60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kaçırdım kaçırdım Çok kaçamak yaptım Ama annemin yanına gittim bugun hep hareket halindeydim.

Sabah : 1 poğoca + çay
Ara öğün : Türk kahvesi (Fal baktırdımda D: )
Öğlen : Çorba + Zeytinyağlı dolma 2 tane
Ara öğün : leblebi
Akşam : KFC (Kentucky) ( Pane harçlı tavukk gibi bilmeyenlere.) + 1 bardak kola
Gece : 1 dilim karpuz

evet çok kaşırmışsın tatlımlmaz:Afiyet olsun telafi edersin oluyo arasıra.
Okuduğum kitapta bu kaçırma durumlarına kendinize verdiğiniz ceza olarak bakmayı öğrenin diyor bunu uzun uzun anlatıyor.En güzel günlerimizin ödülü pastadır, çocuklara çikolata şeker veririz ödül diye ama bunların hepsi vücudumuzun istemediği, faydası olmayan yüklerdir dolayısı ile hafta da bir gün bir tatlı ile ödüllendireceğim kendimi deriz ama aslında o bedenimize cezadır sadece beynimize ödül diye şartlandırırz dolayısı ile beyin bize aitse ona istediğimizi düşündürmek elimizdedir diyorrrrrrr kitapta.Hadi buyrun öğretelim beynimize:sm_confused:

tatlım çok güsell beslenmişsn bence inşallah tüm şişlikler giderr yarın bnde yapıcm kesn karar verdmm akşam markete gidip kepekli pirinç alıcm azıcık =) yarın sonucunu bekliorum

cnaım çok hareket etmişsn naısl osla yarın da daha az ye dengelersn inş..

ınşallah dengelerim.Pelince çok haklısın bencede.Ama bilmiyorum bir anlık oldu mc donalds aşkıyla yanıyordum 2 günde bir mutlaka yerdim onu bırakmaya calısıyorum arada bu cezayı kendime veriyorum Bağımlılık olmuştu bana ..

kzlarr bnde yedm bugn bayaa yazıyım hemn

sabh kalkar kalkmass bir bardak ılık su-
sabh:1 dilim ekmek-1 bardak şekersiz çay-1 domates-k.k kadr peynir
ara:3 avuç lebelebii
öğle:bir tabak dolusu kısırr (kısırımda yağ-tuz yok) ama tadı çok lezztlii =)
ara:bayaa leblebii yedm açlık bastrmak içinn ve canım çok sıkılıordu kndimi durdurmak için
akşam:1 kalın dilim karpuzz
gece: 1 kase yoğurt yedm naneli
bia ara daha yoğurt yedm bugn ama ne zman hatrlmaıorum XD

kızlarr sizce nasıl ??

kfc 'den gecen hafta ben de beslendim.inan aslında o kadar kötü ki onların tadı..yerken hosumuza gidiyor da sonra kalan kırıntılara bakınca ve doyduktan sonra aldıgım o kokuya..
offf ya diyorum,ne yaptım ben,bunun için deger mıydı...
neyse sekerım,yarın karbonhıdrat alımını cok kısıtla
yagsız et falan ye ögunlerde ekmeksız..o zaman kacamaklar yaga dönüşmüyor.

güsel bilgiler...ara ara bilgilendir bizi canım kıtapta yazanlarla ilgili..
senin kocada değişikmiş..savurganlık da iyi değil tabi.türkiyede maalesef insanlar süreklı bırıkım yapmak zorunda.sen de o konuda eğit onu klava:

cok değil canım iyi bence aksam oldukca hafif hatta..

kızlarr bnm ağzım pek boş kalmıor salatalık-yoğurt-karpuz-dier meyeveler ve leblebii çok yiorummm ama bunlarla besleniorm diebilirisss ama sık sık ve bu kadr çok şey yiyince suçluluk duyuorum :'(

kaydirigubbakcemile3 canım ben mısır çarşısında bir karısım yaptırmıstım.portakal yagı,nane yagı..daha bilimum bişiler vardı ıcınde.onu haftada bir kez sürüyorum basenlere ve göbege.sonra cıkıyorum kosu bandına 45dk-1saat terlıyorum güzel ter attırıyor hem de bebek gibi yapıyor cıldı.üstüne duşta özel yosun sabunumla köpürtülmüş kabak lifiyle güzelce kese atıyorum.cilt müthiş nefes alıyor.acayıp rahatlıyorsun hem ödem atmıs hem de cilt olarak tazelenmıs oluyorsun.duşun üstüne de bebe yağı sürüp kıyafetsiz 10-15dk duruyorum öyle cildim nefes alsın bıraz daha diye zemuszemus
sende böyle kullnabılırsın.niye hafta bır dıyorsan;o karısımlar yag yaktıgına inanmıyorum.terleme ıle yag yakıldıgına da ınanmıyorum.sadece cılde guzel gelıyor ve ödem attırıyor dıye yapıyorum.benim fikrim tabi bu.
ay ne süslüymüşüm,çok kokoş gördüm kendımı
kızlarr bnm ağzım pek boş kalmıor salatalık-yoğurt-karpuz-dier meyeveler ve leblebii çok yiorummm ama bunlarla besleniorm diebilirisss ama sık sık ve bu kadr çok şey yiyince suçluluk duyuorum :'(

tegocum senın mesaja da yazcaktım unutmusum;

canım yedıklerın masum seyler sayılır ama cok abartmamaya calıs.bir de gece sporu yapıyorsun ya leblebiyi spordan sonra yeme.
salatalık en masumları ..en cok onu yemeye calıs,yogurtu yagsz tüket
meyvelerı de birbirlerıne karıstırmadan ye..

Kıslar bugün bütün gün girdim okudum alıntı yaptım bişeyler çıktı yazamadan kapatmak zorunda kaldım.. Bu en az 5-6 kere takrarladı.. Ya okurken ya yazaya çalışırken biri geldi bi iş çıktı bişiiler sinir bozucu.. En sonunda alıntılar mesajlar hepsi birbirine karıştı, silmek zorunda kaldım.. Kime ne yazacağımı da unuttum karıştırdım gitti...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Son aklımda kalan konulardan kfc mc falan onları ben hiç sevmiyorum... Bir keresinde yapılışlarını kullandıkları yağları falan izlemiştim.. Gerçekten kızlar hiç iştah açıcı değil.. Midem kalktı.. Çooook nadiren mecbur kaldıımda az bişiiler yerim patates falan belki ama.. inanın..:sinifsinif: :sinifsinif:

Fiume canım Lapa diyetin süper olmuş haftaya bende 1-2 gün uygulayayım senin gibi...

Bende bugün yediklerimi yazayım..

SAbah: kepekli ekmeknen tost
Ara: neskayfe
Öğlen: sezar salata tavuklu filan yanında ayran
Ara: 1 tabak karpuz
ara: hindistancevizli etiform bar
Akşam: yoort az kaldıından yarım kase kadar yoortnan k-flakes

Sonra 2 mil walkdum yine..
Şimdi de elma doğradım kendime yeşil elma.. Ufak ufak atıştırıyorum..

Nasılım??zemuszemus

süpersin!!

tatilden sonra iyi toparladın.
ama ben de çıktım o yaz rehavetinden..nazarlara gelmeyelim 5gündür dengeli beslenıyorum.

sohbetlere isteyip de katılamamana üzüldüm canım.neyse artık.ara ara hatırlarsan yazarsın sonra..

ben de sevmıyorum mc,kentucky.. hele mc asla yemem. ama ısrar vardı o gün yemek zorunda kaldım kfc'den. nadiren burger king yiyorum.onu bir parmak daha fazla sevıyorum o kadar.bana da iğrenç gelıyor. ne yağı kullanıyorlar kim bilir..

ben bugun daha saglıklı uyguladıgımı düşünüyorum ama öyle sırf lapa yagsız tuzsuz ..asla yiyemem.psikolojim bozulur.

yarın gene söylerım kılomu..
bakalım 2günde total olarak kayıp ne olcak?

haklısın ciciş ya bide kıymet bilmeseler hi çekilmez

seninkide ayrı bi durum şekerim ya pahalı hediyede sevinsen mi üzülsen mi? insanın iiçi gidiyor o kadar para nasıl verdi diye

Evet canım hakkaten iyi toparladım yine.. Başlangıç kiloma dönmeden..kafamçokkarıştı

Ama tatilde 1 hafta da aldığım kiloları veremiyorum ya ona gıcığım.. Normalde insanlar 1 haftada 2-3 kilo alırlar evet ama 1 haftada aynen geri verirler.. Bu ne yaaa....:umursamaz:

Sen de benim gibisin.. Ama sende iyi toparladın canım.. Lapa falan iyi gdiyor yani..

Lapa diyetini bu şekilde yaparak en sağlıklısını yapıyorsun bence canım.. Bende o şekilde uyguladım.. Öbür türlü hem piskolojin bozulur hemde zaten ikimizdede oldukça yavaş olan metabolizma iyice yavaşlar bence..

Mideniz kalkmasın ama bi yerde izlediğim birşeyi anlatıcam.. Birisi mc den hamburger almış bikaç tane.. Bunlardan birtanesini de çantasında unutmuş.. Ve bu hamburgeri 1 sene sonra falan çantasında bulmuş.. Renk koku görüntü, hiç bir değişiklik yok.. Sanki ısıt ye gibi.. Merak etmiş gitmiş bir tane daha almış. 1 sene sonra.. Aynen ne onda ne bir öncekinde bir değişiklik var.. Küflenme falan... Şimdi acaba o hamburgeri nasıl yapıyolar?!?! Bize verdikleri hamburgerler ne kadar taze?!?!?!
Yani bundan sonra zaten insanın yiyesi gelmiyor...

valla canım benımde bünye aynı 60.5u görmustum.bır hafta yedım .aslında 4-5gün yedım.bir hafta bıle değil.63e cıktım.pazardan berı dengelı beslenıyorum hala göremedım 60.5u.halbıkı 1 agustosta 59u görcektım ben mafoldumben
ne yapalım bizim bünyelerde böyle.ağır ağır ilerleyelım bakalım.. :bbo:

mc ile anlattıgın cok mantıklı.ya zaten tadında bir koku,rahatsız bişi varki ben yiyemıyorum onu.burger king yiyebılıyorum ama.ona da güvenıyorum desem yalan olur.

Ben oğlum için arada gidiyorum ama hiç içime sinmiyor canım hem sağlık açısından doğru bulmuyorum hemde aynı kola durumu bu şirketler içinde geçerli gelirlerinin büyük bölümü oraya gidiyor ben bu konuyu çok önemsiyorum şimdi bi de çin çıktı onu nasıl becericez bilmiyorum çin malı olmayan hiç birşey kalmadı.Ülkede toplu çöplük yokmuş tüm çöpler geri dönüşümle değerlendiriliyormuş nüfüs öyle olunca düşün kullandığımız porselen kupalar falan hep çin malı herkesin evinde bişeyler var o kadar dikkat ederim ama gıda maddelerindeki poşetlere kadar herşey çinden
Aaaaaaaa sağol canım benim yosun sabunumda var kabak lifimde hemen uygulamaya geçiyorum.Yosun sabununu annem almış pek inanmıyorum ama neyseeeeee:))

kızlarrr dedğim gibi bir kaçamak yaptım akşam kaçamakları konusunda başarılyıım allahıma şükürr inş.böle gider ama gündüzler için aynı şei söleyemiceğim...

yarın lapayı yapıcm anck kepekli pirinçle deil annem kepekli ekmek bile yedirmior kızlarr kan oranım çok düşük acaip kansızım çay da yasak amaa kuapalarca içiorum o yüzden kepekli bişiyler yasak.. bnde normal pirinçle yapıcm inş.yarın uygulayablrm çnkü acaip şiş karnım yaa ve bugn tartıda fln.daha çok çıktım inş.şişkinliktendir

bu arada kızlar şu walk at home un linkini vercekttinzz

bence çok güsel canım böyle devam =)) afiet olsn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen valla.. Fast foodların hepsine var bişiiler gibime geliyor bana da niiiisee...:sinifsinif:

bence çok güsel canım böyle devam =)) afiet olsn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mersi tatlım... Özeline msj gönderiyorum cnm..

Ben kaçar kızlar.. Hepinizi opuyorumnanaktan

07 ağustosta Didime gidiyoruz o zamana kadar bir kaç kilo versem göbeğimden kurtulsam yeticek.Hızlı zayıflama formulu varmıdır dersiniz? Yani sağlıksızda olsa çok az ya. Arkadaşımın teyzesi bir meyve suyu tarzında içecek almış.Sadece 2 gün kullanılıyormuş.Hollywod yıldızlarının kullandığı birşeymiş.Kaçadır falan hiç bir bilgim yok.Arkadaşım 120 kg ve 2 günde 15 kg vermiş,teyzesi ise 5 kg.Sporla birlikte.Gözle görülür bir aşırı zayıflılık vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…