GÜnaydın hatunlar
Günaydın . . .
kız zabın sen diyeti bırakmıştın
Günaydın fıstıklar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Endülüscüm ve mavibeneğim yokmu hala :sinifsinif:
waaaaaaw ben 13 kiloyu nerdeyse 4 ayda verdim böyle bişey mümkün mü ya.ama merak ettim bizim için araştırırmısın canım?
alkisalkisalkis
tebrikler ciciş...bende de krdeşim var oda diyette 2 hafta falan kalıcak bende.onu gidene kadar 60 kilo yapmam lazım benimde 3 kilo vermem lazım o gidene kadar off offf
kızlar günaydın
2 günlük lapa diyetndeyim
ilk gün 300 gr vermişim ama meyve yedim kahvede içtim
bugün 2. günüm sabahki lapama domateste rendeledim kekikte kattım zaten köri vazgeçilmezim yoğurtla harika oldu cicişlerrr zemuszemus
sorma canım öyle ama..böyle yaşamaya alışsak iyi olcak.sonucta kılo vermek bır tercıh meselesı..az-öz ve dengeli beslenmeyı,beraberınde güzelliği tercıh ettık bız..ee emek olmadan hiçbir güzel sey olmaz..gunaydın kızlar nasılsnız epeydrı gelmıyordum herkesler nsllarrr,,dıyet nsıl gıdıyo.........kılo verme sınavından mezun olanalr varmı bakıyımm....ben 6,5 kılo verdım sımdıye kdr 3.5-4 kılo daha verdımmı bende mezun olucam bu topıklerden :))) ama kızlar çokkk sıkıldm artık kusucm yanı dıyett dıyet dıyetttt
sabunumun motivasyonuna dikkat!bravo sana..bıktık yok..tam gaz devam.
oyyyy çizelgesini yidiğimmmm . . .
demek namım geçti . . . rüyanda . . . :1ninca: heyırlısı olsun 59 larıda görmüşsün yine n gzl . . .
bende 58 olcammmm kimsenin ağazına laf vermicem kilo fir falan gibi . . .
Günaydın fıstıklar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Endülüscüm ve mavibeneğim yokmu hala :sinifsinif:
şuna bak hele..
saçını başını yoldurtcak bana yarabbimlmaz:
kıs senın ne işin var 15 kılo verme ile..sabah sabah sinirlerimi zıplattın..
tatlım onu veren 120 kılo, o kılodakı bırının vucudu 10-15 kg su tutuyordur zaten..verdıgı sudur. kılo vermek demek daha cok yag kutlesınden kaybetmek,az oranda veya hiç kas kütlesınden kaybetmektır.neden spor yapıyıruz?kas kütlesını korumak ıcın..
60-70kılo bırının vucudu bile 5-6kg su tutar..
hem o zat 2 gunde verdgı için o kadar kıloyu artık metabolizması 50 kgluk bir ladynınki gibi yavaşşşşşşşş
40 keremı anlatcaz bunları sana..50kgluk haliyle 15kg vercekmıs..
sen normal yoluna devam kaydirigubbakcemile5
sorma canım öyle ama..böyle yaşamaya alışsak iyi olcak.sonucta kılo vermek bır tercıh meselesı..az-öz ve dengeli beslenmeyı,beraberınde güzelliği tercıh ettık bız..ee emek olmadan hiçbir güzel sey olmaz..
mavi benek ablanın tatılı 1 aylıktı.takrıben agustos ortalarında gelır..
endülüs ise hacca gitti.ne kadar sürer bılmıyorm sekerım.
günaydın şekercik
bu arada ilgililere duyurulur..
2 gunluk yarım yamalak lapa diyetımın sonucu;total olarak 700gr verdım canım.
an itibarıyle 60.5kgyum.
benım de 8gunde 1bucuk kg atmam lazım ama olmaz heralde..barı bu hafta 1kg versem dıyorum.59 oluncaya dek durdurak yok zaten.
15agustos cıkma yıldönumumuz güzel bır yemek yerız kesın.hiç tutamam o gun kendımı.o zamana dek 58kg olsam keske..gönul rahatlıgıyla yerdım.
59olunca da donut yıyecektım ama 1 agustosa dek olursam öyle.yoksa hakkımı kaybedıyorum.
gördüğünüz üzre hayatım yeme içmeye kurulmus kaydirigubbakcemile3
ayı yavrusunu döve döve severmiş kaydirigubbakcemile3
1 aymı, çokmuş yahuu.
Endülüs kandil için gitti diye biliyodum bende.
Özledim şimdiden sohbetlerini.
Kız sabah sabah bu ne böle,
Hirkesi fırçalamışsın kaydirigubbakcemile3
Korktum ben senden :kedi:
kızlar lapayı yiyemiorum direk neler yapablrm lezztlendirmk için?? yardımlarınızı bkliorum acil çünkü yiyeceğim az sonra
an itibarıyle 60.5kgyum.
benım de 8gunde 1bucuk kg atmam lazım ama olmaz heralde..barı bu hafta 1kg versem dıyorum.59 oluncaya dek durdurak yok zaten.
15agustos cıkma yıldönumumuz güzel bır yemek yerız kesın.hiç tutamam o gun kendımı.o zamana dek 58kg olsam keske..gönul rahatlıgıyla yerdım.
59olunca da donut yıyecektım ama 1 agustosa dek olursam öyle.yoksa hakkımı kaybedıyorum.
Kızlarr ben geldimm, sabah nesfit tam tahıllı gevrek yidim. cokacimcoook
Oldukça güzeldi. zemuszemus
Zabınım buralardaysan senden bişi rica etsem olarmı :kedi:
kız zabın sen diyeti bırakmıştın
GÜnaydın hatunlar
:kedi: :kedi:
edepsiz şopar...:umursamaz:
bende senin çizelgeni yirim tımam mıııı kaydirigubbakcemile3
şuna bak hele..
saçını başını yoldurtcak bana yarabbimlmaz:
kıs senın ne işin var 15 kılo verme ile..sabah sabah sinirlerimi zıplattın..
tatlım onu veren 120 kılo, o kılodakı bırının vucudu 10-15 kg su tutuyordur zaten..verdıgı sudur. kılo vermek demek daha cok yag kutlesınden kaybetmek,az oranda veya hiç kas kütlesınden kaybetmektır.neden spor yapıyıruz?kas kütlesını korumak ıcın..
60-70kılo bırının vucudu bile 5-6kg su tutar..
hem o zat 2 gunde verdgı için o kadar kıloyu artık metabolizması 50 kgluk bir ladynınki gibi yavaşşşşşşşş
40 keremı anlatcaz bunları sana..50kgluk haliyle 15kg vercekmıs..
sen normal yoluna devam kaydirigubbakcemile5
sorma canım öyle ama..böyle yaşamaya alışsak iyi olcak.sonucta kılo vermek bır tercıh meselesı..az-öz ve dengeli beslenmeyı,beraberınde güzelliği tercıh ettık bız..ee emek olmadan hiçbir güzel sey olmaz..
mavi benek ablanın tatılı 1 aylıktı.takrıben agustos ortalarında gelır..
endülüs ise hacca gitti.ne kadar sürer bılmıyorm sekerım.
kızlar lapayı yiyemiorum direk neler yapablrm lezztlendirmk için?? yardımlarınızı bkliorum acil çünkü yiyeceğim az sonra
kızlarr günaydın ben bugün lapayı yapıorum ama bugn benm için çok zor bi gün olucak..komşular gelickmş annem çağırmş sabhaın 9 undan berii kek-poğaça-pizza-pasta sormaın koşuşturuoss bn tadımlık alsam devamı gelick bliorum hemde lapayı yapmak istiorum o yüzden bugn birass evdne uzak durmaı terch ediorum az sonra duş alıp-lapamı yiyip çarşıa gidicm ordan da spor salonunaa anck akşam 9 gibi gelrm eve bklım..
an itibarıyle 60.5kgyum.
ayı yavrusunu döve döve severmiş kaydirigubbakcemile3
mervişim bilir onu ne kadar sevdıgımı,düşündüğümü..
nane cok yakısıyor..
kara bıber
kırmızı bıber
köri
yogurt
sarımsak da hos oluyor
canım ben cok detaylı bılgı verdım hemen gecmıs bir kac sayfada yedıgım içtiğim de var.benım entrylerıme göz at.simdi anlatsam.her detayı hatırlayamabılırım.
Nedir bu lapa, biri bana anlatabilermi
Şimdiden tebrik ederim canımm
opuyorumnanaktan
Bence de sen evden uzak dur tatlım.. Spora gitmek en iyisi zaten.. Eve gitmeden dışarda bişiiler de atıştırda evde pasta börek görünce atlama..kaydirigubbakcemile5
al benden de o kadar.. Su tarihe kadar su kadar olcam bu kadar olcem diyerekten.. Yarın bende lapa şediim diorum.. Bakalım..
yedm kızlarr lapamıı 1 ç.bardağı pirinçle yapıoruss bi öğünlk ama bn bitiremiorum hepsinii o yüzden devamınıda yanıma alıcm kasede spor salonundan önce yiyeceğimm 9 da geldğimde yesm geç olur zaten :1rolleyes::1rolleyes: ben en iyisi o şekilde yapıyım çarşıda da gezerken dondurmaa fln.alır arkadaşlar bnde limonaat içerim 1 bardak sizce nasıl??sositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?