuorr amaa koruorum kilomu.spor yaptğım zman kilo verebliorum zaten çok raht bi şekilde..spor olarak ne yaptın dersen spor salonuna gidiorum orda yapıorum sporumu,diyet olarak bahsetmek gerekirse akşam 6 da en son yemeğimi yiorum ve daha sonrasında meyve-yoğurt-çay haricinde hiç bişiy yemiorum.sabhları klasik kahvaltı yapıorum,acıktıkca sarı leblebi yiorumm bayaa yiorum amaa napalım ya tek kuruyemiş zevkim o kaldıı =) takıldığın bişiy olursa burdaım

oooo ne kalmşş birass sık sporu arttır 50 li rakamlaraı görmeyee başlarsın..yerimseniben

oooo ne kalmşş birass sık sporu arttır 50 li rakamlaraı görmeyee başlarsın..yerimseniben
inşallah en kısa zzamanda istiyorum.cunku daha hedefime çok var..

fiumecim yaa bu lapayı kepekli pirinç yerine normal pirinçle yapsam ?

mmm
canım ınternette normal pirincle yapanlar da var.. ama asıl ödem attıran,zararlı bakterilerden kurtaran kepeklı pirinc..onu bulsan iyi olr.digerıyle hiç denemedım.birsey diyemıycem..

bır de sayın gece kusları(bunlara ben de dahılım)

şu yaptığımız metabolizmayı durdurmaktan baska bişi değil.bu saatlerde uykuda olmak gerekıyor.ben 4-5gıbı yatıp 12ye dogru kalkmaya basladım.dur demem lazım bu gidişata.gece uykusu cok önemlı..uyumaya calıscam gidip..
siz de deneyin bence..
öpüyorum

bende çıkıorum cnm =)) ii gecelerr kızlarrr tabe birilerii kaldıysa hahaa.. yarın sabh kalkıp lapa yerine kısır yapmayaa karar verdm yağ ve tuz u çok az olmak üzere tabee hade öptüm hepinizi

hoşgeldin fıstık..
özlettin kendini..
sara cok yogunmus bu ara ..ihale dönemi imiş.

hoşbulduk cicişlerim bende sizleri çoooooooooooook özlediiiim opuyorumnanaktan

fiumecim yaa bu lapayı kepekli pirinç yerine normal pirinçle yapsam ?

bende 2 gün lapa diyeti yapmaya karar verdim ben normal pirinçle yapıyorum.geçen seferde öyle yaptım çok işe yaradı ama fiumeciğimin dediği doğrudur kepekli daha iyidir...

günaydın kızlar

merhaba arkadaŞlar
sız baŞlayalı Çoook olmuŞ ama... :-((
benı de aranıza alır mısınız lÜtfen???
Bende 68 kıloyum vezayıflamak ıstıyorum
desteĞe ve motıvasyona ıhtıyacım var

bizde seni çok özledik güzellergüzeli.bende iş buldu bu kız o yüzden yorgun argın geliyo işten nete uğrayamıyo diye düşünüyordum.a.s.hoşgeldin.

merhaba arkadaŞlar
sİz baŞlayalı Çoook olmuŞ ama... :-((
benİ de aranıza alır mısınız lÜtfen???
Bende 68 kİloyum vezayıflamak İstİyorum
desteĞe ve motİvasyona İhtİyacım var

hoşgeldin canım.bende ilerleyemedim pek.ama kiloda almıyorum.bu güzel hiç değilse.
tartılmayı bıraktım ben.moralim bozuluyor çünkü.tartım bozuk sanırım.çeyizime birde dijital tartı alacamzemuszemus
kızlar dün 38 beden pantolan giydim ve oldu.ne kadar çok sevindim anlatamam.bi ara 44 giyiyordum nerdeyse.o yüzden bu kadar sevindim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…