- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
canım ortalıkta bayagı bir marka var.ben migrosunkini tercih ediyorum
bence tatıl için sartlama kendını.. sen tatıle 61le gıtsen de cok güzel olacaksın merak etme..
asla bir erkege kılo al demeyın kızlar,hemen sızın kıloyu fazla buluverır şımarıp...
sen de kılo al dıyorsun ? kaydirigubbakcemile3
amanın hepinizinki mi zayıf?
gerci öyle tek zayıf olmak yetmez..genıs omuzlu,pazulu,kaslı göbekli falan olmak lazım baskasına bahane bulmak ıcın hepnızınkı mı kas yığını anlamadım ben .. kafamçokkarıştı
benimki kendi de zayıf diil ama, kendine bakmadan bana laf ediyo.. ama bende zabunum gibi etli butlu kalın irkek seviyorum...kaydirigubbakcemile3
Evet ya çok memnun o ama
boyum 1.72 kilom 64 oldu bugün itibari ile...
hedefimde 60 klionun altına düşmek bakalım
boyun kilon orantılı ama canım yaaaa....
cicim benim ben sabah ve ikindi olmak üzere 2 defa yiyiorum genellikle bazende akşam çok nadiren . . . sarısından . . .
miktarlar bakımından sağlıklı bi bilgi veremeyeceğim ama sabah kahvaltı ile 3-4 ağız dolusu (iğrencim -ölçü birimine bak delikafadulden ) ikindi yine aynı sabah yememin nedeni kahvaltıyı az miktarlarda yaptırması ve çok tok tuttuğu için öğlen yemeğine çok aç oturtturmaması yani sayesinde öğlende sabahta az yiyiyorum . . . akşam üzeri yine bi 3-4 ağız dolsu yememin nedenini tahmin edersin akşama girişmemek ki bunu mümkün kılıyor akşam yediğimi ölçülü yiyiyorum . . .
cicim ben sarı yedim yiyorum hala hatta tanıştıktan sonra beslenme programımdan asla çıkarmayacağım bir kuruyemiş geçen fılaycanla bahsediyorduk hatta ben canımın çok istediği herhangibir kuruyemişide leblebi ile karıştırıp tüketiyorum hem o canının çektiğine çabuk doyuyorsun hem tok hissediyorsun . . .
benim badem favorim . . .
yok cnm fiumdan detaylarını öğrenebilirsin gelir birazdan tam tersi metabolizma aldığın enerjiden fazlası ile karşılaşınca -tabi sınırlı bi müddet - şaşırıp hızlanıyor . . .
alternatif olarak yaktığın enerjiyi arttırabilirsin ya da yeni çok farklı baharatlı hafif lezzetler deneyebilirsin bunlar hep metabolizmayı hızlandıran unsurlar . .
pis bakışımı saldım üzerine inan 40 çanta darbesinden daha kallafi etki etti . . . minasebetsiz şopar . . .
oturduğumuzda yedirmek için meeeeleyip durdu . . .
nooliy bunlara yaaaa yoksa cicişim mervişimin kocası mı öğretiyo kara lanet gibi sardı hepimizin şoparlarını bu muhabbet ya . . . :1ninca:
ye cicim ye afiyet olsun . . .
Kuruyemiiiiiişşşşşşş...delikafadulden delikafadulden
aha gelir dedim geldi fiu fiummmm :asigim:
benim şopar 175cm 72 kilo zayıf gibin ben göbüşlü tabi ölçülü göbüşlü kalın baccaklı kalın erkk seviorum yani . . . +18 oldu brz :kedi: delikafadulden
tanımaya çalışıyorum canımcığım sadece :1ninca: hiç ciddi bir şey yok ortada çizelgeyide 1 yıl içinde evlenmeliyim biçiminde evrene bi mesaj mahiyetinde tasarladım . . . kurgu yani . . .
annemde öle diyo . . . :1ninca:
fium ya ben zayıf irkee hiç tahammül edemiyorum yaaaa kopacak gibi bilek dar omuz fln Allah cc muhafaza ya aaaa . . .
irkek dediğinin kabuğu kalın gönlü muhallebi gibi olmalı . . .
+ Flyyyy sırnaşık şey
Günaydın ablalarımm (
Dün gece sabahlamamdan dolayı şimdi kalktım ve daha hiç bir şey yemedim.Ama moralim oldukca kötü bugun tartıldım 63.8 kg cıkıyorum.3 gün önce 63'düm.Aşırı derecede kısıyorum spor yapıyorum ama neden alıyorumOf moralim çok bozuldu ..
canım sabahlamşısın.şiştir o.sabahlayınca insanın vücudu şişiyo.ben bazen 4 gün üstüste sabahladığımı bilirim.heryanım şişiyo terlik bile zor oluyodu ayağıma.uykunu iyi alamazsanda olur öyle şey.normal yemeğini ye sen.
Fibulamın dediği gibi şişliktir o canım...
O zaman uykumuda düzene sokmam gerekiyor .. senağlama
Ayyyyynen öle... Önemliiizemuszemus