07 ağustosta Didime gidiyoruz o zamana kadar bir kaç kilo versem göbeğimden kurtulsam yeticek.Hızlı zayıflama formulu varmıdır dersiniz? Yani sağlıksızda olsa çok az ya. Arkadaşımın teyzesi bir meyve suyu tarzında içecek almış.Sadece 2 gün kullanılıyormuş.Hollywod yıldızlarının kullandığı birşeymiş.Kaçadır falan hiç bir bilgim yok.Arkadaşım 120 kg ve 2 günde 15 kg vermiş,teyzesi ise 5 kg.Sporla birlikte.Gözle görülür bir aşırı zayıflılık vardı.
2 gunde 15 kılogram mı :bbo: :) o ne ya oyle yag aldırmıs olmasın :) ben 2 ayda anca 6 kg verdım :) 2 gunde 15 kg :) saglıksız bı yontemdır ben boyle mutluyum :)
sende hızlı vermeyı bosver saglıklı ver gerı alcaksan ne anlamı var kı ya da saglıgından olma ıhtımalın varsa sırf tatıl ıcın bıde :) bence gereksız sende yavas ama tam ver ben zaten rejım dııl sadece yeme seklımı degıstırdım ıstedıgım kıloma gelsemde bu boyle devam edecek :) tabı arada cıkolata yerım o zaman :) ama oda cok nadır zaten tatlı ınsulın hormonu salgılıyo sonra buna karsılık glukagon hormonu salgılanıyor hep boyle oluncada cabuk yaslanmaya sebep oluyormus :)
valla canım benımde bünye aynı 60.5u görmustum.bır hafta yedım .aslında 4-5gün yedım.bir hafta bıle değil.63e cıktım.pazardan berı dengelı beslenıyorum hala göremedım 60.5u.halbıkı 1 agustosta 59u görcektım ben mafoldumben
ne yapalım bizim bünyelerde böyle.ağır ağır ilerleyelım bakalım.. :bbo:
mc ile anlattıgın cok mantıklı.ya zaten tadında bir koku,rahatsız bişi varki ben yiyemıyorum onu.burger king yiyebılıyorum ama.ona da güvenıyorum desem yalan olur.
Banada sağlıksız gibi geldi ama bilmiyorum ki :S
Yarın için :
-Sabah saat 6dan 8e kadar yürüyüş (açık hava)
Sabah : Nesfit
Ara öğün: Leblebi
Öğlen : haşlama tavuk
Ara öğün : Bitki çayı
Akşam : Salata
guzel gayet ideal böyle devam et yogurtta ekle araya 1 kase yogurt karın bolgesını ınceltıyor ara ogun olarak yanı :)
alkisalkisalkis
kızlar sıze ıyı kılo vermeler ben cıkıyorum yarın gorusuruz ıyı geceler :)opuyorumnanaktan
07 ağustosta Didime gidiyoruz o zamana kadar bir kaç kilo versem göbeğimden kurtulsam yeticek.Hızlı zayıflama formulu varmıdır dersiniz? Yani sağlıksızda olsa çok az ya. Arkadaşımın teyzesi bir meyve suyu tarzında içecek almış.Sadece 2 gün kullanılıyormuş.Hollywod yıldızlarının kullandığı birşeymiş.Kaçadır falan hiç bir bilgim yok.Arkadaşım 120 kg ve 2 günde 15 kg vermiş,teyzesi ise 5 kg.Sporla birlikte.Gözle görülür bir aşırı zayıflılık vardı.
Banada sağlıksız gibi geldi ama bilmiyorum ki :S
Yarın için :
-Sabah saat 6dan 8e kadar yürüyüş (açık hava)
Sabah : Nesfit
Ara öğün: Leblebi
Öğlen : haşlama tavuk
Ara öğün : Bitki çayı
Akşam : Salata
Ara öğün : Elma
:) bakalım ne zaman 57 olacagım :) ama kızlar bugun kendımı zor engelledım cıps mı yesem dedım cıkolata mı tatlı mı yapsam dedım neysekı 2 bıskuvı ıle kurtardım bugunu :)
Günaydınlarrrrr,
sabah 59 çıktım, ama hala tatil öncesi kiloma dönemedim.. Ne zorladı yaa.. ooooffff...:bbo:
Neyse yavaş yavaş gidicel işallah.. Benim de hedefim ayın 15 şine kadar 55 kilo olmak ama du bakalım. Zannetmem ama.. 3 haftada 4 kilo normal bi insan verir ama benim metabolizmayla biraz zor..
Neyse oldupu kadar bakalım..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
waaaaaaw ben 13 kiloyu nerdeyse 4 ayda verdim böyle bişey mümkün mü ya.ama merak ettim bizim için araştırırmısın canım?
alkisalkisalkis
tebrikler ciciş...bende de krdeşim var oda diyette 2 hafta falan kalıcak bende.onu gidene kadar 60 kilo yapmam lazım benimde 3 kilo vermem lazım o gidene kadar off offf
kızlar günaydın
2 günlük lapa diyetndeyim
ilk gün 300 gr vermişim ama meyve yedim kahvede içtim
bugün 2. günüm sabahki lapama domateste rendeledim kekikte kattım zaten köri vazgeçilmezim yoğurtla harika oldu cicişlerrr zemuszemus
gunaydın kızlar nasılsnız epeydrı gelmıyordum herkesler nsllarrr,,dıyet nsıl gıdıyo.........kılo verme sınavından mezun olanalr varmı bakıyımm....ben 6,5 kılo verdım sımdıye kdr 3.5-4 kılo daha verdımmı bende mezun olucam bu topıklerden :))) ama kızlar çokkk sıkıldm artık kusucm yanı dıyett dıyet dıyetttt
waaaaaaw ben 13 kiloyu nerdeyse 4 ayda verdim böyle bişey mümkün mü ya.ama merak ettim bizim için araştırırmısın canım?
alkisalkisalkis
tebrikler ciciş...bende de krdeşim var oda diyette 2 hafta falan kalıcak bende.onu gidene kadar 60 kilo yapmam lazım benimde 3 kilo vermem lazım o gidene kadar off offf
kızlar günaydın
2 günlük lapa diyetndeyim
ilk gün 300 gr vermişim ama meyve yedim kahvede içtim
bugün 2. günüm sabahki lapama domateste rendeledim kekikte kattım zaten köri vazgeçilmezim yoğurtla harika oldu cicişlerrr zemuszemus
gunaydın kızlar nasılsnız epeydrı gelmıyordum herkesler nsllarrr,,dıyet nsıl gıdıyo.........kılo verme sınavından mezun olanalr varmı bakıyımm....ben 6,5 kılo verdım sımdıye kdr 3.5-4 kılo daha verdımmı bende mezun olucam bu topıklerden :))) ama kızlar çokkk sıkıldm artık kusucm yanı dıyett dıyet dıyetttt
Ohh afiyet olsun cicişşş...
Hoşgeldin canım... Ne güzel kilo vermişsin maşallah. az kalmış...
Valla ben de sıkılmadım değil kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
Günaydın . . .
Zabınım gelmişşş....
Günaydın tatlımm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Rüyamda seni gördüm.. Nasıl gördüm hatırlamıyorum emme Zabın diyerekten isminin geçitğini hatırlıyorummmmm..
oyyyy çizelgesini yidiğimmmm . . .
demek namım geçti . . . rüyanda . . . :1ninca: heyırlısı olsun 59 larıda görmüşsün yine n gzl . . .
bende 58 olcammmm kimsenin ağazına laf vermicem kilo fir falan gibi . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?