60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!


benimki kendi de zayıf diil ama, kendine bakmadan bana laf ediyo.. ama bende zabunum gibi etli butlu kalın irkek seviyorum...kaydirigubbakcemile3

Evet ya çok memnun o ama
boyum 1.72 kilom 64 oldu bugün itibari ile...
hedefimde 60 klionun altına düşmek bakalım

boyun kilon orantılı ama canım yaaaa....



Kuruyemiiiiiişşşşşşş...delikafadulden delikafadulden



+ Flyyyy sırnaşık şey



Fibulamın dediği gibi şişliktir o canım...

O zaman uykumuda düzene sokmam gerekiyor .. senağlama

Ayyyyynen öle... Önemliiizemuszemus
 

:asigim: amanın ne gözellll 1.82 boyda ve 90 kg :asigim:


çok sıcak olmasın canım içeceklerin burada latinateşimiz vardı belki sen bilmezsin o öğretmişti bize çok soğuk ve çok sıcak içecekler diete olumsuz etki etmekte . . .


bence yime fium
cicim bu arada nicinin anlamı ne ?


inşAllah seninkide evlendikten sonra istediğimiz forma gelir fibuşum . . . :Saruboceq:


omuzları geniş fiucum :kedi: cicim biz uyar mıyız sence akrep-oğlak çifiti uyumlu bi çifit olur mu ?
 
askerden sonra semirir seninki de korkma.. ben benımkını kendı elceğizlerimle 82-3 kılolara cıkardım ..sonra da kendı elceğizlerimle 70-1 lere düşürdüm.askerden sonra bildiğin gibi yoğurursun sen onu kaydirigubbakcemile3
canım böcek hani olur ya öyel kurularda onlardan..garip bişi değil ama ne yapıceğimi bılemedım.havalndırmak iyi bir teknık..deneyecegım.

herkesın dedıgı gıbı düzensiz uyumaktan sekerım o.. ben de sabaha karsı 5te uyudum.12bucukta kalktım.1bucukta anca kahvaltı ettim.sımdı cok pişmanım..ben en aralık aksam yemegı yıycem ne aralık öğle diyorum.hem de lapa yiycektım.uykunu düzene sok.ben de düzensizim bu ara.beraberce sokalım.


sen de ona laf et kaydirigubbakcemile3 burnundan getir o zaman bişi diyemez..benimki ne zaman herhangi bir seye bir bahane bulcak olsa,,taaruza gecerım..ağzını açtırmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
 

akrep miydin sen? fisfisfis
akrepler ne istediğini bilirler..hırslı olurlar. oğlaklar da azimli ve calıskan oldugundn,birbirinizin dalına binmezseniz eğer ,ortak amaca hizmet edebildiğinizde süper anlaşırsınız bence..amadediğim gibi ortak paydada birleşebilmek,hayat felsefelerinin benzrelik tasıması önemlı bence cunku ıkı karpuz bir koltuğa sığmaz sırnaşık şey bizde de benzer durum söz konusu ondan diyorum.oglaklara cok maddiyatcı ve pinti derler..sen nasılsın bu konuda? benım oğlak cok hırslıdır,finans kaygısı güder ciddi anlamda bu da iş yaşantısına basarı olarak yansır ama pinti değildir kesinlikle.işkoliktir sedece..bu konuda iyi tart bence..senle uyum göstermeli..
 

akrepmisini seennnn.... delikafadulden
benim sevdiceğimde anneside akrep..:dance: :dance:


ben hemen kendi gübeeeene baksana sen diorum.. :dilcikar: aynen böle..kaydirigubbakcemile3
 



inşAllah seninkide evlendikten sonra istediğimiz forma gelir fibuşum . . . :Saruboceq:



omuzları geniş fiucum :kedi: cicim biz uyar mıyız sence akrep-oğlak çifiti uyumlu bi çifit olur mu ?


buyur sabuncanım bu senin için.kız heyecanlı bir çift oluyomuşsunuz .bizim gibi inatçı oğlaklarla başa çıkmak biras zordur söleyim.

Bu beraberlik otoriteler tarafından onay gören bir beraberlik.Oğlak sevgilinizin büyük kariyer hedefleri vardır ve siz onu iyi anlarsınız. Anlar mısınız?Siz Akrep çok takıntılı olduğunuz için takıntısız insanları anlayamazsınız. Sevgiliniz Oğlak burcunu memnuniyetle destekler ve ona finansal yatırımlar ya da iş ile ilgili akıllı tavsiyelerde bulunursunuz. Güvenlik sizler için önemlidir bu konuda görüşleriniz aynı. Siz kurnazlığınız ve sezgileriniz sayesinde özellikle işle ilgili anlaşmalarda başarılı olursunuz. Sevgiliniz Oğlak insanına bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Onun gerçekçi oluşu ve ayaklarını yere sağlam basması hoşunuza gider bu özelliğinden dolayı ona duygusal olarak bağlanabilirsiniz. İşkolik Oğlak burcunu arada bir ofis dışına çıkarmanız onunda hoşuna gidecektir. Seksi Akrep için bu zor olmayacaktır. İkinizde seksüel olarak aynı frekansta olduğunuz için duygusal ve fiziksel olarak çok tatmin olacaksınız. Toprak burçları vücutları ile barışıktırlar, dokunma duyguları da gelişmiştir bu yüzden şehvetlidirler. Toprak burcu Oğlak ile mutlu olacaksınız. Oğlak sevgilinizin sizin ruhunuzun derinine inebilecek kapasiteye sahip olmasını isterdiniz. Unutmayın ki çok az burç bu derinliğe erişebilir. Siz derin ve yoğun duygulara sahipsiniz. Oğlak burcu sizin gibi olmasa da sizinle hissettiklerinden çok mutludur ve tüm duyguları ile karşılık verecektir. Oğlak insanına olan aşkınız derinleştikçe karşılığında ondan tam sadakat beklersiniz. Oğlak burcu tam istediğiniz gibi size bağlanarak, sadık olacaktır. Oğlak sevgiliniz toprak siz ise su elementisiniz. Bu karışım ile hayatınız da harika yeni başlangıçlar olacaktır. Devam edin!
 
akrepmisini seennnn.... delikafadulden
benim sevdiceğimde anneside akrep..:dance: :dance:



ben hemen kendi gübeeeene baksana sen diorum.. :dilcikar: aynen böle..kaydirigubbakcemile3

iyi diyosun.erkeklerin güzellik,zerafet sadece kadına özgü unsurlarmış gibi hareket etmesine sinir oluyorum.hepimiz insanız hepimiz bakımlı olmalıyız dimi ama ?

ben şahsen bayılıyorum metroseksüellere.. zemuszemus
 

irkekte hiç tahammül edemeyeceğim şeydir pinti hal :1ninca: inşAllah öle bir şey ile karşılaşmam çünkü kendimi biliyorum direk soğurum hatta direk yol veririrm . . .
tabi seçimlerini ekonomik yapmak ve fiyat-performans değerlendirmesi yapmak ayrı pintilik farklı . . .
Aman Allah cc korusun insana yalandan-ihanetten falan sonra hiç yakışmayan şey pintilik olsa gerek hele irkekte hiç çekilmez . . .

akrepmisini seennnn.... delikafadulden
benim sevdiceğimde anneside akrep..:dance: :dance:

ben hemen kendi gübeeeene baksana sen diorum.. :dilcikar: aynen böle..kaydirigubbakcemile3

cicim akrep erkekleri ev aile yuva durumuna çok bağlı oluyorlar eniştemden biliyorum . . .
evlendikten sonra gayet mülayim formatta sürdürüyorlar . . .

emme bekar akrep erkeklerden kormak gerek kanımca ki seninkini sen yola sokmuşsun no panik yani . . . :asigim:
 

canım oğlaklar pinti değildir.sadece tutumludurlar.harvurup harman savurmazlar.birşey gerekli ise mutlaka yerine getirmeye,almaya çalışırlar.ama birşey fuzuli ise hiçbir kuvvet o şeyi yaptıramaz ona.kendimden biliyorum.oğlak erkekleride böyledir sanırım.birde birşeye bağlanınca kolay ayrılamazlar.geleneklerine de bağlıdırlar.yeni şeyleri kolay deneyip uyum sğalayamazlar.birazda çekingenler.öyle biliyorum.
 

ben de aynı canım.. benden birseyler esirgediğini bilmek,görmek dakikada soğutur zaten bu ne olursa olsun.
ama savurgan hesabını bılmeyen erkek de sevmem..bu işlerde dengeli olmalı..oğlak erkeği eğer pinti değilse bu konuda en ideal olanı olabiliyor yerimseniben
 

canım çok gereksiz pinti oğlaklar tanıdım..

benımkı bunlardan değil Allaha şükür..sanırım sen de değilsin..
sonraki yazdıklarına katılıyorum. sabuncum bu noktaya dikkat!oğlaklar fibuşn da dediği gibi cok klasikçidir..yeniliklere fazla kapalıdır..yeni bir seyi empose etmek için 40 takla atman gerekebilir ki bazen basıma gelıyor. ama hep sunu okudum oglakla ilgili ben; prensesini ya da prensini buldugu vakıt dünyaları değişmez ona ve evıne cok baglıdır..
 
kaydirigubbakcemile3


bayıldım buna.
he he kaydirigubbakcemile3

ya gercekten zevkler tartısılmıyormus..

ben de en az onu begenmıştim.cok enteresan kaydirigubbakcemile3
sen begendın madem.biraz daha inceleyecgım onu..

aslında benım hayalımde oglak veya koçun gelınındekı gıbı ışıltılı,bol taslı,kuyruklu bır gelınlık var.aslanınkını de begendm cok göz alıcı ama kılolu mu göstermıs ne..

cevremden de diyorlarki; bir kere evlenıyorsun,mutlaka tarnatanlı bir model dene.kuyruklu elbıselerı daha giyersın..
benımde kafam karısıyor; acaba hem taşlı,ışıltılı,hem tarnatanlı hem de kuyruklu bı rmodel ecıp kokoşluğun dibine mi vursam? kaydirigubbakcemile3

öyle yapsam kimse şaşırmaz heralde..
 
Bugunki programım bu

Sabah : Yarım yağlı süt - Nesfit
Ara öğün : Leblebi
Öğlen : Karpuz
ara öğün : Leblebi
Akşam : Bulgur pilavı + yoğurt
Gece : Karpuz

1 saat spor ..
 

gelinliğimi diktiriyorum.askılı bir model.askıları boncuk işlemeli tamamen.aynı boncuklardan göğüs kısmında işlemeler var.kuyruklu bir model benimki.kuyruk kısmından kalça üstü belmi tam bilemedim şimdi oraya kadar işlemeler devam ediyor.etek kısmı 6 parça düşün.işte bir parçası kuyruklu kısım.diğer 5 parçada işlemeli.ama oldukça da sade .(nasıl oluyosa bu kadar boncuk işlemeli ve sadedelikafadulden) çiçceğim gerçek çiçek olacak.a.s. saçlarım açık çıtçıt alacağım yakın zamanda.onları kullanmayı düşünüyorum.büyük dalgalar yaptırcam.saçımada yine canlı bir çiçek taktırcam.zambak olur belki.:kedi: ayy nasıl olacak çok heyecanlıyım.şimdilik gelinliğimin işlemeli yapılıyor.güpür dantele boncuklar işleniyor.sonra taftanın üzerine dikilecek.kuyruklu olsa bile iç etekleri var.tüllü tüllü.oldukça kabarık oluyo zaten.tarlatandan daha kullanışlı oluyormuşgelinlikçim dedi.ondan kullanacam ben.gelinlikten tarlatan izi gözükmesin dimi.
 
zayıflama topiğinden çok gelinlik topiğine çevirdim burayı kızlar.özür dilerim.yediklerimden bahsedeyim.
sabah 1 muz.
tereyağında bir yumurta.
1 dilim kepekli ekmek
aralarda bitki çayları
öğlen 5 inegöl köfte, yanında koca bi tabak salata,yoğurt,biber turşusu
aralarda yine bitki çayları ve eti form çubuk krakerler varya ondan 2 tane çubuk

ohhh bugünlerde öyle çok yiyorumki.evde sadece meyve yiyorum allahtan.
 
ben çok beğendim hem gelinlik tarifini hem de sac modelını.bu arada ben de postiş alcam.cok yıprandıgı ıcın saclarımı kestırdım..hala yarı omzumda ama daha hala kırık var.bıraz daha kestırmem lazım.bıtmiş halını 4 gözle beklıyoruz.canım kuyruklu gelınlıgın altına mutlaka yuksek topuklu giy.daha iyi taşırsın o zaman.bir de hem postiş hem gelinlik için fiyat ne olacak?haberdar et..

gündüzleri iyi beslen aksamları sadece meyve ye bence kılo almazsın böyle..iyi gidiyorsun iyi..
 

canım haberdar ederim tabiki.artık postiş denmiyomuş çıtçıt diyolarmış.bitane gıcıko lduğum kuaför söyledi.ben dalmışım anlatıom işte poştiş almak istiyom diyorum oda ikide bir postiş dğeil çıt çıt diye beni bozuyo.nasıl sinir olmuştum.ondan almayacam ama.klava: sana geitrirm diyodu.kaybetti benim gibi müşteriyi.kardeşimin arkadaşının babası kuaför.o ayarlayacakmış.tabi bi gidersem yanına vakit bulupta.gelinliğide komşumuz dikio.annem fiyat sordu.anlaşırız yabancımıyız deyip duruyo.fiyatlar ne değil o yüzden.netleşince söylerim.topukluya gelince.oldukça yüksek topuklu ayakkabı giymem gerekiyo galiba.ben 160 mışım.sevgilim 180e yakın.nişandada baya bi topuklu giymiştim.yine uzun benden kereta yine uzun.kafamçokkarıştı 12 punto dedikleri çokmu yüksek giyemezmiyim.bilimyorum.belki nişanda giyidğim 12 puntodurda ben adını bilimyorumdur.dur bi netten bakayım.nasılmış punto neymiş.
 

simdi canım bana kızma ne olur :)kuaförlesmek istemıyorum ama ;
bildiğim kadarıyla postiş tek parca olan genelde at kuyrugu yerıne takılan bır sac kümesi ama çıt çıt parca parca satılıyor.6-8 adet almak gerekıyor.sacta daha doğal duruyor o.parca parca oldugundan yanlara falan da takıyorsun..

punto dediğin seyın pont oldugunu tahmın edıyorum ben ayakkabı topuğu yükseklik birimi...emın degılım ama 1pont 1 cm e esıt. ve sen 12 pontluk ayakkabılarla rahat ettiysen bravo sana.ben gıyemem. ben en fazla 7-8 pontluk giyebılıyorum.madem böyle avantajın var.kullan süper olursun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…